כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני הולך לקבל בימים הקרובים את הכרטיס יש לכם להביא לי המלצה על תוכנה ואפילו לינק ? תוכנת PVR בתודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, הבעיה שאני לא יודע אם כדי לקנות עכשיו או לחכות לכרטיס מסך שתומך מ DX10???? אני עוד עובד עם GEFORCE 5200 על המחשב הישן שלי שקניתי לפני 3.5 שנים. אני בעיקר אוהב משחקי FPS ויש לי מסך 19 אינץ (1024*1280) ומה שחשוב לי העיקר זה לשחק מהר ולא להתחיל להתעסק עם כל ה AA/AF. אז לחכות או לא?????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ …
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום אוברקלוקינג וקירור* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בהמשך לדיון פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468380.0, החלטתי שאני יקנה כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע בערך 450 ש"ח. יש לי מסך של 23 אינץ' (LG), ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ את המשחקים החדשים שיצאו - לא בהכרח על HIGH . אז אפשר המלצה לכרטיס מסך שתואם בערך את הדרישות שלי ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן אם ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם האדמין יעביר אותה לפורום הנכון. לוח אם במחשב ישן שהיה לי החליט להתפגר. באותו המחשב היה מאיץ גרפי נפרד ati radeon hd5450. החלטתי להעביר אותו למחשב החדש שלי מתוך מחשבה שהוא ישפר במעט את הביצועים הגרפים. המחשב יחסית חדש עם מעבד אינטל i5 3470 וכמו כל המעבדים יש לו מעבד גרפי מובנה, מה שנקרא on board. אני מריץ windows 7. ב- windows experience index הציון שקיבלתי נמוך יותר ממה שהיה ללא המאיץ הגרפי. האם זה הגיוני שהמאיץ הגרפי לא משפר אלא גורע מהביצועים של המחשב? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב אז באמצע אשכול שלי שבכלל קשור לספק כוח גיליתי שיש לי 'תאקל' בבחירת המסך שלי בעקבות הערה של idanmal שגרמה לי לפשפש קצת בקשר לקירור של המסך ולגלות שאין לו בכלל קירור רציני. רציתי לקחת את ה-MSI GTX760 OC EDITION, ובאמת לא הבנתי איך יכול להיות שהגרסה הזו זולה יותר מגרסאות רגילות של הכרטיס (ללא OC), ועכשיו הכל ברור - זה הכרטיס רפרנס :\ בכל אופן, עכשיו אני בבעיה - תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הזה נחשב טוב?... רק רציתי לדעת... כי אם אני משלם 800 שקל אני אמור לקבל כרטיס ברמה גבוהה.. (?) על לוח Gigabyte GA-K8N51GMF והאם זה שהכרטיס הוא sli זה יתן לי משו לעתיד?.. אם יש לי pcie בודד
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/news/1147725438/77107/ תגובה מס' 2 2. p 2.4 עם אפיק AGP מאת: חובב (ב-11:06, 16.05.2006) נו אז ה CPU יהיה צוור הבקבוק לא? אני בכלל יוכל לנצל את הכרטיס? יש לי את אותה שאלה.. מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מתי הם יוצאים (אם תאריך משוער נא לציין לא רשמי)? מה יהיה מחירם בארה"ב או בארץ לא משנה לי (אני יעשה חשבון כבר מה יהיה המחיר בארץ.)? בכמה % חלש ה8300 מה8600? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא פרו גדול אבל אני לא מבין מדוע כרטיס מסך שכולה יש לו 1.5 גיגה ראם יכול לעלות 20 אלף..... אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה כל כך מיוחד בסדרת הקואדרו של NVIDIA? בתודה מראש מקס.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על כרטיס מסך gt 555 3gb משתמש לגימינג ולרינדורים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם הביצועים שלו זהים ל9600 פרו? והאם יש משמעות כלשהי לחברה הלא כל כך מוכרת הזאת לבנאדם שלא עושה OC?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עניין של שבועיים שלושה) ורציתי לדעת כמה דברים: האם הכרטיס הזה: HD 5870 Vapor-X OC 1GB מתאים למארז THERMALTAKE Armor A60 ? והאם ספק של SEASONIC 620W יחזיק את הכרטיס ? תודה לעוזרים! ;D
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8
-
עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום. מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? Club-3D ATI Radeon 9800 Pro 128 MB ראיתי שמוכרים אותו במחיר של 1349 ש"ח(עם אחריות לשנתיים) אם כן-האם אתם ממליצים עליו(אין לי כוונה לעשות לו אוברקלוקינג או משהו כזה) תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
****עריכה**** מצאתי את הלינק היום, ומסתבר שהוא לא הכי חדש. מנהלים יקרים - אם קיים כבר פתיל בנושא אודה לכם אם תנעלו את זה. ------------------------------------------------------------------- http://www.projectlan.de/download,file,140,1,28.htm BOTH x86 and x64 inside ! -----------------ובנוסף - שתי תמונות שלקחתי עכשיו :
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אני מעונין לשדרג את יכולות המחשב שלי על מנת להתמודד עם משחקים חדשים כיון יש לי פנטיום 3 1000 512 זיכרון RAM ולוח אם ASUS CUSL2 שתומך רק ב - AGP4 אני מתלבט בין GIGABYTE RADEON 9200 128M לבין GIGABYTE RADEON 9200SE 128 ברור לי שה - SE פחות טוב אך האם בהתחשב בלוח שברשותי זה לא מספיק ? דרך אגב אם יש לכם המלצה על כרטיס אחר היא תתקבל בברכה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-