עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by yochze,

הבהרה: זוהי אינה הודעה של קניה\מכירה, זה הודעה של בקשת עזרה בכמה כסף מומלץ למכור GeForce 4 MX440, יד שניה לאחר 3 שנים - אין שום תקלה. בברכה,

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by segev22,

קיבלתי מחנות זיכוי כספי על סך שווי הכרטיס הקודם שלי 8800GTS 640MB ועכשיו אני רוצה להביא את החדש.... מישהו יכול לומר לי איזה הכי כדאי להביא?(חוץ מBFG-הם לא עובדים מול היבואן שלהם) חשבתי על EVGA 8800GTS 512MB SSC...נראה לי שהוא הכי חזק בשוק כיום אני ישמח לשמוע עוד המלצות

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. שיחליף את הhd4770 שברשותי. כעת המערכת היא i5 סוקט 1156 לוח p55a ud3 זיכרון 4 ג'יגה ספק seasonic 400w מארז 6a19b כמובן :כרטיס שיכנס למארז הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by marvin_f,

??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסגנון RADEON V9600 או GFORCE מקביל בטווח מחירים דומה (מחיר בינוני, לא מהחדשים יותר). אמרו לי בחנות לבדוק את המתח של לוח האם. האם יש בזה אמת ויש קשר לתפקוד הכרטיס? אם כן, איך אני יכול לבדוק את המתח בעצמי. תודה תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. התמונות שיש באתר של skypc הם אמיתיות והגיעו מהחברה עצמה ספקרל... אז אין מה לדאוג מגיע בדיוק כמו בתמונה עם מסך LCD קטן ואותם מהירות וכל שאר הנתונים... ואם אני לא טועה הוא אמור להגיע עם קופסא שחורה ! כמו של גרסת הGTS http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm אז אין מה לדאוג למי שהזמין אותו.. תהנו חברים... המנהלים לא נעול בבקשה !!!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. אתם רואים שבתמונה פה יש 3 חתיכות שנכנסות ל AGP למטה ... ופה יש רק שני חתיכות וחסר רווח בין חתיכה 1לחתיכה 2 ....

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by drevil,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב קצת ישן 2.4 גיג'ה הרץ פ.4 וקצת זיכרון 512 אני רק רוצה להריץ את urban terror כמו שצריך למי שלא מכיר , זה משחק שפועל על המנוע של quake 3 הכרטיס מסך שלי זה geforce 4 mx ואני רוצה להשקיע טיפה, עוד ג'יגה זיכרון, ועוד כרטיס מסך, אבל מהההה יש לי רק חריץ AGP במחשב יש לי עוד חריצים בחיים אבל זה החריץ הרלוונטי לכרטיס מסך...האמת במחשבה שנייה, טוב, לא משנה, אני צריך כרטיס מסך טוב אולי יד שניה? לא אכפת לי... אגב, אם פתרון טוב זה להחליף את כל המחשב יש מצב שזה יקרה, אבל אני מעדיף שלא. אז בקיצור: מישהו מכיר כרטיס מסך AGP ברמה טובה היום?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. לא משנה מה עשיתי כל דריור שהתקנתי ואלה אותם קודי שגיאה כל הזמן קוד 10. הוא מתקין ובסוף אומר קוד שגיאה 10. הכרטיס שיש לי palit 7600gs sonic אני חייב לציין שבדיסק שהגיע עם הכרטיס יש דריורים אבל הם עושים את אותה שגיאה 10.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by Danie,

המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?

13. Started by shlominavi,

שלום יש לי מפרט כזה P4 3GHz זכרון: 2GB לוח אם: ASUS P4V800X עם יציאה AGP כרטיס מסך : ATI 9600XT אני רוצה לקנות מחשב חדש...ואת המחשב עם המפרט למעלה אני מעביר לאחי והוא גיימר בינוני + עכשיו הלוח שלי הוא עם AGP ולכן אני מוגבל בבחירת כרטיס מסך טוב חדש...התקציב שלי הוא עד 950 גם שאלתי פה ושם אנשים הם הסבירו לי משו על צוואר בקבוק ודברים כאלה שלא כל כך הבנתי חשוב לציין שחשוב לי בכרטיס שהוא יעבוד טוב ויראה משחקים כבדים בצורה טובה וחלקה...נתנו לי גם 3 אופציות ואם יהיה צוואר בקבוק אז תנו לי פתרון...כי לא ניראה לי יש לי תקציב גם להחליף מעבד ati x9600pro 256MB 128bit pine nvidia 7600GS 512MB XFX 128bit ATI X1950pro 512mb 256bit ועוד אחד...שהרבה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס המקסימלי שהמעב…

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  14. היי, אם אפשר אז קצת עזרה: מעבד: Intel core duo E6550, 1333Mhz לוח אם: Asus P5N-E s775, 650i SLI זכרון: 3GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: eVGA 8600GT ספק כוח: Thermaltake 550W מסך: Samsung 22" 1680x1050 יש המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח? ותודה אמיתית למי שמתפנה לעזור!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

שלום, המפרט שלי הוא: E8400 4GIGA 260GTX. מסך SAMSUNG 240T עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את הכרטיס ל 5850 החדש, כשאני משחק אני חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אפילו אם זה פוגע בFPS, עכשיו השאלה שלי אם כדאי לשדרג? מה יהיו הבדלי הביצועים? (OC מתוכנן) או כדאי לחכות לחדשים של NVIDIA או בכלל להישאר עם ה260GTX שלי?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  16. אז ככה. הכרטיס המיושן שלי כבר לא מריץ כמעט כל משחק חדש שיוצא לשוק בגלל שהוא תומך רק עד DX8.1. אז הגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש. אז חשבתי על ה-6800NU ב1180 שקל אצל נעה. השאלה היא, האם המעבד והלוח אם שלי, AMD Athlon XP2400+ ו-GIGABYTE 7VAX לא יהיו צוואר בקבוק רציני? אני ממש לא יודע וממש לא רוצה לבזבז כסף סתם, אני אקנה לוח אם ומעבד רק עוד שנה, אז עדיף לשאול מאשר סתם לזרוק כסף. תודה מראש כולם.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by lago,

שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by shirs1,

אני הזמנתי ת XFX ULTRA אבל ב PANDAS אמרו לי שעם יגיע אליהם אולטרה אחר לפני שיגיע להם ה XFX אז הם ייתקשרו ויודיעו לי עם אני רוצה להחליף אז האם כדאי לי להחליף למשהו אחר חוץ מ ה לדקט ? ל MSI אולי או ל ASUS או ל BFG תודה.. מראש..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by big_ilan,

אהלן אם ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם האדמין יעביר אותה לפורום הנכון. לוח אם במחשב ישן שהיה לי החליט להתפגר. באותו המחשב היה מאיץ גרפי נפרד ati radeon hd5450. החלטתי להעביר אותו למחשב החדש שלי מתוך מחשבה שהוא ישפר במעט את הביצועים הגרפים. המחשב יחסית חדש עם מעבד אינטל i5 3470 וכמו כל המעבדים יש לו מעבד גרפי מובנה, מה שנקרא on board. אני מריץ windows 7. ב- windows experience index הציון שקיבלתי נמוך יותר ממה שהיה ללא המאיץ הגרפי. האם זה הגיוני שהמאיץ הגרפי לא משפר אלא גורע מהביצועים של המחשב? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by Dante_9,

הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר וכרגע המסך עומד על 60 הרץ ובתור PLUG and PLAY MONITOR והמסך הזה יכול להגיע ל- 75 הרץ ובלי הדרייבר אי אפשר להגדיל. גם האתר של MAG אין דרייברים וגם באתר הדרייברים המובילים ברשת.

23. Started by madror,

מבולבל מהיצע הכרטיסים, מבקש את המלצת הפורום לכרטיס מסך (בעדיפות ל AMD) שיתאים לגימינג סביב תקציב של 600 -700 שקל. לא הבנתי לדוגמא איזה כרטיס "חזק יותר" 5770 לעומת 5830 (שניהם נמכרים סביב אותו המחיר , אני מניח שה 57XX ישן יותר ,אבל ה 5X30 חלש יותר מה 5X70 ? ). אשמח לסדר בנושא, תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by B-e-N,

למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by SuperGirl,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3482227,00.html מפתיע מה שאומר שבדוחות השנתיים הקרובים, מלבד ההפסד מפעולות עסקיות רגילות יהיה גם הפסד ממחיקת השקעה של מיליארד(ים).

• 5 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.