עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה משחקים למשל ירוצו עליו? הנייד הוא DELL 830D תודה

2. Started by owen10,

התקנתי את הדרייבר החדש של 163.71 NVIDIA ועכשיו אין לי במאפייני התצוגה אפשרויות של הכרטיס, במקום זה יש לי כזה לחצן לעבור ללוח בקרה של NVIDIA שהוא ממש ממש לא נוח אז אם מישהו יכול לעזור לי להחזיר את מה שהיה תודה!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. ראג'ה מדבר במאמר הזה על התכניות של אינטל לסדרת ה-Xe שלה, הסגמנטים שבהן היא תתחרה, החשיבות של ריי טרייסינג והשימוש החוזר ב-HBM לצ'יפים הבאים שלה: https://www.dsogaming.com/news/raja-koduri-talks-about-real-time-ray-tracing-and-intels-xe-gpus-starting-price-200-in-2020/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by edeenn12,

Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 או Sapphire 6950 1GB GDDR5 HDMI Retail

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. יצאה לPALIT עוד גרסה טובה של 9800++ PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GTX+ 512MB GDDR3 - RETAIL שעולה 906 ש"ח לעומת ה PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL שעולה 917 ש"ח מה יותר שקט וקריר ? ואם כבר...בטוח ש PALIT הכניסו ל9800 איזה שינויים, האם הוא חזק יותר? תודה. (אני כבר על סף קנייה,חייב הצעה סופית)

• 55 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. NVIDIA מציתה את הדמיון של חובבי החומרה במחשבים ניידים עם דגם Quadro RTX 6000 חדש ועוצמתי ביותר. יש תקווה גם לגרסת גיימינג בהמשך? לכתבה

7. Started by itzik_vip,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שניהם מחברת GIGABYTE 7600GS (מגיע עם מאורר של זלמן) 7300GT איזה כרטיס מסך משתלם יותר לקנייה? אינני גיימר כבד אני משחק אך ורק במשחקי אסטרטגיה ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 30 דולר האם שווה להוסיף את ההבדל ולקחת את ה- 7600GS

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by avi1231231900,

שלום, קניתי היום מחשב לאחי שלא מיועד למשחקים. המחשב נקנה עם כרטיס מסך Geforce 9300gs 512mb ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולציה גבוהה HD , בגודל 22" או 24" האם הכרטיס מסך יעמוד ברזולציה זו?לגלישה באינטרנט אופיס ומשחקי FLASH באינטרנט. תודה, אבי

9. תראו, כל הזמן אומרים שמאג זה חרא והכל אבל אני שומע מאנשים שזה מסך מעולה. ואחרי השוואה שערכתי בין הSAMSUNG 959NF לבין הMAG 810FD הגעתי למסקנות הבאות. הסמסונג אומנם מגיע לזולוציה אחת גבוהה יותר אבל זה כמובן לא משנה כי זה רזולוציות בלתי אפשריות. המאג מגיע ל100 הרץ 1280*1024 ואילו הסמסונג "רק" ל 85 שזה נמוך מאוד יחסית לסדר גודל של מסך כזה. המאג עומד על שפופרת של Trinitron לעומת Natural Flat של הסמסונג שלא שמעתי עליו בחיים שלי. מהמסקנות הנל נובע שהמאג יותר חזק, אבל שוב ושוב מזהירים מפני המאג. אז מה באמת עדיף? אנא אל תציעו מסכים אחרים, אני מתמקד רק בשניהם ולא ב CTX.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by MasterGal,

חבר'ה אני עובד הצעות איזה כרטיס יותר טוב עד 1500 ש"ח והאם בכלל ALBATRON gforce היא חברה ששווה להשקיע בה? תודה

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by elicom,

יש לי כרטיס 8800GT OC2 BFG פעם היה דריבר של NVIDIA יותר שימושי ויעיל לדעתי. בכל אופן חסר לי הכרטסת של מקשים חמים כדי להעביר את התצוגה למסך אחר. מישהו יודע איך אני מחזיר את האופציה הזאת. אולי יש תוכנה של NVIDIA כמו שיש NTUNE תוכנה שמוסיפה את הדברים שחסרים מהדריבריים הישנים. תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by mystikal,

שלום לכולם אני בונה לי מערכת עריכת וידאו של אויד ואפטר . יש פה מישהו שיודע מה ההבדלים בין הכרטיסים השונים של הקוואדרו למשל בין : quadro fx 540 quadro fx 1400 וכמו כן מה ההבדל בין החברות המציאות אותן כגון leadtek pny תודה !

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  13. זה יחזיק עם OC למעבד 2500K ? Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. הנה משהו כמו בנצ'מארק של Warcraft 3 הזערה זה ממש עלוב http://www.asetools.com/softnews.php?id=209

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by bommer,

שלום לכולם אני מתלבט איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב חדש בעל נתונים גבוהים.ראוי לציין כי אני לא גיימר מושבע ומטורף ואני מוכן להותיא משהו כמו 800(חריגה של 200 ש"ח)על כרטיס מסך. 1)‏8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E‎-פוינט אוף ויו 2)‏8600GTS 256MB Superclocked GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ -EVGA 3)‏8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ -גיגבייט 4)‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ -גיגבייט כולם מKSP ואני לא יודע מה מומלץ, מה השוני בין 3 ו4 והאם וכדאי לי לקחת את ה512 מגה בייט? תודה רבה

16. חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by ArZi17,

שלום, יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 500 שקל, שיתאים ללוח אם שלי. (NVIDIA ONLY) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by bck,

שלום עד לא ממזמן היו לי את הדרייברים 23.11 אבל החלטתי לעבור ל29.42. אחרי שראיתי שהביצועים יורדים , רציתי לחזור ל23.11 , אבל מחקתי את קובץ ההתקנה , הלכתי לאתר של נווידיה , נכנסתי להורדת דרייברים , ויש שם את 23.11 אבל הקובץ שוקל רק 2.8 מגה , זה נראה לי חשוד , האם אלו הם באמת הדרייברים ? (רק בשביל השוואה , הדרייברים החדשים שוקלים 8.25 מגה) ועוד שאלה , מה זה Detonator? בגלל שיש באתר את הdetonator של 23.11 ואני לא בדיוק מבין מה זה ץודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zion789,

שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא …

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  21. מה אני צריך לדעת לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי? ואיך אני ידע אם הכרטיס החדש מתאים ויפעל לי על המחשב?

22. Started by netanel018,

יש לי כרטיס מסך RADEON HD6870 שנמצא בשימוש כ8 חודשים לאחר חודש של שימוש הכרטיס התחיל לעשות רעשים כבדים באופן קבוע. כששלחתי אותו לחנות אמרו לי שהרעשים הם בגלל OVER CLOCKING. ביקשתי שיורידו אותו ואכן הרעש הפסיק אך כעת כשאני מנסה לשחק משחקי מחשב (לדוגמא MW2) הטמפרטורה של הכרטיס מסך קופצת עד למעלה מ90 מעלות עכשיו, לפי מה שאני יודע כרטיס מסך מסוג זה לא אמור להתקשות מול משחקים מהסוג הזה גם בלי אובר קלוקינג האם יכול להיות שבחנות פגמו לי בכרטיס? מה אני אמור לעשות כדי למנוע מהכרטיס מסך להתחמם יתר על המידה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הזמנתי כרטיס מסך inno3d geforce 6800 AGP מהחנות pcnow אחרי שבועיים שהכרטיס לא הגיע אלי ,קיבלתי שיחה מהחנות ואמרו לי שנגמר להם המלאי והם לא מצליחים לחדש אותו אז אם אני רוצה לבטל או לשדרג ב50 שקל לinno3d geforce 7600gs AGP הסכמתי לשדרג ושבוע אחרי זה קיבלתי את הכרטיס... היום שהפעלתי את המחשב קרץ לי לעין בפרטים של הכרטיס שמופיעים לפני הPOST שכתוב לי שם engineering edition - not for production use עכשיו זה טוב זה רע?מה אני צריך לעשות עם זה??

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by רז קורן,

שלום, עברתי על כמה מהמאמרים שקשורים לכרטיסים, אולם אין בהם התייחסות לכרטיסי AGP, מישהו יכול בבקשה להמליץ על אחד? תודה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by md22,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx 100/200 התצוגה בטלויזיה לא על כל המסך ואני לא רואה את כל מה שמוצג על מסך המחשב. מערכת הפעלה WINXP דרייבר 29.42 תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.