כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
לא משנה מה עשיתי כל דריור שהתקנתי ואלה אותם קודי שגיאה כל הזמן קוד 10. הוא מתקין ובסוף אומר קוד שגיאה 10. הכרטיס שיש לי palit 7600gs sonic אני חייב לציין שבדיסק שהגיע עם הכרטיס יש דריורים אבל הם עושים את אותה שגיאה 10.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מממ נשרף הכרטיס מסך Gainward Geforce 6600 Ultra PCX 256Mb אני צריך תחליף טוב שייתן לי ביצועים ברמה הזאת או יותר גבוהה במחיר של עד 650 ככה קראתי פה על ה 8500GT או 7600 GS ? האם זה תחליף טוב ? הוא מיועד למשחקים אבל לא מהרמות החדשות. תבינו לפי הכרטיס הקודם שלי, בתודה, איתי!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2008/02/20/amd_announces_hd3800_price_drops/ חדשות מעולות?!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מחשב.... הבנאדם רוצה לשחק oblivion, אבל בתקציב הזה אני לא מאמין שיש כרטיסי מסך שיתנו אפשרות לשחק ברזולוציות נורמליות.... בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך עד 570 ש"ח. אני חשבתי על 7600GS, אבל אתם מוזמנים לתת הצעות תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
סתם עידכון למי שלא ידע...אני מניח שזה רק לכרטיסי dx9,אני לא ממש מתמצא בדרייברים של הכרטיסי dx10 החדשים אבל אני מניח שזה לא בישבילם... ושאלה...כל הדרייברים האלו שהיא מוציאה לכרטיסי דיירקס 9 משפרים משהו?הם לא הגיעו כבר לשיא היכולת?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ואיך הוא עומד מול ה 8600GS? אני שואל כמעצב גרפי שאוהב גם לשחק.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך הזה Radeon R7 240 וכל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה המחשב לא עולה, רק אם אני עושה לי ריסטרט מהמחשב עצמו, לפני שהתקנתי את הכרטיס הזה הכל עבד בסדר עם המצב שינה, זה מאוד מפריע לי העיניין הזה, ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר וגם זה לא פתר לי את הבעיה, כרגע אני עם הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נמצאת, מה אפשר לעשות? אני עם ווינדוס 7 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את כרטיס המסך Nvidia GTX 970. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה- בהפעלה של יישומים גרפיים, בעיקר משחקים, כרטיס המסך שלי "מתרסק"- המסך מחשיך, ואז חוזר לפעולה, ואז אני מקבל את ההודעה - "NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, version 361.43 stopped responding and has successfully recovered" אחרי כן, לפעמים אני יכול להמשיך לשחק, ולפעמים המשחק ו/או המחשב כולו קופא ואני חייב לאתחל. הרצתי בנצ'מרק, ומלבד התרסקות קטנה בהתחלה, הוא חזר לפעולה ועבד באופן חלק. הטמפרטורה המקסימלית אליה הכרטיס הגיע היא סביבות ה-66 מעלות. מבדיקה בגוגל, מסתבר שיש המון גרסאות חוזרות לבעיה הזו, וכפועל יוצא גם המון פתרונות שונים. לא ברור לי אם מדובר בבעית…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הכרטיס : [h=1] Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h]
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אם ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם האדמין יעביר אותה לפורום הנכון. לוח אם במחשב ישן שהיה לי החליט להתפגר. באותו המחשב היה מאיץ גרפי נפרד ati radeon hd5450. החלטתי להעביר אותו למחשב החדש שלי מתוך מחשבה שהוא ישפר במעט את הביצועים הגרפים. המחשב יחסית חדש עם מעבד אינטל i5 3470 וכמו כל המעבדים יש לו מעבד גרפי מובנה, מה שנקרא on board. אני מריץ windows 7. ב- windows experience index הציון שקיבלתי נמוך יותר ממה שהיה ללא המאיץ הגרפי. האם זה הגיוני שהמאיץ הגרפי לא משפר אלא גורע מהביצועים של המחשב? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך GTX560 TI (ע"פ המלצת חברי הפורום) ורציתי לשאול האם מישהו יודע אם ביחד עם הכרטיס מגיע גם מתאם 6 פינים? (מהספק שלי יש רק חיבור אחד של 6 פינים וצריך עוד אחד)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, קצת הקדמה קודם - אני עומד לרכוש מסך טלוויזיה, המטרה הסופית היא להשאיר את מסך המחשב הנוכחי שלי ובמקביל להשתמש במסך הטלוויזיה על מנת להרחיב את התצוגה הרגילה שלי. אני מעוניין בהצעות לכרטיס מסך שיתמוך בדבר כזה, בסופו של דבר אני לא צריך כרטיס מסך עם ביצועים למשחקים, מכוון יותר לכרטיס מסך שיאפשר לי לראות וידאו באיכות גבוהה ככל האפשר. אם יש איזשהם פרטים שצריך לספק קודם רק תגידו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. רצוני לרכוש את הכרטיס מסך. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD כולל 3D מפרט מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 ספק כוח SEASONIC X-760 760W Active PFC (Modular)
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבק I5 2570K, ספק 620W ואני שובר פשוט את הראש לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. קודם כל, האם המחירים שלה כרטיסים שציינתי בכותרת מצדיקים בכלל את המחיר? אני רוצה להנות מהביצועים הכי גבוהים שאני יכול במשחקים כמו BF3 ו-SKYRIM. אז, מה כדאי? הבנתי שעם OC ה-7970 אוכל את ה-670, אבל האם כדאי שאני אעשה את ה-OC? או שכדאי לקנות דגם מסויים שכבר בא עם OC? יש אלטרנטיבות אחרות? מה עדיף בסופו של דבר? אני שובר את הראש...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב ויש לי התלבטות בין שתי גרסאות של ה4850. 1.gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 לבין 2.Shappire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 מה מבין שניהם עדיף? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר 2 מסכי 17" בDVI ל9800GTX+ שברשותו אבל במקום פיצול עבודה הוא רוצה שבמשחקים הוא יראה תצוגה אחת רחבה על גבי שני המסכים איך נקראת אפשרות זו בNV אם בכלל היא קיימת? יש מדריך איך להגדיר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, באחרונה ה 8800GT שלי הגיע לסוף דרכו, ואני מעוניין להחליף אותו בחדש, מעדיף NVIDIA באופן כללי. להלן המפרט הטכני: Win7 64-Bit מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P4k/P35/G33/G31 זכרון: 4GB DDR2 @400Mhz מסך: 24" 2ms של Samsung ספק כח: 500W במידה והמפרט חלש יחסית, אני פתוח להצעות להחלפה... תודה לעוזרים! עריכה: תיקון המפרט.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
קיבלתי FX5200 של לידטק. עפ"י הרשום עליו הוא מיועד לAGP8X.... הבעיה היא שהמחשב שלי (PIII 600) מבוסס על לוח ABIT BH6 REV2.0 שבא עם AGP 2X. ועכשיו לשאלת המיליון דולר - האם אפשר להכניס ת'5200 לAGP2X? האם יש סיכוי שייגרם נזק לכרטיס? ללוח אם? אודה על כל תשובה מקצועית בנושא.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חיברתי את הTV OUT של המחשב עכשיו הגדרתי הכל והטלווזיה מראה לי מסך חצי שחור חצי לבן ורואיתם לא טוב את החלק הימני של המסך :\ יש לי RADEON 9500
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-