עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היום קניתי קרטיס מסך חדש 7600GT ויש לי בעיה איתו.... רציתי לדעת זה בסדר שהוא אל 48 מעלות חום מתי שאני לא מישחק ויש מישחקים מסויימים שעושים לי בעיות ..........

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לפי מה שראיתי שאומרים אפשר לפתוח לו צינורות אם אני קונה כזה כרטיס (AGP) לאיזה רמה של כרטיס הוא מגיע ? מה הסיכונים שכרוכים בפתיחת צינורות ?

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Roces,

אני מתכנן כנראה לקנות כרטיס מסך חדש, בהנחה שאני מוכר את שלי בכ-300 ש"ח. אני מוכן להוסיף כסף, עד 300 ש"ח למרות שזה ממש על הגבול בשבילי. אני בהחלט אעדיף להוסיף פחות. הדרישה היחידה היא שהכרטיס יהיה AGP מאחר והמערכת שלי די מיושנת. אני לא גיימר כבד בכלל, ובד"כ אני מסתפק בהגדרות בינוניות בלי פילטרים על רזולוציה של 1024/768. עלו לי שלושה רעיונות: 1. 6600LE 2. לקנות 6600 למרות שזה יהיה ממש חניקה מבינת המחיר. 3. לקנות 6200 ולעשות לו פתיחת צינורות. אז מה הדילמה? ישנן כמה במספר: 1. האם ה-6600LE או ה-6200 (במידה ולא אצליח לפתוח צינורות) יהוו הבדל משמעותי מה-Radeon 9550 שבבעלותי כרגע? 2. מה הסיכוי לפתוח צינורות ב-6200, מאיזו חברה הכי כדאי לקנות אותו (בה הסיכוי לפתיחת צינורות גבוה), וה…

4. אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם, הגיע הזמן להזמין מחשב חדש ואיתו באה ההתלבטות לגבי כרטיס מסך. המפרט: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח Samsung 1GB DDR2 533 Original 585 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח LG CDROM X 52 Black Bulk 110 ש"ח LG 52X32X52 Black Oem 197 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח Compucase 6A19-2F Black Midi Tower 400Watt 24 pin 487 ש"ח סה"כ 3,498 ש"ח עכשיו אני צריך להתאים למפרט הזה כרטיס מסך. דבר ראשון חובה שיהיה DVI כי אני קונה מסך LCD, סמסונג 740B. אני שחקן UT, אבל UT …

6. ..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם gigabyte ga 8n sli עם אפשרות לשני כרטיסי מסך ובסוף החודש אני סם עוד כרטיס 6800 gs עכשיו רציתי לדעת שתי דברים 1 איך עושים את הsli מבחינת חומרה ותוכנה ? 2 האם הכרטיס שיש לי טוב ?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  8. כל השאלה בכותרת בעיקרון אני לפני רכישת טלוויזיה LCD שתשמש כמסך מחשב שלי. יש את זו: LG L3200A http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150350 וזו, שבגללה אני שואל: SAMSUNG LA26R51B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374685 שהיא נראית לי סוף הדרך, אך לא אנצל אותה בלי כרטיס מסך מתאים...

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

מה זה High Digital Content Protection bandwidth (או בקיצור HDCP) ?? לא לתת לי מאמרים באנגלית כי אני לא יודע. תודה לכך העוזרים!!

10. המחשב שלי כבר בן שנתיים וקצת, עד לפני מספר חודשים תפקד מצויין, אבל מאז דום 3 שפשוט אי אפשר לשחק בהגדרות גבוהות, NFSMW שאני נאלץ לשחק ברזולוציה 800X600 כדי להנות מהאפקטים ועוד מספר פאדיחות, הבנתי שאני צריך לשדרג אותו. כמובן שמדובר בכרטיס AGPX8 (בכל זאת מעל שנתיים). אז אני צריך המלצה לכרטיס הזול ביותר שייתן ביצועים עדכניים, 600 שקל זה הגבול העליון. אין לי העדפה בין כרטיסים של NVIDIA לATI. במחשב אחר בבית יש לי כרטיס X600XT 128MB PCIE שנותן ביצועים ממש יפים על מחשב ממש דומה במפרט.

11. Started by alon311,

אני צריך בבקשה חוות דעת על ATI Radeon X800XL - 256MB - AGPx8 של חברת XpertVision הכרטי יחסית זול 1286שח וגם על X800GTO256 - ATI RADEON X800GTO 256mb AGP של חברת Sapphire שעולה 1196 ומי משנהם עדיף או שאולי יש כרטיס עדיף עליהם ל AGP

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  12. Started by ohmega,

בדגש על הפרטים הבאים: PCI-E זכרון- 256MB יציאות- DVI , TV-OUT קירור- צלעות בלבד (גם ככה יש לי רעש של מפעל מהמארז עקב פתרונות איוורור) ושאלה חשובה מאוד - הם כדאי לרכוש כרטיס של חברה עם מוניטין, או שניתן להתפשר על חברות אחרות במידה והצ'יפסט זהה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by סקיווקר,

התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?

14. במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו. התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY . אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה. השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ). קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by yotam.m,

יש לי כמה שאלות בקשר ל7300GS אני יודע שהוא לא כרטיס משהו אבל בכל זאת: קודם כל עד כמה הוא גרוע בכל זאת הוא לא כרטיס כל כך ישן? 2)מישהו יודע,ניסה,קרא על יכולות אוברקלוק לכרטיס הזה? הליבה שלו דיי חדשה לא ככה? 3)שמדובר על משחקים חדשים על אילו הגדרות הוא יוכל לרוץ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. לאחר קצת יותר מ-5 שנים של עבודה מאומצת, ה-LG 995FT הנאמן שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני מתכוון לנסות לתקן אותו, אבל אם הסיפור הזה זה לא יסתיים עם סוף שמח, אני אצטרך לקנות מסך חדש. הנטייה הטבעית של היא ללכת על מסך דומה של אותה חברה, אבל נראה שהביקורות על ה-F900P מאוד לא מעודדות. השאלה היא האם יש מסך אחר שיהיה קנייה טובה יותר ושיציע את התכונות הבאות: 1. מסך שטוח לחלוטין, מבפנים ומבחוץ 2. תמונה אחידה, ללא שני הפסים האופקיים הידועים לשמצה (שלשמחתי לא קיימים ב-LG שלי) 3. עבודה ב-1280x960x85 עם חדות טובה מפינה לפינה 4. אפשרות לעבודה ברזולוציה של 1600x1200 (ורצוי יותר) בקצב רענון של לפחות 75 הרץ 5. צבעים מדוייקים מאוד 6. ממשק משתמש נוח 7. אפשרות לתיקון אפקטיבי של עיוות…

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  17. אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Hitman_47,

אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. Started by kobibo,

לי יש ATI ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדרייברים של ATI לאלו של Omega ? מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by Hitman_47,

אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  22. חברים שלום ..... אני צריך חוות דעת לפני קניה על הכרטיס מסך הזה ועל החברה שלו בכלל,אני יודע שהיא לא ממש מוכרת אבל בבקשה... המחיר של הכרטיס הוא 1190 ש"ח ברשת KSP http://www.geniman.com.hk/geforce6800gs_pcie.htm

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by Ncoder,

רכשתי לא מזמן כרטיס מסך חדש למחשבי המיושן (רדאון 9250 256 MB). יש לי ערך מסויים בביוס שנקרא: Graphics aperture size שנמצא על 64 מגה בייט (עם אפשרות לעלות עד 256 מגהבייט), כדאי לי להעלות ל-256 בגלל הכרטיס מסך החדש? (הקודם היה גיפורס 2 עם זיכרון 64 מגהבייט). יש עוד ערך בשם: AGP FAST WRITE שנמצא על Disable, שווה להעביר ל-Enable ? עוד ערך: VGA BIOS SEQUENCES שנמצא על PCI\AGP ויש אפשרות להעביר אותו ל-AGP\PCI, שווה להעביר? יש עוד ערכים שאפשר או צריך לשנות בביוס עבור הכרטיס החדש ?

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by moshiko69,

טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים