כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקטגוריית הגיימר ההמוצע רשמתם שהATI Radeon X1600 PRO הוא המשתלם ביותר. אבל נתתם לו כוכב.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה עם התוכנה tvt tools והכל עובד סבבה אבל יש כאלה ריצודים במסך כמו שמצלמים מסך עם מצלמה ויש כאלה פסים מעצבנים מה לעשות??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
15 לחודש ליתר דיוק 7300GT הוא בעצם 7600GS מסורס: צינורות העיבוד קוצצו מ12 ל8 הליבה הואטה מ400 ל350 תדר הזכרונות ורוחב הפס ללא שינוי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I get a message which says that the video card performance has been decreased because the video card doesn't receive enough power. My question is, if i'll keep using my spu for about a month and only then buy a better psu, will it damage my video card?
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב כמו שכל הפורום כאן יודע, מוכרים בנועה כרטיסי X1800XT 512 ב2150 שקלים. בתחילה היו כרטיסים של ספיר וקונקט 3D שלפי מה שראיתי כאן ונאמר לי על ידי הנציג מכירות שלהם הם פחות או יותר זהים. מה שכן הוא טוענים שהם נותנים 3 שנות אחריות לקונקט ורק 2 לספיר. מזה כמה ימים הכרטיס של ספיר ירד מהאתר, וההסבר שלהם לעניין היה שהמלאי נגמר ויתחדש בעוד כשבועיים (אגב גם לגבי הכרטיס של קונקט גם לא רשום שהוא במלאי אבל הוא עדיין קיים באתר) רציתי לשאול אתכם, שחלקכם בוודאי עוקבים אחרי הלך הרוח בשוק (מחירים וכו') במשך יותר זמן ממני, מה נראה לכם שיקרה: 1) ימשיכו למכור כרגיל וגם יביאו מלאי חדש של הספיר? 2) יפסיקו למכור את הכרטיס הזה על מנת לפתות אנשים לקנות משהו יותר יקר (כמו XTX או 1900..)? 3) ימש…
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום! בערך לפני שנה קניתי את הכרטיס 6600GT 128MB DDR3 של חברת POINT OF VIEW. בגלל שהוא הגיעה עם קירור עלוב והמעלות במאמץ היו מעל 70 אז פינקתי את הכרטיס בזלמן ALCU (נדמה לי לא זוכר את הדגם המסויים) ועשיתי גם כן OC לא מטורף 580\1150 השיפור היה ניכר בביצועים והמעלות במאמץ לא היו גבוהות, לא עבר את ה50. ראיתי אנשים שעשו OC יותר מטורף + VMOD. אבל בזמן האחרון יש לי מלא ארטיפקטים במשחקים אבל לא ישר, אם אני משחק בערך שעה אז מתחיל לפעמים אפילו לפני... האם הכרטיס נפגם?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
כמו שכולם יודעים יש בנועה את הכרטיס מסך הזה ב 2150 ש"ח, כל יום שעובר המחירים יורדים יש למישהו מושג על מקום שמוכר את הכרטיס בזול יותר? לא חייב באנטרנט.. בטעות כתבתי את זה בפורום הזה, אם אחד המנהלים יוכל להעביר את התרד למקומו הטבעי.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם צריך תוכנות או קודקים מיוחדים כדי לצפות בסרטים מגירסאות VCD, SVCD, DVD-R ו- DVDRip?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קניתי כרטיס של 9800 PRO וכמו שכולם יודעים הסדרה מתאפיינת בזה שיש בה 256BIT אחרי שקיבלתי אותו (חשוב לציין שבאתר לא מצויין כלום עליו פרט לכך שיש בו 256 MB זכרון, יש לינק לאתר של הכרטיס אבל נראה שהם כבר הפסיקו למכור אותו ובגלל זה הלינק פגום....נכנסתי לאתר של החברה המייצרת לבד והוא לא הופיע שם) אחרי שקיבלתי אותו בדקתי וגיליתי שהוא 128BIT והזכרון שלו רץ רק על 250! (הליבה בסדר היא על 380 שזה עוד סביר) כל הקטע של הבדיקות וכו' ועד שהבנתי שזה לא בסדר עבר את השבועיים ועכשיו הם לא מסכימים לקבל אותו חזרה....מה לעשות וד"א הליבה שלו היא R-360
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6145814/index.html http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=15&CIID=24212 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/QuadSLI
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP ב800 שקל בערך, אפשר טיפה יותר גם, שיחזיק לשנתיים הקרובות בערך. לא משנה אם זה RADEON או GEFORCE, העיקר שיהיה טוב ויצליח להריץ משחקים בצורה מכובדת בשנים הקרובות. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מסך LG 19 דגם 2MS מארז טרמל-טק tsunami 4 גיגה זכרון במהירות 533 הארד דיסק 250GB עם 16MB זכרון לוח MSI 975X פלטניום מעבד 930D כרגע המעבד עובד בחום של 76 מעלות בעבודה ו 69 במנוחה!! הזמנתי מאוורר טרמל-טק silent מה שנשאר לי לבחור זה כרטיס מסך לאור העובדה שיש כל כך הרבה חברות , כל כך הרבה דגמים יצאתי מבולבל מאוד מכל המבחר אשמח לשמוע את הצעותיכם מה כדאי יותר X1800 או 7600GT ואיזה חברה לבחור? 256BIT או 128BIT כמו ברוב הכרטסים? או שאולי בכלל עדיך לקנות 2 כרטיסים זולים יחסית 7600GS ולחבר אותם ביחד על הלוח??? אשמח לתגובה מפורטת בעיקר כדי להבין בחירה זאת או אחרת.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנו לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם כדי צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שיקולי קנית כרטיס מסך... האם הכרטיסים הנוכחיים יתמכו בדרייברים החדשים? והאם אפשר לקבל קצת יותר מידע בכלל על כל הנושא הזה של DX10
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זהו. סיימתי עם עסקי הכרטיס מסך ורציתי לומר תודה לכל אנשי הפורום שיעצו הופנו אותי למידע וחנויות רלוונטיות. אז תודה. אגב, בסוף קניתי 6600gt ?ב780 ש"ח ומכרתי את ה 9600xt. 350 ש"ח. לא רע כרטיס חדש ב 400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים , אני בודק הרבה לגבי ה- X1800XT , אחרי המון קריאה של מאמרים ודברים הקשורים לכך , הבנתי שהוא יותר חזק מ 7900GT אבל! יש לו גם את החסרונות שלו. -שמעתי מהרבה מקומות שהוא כרטיס חם! -הקירור שלו לא משהו. -יש עוד אנשים שטוענים שבכל זאת ה- 7900GT לוקח אותו. -צורך המון חשמל. ואם כבר מדברים , האם הוא יריץ יותר טוב משחקים כמו Doom3 ובסגנון? (יותר טוב מה- 79GT?) מה לעשות? עם כל החסרונות האלו? בכל זאת עדיין עדיף אותו? תודה.
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP 2) יש כרטיס יותר משתלם ממנו עד 700 שקל ? בבקשה תעזרו לי , פתחתי כבר 2 דיונים ולא קיבלתי עדיין תשובה ..
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
רכשתי היום בפנדה ספק כח של HEC דגם 420. ההתחבטות האחרונה שלי היא בין 2 הדגמים שיש בנועה: X1800GTO. X1800XL. השאלות שלי: א. איזה מהם עדיף לספק כח החדש והמארז הממוצע שלי (האם כדאי לשמור את ה XL למארז חדש יותר?) ב. הבחור בפנדס, כנראה כטריק שיווקי ניסה לפתות אותי כמה שיותר וללכת על ה 7900GT של EVGA ב 2200 שקל, הוא טען ש ATI רועשים באופן ניכר מהקירור בסטוק שיש לאלה ב 7900GT. האמנם? האם באמת כדאי לפזול שוב ל NVIDIA? תודה לכל עוזר. ושוב תודה על הסובלנות.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את כרטיס המסך שלי, MSI GeForce3 Ti500, בכרטיס מסך אחר (מסוג AGP) למחשב לא חדש (P4 1.8GHz). המטרה העיקרית בשיפור זה הינו להתחבר למסך ViewSonic VP930B בעזרת כבל DVI. המחשב יהפוך למחשב גלישה באינטרנט, עבודות אופיס קלות, צפיה בטלויזיה ומשחקים קלים-בינוניים (למשחקים הבינוניים-כבדים יהיה בקרוב מחשב חדש מתקדם). בנוסף יש לי קצת בעיות עם הכרטיס (עדכון bios אחד נכשל ולא הצלחתי לעדכן אותו שוב - הוא עובד עם ה bios הגיבוי). אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך לצורך העניין בסביבות 600 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ואני צליח לראות את התמונה או במסך הטלוויזיה או במסך המחשב אך לא בשניהם.. האם מישהו יכול לאמר לי כיצד להפעיל את התצוגה בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2672 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 מה הכי טוב? וכמה כ"א מהם לוקח חשמל יש לי כרגע FX5200 ואני חושש מבעיה עם הספק פי כמה הכרטיסים האלה יקחו לי חשמל? יש לי כרגע את החלקים האלה 160 הארד SATA P4 2.4HT 2*256 זיכרון כרטיס קול קרייטיב ספק 240W לא ג'נרי נגיד משהו כמו האק חברה..
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-