כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ATI Radeon X9600 XT ATI Radeon 9800 GeForce FX 6600 (ואל תציעו לי להוסיף לג'י פורס 6600 GT כי אין לי תקציב...)
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם!! בוודאי הופתעתם לגלות את זה, אני הופתעתי לא פחות!... AGP פשוט מסרב להעלם!! ואני כבר לא יהיה מופתע את יצאו כרטיסי DX10 ל AGP. כזכור, הכרטיס האחרון שהיה אמור להיות ל AGP הוא ה 7800GS. האתר הצרפתי PC Inpact הודיע כי NVIDIA מתכוננים להוציא את גרסת ה AGP של הכרטיסים 7600GT ו 7900GT! הכרטיסים אמורים לצאת עוד ברבעון הזה! קרוב יותר לסוף הרבעון... בנתיים ATI נשארים ללא מענה. לדעתי החסרון הגדול ביותר להוציא כרטיסי AGP חזקים זה המחיר הגבוה שלהם לעומת אותם הכרטיסים לאפיק החדש יותר - PCIE. אבל מה כבר אפשר לעשות לאותם משתמשים שיש ברשותם מחשב עם אפיק AGP שרוצים ביצועים גבוהים במשחקים... גורלם של 6800GS ו 7800GS ל AGP הוא להעלם מהשוק לדעתי. לפי ההגיון - 7600GT יחליף …
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עידכון כרטיס מסך NVUDUA יצר לי תקייה עם 32MB של קבצים. C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 אפשר למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני צריך בנצ'מרקים לכרטיס מסך x700 בחיבור agp ... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב סביר +- intel pentium 2.4 Ghz Kingstone 1 giga ddr 400mhz Gigabyte 8SQ800 geforce fx5200 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חדש שיהיה זול יחסית וטוב כי אין טעם להשקיע בכרטיס חזק על AGP X8 :\ בקיצור המעבד גם חלש יחסית פועל על 133Mhz אז חשבתי לקנות את הכרטיס 9800PRO 128MB מהמציאון של KSP ב450 שקל . דעות, הערות , הצעות אחרות אם למישהו יש . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איך מנקים מסך LCD? כמו CRT או שצריך לנקוט כללי זהירות מסוימים? האם יש חומר מסוים שיכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מבין הכרטיסי מסך לניידים מהו הסדר? מהטוב לפחות.. ואם יש הבדל משמעותי בין כל אחד מהם? NVIDIA 7800 NVIDIA 7400 NVIDIA 7300 Go6600 NVIDIA ATI X1600 ATI X1400 ATI X700
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים בין שני כרטיסי המסך הבאים: XFX GeForce 6600 256MB DDRII PCI-E PV-T43P-UDL6 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 איזה מהם טוב ומומלץ יותר למשחקים וצפייה בסרטים?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם מציעים עד 700 שחים ל AGP אפשר לגלוש אך לא בהרבה למשחקים כמובן!
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טיפה חשוד הייתי אומר.. http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=373 אשמח לתגובות,ובמקרה וזה אמיתי,זה חלום שהתגשם
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ולא של גייגה בייט - -אממ רק עכשיו נשאר לי למכור את הכרטיס הקודם שלי (SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB PCI-E)
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
היי איזה כרטיס מסך הכי טוב (ללא התחשבות במחיר): ATI x1600PRO NVidia 6600GT NVidia 6800xt תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?
-
- 20 תגובות
- 980 צפיות
-