עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו בכלל ניסה את זה? זה הצליח? יש הפרעות? צריך כבר ליישב אחת ולתמיד את הסוגיה אם האפשרות הזאת באמת מעשית, או רק תיאורתית. אנחנו הרי לא יכולים להמליץ על ימין ועל שמאל לאנשים לעשות את זה, בלי לדעת אם זה באמת עובד או לא. אז מי כבר ניסה את זה? שתפו אותנו...

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by שלמה הדג,

לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG. שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי. תודה.

3. Started by dudisass,

אני רוצה להחליף מסך לדגם הנ"ל ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף את הספק שלי.. כרגע הדגם של הספק שלי הוא של atx 400 jsp של ezcool המליצו לי על הכרטיס הזה אבל אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע הוא מיועד למשחקים ברמה יחסית גבוהה וצפייה בHD

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by wwwqqrr,

היי ראיתי שיצא דרייבר חדש של nvidia ואני רוצה לעדכן את הדרייבר שבירשותי. השאלה שלי אם אני צריך להסיר קודם כל את הדרייבר הישן או פשוט להתקין עליו ? ואם כן צריך להסיר,אז עושים את זה עם תוכנה או פשוט דרך הלוח בקרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GTX אבל עוד לא בחרתי של איזו חברה ורציתי את עזרתכם. המחיר נע בין 2,990 ל 3,800 ש"ח. העניין הוא לא כספי. כרגע אני מתלבת בין : Gigabyte XFX ASUS מה אתם אומרים ? יש הבדל ביניהם בביצועים ? תודה

• 13 תגובות
    • 686 צפיות
  6. קראתי וראיתי שפתיחת צינורות מתאפשרת בAGP אבל אני קונה PCI-E של לידטק ואני רוצה לדעת אם ה6200 128MB שלהם יפתח 8 צינורות. TNX

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Max Maxspeed,

אני משחק משחקי מחשב כבים יחסית איזה כרטיס מסך כדאי לקחת? אני תמיד עבדתי עם gforse אבל מעוניין לשמוע דעות התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 800-1500 איזה כרטיס יספק תמורה טובה למחיר? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by tamir950,

קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by RT2,

האם מסך פשוט (CRT) בעל MS רגיל..יכול להשפיע על חוויית משחק? זאת אומרת אם המסך פשוט הוא יקבל תגובות איטיות יותר מהמחשב ויראו את זה במשחקי ירי גוף ראשון ברשת נגיד ובגלל זה אפשר יהיה להפסיד? או שהמהירות הזאת היא זניחה והרבה יותר מהירה בעצם מהמחשב.. תודה!

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  11. http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. Started by shyak,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לעריכה בלבד ולא למשחקים. אני עובד כרגע עם gt 8800 ואני רוצה לשדרג לסדרה של ה -fx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)Memory Interface - מה זה אומר ועל מה זה משפיע 2)Memory Bandwidth - גם כן מה זה אומר ועל מה זה משפיע עכשיו יש לי מספר התלבטויות בין ה: NVIDIA Quadro FX 1800 NVIDIA Quadro FX 3700 NVIDIA Quadro FX 4700 X2 ( שדרך אגב אין לי מושג למה שם זה רושם את כל הביצועים בחזקת 2) והגרנד פינלה: NVIDIA Quadro FX 5800 בבקשה תעזרו לי להחליט כל עצה תתקבל בברכה...

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by most,

איך הכרטיס? שווה 630 שקל?

14. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by dan79,

האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by er0101,

סתם מתוך התעניינות, מה הסדר גודל של ביצועים של 8600GT 256MB בSLI? בשביל SLI צריך בדיוק אותו כרטיס? אותו GPU ב2 הכרטיסים או מה?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by lagadol1,

שלום לכולם ... יש לי בעיה ...לפעמים שאני על המחשב המסך הופך לשחור לאיזה 10 שניות ואז אחרי זה חוזר...וזה קורה בלי סיבה ... רציתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שזה יסדר את הבעיה אבל אני לא מצליח לפרמט כי שאני מכניס את דיסק הפירמוט זה עושה מסך שחור ואני לא יכול לפרמט ... לא עולה כלום ... אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס מסך ? לקחת אותו לחנות שיראו איפה הבעיה ... כי הבעיה היא או במסך או בכרטיס מסך ואני לא חושב שהבעיה היא במסך אז לקחת את כול המחשב או רק את הכרטיס מסך ? ויש איזה תוכנה שיכולה לבדוק אם כול החלקים של המחשב עובדים כמו שצריך ? שכאילו מבצעת פעולות אז ככה בודקת אם הכול עובד בצורה תקינה .. ? תודה מראש לעונים ..

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by diablo4u,

החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Swed,

האם 9800GTX נכנס במארז NZXT TEMPEST פתחתי נושא בפורום מארזים אבל אפחד לא עונה שם וזה דיי חשוב לי..

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. אחרי שעידכנתי את הלוח אם אז כול הבעיות שהיה לי עם הכרטיס מסך נפתרו לי עכשיו ב- 3dmark05 אני מקבל תוצאה : 3260 הודות לחברת זיגזאג שעזרה לי בלי הם לא הייתי יודע מה לעשות !

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר נמוך (עד 500 שקל) ורציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים כרגע יש לי את 7600 GS של nvidia (די ישן אני יודע) על מה אתם ממליצים? האם אני יצטרך לשדרג ספק כדי שהכרטיס הזה יפעל? נ.ב מצאתי בזאפ את הכרטיסים הבאים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 - 8500 GT http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557 - 9500 GT האם הם שווים בשביל המחיר שלהם? והאם בשבילם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי ?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by Tbox27,

טוב אז ככה , בכל המדריכים שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין אם יש הבדל בין הגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י ATI עצמה לגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י חברות כמו ג'יגהבייט וכ'..... זה ישנה הרבה אם אני יתקין הפוך בינהם ? ועוד שאלה יש 2 דריברים אחד בשפות אנגלית צרפתית וגרמנית אני חושב, והשני יש בו 24 שפות אחרות .... מה להוריד ? ואם מישהו יוכל לתת לינק לדריברים POWERED BY ATIכי אני לא מוצא מאיפה להוריד אותם והלינקים במדריך לא עובדים ...

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. אשמח אם מישהוא יוכל לכוון ולעזור, אני לפני קניית מחשב חדש ואין לי מושג מה לבחור מהשלושה מי יותר עדיף ומומלץ ומשתלם ומי יותר חזק למשחקים? ומבחינת רעש וקירור וטמפרטורה מי יותר עדיף? אלו שלושת האפשרויות : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp http://www.tms.co.il/product/11436 Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL http://www.tms.co.il/product/12418 או 660 בגירסה אחרת http://www.tms.co.il/product/12668

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Idanp,

כניראה ש4 כרטיסים לא מספיקים כבר http://www.tweaktown.com/news/5814/2_x_nvidia_quad_sli_when_four_gpu_s_is_not_enough/index.html

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. היה לי כרטיס מסך של 8600GT של GIGABYTE והחליפו ל 9600GT של INNOVISION INNOVISION היא חברה בסדר?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.