עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by klayman,

שלום לכולם וחג שמח ! ברשותי כרטיס של גיגהבייט 5950 GT עם VIVO לפני כמה ימים כרציתי לצפות במחשב בטלויזיה , מה שתמיד מחובר ועובד טוב, התצוגה שראיתי בטלויזיה הייתה משובשת לגמריי, וזאת מבלי ששינתי שום הגדרות ושום דרייברים. מאז אינני יכול לראות את המחשב בטלויזיה, חרף כל הניסיונות להתקין מחדש דרייברים, להחליף כבל וכו'. האם המקרה הוא שהצ'יפ של ה VIVO נדפק ? ומה אפשר לעשות במקרה כזה ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. מה יותר טוב MB Gigabyte FX6600GT 128 MB || Sapphire Radeon X800GT 128? זה משהו שמעניין אותי !!!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by kinggil,

רציתי לשאול איך זה שהכרטיס הזה עולה כלכך מעט? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3025

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by Yellow,

הכרטיס הזה טוב? http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, יש לי את המסך mag ah-778 , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לשמור הגדרות של הגדלת התצוגה והקטנת התצוגה (התפריטים המובנים...) תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by EliranB,

מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ? תודה לעונים ....

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?

8. תגידו יכול להיות שהכרטיס מסך שלי משתווה לFX5900? כי : מהירות ליבה (ללא אובר קלוק!!):310MHZ מהירות זיכרון (ללא אובר קלוק):425MHZ כמה שאמרו שST LAB חברה לא מוכרת מסתבר אחרת......!!!!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אחרי שעידכנתי את הלוח אם אז כול הבעיות שהיה לי עם הכרטיס מסך נפתרו לי עכשיו ב- 3dmark05 אני מקבל תוצאה : 3260 הודות לחברת זיגזאג שעזרה לי בלי הם לא הייתי יודע מה לעשות !

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by ORWIZ,

היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by RT2,

האם מסך פשוט (CRT) בעל MS רגיל..יכול להשפיע על חוויית משחק? זאת אומרת אם המסך פשוט הוא יקבל תגובות איטיות יותר מהמחשב ויראו את זה במשחקי ירי גוף ראשון ברשת נגיד ובגלל זה אפשר יהיה להפסיד? או שהמהירות הזאת היא זניחה והרבה יותר מהירה בעצם מהמחשב.. תודה!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by Little_AKA_Or,

shalom kibalti mahshev hadash (mahar ani mesader ivrit) veani tzarih driverim hadashim vetovim le - Leadtek PX6800GT PCI-e Toda merosh

13. לטובת San andreas! ושיהיה שמיש גם להמשך!!! The guy is despaired!!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  14. הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח) ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl... מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by חשיש,

או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  16. היי, אני לא יודע מה איתכם אבל התחיל להיות לי די כואב לראות את ה-600 + ש"ח שנוספים לי למחיר של פה בארץ לעומת המחירים בחו"ל. האם מישהו פה יודע על אתר מחו"ל שמספק משלוחים לארץ ואם צריך לשלם על זה מכס וכאלה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Idanp,

מחפש מסך CRT 17 ב1000 שקל גג שיתמוך מינימום ב1600X1200 85Herz תודה

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by DDDDPJ,

מאיפה מורידים עידכון של הכרטיס מסך R9800P אבל עידכון הכי חדש + קישור ישיר יש לי WIN XP פרו בעברית :-[

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

CHAINTECH nVIDIA GeForce FX5700LE Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV-Out, AGP, Model "SA5700L" -Retail 97$ Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP -Retail 104$

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אני לא מחפש משו ממש מטורף.. שיריץ משחקים בצורה נורמלית..עם כל שאר המפרט אין לי בעיה כל כך. דעתכם על הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  22. שלום חברה אני צריך כרטיס ל PCI-E יש לי 1200 שקלים בעיקר למשחקים קיבלתי המלצה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 יש לכם עוד הצעות? מפרט(כולו) : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU Altec lansing ATP 3 2.1 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by bluz,

א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?

• 12 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by DakloN,

הספק הזה יספיק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 או שיש משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by UNDERDOG,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38346 The raw scores are 5500 3DMark06 for the GTS and 4800 for the GT, blurred slightly to protect the guilty. That is the good part. The bad part is when you start using heavy textures, performance drops off notably, and I mean notably. Think cliff.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.