כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
קניתי DELL E248WFP - מדובר במסך 24 אינטש (עד היום השתמשתי במסך 17"), והבנתי שלעיתים במסכים גדולים צריך כרטיס מסך חזק שיתמוך במשחקים ברזולוציה גבוהה. לוח האם הנוכחי שלי הוא ASUS P5B וכרטיס המסך הנוכחי הוא BFG Geforce 8800GT OC2 512MB - מספיק חזק? אם לא, אבקש המלצות לכרטיס בתקציב שרשמתי שמתאים למערכת שלי (בפרופיל כתוב המפרט המלא אם זה משנה).
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. הערה: העברתי את הפוסט לפורום ספקים, שנראה לי מתאים יותר, אך אני לא מוצא אפשרות למחוק את הפוסט מכאן. סליחה על הבלאגן, זה לא יקרה שוב - אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
תקציב:750 חריגה מקסימלית:850 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים):גיימינג בעיקר.. ! אבל גם סרטים בקטנהחנות: KSP , IVORY מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB) ספק: מסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...96&CatCode=398 הערות ובקשות מיוחדות: כרטיס מסך טוב מאוד ומשתלם .. והעיקר מומלץ בחום :-) שיתאים למשחקים כמו bt3 ,NFS THE RUN וכו'
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מחר כנראה הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין אם להשאיר את ה9600 SE שבדיל או להשקיע עוד 500 שח ל 9600 XT. אני לא גיימר מטורף...אבל אני גם משחק לא מעט.. אוהב משחקים בסגנון קול אוף דיוטי ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע בXT.. השאלה העיקרית שלי היא לכמה זמן הSE יחזיק ולכמה זמן הXT יחזיק?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=9954 BenQ LCD 19 FP91E 8Ms 1:1000 1280*1024 מיועד למשחקים.. עכשיו יש לי LG F900P אני יודע שהוא לא רואה שום LCD ממטר אבל אני רוצה יותר מקום על השולחן ושאני יוכל לקחת אותו לכל מקום בלי בעיה.. עריכה: עכשיו קראתי עליו משהו מעניין... כתוב עליו שהוא 20MS ולא 8 לא יודע איך להסביר את זה אבל זה לא מסך 8MS קיצר מי שמתעניין גם אל תקנו!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חג שמח לכולם המפרט הנוכחי כרגע זה : E8400 9800GT 512MB 2GB זיכרון מסך 19 אינץ' רציתי לשאול אם יש כרטיס מסך היום ב600-800 שקל שעדיף בהרבה ממה שיש לי כרגע ? עד היום אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות חלק חוץ מכמה משחקים כמו קרייסיס וGTAIV עדיף לחכות עוד כמה חודשים ואז לקנות אחד חדש ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ב xbox 360 אני יכול לבחור כמה רזלוציות (המסך שלי הוא 1680/1050 רחב 22 של chimei 1280/768 1280/1024 1360/768 יש עוד כמה רזלוציות אבל פחותות, אולי אחת מהם גם מתאימה למסך שלי יותר, תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת לידטק והוא עולה 1700 והשני הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת Twintech והוא עולה 1515 איזה כדי לי לקנות מהם איזה חברה יותר טובה ואמינה תאמת על החבה הזאת Twintech לא שמעתי מחכה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ראיתי שמרכיבים מפרטי משחקים מציעים את הכרטיס הזה LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 כשיש דגם שלו עם זכרון יותר גבוהה ולמרות שהתקציב מאפשר את זה בכל זאת מציעים את הכרטיס הזה למה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Fx 6800 128mb .. עכשיו קניתי אותו די ממזמן והביצועים שלו לא בדיוק כמו שחשבתי שיהיו... אני מקבל ציון של 4000+- ב3DMark 2005 ולפי הביצועים שחשבתי שיהיו לו זה לא מספיק... בקיצור... בדקתי בeverest והMemory Clock שלו הוא 351Mhz למרות שהוא אמור להיות 700... וכך גם מסומן בדרייבר.. ברגע שאני מנסה לעשות overclock ליותר.. הוא מצליח אמר שהוא מצליח ..בeverest הוא לא משתנה והטמפרטורות מתחילות לצנוח... מה הבעיה פה?? תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול קניתי היטסינקים לזכרונות. ולפני כמה ימים הזמנתי RAEDON9600XT ברצוני לדעת כמה ציפים של זכרונות יש לכרטיס. כי לפי התמונה רואים רק 4 וחשבתי שצריכים להיות 8. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם בסכום הנ"ל עדיף מערך כרטיסים (אני אשמח אם תציינו את הדגם של הכרטיסים), או כרטיס בודד? הייעוד הוא אך ורק גיימינג, ברזולוציה של 1920X1080 (FHD *כמובן שהשאיפה לשחק ברמות פירוט / פילטרים הגבוהה ביותר. **אין לי בעיה עם יד 2.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי אשמח לעזרתכם, אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלי כבר תקופה, כרגע יש לי ATI Radeon 4800 וברצוני לשדרג אותו, התקציב בין 300-350(אפשר לחרוג עד 400), המעבד שלי הוא כפול ליבה של אינטר E8500 3.17 תןדה מראש על עזרתכם, ושיהיה לכם שבוע טוב !
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מתנה כרטיסה מסך הנ"ל מארה"ב. כמובן שהוא בשיטת NTSC ולכן אין באפשרותי להנות מתכונות הטלוויזיה ולכידת וידאו אצלנו כי אני משתמשים בשיטת שידור PAL. אני יודע שינה דרך לבצע פלאש של הביוס בכרטיסים אלה כך שניתן יהיה להפוך אותם ל PAL. יש הטוענים שיש גם ג'ימפור... אני מאוד אשמח אם משהו מכם יודע לעזור לי עם הבעייה הזאת שכן זה ממש מתסכל אותי שאני לא יכול לנצל את כל הפונקציות של הכרטיס. בתודה מראש. :s05:
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 לפחות שרוב רכיביו כבר התיישנו. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתלבט באם לשמור על כרטיס המסך (שהיה בזמנו בין הטובים) ולשדרג אותו רק בעוד שנה? הכרטיס הינו radeon 9700 pro 128mb המחשב משמש גם למשחקים ורצוי לאחרונים שבהם יובל
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה. הכרטיס המיושן שלי כבר לא מריץ כמעט כל משחק חדש שיוצא לשוק בגלל שהוא תומך רק עד DX8.1. אז הגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש. אז חשבתי על ה-6800NU ב1180 שקל אצל נעה. השאלה היא, האם המעבד והלוח אם שלי, AMD Athlon XP2400+ ו-GIGABYTE 7VAX לא יהיו צוואר בקבוק רציני? אני ממש לא יודע וממש לא רוצה לבזבז כסף סתם, אני אקנה לוח אם ומעבד רק עוד שנה, אז עדיף לשאול מאשר סתם לזרוק כסף. תודה מראש כולם.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ועוד שאלה, האם בכפולי ליבה הכל מוכפל, כלומר האם יש גם כפול צינורות עיבוד וורטקסים(לדוגמא: בGTX יש 48 צינורות עיבוד)?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-