עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by raiman1,

נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???

2. Started by rroonnii,

מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 . אחריות לעוד שנה וחודש. המפרט שלי ספק : Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. האם הוא באמת משפיע? כמה OC אני אצטרך לעשות בשביל שצאוור הבקבוק יעלם? אם אני עושה OC למעבד האם האחריות מתבטלת? האם TT TR2 יספיק לOC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? ----------- עשיתי חיפוש ושום דבר רלווינטי לא מצאתי, תודה רבה לכולם ---- אני חשוב שכבר פתחלתי אשכול כזה אתמול אבל אני לא רואה אותו פה וגם לא בהודעות אחרונות שלי --- עריכה: כמו שחשבתי, מצטער ראול לא ראיתי שהעברת אז פתחתי חדש (וגם בדקתי בהודעות אחרונות שלי ולא ראיתי את זה ) ,פשוט זה קשור גם לגרפיקה..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. פתאום אני לא מצליח יותר להכנס להגדרות תצוגה המתקדמות של הכרטיס - למישהו כאן יש כרטיס כמו שלי ואולי מכיר את זה? בקובץ המצורף יש את הודעת השגיאה. קצת נתונים על המחשב שלי: CPU: AMD Athlon 64 processor 3000+ 1800Mhz Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 1024 MB BIOS: Award F3 Graphic Card: ASUS ATI X1600 512 MB Windows XP SP2 למישהו יש מושג מדוע אין לי גישה להגדרות? לא ברור איך זה נחסם. הגדרת פרופיל המשתמש שלי בווינדווס זה "מנהל מערכת" כך שלא אמורה להיות לי איזושהי חסימת גישה לביצוע כל פעולה במחשב. ההודעה מופיעה מייד עם הפעלת המחשב או בכל פעם שאני מנסה לפתוח את ההגדרות של הכרטיס. למישהו יש מושג בבקשה? אפילו שהסרתי את הדרייברים לגמרי ולאחר מכן התקנתי שוב, גם לאחר ההתקנה שוב …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. במחשב מסוים עליו אני עובד, נמצא כרטיס מסך GeForce 8400 GS. אני מבקש להחליף כרטיס זה בכרטיס GTX 460. לפי הבדיקה שלי, הדרייבר של שני הכרטיסים זהה. האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני שולף אחד ומתקין את האחר? האם דרושה פעולה כלשהי (האם בכל זאת להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש)? או אולי הגדרות BIOS כלשהן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. היי חברים ... הכנתי מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD בעזרת תוכנת MSI Afterburner . חשוב לציין שזו לא התקופה האידיאלית לביצוע אוברקלוק, כיוון שהטמפרטורות גבוהות והתוצאות בהתאם. המדריך נרשם בהשראת מדריך קודם של djelectric ועבר שינויים והתייחסות לתוכנות עדכניות יותר. קישור למדריך של djelectric : http://hwzone.co.il/community/threads/426496-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-MSI-Afterburner *המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, אין אני או הנהלת האתר אחראים על נזק שיגרם לכרטיס* *אין להשתמש בתוכנהFURMARK כיוון שזו גרמה בעבר להרס חומרתי של כרטיסי מסך, הן בכרטיסי ATI והן בכרטיסי NVIDIA** את תוכנת MSI Aft…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by qpalzm,

מסתבר שמגיפת היילדס הפגומים לא פסחה על RV530. לATI אין מספיק ליבות תקינות ולכן תצפו לזמינות מלאה רק באמצע דצמבר. http://theinquirer.net/?article=26980 לדעתי אפשר לשכוח מהכרטיס הזה וללכת על GTO שמרסק אותו ועולה פחות.

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  9. יש לי כרטיס לכידת וידאו דרך USB: AVerMedia EZMaker USB 2.0 כיצד אני יכול לדעת האם הדרייברים שלו הם מסוג WDM או VFW? וזאת ע"מ לדעת האם להשתמש ב- Virtual DUB או Virtual VCR. תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  10. טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  11. שלום לכולם, אתמול התקנתי VISTA 64BIT כדי להתנסות איתה קצת לפני שאני שולל. לאחר התגברות על כמה דברים מעצבנים כאלה ואחרים נשארתי עם דבר אחד מעצבן שאני לא מצליח לסדר. יש לי שני צגים שמחוברים לכרטיס (HD4850), שניהם LCD, אחד ברזולוציה של 1280X1024 והשני על 1360X768. כאשר אני עובר בין מסך אחד לשני הדרייבר משום מה לא זוכר את הרזולוצייה שקבעתי עבורו קודם והוא קובע רזולוצייה שהוא בוחר. נניח עכשיו הייית על 1360X768 ואני עובר למסך בעל ה 1280X1024 , אז הדרייבר בוחר לו רזולוצייה של 1280X768 ואז אני צריך לפתוח את הדרייבר ולשנות שוב את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית שלו. וככה זה חוזר על עצמו בכל מעבר בין המסכים. השאלה שלי למה זה ככה? ב XP זה לא היה ככה. על ה XP הייתי מחליף בין התצוגות ואטומ…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by benyben,

שלום. נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?]. הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה. אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA]. השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! תודה!

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  13. שלום אני נתקלתי בבעיה ברשותי כ.המסך הנ"ל לכרטיס יש יציאת וידאו (מן כבל קצר שמצד אחד מתחבר לכרטיס ובסופו יציאת קומפוננט,3 כבלים קצרים אדום-ירוק-כחול חיברתי כבל קומפוננט ארוך מחיבור זה ךLCD העברתי לקומפוננט בטלוויזיה ובהגדרות NVIDIA הכרטיס לא מזהה את הטלוויזיה בהגדרות "שיחקתי" הגעתי למצב שמסך הטלוויזיה מוגדר כHDTV (עם חיבור קומפוננט אך אבוי עדיין הכרטיס לא מזהה את הLCD או שנקרא לכך שהטלוויזיה לא מקבלת סיגנל) אז האם שכחתי משהו?הכרטיס מעודכן בדרייבר האחרון,(ומי ששואל הסיבה שלא חיברתי DVI לHDMI זה כי ברשותי שני מסכי LG ((לצרכי עריכה))וכך ששני יציאות הDVI כבר תפוסות) לכול עזרה אודה......

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. מפתחת השבבים מציגה השוואת ביצועים חדשה של טכנולוגיית החלקת התמונה החדשנית אשר מאפשרת אפילו ל-RTX 2070 להציג עליונות על פני ה-GTX 1080 Ti וה-Titan Xp לכתבה

15. שלום יש לי כרטיס 8800GTS ושמעתי שהוא בעצם GTX שבו לא כל ה-Pipelines פועלים (רק 20 מתוך 24, ו-24 מתוך 32), וגם ה-Shader Processors (96 מתוך 128). שמעתי שבכל מיני כרטיסים קודמים היה אפשר לעשות את זה, השאלה היא אם בזה גם אפשר? האם מישהו ניסה? האם זה יכול להרוס את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  16. ארכיטקטורת Vega עוברת ל-7 ננומטר עם ביצועים ויכולות מרשימים ביותר - עבור שרתים ומקצוענים בשלב הראשון לכתבה

17. Started by Oztriker,

ה7900 שלי התקלקל אז הלכתי לחנות להחליפו. השבוע התקשרו אלי והציעו את ה8600 תמורתו ללא תוספת תשלום. האם שווה לי ההחלפה הזאת או שכדאי לי גם לשאול את החנות אם בתוספת תשלום (עד300ש''ח ) אני יכול לקבל כרטיס משתלם יותר? יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by IronMaiden,

קיבלתי X800 PRO מבית GECUBE שנקנה בטאיוון , אני מצליח להפעיל את הכרטיס רק על AGP X4 ולא על AGP X8 , אני יודע שהלוח אם שלי תומך ב AGP X8 , ב BIOS אני מגדיר אותו לעבוד אפילו רק על X8 ולמרות זאת שאני נכנס ב ADVANCED GRAPHIC SETTINGS ללשונית של ה SMARTGART (שבודקת את המהירות של ה AGP ) היא מזהה עבודה "יציבה" רק עם AGP X4 ומטה , ובכלל לא נותנת לי לבחור באופציה של X8 , ובנוסף לא נותנת לי לבחור באופציה בשם FASTWRITE , חשבתי שאולי זה יכול לנבוע מבעיה בתאימות בין הכרטיס ללוח אם ואולי עדכון BIOS יכול לעזור . יכול להיות שאפשר להגדיר מהירות AGP במקום אחר ? יכול להיות שאין מספיק מתח לAGP ?, כרגע זה על אוטומטי . יכול להיות שלא הגדרתי משהו אחר נכון ? System specs : P4 2.4 2x512MB 33…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by Dimness,

חיברתי היום את המחשב הקודם שלי עם המסך הישן (LG 774FT) והוא מסרב להידלק (המסך). יש את האור האדום בכפתור הדלקה/כיבוי ולא משנה מה אני עושה הוא לא משתנה, חיברתי את המחשב למסך חדש (LCD) והוא עבד מצוין. נ.ב: המסך הישן עבד לפני שלושה חודשים, מוזר לי שפתאום הוא יפסיק ככה לעבוד ??? יש לכם הצעות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by original,

עד כמה הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/10039 חזק ביחס לHD6950/HD6970/GTX570?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. שלום כולם הודעה ראשונה שלי פה עכשיו לשאלה שלי אני לא יודע איזה חברה לקחת 1) gainward יש להם OC כבר מובנה וחתיכת קרור שלוקח 2 PCI (!) 2) MSI בנדל ענק אבל לא ממש איכפת לי אבל יש לו את היכולת ליפתוח את שאר הצינורות עיבוד בלי ליפגוע בגרפיקה (!) אז אני לא יודע מה להחליט שתיהם אותו מחיר אבל אני נוטה לMSI ביגלל שOC גם אני יכול לעשות אבל ל gainward יש קירור ענק! אז מה אתם אומרים? gainward - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=7070 MSI - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6972 ותגידו שמעתם על המסך הזה compal 19' cm999 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1441 אני צריך לדעת עם יש לו DVI ואם הMS …

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, קניתי היום את ספלינטר סל החדש ולהפתעתי הרבה כרטיס מסך שלי לא מריץ אותו. כנראה שהמשחק דורש כרטיס ברמה "שדר 3" והריידון 9800 שלי תומך רק ב2 אני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס כי אני לא משחק במחשב אבל אני בהחלט רוצה כרטיס שיריץ את המשחק כמו שצריך. תודה.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by Roshos,

חברה הלך לי הכרטיס מסך וכרגע אני און בורד(כל הבאסה לי) ואין לי ימבה תקציב... אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח כמה שיותר טוב עם DVi על מנת שאני אוכל לחבר את המסך שלי אליו אני משחק מדי פעם ובעיקר גראפיקה דו מימדית תודה לכל מי שייעזור ROSHOS נ"ב AGP X8

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by et_gershon,

אוקי יש לי כרטיס מסך של ati radeon 9250 עכשיו גיליתי אחריי שנה בעערך שיש לי תמיכה בחיבור המחשב לטלויזיה עם הקופסא של בכרטיס מגיע מין כבל ממש קצר אשר אחד החורים מתחבר לחור של הכריס מסך לחיבור והשני לא יודע מה עם זה הגיע מין "כבל מאריך" כבל צהוב עם שתי צדדים "שפיצים" שהצד מתחבר לחלק השני של הכבל הקצר עכשיו השאלה שלי לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר את הצד השני של הכבל הצהוב הארוך לטלווזיהי אני לא יודע לאן אבל זה הבעייה השאלה שלי עם יש בממיר של yes מקום לחיבור או שבטלוויזיה יש שלוש חיבורים שהם video input-חיבור בצבע צהוב audio input-חיבור בצבע לבן ועוד אחד של אודיו -חיבור בצבע אדום השאלה שלי היא לאיפה לחבר ועם יש בyes לאיפהשהו תגידו לי לאן ובכלל עם עשיתי עד עכשיו נכון ועוד משהו…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.