כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…
-
אוקיי לאחר שביררתי מעל 10 כרטיסי מסך נשאר לי להחליט בין 2 כרטיסי מסך שהכי מתאמים לי מבחינה תקציבית ובשביל צרכיי. הראשון הוא רדון 9550 256 מגה , השני הוא ג'פורס 6200 גם עם 256 מגה , לשניהם מחיר זהה של כ - 440 שקל (בורב החנויות). אני מתלבט בין שניהם , המטרה העיקרית של הכרטיס החד הוא להריץ משחקים בצורה טובה יותר משמעותית מהג'יפורס 4 MX440 שיש לי כיום. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שידרוג הרסיבר אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיודע על גבי היציאה להעביר גם סאונד חשוב שידע להעביר גם dolby TrueHD וגם DTS HD Master Audio תקציב - עד 400 שקל שימושים - סרטי HD תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל את המחשב רק בחיבור ה TV OUT מבלי צורך במסך מחשב על מנת לעבור למצב ה TV OUT ?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
היי...אני מחפש כרטיס מסך למחשב .. השימושים שלי זה למשחקים כמו שוטינג ודיאבלו ו - WOW ובסגנון הזה... יש הבדל גדול בין הכרטיסים? על מה הייתם ממליצים? ומה ההפרש בסכום פחות או יותר.... תודה....
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר המון סקירות והתלבטויות מצאתי שני כרטיסי מסך שאני מעוניין לקנות הראשון הוא : http://www.tms.co.il/product/12311 והשני הוא : http://www.tms.co.il/product/13272 מה אתם חושבים שעדיף?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המגזין PCWORLD מדרג את 10 מסכי "19 LCD הטובים ביותר : http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,123858,pg,1,00.asp
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להביא מחו"ל 680 GTX אבל מתלבט של מי בדיוק. יש איזו גרסאת SUPERCLOCKED מומלצת או משהו בסגנון? כמו כן, איזה ספק מומלץ בהנחה ואקנה שניים כאלו? תודה, X
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה הקשר בין כרטיסי המסך בסדרת GeForce RTX 50 לבין רינדור חכם שעושה שימוש בסוג אובייקט כדי למפותו ביעילות? כך יעבוד הרינדור הנוירוני של סדרת RTX 50לכתבה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה עם ההגדרות.. הראדון כמו שאתם בטח יודעים מוגדר עד X8 ואצלי זה על 4X ואי אפשר לשנות את זה ל-8X, זאת אומרת, אני משנה את זה ל-8X עושה ריסטרט והווינדוס לא עולה.. אם הבעיה מוכרת לכם עזרו לי בבקשה! תודה מראש. נ.ב יש לי ראדון 9700 לא פרו.
-
שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצות לכרטיס מסך לצורך ישומי עריכה גרפית ועריכת וידאו (פוטושופ ופרמייר CS4). הכרטיס אמור לפעול תחת מערכת חלונות 7 (ultimate) בארכיטקטורת 64bit. הינה עוד כמה פרטים על המערכת: * מעבד - core2 duo E8400 * לוח אם - Asus P5QC * זכרון - 2GB DDR2 800MHz * במחשב מותקנים שני דיסקים - אחד של 160GB, ועליו מוקנת מערכת XP PRO, ודיסק נוסף חדש בנפח 320GB, שעליו אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה החדשה (בשלב הראשון זו תהיה מערכת דואל בוט. לאחר מכן, המחיצה של ה-XP תפורמט). הכרטיס חייב לתמוך ב-openGL 2.0, וב - shader model 3.0 (רוב כרטיסי ה-HD של ATI תומכים כבר בגרסה 4.1) הגג העליון של התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 900 ש"ח. על מה תמליצו? תודה! תוספת - בשל נסיבות מסו…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך Asus Geforce 8600 Gt על Vista 32 bit. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה כך שאני אוכל לראות את המסך גם על הטלויזיה. יש לציין שיש ברשותי טלויזית Crt רגילה ולא Lcd, וכמו כן אין לה חיבור של S-VIDEO אלה רק של RCA (צהוב) חיברתי את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור של S-video ל- RCA (כבל אחד, לא שלושה COMPONENT), אבל כאשר אני דרך הגדרת המסכים (גם דרך לוח הבקרה של Nvidia, וגם דרך הגדרות התצוגה של Windows) מגדיר את הטלויזיה, אני לא רואה כלום בשני המסכים, שניהם מושחרים, והדרך היחידה שלי להחזיר את התצוגה למסך של המחשב היא להכנס ב-SAFEMOD או ברזולוציה נמוכה ולהתקין מחדש את ה-DRIVER. (גם ניתוק הכבל מהטלויזיה לא עוזר) ראיתי שניתן בלוח הבקרה של Nvidia לשנות את סוג הח…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של לידטק גרסת אקסטרים מהירות ליבה 590 מהירות זכרון 1600 יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הנ"ל ל 7900GT? שווה לשלם 350 שקל ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ברשת מדווח כי במפתחת השבבים מכינים גירסאות MX משודרגות לדגמי ה-GeForce הניידים הפשוטים ביותר, עם זכרון GDDR5 מהיר שיחליף את ה-DDR3 אחד המוצרים הניידים המסקרנים ביותר שהגיעו אל השוק בחודשים האחרונים הוא נייד ה-Surface Book הקל והקומפקטי של מיקרוסופט, אשר בגירסאות המתקדמות שלו כלל כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce 940M, בתצורה ייחודית שכללה ג'יגה-בייט של זכרון GDDR5 מהיר. ההחלטה ההיא של מיקרוסופט בהחלט הוכיחה את עצמה, וה-Surface Book הציג יכולות עיבוד גראפי מפתיעות לחיוב שהיו דומות יותר לאלו של דגמי ה-GeForce GTX 950M ברוב המקרים, ונראה שגם NVIDIA עצמה השתכנעה – ומכינה כעת כרטיסי מסך ניידים עדכניים בגירסאות GeForce 930MX, GeForce 920MX ו-GeForce 940MX, אשר יכללו אפשר…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. קניתי כרטיס מסך חדש HD4850 VAPOR X 512MB וכשאני משחק NEED FOR SPEED UNDERCOVER התמונה מקוטעת ניסיתי את כל הרזולוציות וללא הועיל מקוטע גם בהגדרות הכי נמוכות ואפילו ב 800x600 עם V-SYNC יש שיפור מסוים אך עדיין תמונה מקוטעת. הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש אך כלום לא עוזר יש לי 4 גיגה זכרון של OCZ ומעבד E7400 המחשב חדש אחרי פורמט עם ןינדוס XP ודרייברים הכי חדשים 9.7 . אשמח לעזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-