עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by King Of Action,

בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .

2. שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic ‎620W ASUS P7P55D EVO

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. Started by gotex,

איך הכרטיס הזה יחסית ל 800 שקל geforce 6600 extreme edition PCI EXPRESS 512 DDR3

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by gbox,

בס"ד איזה כרטיס מסך כדאי ב400-500 ש"J תודה רבה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by ScreameR,

חיברתי את הTV OUT של המחשב עכשיו הגדרתי הכל והטלווזיה מראה לי מסך חצי שחור חצי לבן ורואיתם לא טוב את החלק הימני של המסך :\ יש לי RADEON 9500

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by rafaelbi,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המפרט של המחשב P4 2.4G בטכנולוגיית HT לוח אם של INTEL-PRL 865 1GB זיכרון של KINGSTON DDR 400 MHZ 80GB דיסק קשיח אני מתלבט בין רכישה של GeForce 6800 Le לבין GeForce 7600 GS האם ההבדל בינהם משמעותי למחשב שלי...מה גם שאני לא הולך להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציות הגבוהות ביותר...במקרה הטוב אני משחק ב )Full Spectrum Warrior 2, Splinter Cell and Ghost Recon מנ גם שהבנתי מהמדריך שלא משתלם להשקיע בטוכנולוגיה של AGP8X מכיוון שזה משהו מאוד ישן שדי נעלם... מה מומלץ על מנת שהמחשב שלי יוכל לחיות בכבוד עוד שנתיים שלוש? תודה מראש על העזרה רפי

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by N N C,

אני מחפש כרטיס מסך AGP שיחליף את הג'יפה MX המזדקן שלי. אין עדיפות לATI או NVIDIA. התחום הוא עד 600-700 שקל. תודה. נ.ב. המפרט שלי: AXP 1800+ עם 256MB DDR

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Chymes,

קראתי בארכיון חדשות שלפני שנה ATI ו-ASUS הכריזו (כל אחת לחוד) על פיתוח כרטיס מסך חיצוני למחשב נייד. זה יצא לפועל/נמצא בפיתוח או שכל הפרוייקט בוטל?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. היי, אני לא יודע מה איתכם אבל התחיל להיות לי די כואב לראות את ה-600 + ש"ח שנוספים לי למחיר של פה בארץ לעומת המחירים בחו"ל. האם מישהו פה יודע על אתר מחו"ל שמספק משלוחים לארץ ואם צריך לשלם על זה מכס וכאלה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by MATAN_BS,

איזה כרטיס מסך מומלץ ב 1200 ש"ח ? (רצוי כרטיס שקט) MAT

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by erez1968,

לפי מאמרי ה-web הבנתי ש 8800gt יותר טוב למשחקים אבל ה hd3870 יותר טוב לקידוד ועריכה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מבין השניים הוא יותר אמין. האם זה נכון שבכללי ati radeon יותר אמינים מ-nvidia? ואיך ה-hd3870 בהשוואה ל 8500gt, ואיך הוא בהשוואה ל-8600gt? והאם hd3870 תומך בכל המשחקים?

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by sagioto,

הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  14. יש לי כמה סרטי HD שאני רוצה להריץ אצל מישהו במחשב. (מדובר בקבצי MKV, X264, 720, בגודל של כ2 וקצת ג'יגה כל אחד) יש לו פנטיום D במהירות 3.0 וכרטיס מסך 6600, או 6600GT. האם זה ירוץ? (לנסות להתקין משהו ספציפי שיעזור?), או להשיג גרסה שהיא DVD רגילה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שלום לכולם אני חדש פה נרשמתי לאתר הזה כי הרבה חברים אמרו לי עליו שהוא אחלה אתר וגם אני חושב כך אני כבר שבוע ימים מדפדף באתר זה והוא ממש מעולה קודם כל אני פונה לאחראים שלו לנעול את הנושא הזה בבקשה למה ? אני GAMER וככל GAMER אחר מחפש הכי טוב . אני כבר שבועים ימים שוקל לקנות כרטיס מסך טוב . בסוף הגעתי למסקנה לשני כרטיסים שונים ועלי לבחור אחד מהם ATI 3870 GEFORCE 8800 GT לאחראים .אני קראתי הרבה מאמרים ותגובות שונות על שני הכרטיסים האלה מהטוב עד הרע . והשוויתי בין שני הכרטסים הנ"ל בסוף החלטתי ללכת על 8800GT וזה לא כל כי כל הזמן הייתי עם ATI היה הרבה בלבולי מוח על הנושא הזה לא רק פה אלא בכל העולם כמו שראיתי א. לקנות את הכרטיס 8800GT זה ההחלטה שלי הסופית אבל בסוף קראתי שהוא מ…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  16. אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by HoLy4EvEr,

היי כמה היום שווה כרטיס מסך הנל בגירסה OC של גיגהבייט מיד שניה כמובן? תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by dad11223,

וכמה הוא יעלה לי ובאיזה חנות אפשר לקנות אם אפשר תביאו לינק והאם הוא באמת טוב יותר מ RADEON 9600XT?

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by rmaor,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח האם זה טוב ? : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5444

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by Chaos,

בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99953.0 הסתכלתי קצת באתרים השונים, וראיתי כי רוב הכרטיסים באים במהירות סטוק של 500/1000, כולל הכרטיס של חברת Leadtek, בניגוד למה שנאמר כי רק הכרטיס של XFX בא במהירות זו. אני מניח שהעובדה הזו לא נעלמה מלפניכם כשאמרתם זאת, אך הייתי רוצה לקבל פירוש לעניין הדבר הזה. בתודה מראש לעוזרים. עריכה: משום מה אינני מצליח ליצור קישור לקטוגריית ה 6600GT ב AGP של newegg, אך מהסתכלות שם נראה כי לרובם יש מהירות סטוק של 500/1000.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  21. תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by zur93,

שלום לכולם לאחר המון סקירות והתלבטויות מצאתי שני כרטיסי מסך שאני מעוניין לקנות הראשון הוא : http://www.tms.co.il/product/12311 והשני הוא : http://www.tms.co.il/product/13272 מה אתם חושבים שעדיף?

23. Started by ac1240,

החלפתי כרטיס מסך היום היה לי HD4850 והחלפתי אותו ל HD4850 OC כי כנראה היה בעייה בכרטיס ועכשיו הגעתי הבייתה מחקתי את הדרייבר התקנתי מחדש ואני לא יכול להכנס ל CATALST CONTROL CENTER כל פעם שאני לוחץ להכנס אני מקבל הודעה ברגע שאני לוחץ על ADVANCED VIEW לא קורה כלום ודרך אגב אין לי את האייקון הקטן של ATI במגש ליד השעון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by blueman1,

אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרטיסי מסך של nvidia או שזה אומר שאני פשוט לא יכול לשים שני כרטיסים של nvidia אבל כרטיס אחד כן? ואותו כנל אם יש לי לוח שתומך ב sli תודה רבה לכל מי שיכול לעזור שי

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  25. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e Leadtek WinFast PX6600TD PCIe GeForce 6600 256MB Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk והאם יש כרטיס יותר טוב משלושת אלו עד 700 ש"ח רק pci-e... תודה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.