עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתלבט בין שני דגמים של LG, הL1730B אל מול הL1720P, שניהם DVI ו-12MS. ל1730B קונטרסט 1:550 ובהירות 250CD/m. ל1720P קונטרסט 1:450 ובהירות 300CD/m. אני נוטה לכיוון ה1720P בשל עיצובו המדהים. גם בגלל שהוא תומך ביותר תקנים. 1:450 מספיק? ואל תציעו לי ללכת על סמסונג, בגלל שתנאי האחריות שלהם ממש לא הוגנים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by havlin,

שלום רציתי להתיעץ האם כדאי ליקנות החודש כרטיס מסך כמו x1900xt/xtxובמחירים האלו או כדאי לחכות ל-dx10 והאם המחירים יהיו בסביבות ה-xt/xtx בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by torbi,

הבנתי שביום שישי צפויה לצאת לשוק הסדרה החדשה של ה 6000 אני קונה עכשיו מחשב חדש ככל הנראה עם כרטיב 5670 512MB האם כדאי לחכות ליום ראשון או עוד כמה ימים או שזה לא אמור להשפיע בשבועות הקרובים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by moshe1x,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Ronaldinho,

מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע.. המסך של המחשב שלי תלוי ליד המיטה.. וחשבתי לעצמי..(חח) אם יש חיבור בין חיבור של מסך מחשב.. (פינים כאלה) לחיבור RCA נקבה... בשביל לחבר את הפלייסטישן למסך ... אם הדגם של המסך משנה אז לי יש LG LCD L1730S תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  6. סורי אני כותב מאייפון וזה נשלח לי פעמיים אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מחשב שכזה: מעבד - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ לוח אם - Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 זכרון - 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ ספק - 500W של חברה יפנית כלשהיא, עלה כ-130 שקל מזמן. כרטיס מסך - Geforce 9500GT שנשרף!!! :kopfpatsch: עכשיו ובואו ואגלה לכם משהו - המחשב עשה את כל העבודה שאני מבקש ממנו ואפילו מעבר. עם זאת, התקשה מאד בסרטי 1080P ואין לי מושג למה כי הבנתי שהוא כן יכול להריץ ומבחינת משחקים העלה בערך את כל החדשים עם ההגדרות הנמוכות-בינוניות... אין לי צורך של גיימר, סה"כ להנות קצת ממשחקים כי אני מחבר אותם לטלוויזית LCD 32 אינץ' עם חיבור HDMI. רוצה לראות סרטים בצורה וחלקה ואינטרנט ואופיס, לא מעבר. מה אתם מציעים לי לעשות עם הכרטיס מסף??? איזה ל…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  8. מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by The Ripper,

לבעלי כרטיס ATI יש את האופציות הנ"ל להגדרות הדרייבר ול-OC, כשיש את האופציה של ATI CCC הדורשת התקנת .NET ומאד בעייתי לטעמי. אני כרגע בכלל עם דרייבר ישן שהגיע עם - CP (מה שהוחלף ע"י CCC סופית), רציתי לדעת באיזה פתרון אתם בחרם ואם תוכלו לפרט קצת אז בבקשה... תודה, המרטש.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by daniel1234,

שני הכרטיסים באותו מחיר - +-800 ש"ח כבר הזמנתי מחשב עם לוח אם asus p5kc ויש בו אופציה ל-crossfire (מבחינתי אופציה לשידרוג עתידי) לכן לקחתי את SAPPHIRE 3870 512MB אני מתלבט אם להחליף את הלוח אם ל-asus p5q עם צ'יפסט חדש יותר אבל בלי crossfire ו-ddr3 ולהחליף את כרטיס המסך ל- zotac 8800gt 512MB (שהוא כרטיס מעט חזק יותר לפי מה שהיתרשמתי) מה אתם ממליצים לי לקחת? בבקשה תענו לי כי אני צריך לקבל החלטה כבר מחר. אלו שתי האופציות שלי אז בבקשה אל תציעו לי אופציות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by Tomerm,

יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  12. עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. הטיפה יקר יותר http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-338R&depa=1 והשני http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-326R&depa=1 שמתי לב שהזכרונות יושבים באופן שונה מה ההבדל בין השניים ?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by rafaelbi,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המפרט של המחשב P4 2.4G בטכנולוגיית HT לוח אם של INTEL-PRL 865 1GB זיכרון של KINGSTON DDR 400 MHZ 80GB דיסק קשיח אני מתלבט בין רכישה של GeForce 6800 Le לבין GeForce 7600 GS האם ההבדל בינהם משמעותי למחשב שלי...מה גם שאני לא הולך להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציות הגבוהות ביותר...במקרה הטוב אני משחק ב )Full Spectrum Warrior 2, Splinter Cell and Ghost Recon מנ גם שהבנתי מהמדריך שלא משתלם להשקיע בטוכנולוגיה של AGP8X מכיוון שזה משהו מאוד ישן שדי נעלם... מה מומלץ על מנת שהמחשב שלי יוכל לחיות בכבוד עוד שנתיים שלוש? תודה מראש על העזרה רפי

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by N N C,

אני מחפש כרטיס מסך AGP שיחליף את הג'יפה MX המזדקן שלי. אין עדיפות לATI או NVIDIA. התחום הוא עד 600-700 שקל. תודה. נ.ב. המפרט שלי: AXP 1800+ עם 256MB DDR

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by stingeR-,

תגידו אתם ממליצים על MAG 796FD ?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by Eli100,

אהלן, אני מתלבט איזה כרטיס חדש לקנות 580 / 570 GTX, ניראה לי שאני אלך על ה580 האם יהיה לי צוואר בקבוק? i5 750 2.67 P55A UD3 GIGABYTE Enermax Mudo 82+ 625W 4GB 1333 1680X1050 הכרטיס יתחבר גם לטלווזיה FULL HD בעתיד הקרוב ד"א יש צפי למתי יצאו כרטיסים חדשים?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  18. מעבד פניום D 2.8 יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 9800GTX ?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  19. אממ הרוב רשום בכותרת..רציתי קצת פרטים על מחירים שיש שם..אמינות...איפה לקנות. וגם איזה כרטיס שווה? (תצורת AGP ) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. אני מתכוון מבחינת קירור? ביצועים ? תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. שלום לכול המומחים... יש לי כמה שאלות בנושא , למרות שעשיתי חיפוש וקראתי , אני חושב שלא הבנתי טוב : 1. יש לי רדאון 9800 פרו ויש לו יציאת S-VIDEO. זה רק לתמונה או גם לסאונד ? 2. ואם זה רק לתמונה אז מה צריך לחבר בשביל לשמוע את הסאונד מהטלוויזה ? 3. איפה ישנם ההגדרות להוסיף עוד מוניטור ? 4. צריך דרייבר מיוחד כדי להוסיף טלוויזיה ? 5. האם האיכות צפייה בטלוויזיה שווה בכלל את כול הבלגן ? הפצצתי אותכם בשאלות , אבל תנסו לעזור לי לפני סוף השבוע כי מתוכנן מרתון סרטים... :lol: תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by nesber,

מה יש לכם לומר על שתי החברות האלו?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. שלום לא ידעתי אם אני צריך לכתוב את זה פה... מצטער מראש אם טעיתי אז ככה: הבעיה שלי היא שהכל מה שיש בחלק העליון שלל המסך הופך להיות קטן ככל שהוא מתקרב למעלה אבל כל שאר המסך בסדר גמור מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by sagioto,

הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,

• 5 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים