כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אם ה 1800XT יותר משתלמם ממנו אז איך אתם כותבים שבטווח המחירים 1500-2500 ה79GT יותר משתלם כשה18XT עולה 2200.. קחו לצומת ליבכם..
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם זה נכון שלא משתלם להשקיע כיום בכרטיס מסך בגלל שעוד מעט יוצא directx 10? אני רוצא לקנות מחשב חדש למשחקים ומישהו אמר לי לחכות עם זה עד שיצא directx החדש.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש. מלבד הצורך בכרטיס שיתמוך במשחקים הכבדים, אני צריך גם יכולת להקליט שידורי טלוויזיה. לאחר התעניינות החלטתי על הכרטיס - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO. הבנתי שהוא יהיה מצויין למשחקים, והוא גם יכול לשמש אותי להקלטת תוכניות. העניין הוא שמישהו הסביר לי שהאיכות של כרטיס כזה כVIDEO IN היא לא גבוהה, ולא משתווה לכרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 500-600 ש"ח. האם זה נכון? איך האיכות שלו כVIDEO IN? והאם אני יכול לקבל המלצה על כרטיס שיהיה יותר זול, שעדיין יספק את הסחורה מבחינת משחקים, ובהפרש אוכל לקנות כרטיס טלוויזיה...
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אמממ הוא מדצבר בשימוש,נותרו לו עוד שנתיים וחצי אחריות. כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הכרטיס החדש שלי מישהו מכיר את ביקורת שעשו עליו זה של GIGABYTE [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היו שמועות ברשת על הכרטיסים מסדרת 7600 לאפיק AGP, עד היום הם לא התבססו. האתר VR-Zone הודיע כי שני הכרטיסים (7600GT ו 7600GS) יצאו לאפיק AGP כבר ביולי של השנה, ויהיו זהים לחלוטין לאחיהם-כרטיסי ה PCIE כמו שאתם רואים, AGP לא מסרב להכנע, ולדעתי ימשיך לחיות עוד הרבה זמן...
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
האם חשבתי נכון? X1800GT0 6800XT*2 7600GT ???
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 2200 ש"ח אם יש לכם משהו אחר להציע אשמח לשמוע אני רוצה אוטו בעיקר למשחקים וגרפיקה אם אפשר גם לעריכות של וידאו וטלויזיה
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כולם עם 256mb 128bit agpx8 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/273/ATI+Radeon+X1800+GTO+256MB/
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש מסוג gigabyte 6600 256mb agp בגלל שהכרטיס הישן שלי Radeaon 9600pro 128mb agp נהרס.. עכשיו הבעייה שלי היא כזו, הכרטיס מסך החדש שקניתי מציג ביצועים הפחות טובים בהרבה מהרדאון שהיה לי ... האם זה יכול להיות??? בדקתי בהגדרות משחקים שההגדרות תצוגה הן אותו דבר כמו שהיו בכרטיס הקודם ובכל זאת הכרטיס החדש(6600) מציג ביצועים גרועים והמשחק פחות זורם.. השאלה שלי היא, מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות מחשב אבל לא רוצה להדפק בקטע של הכ.מ אז מתי יוצא DX10 ותמיכה מלאה בSM3?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שמישהו יעשה אשכול כרטיסים מומלצים ל AGP
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים . אני מחפש ביקורות על החברה Connect3D. אני אודה לכם מאוד אם תביאו משהו טוב שיהיה אפשר לקרוא (עברית/אנגלית) *למרות שעברית מועדף P:* - אתם יכולים לתת גם את דעתכם עליהם ומה אתם חושבים , אם הם טובים או לא. מדובר על הכרטיס X1800XT תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
טוב, קניתי יחד עם מחשב חדש את הכרטיס LEADTEK 7600GT TDH. ואם זה חשוב אז המעבד זה 930. אחרי שקיבלתי תמחשב והתקנתי כל מה שצריך, התקנתי את המשחק שבא איתו בבאנדל, סריוס סאם 2. הוא לא אמור להיות משחק טובעני במיוחד אך עדיין, לפעמים כשאני משחק במשחק, אחרי רבע שעה בערך המשחק נתקע אבל הסאונד ממשיך. איך אני פותר את הבעיה הזאת ?? נכנסתי לתוכנה של NVIDIA וכתוב שם שהטמפרטורה של הכרטיס במצב של ווינווס רגיל, ללא שום משחק זה 43 מעלות. האם זה סביר??? מה אני צריך לעשות בנוגע לדברים האלה ??? תודה לעוזרים !!! זה נורא דחוף . תודה ! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי X1900XTX ניסיתי להפעיל את המשחק QUAKE-4 ( מקורי ) והוא בא להיכנס למשחק וישר יוצא חזרה ל DESKTOP... במחשב השני שכולל כרטיס X850XT המשחק עולה ללא שום בעיה... יש פיתרונות ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שמעתי את זה וזה נשמע לי שטויות האמנם ?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אחותי קונה מחשב חדש עוד כמה ימים ואני מקבל את הכרטיס שלה x1800gto אז כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס יותר טוב ממנו בתקציב של 1300 שח לכרטיס מסך? 2)האם באמת אפשר להעלות לו מתח דרך תוכנה? 3)האם גם לליבה וגם לזיכרונות מעלים מתח או שזה בנפרד?? 4)האם מישהו התנסה עם הכרטיס הזה ויכול להגיד לי לאן הוא הגיע איתו באוברקלוק?? 5)האם אני יוכול להגיע לרמה של xl??? או אפילו xt או שזה בלתי אפשרי?? תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בן 8 שנים 17 MAG שטוח דגם 786FD 200 שקל בן שנה וחצי IBM 17 דגם E71 250 שקל איזה עדיף? מסכים של חברים שלי... אני מתלבט איזו מסך מצוין?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
PNY Verto 6800 GS AGP DDR3 256MB תודה...למה אני שואל אותכם? כי אני ממש מזמין אותו כרגע אני מחכה לתגובה מהירה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין 9800PRO ל9700PRO? :s05: אם אפשר איזה דף נתונים או משו... של שני הכרטיסים.. אבל מלבד זאת רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינה פרקטית, מבחינת ביצועים... מה אופי ההבדלים, ומה גודל, האם זה משמעותי?! ומה ההבדל ביכולות ה OC? מי יותר מסוגל לOC? תודה רבה! =) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
X800XL 7600GT X800XT 6800GS X800GTO2* *שהכרטיס במצב רגיל ומי יותר טוב 7600GT גרסת האקסטרים או X1800GTO? תודה
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-