עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1. איך הכרטיס מסך X800XL של ג'יגהבייט? (ואני בכוונה אומר ג'יגהבייט, הזה של ספיר בא עם קירור גרוע) 2. איך המסך Samsung 997MB ? כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה

3. Started by Lanzar,

לכולם רציתי לדעת אך ה 6800GT ב PCI-E יחסית לגירסת ה AGP ? כמובן מבחינת BENCHMARKS, ואך גירסת ה PCI-E יחסית לגרסת ה AGP ב OC ?? מתי צריך לצאת 6800U ב PCI-E ?? תודה מראש LANZAR.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert. להלן 4 היציאות שבו: * FM Antena. * From Cable TV or Antena. * AV Line-in *שלט. ברצוני לרכוש ממיר YES על מנת לחברו לכרטיס הטלויזיה. האם הממירים החדשים מתאימים, או שאני צריך ממיר ישן SCART? אין בכרטיס יציאת קומפוזיט.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי את כרטיס המסך Nvidia GTX 970. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה- בהפעלה של יישומים גרפיים, בעיקר משחקים, כרטיס המסך שלי "מתרסק"- המסך מחשיך, ואז חוזר לפעולה, ואז אני מקבל את ההודעה - "NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, version 361.43 stopped responding and has successfully recovered" אחרי כן, לפעמים אני יכול להמשיך לשחק, ולפעמים המשחק ו/או המחשב כולו קופא ואני חייב לאתחל. הרצתי בנצ'מרק, ומלבד התרסקות קטנה בהתחלה, הוא חזר לפעולה ועבד באופן חלק. הטמפרטורה המקסימלית אליה הכרטיס הגיע היא סביבות ה-66 מעלות. מבדיקה בגוגל, מסתבר שיש המון גרסאות חוזרות לבעיה הזו, וכפועל יוצא גם המון פתרונות שונים. לא ברור לי אם מדובר בבעית…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. אני חושב שהכרטיס מסך חלש מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שאני אראה את הסרטים מהמחשב על הטלוויזיה ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by dr_drek,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי AMD ATHLON XP 2800 Gigabyte GA-7N400E-L - AGP 8X GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs המחיר המקסימלי - 1000 ש"ח. בבקשה מחנויות מוכרות כגון: פנדה, PCH, KSP, למיר. אם קראתם את ההודעות שלי שרשמתי גם פה וגם בפורום של לוחות האם, אז יש פתרון לבעיה שהיתה לי - להזכיר שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (GEFORCE 3) לא התאים ללוח אם. הסיבה היא שהספק לא התאים, למרות שניסיתי עם ספק אחר וזה גם לא עבד, כנראה שלא ניסיתי טוב. בכל מקרה אני אחליף ספק. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי שהמאוורר שעל הכרטיס מסך עומד למות, והוא לא יחזיק יותר מחודשיים. שאלתי את למיר אם אפשר להחליף אותו אם לשים קירור אחר, והם אמרו שלא. אז אם יש אפשרות תגידו לי בבקשה כי אני לא רוצה לקנות כ…

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by huber,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415

10. Started by arthur16,

מי מהמסכים האלה יותר טוב אני יועד שה30S הוא יותר חדש אבל בלי DVI אבל אין לי בכרטיס מסך יציאת DVI - האם יש הבדל בתמונה עם DVI? בקיצור תעזרו לי בבקשה לבחור תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by masterb,

סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by saharbz,

מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - משחק בעיקר Call of Duty. האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא. אין העדפה לחנות מסויימת. מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE i5 3470 3.2ghz לוח אם: Intel - DH67CL זיכרון: 8g 1333mhz כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 8800GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המארז, יעזור גם אם תציינו מתי והיכן נקנה המארז. אפשר גם לצלם אותו). ספק כוח: 500W בסופו של דבר אני מעוניין בכרטיס מסך טוב, שיאפשר לשחק ברמת גרפיקה גבוהה אבל שהעלות לא תהיה מעל…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by mtao21,

שלום. רצוני לרכוש את הכרטיס מסך. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD כולל 3D מפרט מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 ספק כוח SEASONIC X-760 760W Active PFC (Modular)

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. שלום חברים. אני בונה מחשב סביב מעבד AMD Athlon II X3 450 ואני סגור כבר על כל הרכיבים מלבד כרטיס המסך. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 350 ש"ח אבל אם ההבדל הוא 20 ש"ח שתמורתם הביצועים יעלו משמעותית אז לא נורא. המחשב יהיה לשימושים קלים - אינטרנט ואופיס אבל גם למשחקים חדשים עם הגדרות מינימום עד בינוניות. אין צפי לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו'. הכרטיס יתחבר למסך Nu Tech L922A שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024. בנוסף, אני זקוק להמלצה לספק כח שיוכל לסחוב את כרטיס המסך שתציעו לי במינימום מחיר, אפילו ג'נרי אם זה יתאים ויחסוך כסף. אני מקווה שלא שכחתי איזה פרט חשוב... תודה מראש.

15. Started by Galit17,

במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. נכנסתי לביוס שלי.. סתם שוטטתי לי נכנסתי לVideo Configurations. היה שם: AGP / PCI בסדר הכרטיס מסך שלי הוא AGP.. וAGP מסומן.. והיה שם גם AGP Aperture Size וליד זה 64MB.. אפשר כמובן לשנות. והכרטיס מסך שלי זה Radeon 9600PRO 128MB שיניתי עכשיו ל128MB אבל עד עכשיו הכרטיס מסך שלי עבד על64MB??? או שאני צריך להחזיר ל64MB כי זה לא קשור לזה?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  17. טוב אז באמצע אשכול שלי שבכלל קשור לספק כוח גיליתי שיש לי 'תאקל' בבחירת המסך שלי בעקבות הערה של idanmal שגרמה לי לפשפש קצת בקשר לקירור של המסך ולגלות שאין לו בכלל קירור רציני. רציתי לקחת את ה-MSI GTX760 OC EDITION, ובאמת לא הבנתי איך יכול להיות שהגרסה הזו זולה יותר מגרסאות רגילות של הכרטיס (ללא OC), ועכשיו הכל ברור - זה הכרטיס רפרנס :\ בכל אופן, עכשיו אני בבעיה - תודה רבה!

18. קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by doc-kwl,

אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. לטובת San andreas! ושיהיה שמיש גם להמשך!!! The guy is despaired!!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by idoleff,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 5500 שלי... איזה מהכרטיסים הבאים הוא המומלץ ביותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894 http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6521

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  23. ברשותי 3 כרטיסי מסך קצת ישנים וכיוון שאני לא מבין גדול רציתי איזה מהם טוב יותר? Inno3D Tornado GeForce4 MX440 AGP 8X DDR 64M 1 GeForce4 MX440 8X 128M 2 GeForce4 MX440 64M 3

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by online,

אני בונה לעצמי מפרט מבוסס IGP ומתלבט מה נכון לקנות. חשובה לי איכות צפייה בוידאו. אני כרגע משתמש ב-G41 והוא ממש דפוק לוידאו. אין שום תיקון ל-tearing. זה מרגיש כמו לשחק משחק בלי vsync ומי שרגיש לזה יודע למה אני מתכוון. אם מרכיבים במחשב כרטיס מסך בסיסי כמו ה-5450 הבעיה נעלמת וכיף לצפות בוידאו. אני מתכוון לקחת מפרט מבוסס Core i3-2100 + H67 והשאלה שלי האם אינטל התעלו על עצמם בדור החדש של המעבדים הגרפיים ומטפלים בוידאו כמו שצריך או שהם עדיין מחפשים את עצמם. אני משתמש ב-VLC וצופה בכל מיני תכנים, כולל הורדות מהאינטרנט בקידוד XVID ו-H.246. כרגע עם XP, במחשב החדש יהיה WIN 7. בעתיד אקנה כרטיס מסך למשחקים אבל לא עכשיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.