כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין השבוע מחשב עם אחד המסכים הנ"ל. ההבדל ביניהם הוא שלדגם ה-B ישנה כניסת DVI, וההפרש במחיר הוא 300 ש"ח (1800 מול 2100). האם לדעתכם כניסת ה-DVI שווה את ההפרש הזה במחיר?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דבר ראשון לפעמים אני שומע צפצוץ כזה מהכרטיס מסך וכשאני סוגר את המסך הצפצוף מפסיק (שאני מדליק בחזרה הצפצוף חוזר) הצפצוף ממשיך כדקה ומפסיק.. זה אמור להיות ככה? (אני לא יודע כל כך איך להסביר לכם איך נשמע הצפצוץ.. יש לזה צליל מאוד מאוד גבוה עד שקשה לזהות מאיפה הוא מגיע ) ודבר שני, לפעמים שאני נכנס כדי לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך הוא מראה לי את זה... ולפעמים רואים כרגיל כמו שצריך.. למה זה??
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! הסתכלתי בחדשות של האתר, וראיתי כי ATI הורידו את מחיר ה-HD4870! אני מניח שזה יגרור להורדת ה-HD4850 וכמובן לתגובה מצד NVIDIA, כן שכרטיס מסך זה של ATI (ה-4870) לפחות טוב כמו ה-GTX260. כרגע בתור אחד שבכל רגע היה אמור לקנות מחשב חדש, עם כרטיס 9800GTX+/4870/4850, אני רוצה לדעת תוך כמה זמן יירדו המחירים בארץ?? עד כמה תהיה ירידת מחירים זו משמעותית ומתי תיערך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
משחקים בסגנון NFSU אולי כל מיני משחקים בסגנון SWAT במולטיפלייר. חשבתי על 9600 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך ושני מחשבים להרכיב,. אני מתלבט איזה לשים במחשב שלי: ELSA GLADIAC 516 ישן http://www.elsa.com.tw/EN/Products/detail.asp?newsid=209 או Gigabyte GV-R925128T Radeon 925 חדש תודה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש בבעלותי Leadtek GeForce 6600GT.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אתמול קניתי את ה 6800 של אסוס... והרצתי את התוכנה 3DMark05 ולאורך כל הסירטונים ה FPS היה מתחת ל 15... ניסיתי לעשות ריסט למחשב אבל זה לא עזר ): עכשיו, אני לא כל כך מבין בזה , מישהו יכול לעזור לי?בבקשה?? אני מבואס מוות..
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 17. בחרתי את הדגם הזה רק בגלל נתוניו על הנייר - זמן תגובה 8ms ו-DVI, אבל לא ראיתי את התמונה בו בעיניים. מה גם שאין אף ביקורת על הדגם הזה. למישהו יש נסיון איתו ויכול להמליץ עליו?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעיקרון שמעתי שזה לא אפשרי...אבל רציתי בכל זאת לברר את הנושא (ואם אי אפשר-אז בבקשה גם הסבר-למה אי אפשר??)
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כותרת... יש הבדל גדול בין הביצועים? תודה. אני רוצה לדעת אם שווה לי להשקיע ב6800GS במקום 6600GT
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא פרו גדול אבל אני לא מבין מדוע כרטיס מסך שכולה יש לו 1.5 גיגה ראם יכול לעלות 20 אלף..... אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה כל כך מיוחד בסדרת הקואדרו של NVIDIA? בתודה מראש מקס.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר ממיר הוט לכרטיס מסך 260GTX דרך חיבור SVIDEO?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר LOGICPC ושם כתוב כרטיס מסך FX5200 ב760 שקל בערך, זה המון לכרטיס המעפן הזה.!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2137 איך יכול להיות טעות?? חכו על תיפלו מהכיסא: FX 5200 ב1154 שקל WTF?? כטיס עלוב שעולה 320 שקל במחיר כזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3464
-
לבעלי כרטיס ATI יש את האופציות הנ"ל להגדרות הדרייבר ול-OC, כשיש את האופציה של ATI CCC הדורשת התקנת .NET ומאד בעייתי לטעמי. אני כרגע בכלל עם דרייבר ישן שהגיע עם - CP (מה שהוחלף ע"י CCC סופית), רציתי לדעת באיזה פתרון אתם בחרם ואם תוכלו לפרט קצת אז בבקשה... תודה, המרטש.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E זיכרון: 4 ג'יגה RAM ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT כרטיס מסך: 9600GT יש לי בעיה ב2 משחקים: Episodes from Liberty City, שרץ על 20 FPS, וBad Company 2 שרץ על FPS דומה ואפילו מקרטע יותר. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר שיאפשר לי להנות עם FPS יציב בלי קרטועים. האם יש כרטיס מסך טוב שיתאים למערכת שלי, או שכדאי כבר לשדרג הכל?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 5500 שלי... איזה מהכרטיסים הבאים הוא המומלץ ביותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894 http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6521
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שבצד ואני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך בעיקר עקב חוסר תמיכה ב-SM3 ובכלל התיישנות כללית פשוט מחשב אני לא הולך להחליף. חשבתי על ה-HD2600XT הוא נראה לי האופציה הטובה ביותר יש לי מספר שאלות לגביו: אני מניח שיהיה צוואר בקבוק, עד כמה הוא יהיה משמעותי ועד כמה אני יראה שיפור בביצועים להערכתכם ? (אולי כבר יהיה כדאי לקחת כרטיס זול יותר שתומך ב-SM3?) האם יש כרטיס יותר משתלם לתקציב הזה ? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני חושב לקנות ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 אבל אני לא יודע עם זה ירוץ טובב עם המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני מש…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא בטוח אם אני רוצה את המפרט הזה בדיוק..., הבנתי שה- 470 חזק ובא עם פיזיקס, אבל יש נגדו יותר מדי תלונות על זה שהוא לא משתלם לטווח מחירו, בעוד שהרדון 5850 יותר שקט, צורך פחות חשמל, ויותר משתלם. עכשיו, אני דיי רוצה פיזיקס וזה דיי הסיבה מלחתחילה שלקחתי את ה 470, אבל אני כבר חורג מהתקציב שבניתי לעצמי, וסתם נראה לי חבל להוציא 300 שקל יותר על הכרטיס, ו 50 ש"ח על ספק יותר חזק על הדרך. אני גם לא בטוח שזה משתלם לעתיד, הרי עוד מעט יתחילו לשלב 2 כרטיסי מסך באותו מחשב, ואי אפשר לעשות את זה עם ה- 470 בגלל כמות החום והחשמל שהוא יוצר, בעוד שהרדון לוקח כמעט חצי מימנו בכוח …
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב שיש לי כרגע: EPOX 8KDA3J 1024 DDR, AMD ATHLON 64 3200+, מסך: DELL 2007WFP החיבור הוא AGP כמו שצוין בכותרת, השימוש הוא למשחקים (לא כבדים במיוחד) אני רוצה את הכרטיס עד שאני יביא מחשב חדש לשנה - שנתיים (אני יודע שזה כרטיסים מיושנים ואני יודע שזה לא באמת יחזיק ככה)
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-