עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרטיס של חברת - MSI ה...Geforce 7900GTX שהוצג בתערוכת CeBIT 2006 כולל מבחני ביצועים http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleID=1930

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. היי לאחי יש מחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2.8GHz 1024MB RAM 333MHz GeForce FX5500 256MB הוא חושב לקנות כרטיס Radeon 9600Pro 256MB ב-300 שקל רציתי לשאול איך ה9600 לעומת ה5500 והאם שווה לקנות האם זה ישפר בהרבה את הביצועים במשחקים? ועוד שאלה - איזה משחק הכי כבד לדעתכם יהיה ה9600 מסוגל להפעיל חלק בגרפיקה נורמלית? דרך אגב: ברור לי שזה לא כרטיס חדשני ואני לא מצפה שיפעיל משחקים כבדים במיוחד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  3. תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by IDAN AMRAM,

קניתי כבל של RCA באורך 10 מטר... חיברתי אותו עם מתאם של tv out לחיבור RCA לכרטיס מסך ואת הצד השני לטלויזיה.... כשהפעלתי את הטלויזיה ראיתי תמונה בשחור לבן... אז ניסיתי לשנות במחשב בין סוגי ה pal ו ntsc אבל עדיין התמונה נשארה בשחור לבן... כשחיברתי את המחשב עם כבל RCA אחר, כן היה צבע. אז בדקתי את הכבל החדש בין הטלויזיה לוידאו והוא עובד מצויין.... וכששוב חיברתי אותו למחשב עדיין הוא הציג שחור לבן... ניסיתי גם לחבר את הכבל מהמחשב לוידאו ואת הוידאו לטלויזיה, אבל עדיין ראו שחור לבן הרצתי חיפוש בפורום וההודעה היחידה שהתקרבה לפיתרון התייחסה לכרטיסים של nvidia ולי יש ATI redeon 9200 של Sapphire .... אם מישהו חושב על איזשהו משהו שיכול לעזור אז שיכתוב בבקשה... :'( :'( תודה מראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. פירמטתי לאחרונה את הכונן ולאחר שהתקנתי הכל וניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה ישנה בעיה של פס שעובר כל הזמן על גבי מסך הטלוויזיה,יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 כמו כן לפני הפרמוט לא היתה כל בעיה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by ZenMaster,

לגבי שני הכרטיסים יחד על לוח Asus P5W (כלומר תמיכה בשני כרטיסים בX8) אם Nvidia מוציאה שני דרייברים שונים לQuadro ו ל GeForce אני אמור להתקין את שני הדרייברים ?? בכלל, מה אני צריך לעשות כדי לתמרן בין הכרטיסים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. חבר שלי רוצה כרטיס PCIE חדש, במקסימום מקסימום של 2000 שקל. מה הכי חזק? הוא קונה בדר"כ ב KSP ונועה, אז אם אפשר להתחשב בקטלוג שלהם זה יהיה נחמד. תודה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by rafaelbi,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המפרט של המחשב P4 2.4G בטכנולוגיית HT לוח אם של INTEL-PRL 865 1GB זיכרון של KINGSTON DDR 400 MHZ 80GB דיסק קשיח אני מתלבט בין רכישה של GeForce 6800 Le לבין GeForce 7600 GS האם ההבדל בינהם משמעותי למחשב שלי...מה גם שאני לא הולך להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציות הגבוהות ביותר...במקרה הטוב אני משחק ב )Full Spectrum Warrior 2, Splinter Cell and Ghost Recon מנ גם שהבנתי מהמדריך שלא משתלם להשקיע בטוכנולוגיה של AGP8X מכיוון שזה משהו מאוד ישן שדי נעלם... מה מומלץ על מנת שהמחשב שלי יוכל לחיות בכבוד עוד שנתיים שלוש? תודה מראש על העזרה רפי

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG. שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי. תודה.

11. Started by shaharZur,

אני מחפש כרטיס מסך של ATI בתקציב של 1500- 1700 בערך. אז אני מתלבט בין הכרטיסים: X1800GTO2 X1800XL X1800XT X1900GT איזה מהם הכי טוב בסטוק ואיזה הכי טוב ב OC?

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Idan-h,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI7800GTX&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1820 לדעתי זאת טעות..

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by yuval1101,

אני רוצה לברר כמה דברים קטנים: איזה כרטיס מסך יותר טוב:1) ה-GigaByte GeForce 7800GT 256MB PCI-e GV-NX78T256V 2) או ה- LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO ואיזה כרטיס מסך יותר טוב מבין: 1)gigabyte ATi Radeon X800GTO 256Mb PCI-e bulk 2)Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk האים יש כרטיסים אחרים במחיר של 1200 ש"ח טובים יותר של יצרנים אמינים? מה ההבדל בין 1) Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk 2) ל- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B ( מה זאת הגירסת BULK הזאת ). והאים הכרטיסים האלה תופסים 2 מקומות?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by oren,

שלום, רכשתי היום Radeon 8500 LE יד שניה, אצל הבחור הכל היה בסדר והמשחקים עבדו כמו שצריך ובצורה מדהימה. התקנתי את הכרטיס אצלי בבית, התקנתי דרייברים, הרצתי Need for Speed Underground ואני רואה בעיות ברינדור, כמו משולשים שצצים לפתע, או קווים שחותכים את המסך במקומות מסויימים במסלול, ככל שאני נוסע, ישנם בעיות רינדור אחרות, ישנם מקומות שאין בהם בעיות בכלל... אך כשיש בעיות הן מופיעות ונעלמות. הבעיה הן בד"כ שמופיעות לי (יותר נכון מהבהבות לי) צורות שונות על המסך... או שיוצאים משולשים מתוך הבחורה שבהתחלה... הבעיה קיימת בעוד משחקים ורציתי לדעת למה היא קשורה ועל אילו דרייברים אתם ממליצים? ניסיתי דרייברים מהאתר הרשמי של ATI ואף את הדרייברים של Omega והבעיה קיימת בשניהם. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by kopler,

שלום! סוף סוף אחרי שנתיים של GeForce 4 MX קניתי Radeon 9600XT. נכון זה לא "ה" כרטיטס, אבל זה שידרוג רציני בכמות כסף לא גדולה. עכשיו התקנתי כמובן את הדרייורים הכי חדשים catalyst 4.4 והכל עבד טוב ויפה ציון ב-3dmark 2001 SE - 12000, אבל כשאני עושה ריסטרט אני מרגיש פתאום שהביצועים יורדים ואני מקבל ציון 6000. כולה ריסטרט שום דבר אחר. ניסיתי את הדרייורים DNA, את הדרייורים שקיבלתי אם הכרטים 4.1 את הדרייורים הכי ישנים של Radeon 9600XT - 3.7 הכל אותו דבר הציון של ה 3dmark יורד מ-12000 כמו שצריך להיות ל-6000 - 8000 ירידה רצינית וכולה מה שנעשה זה ריסטרט. המחשב: Intel Pentium 2.4 800 FSB 512 DDR 400 Gfx Radeon 9600XT 128 MB MOBO Intel Rocklake

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by ofcourse,

תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by kentaro,

אהלן סהלן,כפי שכבר אמרתי בפעמים קודמות,תכננתי לקנות מסך LCD ואכן קניתיהו, בסוף במקום אסוס הלכתי על הT220 של SAMSUNG ואני חייב לציין שהוא ממש נקי,חד,ופשוט חלום להסתכל עליו. אז ככה, כרגע חיברתי את שני המסכים לכרטיס מסך אבל אני עובד בינתיים רק עם הT220,עכשיו אני מעוניין ששני המסכים יפעלו,הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר לישן להמשיך לעבוד ברזולוציה שלו,הוא נדבק לרזולוציה של המסך הגדול ולא נותן לי לעבוד. עוד שאלה, אני יודע שאפשר להגדיר והצלחתי חלקית ששני המסכים יהיו "כאילו" מסך אחד אבל שוב עלה העניין של הרזולוציה,אז איך באמת אפשר לכוון את זה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by דיוגנס,

צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה

24. Started by dor_la,

איזה מהכרטיסים עדיף?? ולמה? nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תרשמו לי מקום 1 2 3 4 ובבקשה אם אתה יכולים תנמקו למה כדי שאני ילמד..

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  25. ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob

• 7 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.