עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, יש לי geforce 2 mx400 64mb מעונין בהמלצה לכרטיס שיתן תמונה חדה וחיה יותר-תקציב 300 ש"ח גם יד שניה אבל עדיף חדש אם הוא יותר טוב p4 2.4c 533 fsb asus p4sdx agpx8 memory 768mb מסך iiyama 17 תודה.

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by sagi_gan,

שלום אני רוצה להחליף את המסך שלי במסך חדש עד 1800 שח 17 אינטש דק שטוח נ.ב אני לא ראיתי המלצות למסכי lcd בסטיקי אז עם צריך לנעול ובבקשה קישור..תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by cockpit,

מחפש כרטיס מסך PCI עם 2 VGA וTVOUT, אני צריך שלושה כאלה. 054-3331199 gilbauer@walla.com

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by NightWing,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=88&cat=5&subcat=13 נשמע הגיוני ? מישהו מכיר את החנות הזו ?

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  6. אני רוצה להוסיף וידאו אין למחשב ושמעתי שמוכרים אותו בנפרד גם בלי כרטיס מסך. אז רציתי לשאול איך זה נקרא וכמה דבר כזה עולה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by K0sTa,

הכותרת אומרת הכל. איזה כרטיס הכי חזק בתקציב הנ"ל ? ללא OC..רק AGP תודה

• 16 תגובות
    • 879 צפיות
  8. מחפש כרטיס מסך מומלץ שישרת אותי לשנה וחצי הבאות ושיהיה PCI-e בטווח מחירים 1000-1200 תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום ברצוני לקנות מסך 19' LCD המיועד לאפליקציות של עיבוד תמונה , כלומר חשוב לי החדות ואיכות התמונה בתמונות עליהם אני עובד. סדר גודל של תקציב 2200 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by sma,

מתלבט אם לקנות או לא. קיבל ביקורות טובות בזאפ. כמו כן הציעו לי את xerox xa319 ב-1740 ש"ח עם אחריות של 5 שנים בבית הלקוח. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. קורה לי לפעמים שנוגעים אצלי במסך עם האצבעות וכל פעם שנוגעים בו אז נוצרת ה"גומה" הזאת....שמעתי שהמסך עלול להקרע מזה או שעלול להגרם לו נזק,האם זה נכון?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום!!! אנחנו כבר יודעים חלק מהמידע על הנתונים של ה R600... כמו זה שהוא יתמוך ב DX10 וייוצר ב 65NM (או מקסימום 80). אתמול, האתר CoolTechZone פירסם נתונים נוספים... הליבה תכיל 64 מעבדיי שיידרים... זה ב 16 מעבדים יותר מאשר ב R580. יש מצב שהכרטיסים המבוססים ליבץ R600 יהיו עם זיכרון GDDR4... הקלוקים בהתאם... הליבה תוכננה בארכיטקטורה חדישה שכנראה תמעיט את צריכת החשמל ואת פליטת החום בהתאם - ולא רק זה כמובן... כמו כן ליבת R600 תוכל להציג אפקטים פיזיקליים, כמו AGEIA PhysX. לבסוף, ההכרזה של הכרטיסים תיערך בסוף דצמבר השנה... Windows Vista יוצא בינואר... ככה שהכל בדיוק בזמן ;D כל הנתונים שכתובים למעלה הם לא סופיים ולא רשמיים, וכמובן שיכולים להשתנות לא פעם ולא פעמיים... …

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום לכולם! עד עכשיו חשבנו ש X1900XL אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... טעינו! האתר Dailytech הודיע שכבר השבוע ATI תתחיל לספק את כרטיסי X1900GT... כאמור, הכרטיס אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... לכן המחיר שלו הוא 300$. לגבי הנתונים: ליבת R580 256M של זיכרון GDDR3 575MHZ לליבה ו 1.2GHZ לזיכרונות. 36 מעבדי שיידרים (בכרטיסי X1900XT/XTX יש 48 מעבדיי שיידרים!). כמו שאתם רואים, הליבה R580 כאן הוגבלה במספר מעבדי שיידרים... אין מידע על כמות הצינורות, אבל יכול להיות גם שיהיו 12 צינורות עם אפשרות פתיחה ל 16. עדיין לא בטוח אם היציאה של X1900GT תפסול את X1900XL.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by josi,

טוב אז שלום לכולם... אני עורך וידאו במקצועי... אני די בעסק בענייני המחשבים... ורכשתי אתמול כרטיס מסך חדש... הכרטיס המסך שהיה ברשותי עד כה הוא ה GEFORCE FX 5200 ואני אתמול רכשתי את GEFORCE NX 6200 TD 128 המחיר שרכשתי אותו הוא 450 ש"ח כולל DUAL VIEW כלומר בנוסף DVI אני לא חיפשתי משהו ייקר... אני חיפשתי שדרוג טוב למה שהיה לי לפני כן... לכן הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא מבחינת ביצועים..? האם ניתן לעשות לו אובר קלוקינג עתידי? והאם המחיר שקניתי אותו גם מבחינת הדגם הוא סביר? תודה לכול מי שעוזר! 8)

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by jacko_il,

שלום לכולם, לפני כמה ת'רדים בקשתי המלצה לכרטיס מסך טוב כשהכיוון שלי היה 7600GT.. אחרי קצת מחשבה החלטתי שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על כרטיס חזק יותר - ההחלטה הכנראה סופית היא 7900GT.. אחרי בירורים ברשת ובכמה טלפונים מצאתי כרטיס של GAINWARD ב 2000 שקל בנעה מחשבים.. עוד כמה טלפונים ובירורים הובילו אותי לחנות (מוכרת מאד שלא אנקוב בשמה) ואחרי הפעלת קשרים ולחצים הצלחתי להוציא מהם בהנחה כרטיס 7900GT של MSI ב 1800 שקל.. השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על החברה/הכרטיס שלהם.. כי לי אישית לא יצא לעבוד עם שום מוצר שלהם.. אני רק מכיר את החברה מכתבות וסקירות ועד כמה שאני יודע זו חברה די טובה.. ועוד דבר שחשוב לי לא פחות - באתר החברה שלהם מצויין שהכרטיס מגיע עם כבל חיבור למתח …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. של גייגה בייט או LEADTEK - לאיזה חנות יש את זה במלאי- ברוב החנויות שבדקתי אין ......

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by X-BLADE,

הטלווזיה שלי התקלקלה =\ ואני רוצה לחבר תפלייסטשן למסך של המחשב [CRT]. משהו יודע אם יש כבל שמחר אותו למסך ואיפה אפשר להשיג אותו תודה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. נראה לי מתחרה של הVP930B לא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385253 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Specifications

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. 1.התנועה של העכבר קצת איטית ומעופפת והוא לא עוצר ומתחיל בדיוק שאני זז וזה משפיע על התנועה של המבט במשחק וזה קצת עושה כאב ראש לשחק ולא משנה כמה אני מכוון את הרגישות של העכבר בהגדרות של המשחק זה עדיין ממשיך וזה קורה רק במשחק , האם ככה זה המשחק או שיש לי בעיה בכרטיס המסך (FX 5200) ? 2. האם יש מסך שאפשר לחבר אליו גם מחשב וגם פלייסטיישן (לא בו-זמנית)? תודה לכל העונים והעוזרים!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by 4450gm,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב שמצורף בקישור http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=74700 כלל הנתונים מתאימים לי הנקודה המרכזית שמטרידה אותי היא כרטיס המסך 64MB DDR2 ATI X300 במה הוא יגביל אותי? אני עורך וידאו ברמה בסיסית + שימוש בפוטושופ, שוב ברמה בסיסית האם משחקי תלת מימד לא יעלו בכלל ? אשמח לעזרה בנושא

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by JoeBlack,

היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???

• 13 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by justblack,

שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 400 שח שיהיה AGP X4 זה התקציב... תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  23. ........

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by abaofir,

ראיתי אתמול בשקם אלקטריק מסך של סוני ממש יפה דגם SDM-HS95 משהו כזה שהוא 8ms למרות שאחי קנה את הסמסונג 930B בסוני ראו הרבה יותר יפה ממש אבל ממש כמו CRT ראו את הכתב במסך ממש חלק ויפה ולא מרוח כמו ברוב המסכים שיש השאלה שלי האם יש למישהו ניסיון איתו ? האם הוא נימרח במישחקים או שיש לו בעיות מסוימות ? תודה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים