כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28082&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המפרט של המחשב שלי: 2800+ 1.5gb זיכרון פנימי אני רוצה כרטיס למשחקים, לא צריך שיעבדו באיכות הכי מקסימלית...סתם משהו להשתעשע איתו קצת... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תישמעו מה עדיף ?? R-X1950XTX or G-8800GTX יש הוכחות שgifa יותר חזק? למה בתקופה שהיה תראדונים r9800 אני זוכר שהגיפות פירסמו כמה שהם טובים וכולם קפצו ליקנות ביגלל השם והכסף ובסוף כולם אכלו אותה אחרי שגילו תשקרים שלהם ואת היתרונות של radeon יש לכם הוכחות למה בתקופה של פעם לקח זמן עד שהבנצמארקרים היתדעכנו לשקרים שלהם ולזיופים
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שבפורום הרבה אנשים קוטלים את הכרטיס הזה ורציתי לדעת למה מה כל כך רע בו?? ד"א אני מתלבט לגבי קנייה שלו למשחקים כמו unreal 3 וכו'.... הוא יריץ אותם חלק על הגדרות מקסימאליות?? יש לי 2 GB ראם מעבד E6750 ולוח אם GIGBAYTE GA965P S3
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינצ' TFT (דק) למשחקים, כלומר עם זמן תגובה נמוך (רצוי 8MS או פחות) בינתיים אני מתלבט בין 2 אלו: VIEWSONIC VX912 Samsung SyncMaster 930B מי מהם עדיף? האם יש המלצות למסך יותר טוב בתקציב הזה בגודל שאני מחפש? ערכתי.. החלפתי את המסך של סמסונג לאחד עם DVI
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם ל-gforce 8800 gt יש hdr כמו ati redone
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האלן, לאחר שעשיתי OC ל7800GS שלי (מפרט בצד) הוא נתן תוספת של 30% בערך ב3DMARK06 יציב. בכרטיס שלי יש שאומרים שניתן לפתוח מספר צינורות, האם זה אפשרי? תמונות מצורפות- אם ניתן לפי דעתכם, האם זה מסוכן ויכול לדפוק ת'כרטיס? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש בבעלותי מחשב חזק מאוד. אני מרבה לשחק ולכן רכשתי כרטיס מסך נוסף בנוסף לקיים ושניהם AMD RADEON HD 7970 אחד קצת יותר מהיר מהשני. לאחר שבמבצע מסובך של יומיים ללא שינה הצלחתי לדחוף למארז ספק נוסף של 1200W בנוסף לספק הקיים של 1200W שלבד לא הצליח להחזיק מעמד עם כרטיס אחד. לאחר מכן השוואתי בין התדרים של הכרטיסים וניסיתי לשחק. להפתעתי גיליתי כי כל המשחקים החדשים (battlefield 3,assasins's creed 3 , crisis 3) ועוד... בכולם אני מקבל ביצועים ירודים יותר מכרטיס יחיד פי 6 ולרוב עצם הכניסה למשחק מפילה את המחשב וגורמת לאתחול. לכן הורדתי את driver של AMD 13.2 בגרסאת בטא במקום הdriver הרשמי שהוא 13.1 שהיה מותקן. זה פתר את הבעיות לחלק מן המשחקים וחלק לא. האם יש למישהו רעיון כיצד לפ…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה כרטיס מתאים לעיצוב גרפי בD3? האם מספיק כרטיס למשחקים כמו GTX460 756MB או שצריך כרטיס מקצועי כמו PNY Quadro FX 580 512MB GDDR3? הכוונה בעיצוב D3 היא עיצוב בתוכנות Autodesk Maya, Adobe Photoshop, Adobi Illustrator, Studio Max 3D, Softimage. הערה: אני לא קונה כרטיס אלה שואל רק לידע כללי. אם עשיתי משהו לא בסדר אז תגידו ואני יערוך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי (EAH 3650) בכרטיס מסך חדש nvidia geforce 9600gt שאמור להיות טוב בהרבה אבל משחקים רצים עליו בצורה גרוע יותר אני ב-FPS נמוך. יש לי מחשב Intel quad 9300 2.5MHZ 4gb זיכרון ואני על וינדוס 7 32 ביט. יש דרך לגלות למה המאיץ הגרפי מתפקד כל כך גרוע? ואיך אפשר לשפר אותו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הכרטיס של חברת SPARKLE FX5700,התקנתי את ה דרייבים 56.72, ומשחקים כמו הנסיך הפרסי וNFS7 יש בהם עיוותים, זה קרה גם ב FAR CRY אולם כשהעלתי את סינון אניזוטרופי בהגדות ל *4 הכול היפה יפה ומשחק עבד בצורה ממש חלקה, אולם במשחקים הללו זה לא פועל, ניסיתי להתקים גם דרייבים אחרים ,53.03,56.55 מהאתר של SPARKLE ושום דבר לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, ערכתי ביוס לכרטיס מסך שלי (4830), כעת המחשב לא עולה (באמצע טעינת חלונות יש מסך כחול). יש ברשותי כרטיס מסך נוסף, ולוח תומך CF. יש לי גם את הביוס המקורי. איך אני מחזיר את הביוס המקורי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 4850 ל4870? כי במחיר אני רואה שזה כ200 ש"ח HD4850: HD4870: זה מה שכתוב באייבורי בדגם כתוב Vapor-X (מזה? ם_O) וכתוב בשניהם שהתמיכה היא לDirectX 10.1 אז זה לא תומך בDirectX 11? זה מיועד לQ8200, MSI P43, 2GB R למשחקים בעיקר תודה (:
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית ויש לי בעיה לצפות בקבצים בפורמט של HD. בכול פעם שאני מתחיל לצפות בקובץ אני מקבל קפיאות במסך של מספר שניות. כרטיס המסך שלי הוא כרטיס מסך מובנה על הלוח. האם בנוסף לכרטיס זה עלי להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בכדי לצפות בקבצים באופן תקין? אני מצרף תמונות מתוכנת CPU-Z של דגם הלוח והמתאם גרפי המובנה. כמו כן יש לי בעיה נוספת עם שומר המסך, הבעיה כתובה בתמונה השלישית שהעלתי. האם גם במקרה הזה אני צריך להוסיף כרטיס מסך בכדי לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צריך את עזרת המומחים לבחור כרטיס שיתפקד כמה שיותר טוב על מפרט ישן יחסית. Q66 OC 2.8 4X1 GB DDR2 800 לוח אסוס 45 משהו, PCI-E 2... באמת שזה לא רלוונטי. אינטל ביאסו אותי עם שתי סדרות המעבדים האחרונות ואני עדיין לא רואה הצדקה לשדרג את המחשב לצרכים שלי. יש לי כרגע HD4890 והוא כבר מתחיל לגמגם ברזולוציות גבוהות, כמעט שכבר לא יוצא לי לשחק, אבל בפעמים שכן בא לי להתפנק. מחפש כרטיס שיהיה מוכן לדור הבא, בתקציב הנקוב (חריגה של עד 300 אם יש משהו מומלץ) שינצל כמה שיותר טוב את המערכת העדפה לAMD ואם אפשר שיהיה 2GB או יותר, שתי יציאות DVI חובה. או שבכלל לחכות חודש חודשיים לסדרות החדשות? אשמח למענה תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-