כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך הזה (זה יותר נראה לי פשוט כרטיס שמוציא סיגנל ולא מעבד נתונים) http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-123/241_read-1697/ נראה לי משום מה לא רע בכלל רשום שיש לו יציאת cvbs זה rca או rgb?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש את ה 8800gts הזה http://tms.co.il/product/3452 למה מחירו נמוך ? ויש את ה8800gt 512 מה עדיף ולמה ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כבל s-vhs איך אני משתמש איתו?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי GTS250 והוא מחובר בעזרת מתאם DVI-HD לטלוויזיה טושיבה 42WL66 FULL HD ולא משנה איזה רזולוציה יש בריחה של הקצוות מכל הכיוונים. מה לעשות? במסך הרגיל שהוא מחובר באותו חיבור אין בריחה של תצוגה[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 15:56:59 תכלס איך הכי כדאי לחבר את המחשב לטלוויזיה?עם הכבל HDTV שנותן לי או SVIDEO או קומפוננט או בHDMI? עריכה: טוב בSVIDEO רואים ממש גרוע. קומפוננט לא ניסיתי ובHDMI יש בריחה של תצוגה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 8800GT רגיל וחבר מביא לי עוד אחד אך מומהר מהמפעל. האם ניתן לעשות איתם מערך SLI?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני משתמש ב-RivaTuner. נכנסתי ל-Low-level system tweaks, לחצתי על Install, נכנסתי לאפשרויות ואני חושב שאפשר לפתוח שם 4 צינורות עיבוד ועוד יחידת Vertex Shader(אם זה מה שהתפריט הזה עושה). התכוונתי לנסות את זה, אבל ההודעה הנ"ל קצת מפחידה אותי: מהם הסיכויים שיהרס הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את ה-4850 ב-9800 GTX+ האים זה כדאי והאים אני אראה שינוי בביצועים אני קצת מאוכזב מה-4850
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן יש לי רדיון 4870 שיש לו שתי יציאות HDMI ואחת SVIDEO, כרגע המסך מחובר ליציאה אחת והטלויזיה מחוברת ליצאיה השניה, מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף עוד מסךככה שיהיו שני מסכי מחשב ולהשאיר עדיין את הטלויזיה מחוברת, יש אפשרות כזאתי, מפצל או משהו ? או שלא ניתן לעשות את זה , ב SVIDEO אני לא מעוניין להשתמש כי הוא לא איכותי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
בחתימה שלי מופיע המפרט מחשב שלי. האם במצב הזה 1900XT 512 יחזיק? אם לא, איזה ספק כח מומלץ והכי זול כדאי לקנות ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה עדיף לי? היכולות oc של 3850 טובות? אני מתלבט מכיוון שבעזרת תכונת המאוורר של ה4670 אני יכול לעשות לו oc גדול מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב קצת ישן 2.4 גיג'ה הרץ פ.4 וקצת זיכרון 512 אני רק רוצה להריץ את urban terror כמו שצריך למי שלא מכיר , זה משחק שפועל על המנוע של quake 3 הכרטיס מסך שלי זה geforce 4 mx ואני רוצה להשקיע טיפה, עוד ג'יגה זיכרון, ועוד כרטיס מסך, אבל מהההה יש לי רק חריץ AGP במחשב יש לי עוד חריצים בחיים אבל זה החריץ הרלוונטי לכרטיס מסך...האמת במחשבה שנייה, טוב, לא משנה, אני צריך כרטיס מסך טוב אולי יד שניה? לא אכפת לי... אגב, אם פתרון טוב זה להחליף את כל המחשב יש מצב שזה יקרה, אבל אני מעדיף שלא. אז בקיצור: מישהו מכיר כרטיס מסך AGP ברמה טובה היום?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מסך חדש מדגם: ViewSonic's P95F+. הוא רוצה לדעת עם יש למסך usb ועד איזה רזולוציה מגיע המסך.... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, האים כרטיסי הדור הבא (אשר ידועים כNV40 וR4XX) יצאו רק בגרסאות של PCI EXPRESS או שגם לכל כרטיס תצא גרסא של AGPX8, ויתר מזה אני אשאל אם יצאו כרטיסי AGP האים הם גם יהיו תואמים AGPX4? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Radeon 9800 Pro אבל אני פוחד שבגלל שהוא PS 2.0 אז עדיף לחכות ל 6800 שהוא PS 3.0, והוא יוכל להריץ בצורה מעולה גם משחקים שיצאו בטכנולוגיה החדשה בעוד שנה +... אז מה אתם אומרים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נתנו פה אז לינק לתוכנה חדשה שמשאירה תמיד את ה VSINCE ON דלוק במשחקי OPEN GL .... מישהו זוכר את השם או אולי לינק ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מסך למחשב חזק .... אני מעוניין בדעות והמלצות שונות לגבי מסכים שונים ומשתלמים כלכלית .... וגם הייתי רוצה להבין מה זה בעצם מסך שטוח מה זה נותן בעצם .... תודה ...... הסכום הוא 1500- 1000 תודה רבה ....
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב לפני כשנה או פחות אפילו והוא הגיע עם כרטיס מסך: GeForce 4 MX 440 SE. עכשיו אני רוצה לשדרג(כל אחד שהוא גיימר היה) ואני צריך שתעזרו לי: יש לי חיבור AGP 8X והבעיה שכרטיסי המסך שאני רוצה הם PCI EXPREESS. ישנם עדיין כרטיסים של AGP 8 אבל לא הרבה. יש אפשרות לשדרג ל PCI E? אגב אני מתלבט בין: ATI RADEON 9550 ATI Radeon A9250 אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לא שמתי לב. SORRY
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את ה6800 של אמ אס אי, אבל כשאני מפעיל את המחשב, יש לי על המסך כל מיני צבעים וצורות...וגם שאני מנסה להתקין את בדרייבר זה כותב לי שזה לא עבר את הלוגו של ווינדוס או משהו כזה....בבקשה תעזרו....אני מייואש... :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר וכרגע המסך עומד על 60 הרץ ובתור PLUG and PLAY MONITOR והמסך הזה יכול להגיע ל- 75 הרץ ובלי הדרייבר אי אפשר להגדיל. גם האתר של MAG אין דרייברים וגם באתר הדרייברים המובילים ברשת.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי לאח שלי מחשב חדש ועכשיו צריך לקנות לו מסך אני בעיקרון מתחנן על ה LG F700B כי הוא כסוף ואח שלי רוצה כסוף איך הוא מבחינת הביצועים?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה וביקשתי שישימו ליך כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 קיבלתי כרטיס מסך של חברת Leadtek דגם px8600GT האם זה באמת הכרטיס? חשבתי שאני אקבל INVIDIA... האם זה כרטיס טוב? תודה לעונים....
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שניהם של GIGABYTE שניהם 256 MB תודה
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-