כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש במקום הקיים שימוש עבור כל מערך הכלים של אדובי ( פוטושופ, אילוסטרטור,פרימייר ואפטר אפקטס) זה המפרט של המחשב שלי: תקציב שלי הוא בטווח של 1500-2000 שח בערך Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 960 RAM 64 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 17134), 64-bit
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלי הגיעה עם אובר קטן ל 3598 העם זה בסדר תדרים: CORE500 /M 816 ולכמה אני יכול להגיע איתו עם תדרים עלו הוא 50~53 מעלות??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סדרת כרטיסי המסך של NVIDIA הושקה. אתם מוזמנים לשתף את דעותיכם, ביקורות ושלל מידע מרחבי הרשת ביצועיהם של כרטיסי המסך החדשים:
-
- 181 תגובות
- 46.8k צפיות
- 4 followers
-
-
מחפש מסך דק בגודל 17 אינץ הכי איכותי שיש עם התכונות הכי טובות שקיימות,זמן תגובה הכי מהיר שקיים בארץ! בהירות הכי גבוהה ובכללי מסך הכי טוב שקיים. אין הגבלת תקציב... לא משנה לי כל כך חברה העיקר משהו טוב שיחזיק לכמה שנים טובות . לא חשוב לי עם או בלי רמקולים, המסך לא מיועד כמעט למשחקים! מה שכן חשוב שהזמן תגובה יהיה לפחות 16מילישניות אם יש יותר מהיר יותר טוב אבל שוב שיהיה ניתן להשיג אותו בארץ. אשמח עם תעזרו לי תודה למי שיעזור לי ;)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחשב, ובו הכרטיס GIL Alastor 9550 128mb שעולה 295 ¤ ועכשיו לוג'יק התקשרו והציעו לי לקחת GIL Alastor 9600SE באותו מחיר, איזה כרטיס עדיף? אשמח לקבל תשובה מהירה בבקששה!
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהשמשתי לצורך מחשב שני בבית רוב הזמן אמנם הוא יריץ את תוכנות האופיס הרגילות וישמש לגלישה באינטרנט וכדומה... המעבד שלו זה AMD1800 XP וזיכרון יש לו 756 MB הוא מריץ XP SP3 סה"כ הוא בסדר גמור מהבחינות האלה אבל, בזמנו הכרטיס מסך שלו נשרף והוצאתי מהבויידם (תאמינו או לא..) כרטיס מסך RIVA TNT2 MX-400 ישן ישן, אבל עבד סה"כ בסדר... אפילו שיחקתי בו קצת פה ושם מה שכן, רציתי עכשיו לשדרג קצת את יכולות המשחק שלו, כך כשגם שאישתי תעבוד על המחשב החדש יותר אני אוכל להנעים את זמני בכמה שמני הקפה ב PROJECT TORQUE או משחק כזה או אחר של מכוניות או FPS... איזה כרטיס מסך בסיסי אני אוכל לקנות שיהיה מבוסס על AGP אם אני לא טועה, אין לי בעיה לקנות גם כרטיס מסך מיד שנייה אם יהיה יותר טו…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
hi guys I saw once a roundup and I cant seem to find it can some help me decide which card is better? thanks
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות את המחשב ולשחק במשחקים כבדים ואני צריך את הכרטיס מסך GTO2 האם אני יוכל לקבל אותו השבוע או בתחילת שבוע הבא בהזמנה?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htm מי שרוצה לנסות... אני מוריד עכשיו שימו לב השימוש אל אחריותכם בלבד!! האתר קצת איטי תחכו... ועוד דרייבר הפעם לכרטיסי נוידיה שמופיע באתר שלהם!! 61.77 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 פה זה כבר לא בטא אז אין מה להזהיר!! תהנו
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מצאתי איזה גירסה חימנית של דוס וכתוב לצרוב אותה לתוך סי די רום ואז לעשות בוט אז אני עושה בוט ואז אין לי אף כונן חוץ מהסי די רום אני חושב שאו שהדוס הזה לא תומך בSATA או שהוא לא תומך בNTFS או שזאת בעיה אחרת כי אף כונן לא מוצג לי חוץ מהסי די רום ואין לי כונן דיסקטים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לרכוש את הכרטיס ב- 650 ש"ח: [h=1]GeForce GTX 295 Platinum Edition[/h] המפרט שלו הוא: [h=3]GPU Engine Specs[/h] CUDA Cores 480 Graphics Clock (MHz) 576MHz Processor Clock (MHz) 1242MHz Texture Fill Rate (billion/sec) 92.2 CUDA Cores Per GPU 240 [h=3]Memory Specs[/h] Memory Clock 999MHz Standard Memory Config 1792MB Memory Interface GDDR3 Memory Interface Width 896-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 223.8 Standard Memory Config Per GPU 896MB Memory Interface Width Per GPU 448-bit [h=3]Feature Support[/h] OpenGL 2.1 Supported Technologies SLI, CUDA, 3D Vision, PhysX SLI Options1 Quad [h=3]Display Support[/h] Multi Monitor Yes Maximum Digital Resolution…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש אבל אני לא רוצה להחליף את כל המערכת עדיין אז הוא צריך להיות בממשק AGP! מה כרטיס ה AGP הכי משתלם (מבחינת ביצועים/מחיר) שיש בשוק היום נראה לי ה 6800GT מתאים פה אה? מה אתם חושבים? מה הכרטיס האחרון שמגיע ב AGP? 6800GT לא? ועוד משהו... אני מעדיף שיהיה נווידיה תודה רבה לעוזרים טל
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו חברה קודם כל סליחה שאני פותח את ת'ארד הזה פה אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר מכיוון שרב מערכת הפורומים פה מתעסקת בעיקר בענייני חומרה אני מתלבט אם להתקין ויסטה אני יודע שלפני כמה חודשים היא לא הייתה טובה היו לה בעיות ולכל התקן דרוש דרייברים וחלק מהתכונות לא רצות אבל עבר זמן מה והאם כאילו יש התקדמות משהו השתנה האם כדיי להתקין מבחינה חומרתית אני מסודר יש לי לוח אם P35 מעבד E6600 כרטיס מסך 3gb 1066 8800GTS זיכרון מטמון 500GB HDD אני משתמש ב אקס פי אבל אני רוצה להתקדם לויסטה אז חברה בבקשה תעזרו לי להחליט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לילה טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם לוח שתומך בתכנולוגיה הזו. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא 4870. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Gforce7600GT. האם שווה לי לחבר אותם? או שזה רק יפגע בביצועים או שזה בכלל לא אפשרי לחבר שני כרטיסים שאינם אותו דבר? בנוסף, איזה לוח אם מומלץ התומך בתכנולוגיה זו? תודה מראש, אורי.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT חיברתי את הטלויזיה ואני רואה שחור לבן בדקתי את הכבל הוא תקין יכול להיות שזה בגלל הדרייברים שלי (יש לי 84.21) בתודה מראש.......
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך CRT של MAG. דגם של המשך הוא 786FD. כשאני מדליק אותו ה -POWER LED נדלק בצבע ירוק אבל המסך לא מראה שום דבר ואחרי זמן קצר ה -POWER LED מתחיל להבהב בין ירוק לכתום. ניתקתי כבר את המסך מהמחשב אבל הוא אפילו לא נותן את סיגנל הבדיקה , הסיגנל בו כתוב שהוא לא מחובר למחשב וכו'...... ניסתי להוציא ולהכניס בחזרה לחשמל (בפעמיים הקודמות זה עזר....) אבל עדיין לא עובד.... אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לשנות את רמת הבהירות במשחק מחשב? יש לי משחק שאי אפשר לשנות את הבהירות בהגדרות שלו. איך אני יוכל לשנות את הבהירות למשחק הזה או לכל המשחקים? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחבר שלי את הכרטיס מסך שלו במחיר מעולה הדגם הוא inno3d gtx 470 ורציתי לדעת אם הספק כוח שלי יספיק הספק הוא 450W של חברת CWT דרך אגב אם זה משנה המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד E8500 זכרון ראם 4GB לוח אם MSI P45 Neo תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? GV-NX85T512HP http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2574 או GV-RX26P512H http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H המחיר שלהם כמעט אותו הדבר בערך 500 שקל אם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר במחיר הזה תציעו. תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3012363 נראה טוב לא? יש קאצ'?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-