עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. מה לוקח... X800XT מול GF6800 ULTRA? ומאיזה חברות שמייצרות את הכרטיסים הכי שווה לקנות...

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. נתונים: 70 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו מתוכן: 53 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הנייחים כאשר 60% הם כרטיסי מסך מובנים! ו 22.7 מיליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הניידים כאשר 70% כרטיסי מסך מובנים! סה"כ :אינטל שולטת בכ35% מכרטיסי גראפיקה בשוק הנייחים, ATI ירדה ל22% כאשר אנוידיה העלתה ל25% מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20061211135541.html (מקווה שהתירגום נכון,אם יש עוד דברים מעניינים במקור תגידו לי ואני אוסיף) אם תשימו לב, ברבעון השני ATI שלטה יותר כאשר ברבעון השלישי היא ירדה ואנוידיה צמחה.

5. Started by anevsky,

מדובר בתחנת עבודה די חזקה אבל די ישנה - פעמיים 2.4 XEON וג'יגה RDRAM + כמה SCSI 15K ..... כרטיס קודם הלך..... הבעיה ש ללוח יש סלוט AGPX4PRO . איזה כרטיס כדאי להכניס פה - ומה קורה כשמחברים כרטיס AGPX8 (למרות שרב היצרנים כותבים שכרטיסיהם מתאימים)??? אציין כי רב העבודה שנעשית במחשב הזה היא באפליקצית תלת מימד (MAYA) וכן קצת עריכה . התקציב הרצוי בסביבות 1400 - 1500 . בינתיים עובדים עם כרטיס 9600XT של ASUS 128MB - מה לעשות יש עבודה - אבל לא תהיה בעיה להחליף למשהו אחר/יותר טוב..... תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מחשב.... הבנאדם רוצה לשחק oblivion, אבל בתקציב הזה אני לא מאמין שיש כרטיסי מסך שיתנו אפשרות לשחק ברזולוציות נורמליות.... בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך עד 570 ש"ח. אני חשבתי על 7600GS, אבל אתם מוזמנים לתת הצעות תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by ome152,

תקציב:750 חריגה מקסימלית:850 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים):גיימינג בעיקר.. ! אבל גם סרטים בקטנהחנות: KSP , IVORY מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB) ספק: מסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...96&CatCode=398 הערות ובקשות מיוחדות: כרטיס מסך טוב מאוד ומשתלם .. והעיקר מומלץ בחום :-) שיתאים למשחקים כמו bt3 ,NFS THE RUN וכו'

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ומסך DELL 2407WFP ברזולוציה 1900X1200. השימוש העיקרי יהיה לסרטים HD, אך אני רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה "סבירה" ברזולוציה הטבעית שלו. הבנתי שלרזולוציות גבוהות כאלו צריך הרבה זיכרון (לכן אני מחפש 512MB). כרטיס רציני אני אקנה עוד איזה שנה כשיהיה קצת כסף אז אני מחפש כרטיס ביניים. לכן לא להגיב ב"אתה צריך לפחות כרטיס ב-1500 ש"ח " כי אני לא מתכוון להשקיע סכום כזה בינתיים. 1.האם לדעתכם הכרטיס מספיק למשימה זו? 2.איפה ניתן למצוא אותו בזול? מישהו מוכר יד שניה? 3.האם עדיף 8600gts עם 256? 4. כמה DDR2 לעומת DDR3 משפיע? נ.ב. רצוי שיהיה כרטיס שקט ללא מאוורר, אבל לא חובה. תודה לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה

10. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הכרטיס שלי הלכתי להחליף אותו (ATI RADEON8500 BBA RETAIL) בהתחלה הביאו לי בחנות את ה ATI RADEON 8500 LE 128 הביאתי להם אותו שוב להחלפה והפעם הם הביאו לי כרטיס דומה לשלי א-ב-ל! תסתכלו מה המחשב כותב לי וגורם לי לתהות איזה כרטיס בעצם הביאו לי ? : http://forums.ort.org.il/files/30/1805696/9411786.JPG אגב אם מישהו יכול להביא לי תמונה של R9200 מקורי של ATI הכוונה BBA זה יעזור לי מאוד .

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by visu,

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום, הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532488.0 ולקראת סגירה לגבי דגם בהודעות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532488.msg4656279#msg4656279 בתחילה חשבתי לשדרג את המעבד+כרטיס, בסופו של דבר אלך רק על ספק+כרטיס מסך (מעבד בעתיד). הקניה תתבצע ב-ebay (דוד בא מארה"ב עוד חודש), אני מחפש משהו בערך ב-120$ ואין לי בעיה עם יד שניה. רק אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... אני כבר מזמן לא בעניינים. חשוב לי שדרוג משמעותי מהכרטיס הנוכחי HD4770 ושיהיה גם שקט (אולי קירור פסיבי...) אז מה האופציות? תודה

13. Started by omerz90,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיס מסך GTX 280 לבין HD 4890, מפרט המחשב הוא: עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים טובים יותר ואיזה כרטיס מסך יריץ משחקים על הכי גבוה, GTX 280 או HD 4890?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  14. איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שאני אראה את הסרטים מהמחשב על הטלוויזיה ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. המפרט הוא לוח אם של amd 770 4 GB 1066 phenom 2 630 פתוח לארבע ליבות ספק 400W antec איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות בתקציב הנתון?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  16. כיום יש לי XFX HD6870 1GB Black Edition (Oc X2 Crossfire) 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB.. עכשיו רציתי לשאול: א) כמה שתיהם שווים היום? ב)איזה כרטיס מסך בעל ליבה אחת מקביל מבחינת ביצועים ל2 הכרטיסים האלו ביחד? (גם של NVIDIA וגם שלAMD)? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  17. הדגם שלי זה 786FD ואני צריך את זה כדי שהמחשב ידע את המקסימום REFRASH RATE בכל רזולוציה פעם היה לי את זה והורדתי מהאתר של מאג אבל נראה לי שהוא לא עובד כרגע מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. שלום אני מחפש כרטיס מסך עם מעבד גרפי חזק (6000 ומעלה) וזיכרון גדון 256mb ומעלה...והכי חשוב עם ממשק PCI רגיל(לא PCIE) אם מישהו יוכל למצוא לי חנות שמוכרת כרטיס אם הדרישות האלה זה יעזור לי מואד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by sevenX,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by makron1,

רציתי לשמוע דעתכם לגבי האפשרות שבכותרת... סליחה מראש שאני לא בקיא בחומר האם זה בכלל ישים לשלב בין שתי ליבות שונות אפילו ששתיהן של NVIDIA ? ואם כן האם הניצולת של שילוב כזה תהיה עדיפה על כרטיס 8800GTX בודד ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Dimer,

ראיתי ב-X-BIT את הכרטיס הזה של MSI שכרגע הוא כרטיס קונספט אבל אני ממממממממממאוד מקווה ש-MSI ימכרו אותו ובמחיר סביר! http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601233856.html מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Woltrex,

יש לי gforce 4 mx שבקושי מריץ משחקים אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים יש לי בסבבות 1000-1500 שקל תמליצו לי על משהו טוב בבקשה.... תודה

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  23. מישהו בכלל ניסה את זה? זה הצליח? יש הפרעות? צריך כבר ליישב אחת ולתמיד את הסוגיה אם האפשרות הזאת באמת מעשית, או רק תיאורתית. אנחנו הרי לא יכולים להמליץ על ימין ועל שמאל לאנשים לעשות את זה, בלי לדעת אם זה באמת עובד או לא. אז מי כבר ניסה את זה? שתפו אותנו...

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by dotans,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  25. של איזה חברה הכי כדאי לקנות את ה6600GT או ה6800?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים