עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. אהלן, אני רוצה לחבר את המחשב של אחותי לטלוויזיה כדי שתוכל לצפות בסרטים. כרגע יש לה כ. מסך OnBoard ללא חיבור S-VHS. אני מתלבט בין X1300 ל- 7300GS אבל אשמח לקבל המלצות אחרות (ובעיקר זולות יותר!)

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by jrockman,

יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?

4. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by Lahad,

שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכם רציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo וכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by 12w23e,

שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה. ואני מחפש אתר שבו כאשר אני אכניס שם של כרטיס מסך הוא יתן לי תוצאות השוואתיות. עדיף בניקוד די פשוט. ולא בטקסט ארוך. כי לי אין מושג מה יותר טוב x1300 או gs7300 וכדומה. אז אני צריך אתר שיעזור לי לבחור את הכי שווה במחירים שאנשים מוכרים. תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אלה התוצאות שקיבלתי ב aqua mark ניקוד כולל 46000 gfx 6250 cpu 8486 יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3ג 5120 מגה זגרון ורדאון 9800פרו האם זו נחשבת תוצאה טובה במפרט הקיים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. היי לכולם אני זקוק לכרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-5200 ל-9200<האם עדיין מוכרים אותו או שיש רק 9250>.אני יודע שה-9550 עדיף עליהם בהוספה של כמה עשרות שקלים אבל בינתיים אני מתלבט בין שני אלו.המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6. אז ככה,רציתי לשאול: 1.איזה כרטיס מסך עדיף לקחת ה-5200 או ה-9200<או ה-9250 בהנחה שהוא יותר טוב מה-9200 או שפשוט לא מוכרים עוד את ה-9200>? 2.כמו שהבנתי כולם ממליצים לקחת את ה-128MB.עכשיו אני רואה שהכרטיסים האלה באים עם גירסה של 128BIT ו-64BIT ,מה זה בדיוק והאם זה משמעותי ? 3.פה אני הכי מסתבך..אני רואה כתוב:5200 רגיל.ואני רואה כתוב 5200.TV,VIVO ,DVI עם הפרש של כמה עשרות שקלים.מה זה בדיוק הדברים האלה ואת מה כדאי או צריך לקחת 4-של א…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  9. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום זה המסך LG L1730B מה דעתכם על המסך הזה? בכמה כסף הייתם מעריכים את שוויו? זה בישביל אח שלי אז זה בלי קשר להודעה הקודם שלי

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by chen1234,

לפי ATI TOOLS מתי שאני מפעיל הSHOW 3D הטמפרטורה עולה ומגיעה עד ל65 מעלות..... יש לי X1950PRO של ASUS זה בסדר??

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by ronit54,

שלום יש לי מסך של פיליפס 19 אינץ והבנתי שלא צריך עם מסך כזה cf אז אם לא צריך אז מה עדיף 4870 או 4850 ? ולוח אם אם אני יקח לוח אם זול יחסית של גיגבייט זה עדיין יתן לי ביצועים (330 שקל לוח אם)

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  13. באמת הכרטיס המינימאלי שמנצל בצורה מלאה את מסך ה24 הוא רק ה 280GTX?? פשוט כי יותר חשבתי על 9800GTX .. וחברה רק NVIDIA (בלי ATI) תגובות יעזרו...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  15. מזה כשנה ומעלה מחובר המיני לפטופ שלי (asus intel atom 1.6~1GhZ~160Gb~10.1' widescreen) עם כבל VGA מוצלב לטלוויזית LCD 32' של LG. עד אתמול הטלויזיה הציגה את המסך בלפטופ כמו שצריך ובאיכות מעולה. אולם מאתמול הטלויזיה מסרבת להציג את המחשב משום מה. הדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך בנייד ווידאתי שהכבל אכן מחובר כמו שצריך מבחינת המגעים ב-2 הכיוונים. זה נראה על פניו כאילו "קשה" על הטלויזיה להציג את המחשב. כאשר מדליקים את הלפטופ ומכוונים את הטלויזיה לערוץ המתאים (RGB PC) רואים מסך שחור כאשר ההבהוב של "אין אות" אינו מופיע. ורק כאשר הווינדוס מגיע למסך שבו הסמן של העכבר עולה, מתחיל ההבהוב של "אין אות" שוב על מסך הטלויזיה. הסיבה היחידה שעולה לי היא אולי עומס של חיבורי USB שיש לי …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש חיברתי את הX1950XT 256MB והתקנתי עליו את הדרייברים הכי עדכניים... (ויסטה) המחשב ריק וכל מה שבא לי מייד זה כמו כל פעם שקניתי כרטיס חדש - לבדוק אותו. פעם אחרונה שהתקנתי כרטיס מסך של ATI.. פשוט נכנסתי לאתר שלהם והיה להם מין תוכנות תלת מימד שפשוט הראו את הביצועים... היית יכול למשל לשלוט על פניה של בחורה יפה - או לטייל איזור טיבעי תלת מימדי... נכנסתי עכשיו ולא מצאתי.. הייתכן שאין? אם לאו אשמח לקבל לינק לאיזה מצגת תלת מימד - שתראה את ביצועי הכרטיס שלי! ATI X1950XT 256MB

17. Started by Guarding angel,

ערב טוב לבעלי הכרטיס GF6600 מהם הדרישות מערכת של הכרטיס? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=172 http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm והאם הספק שלי יריץ את הכרטיסים?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by dennis14,

אם אפשר הייתי רוצה לקבל רשימה (רצוי מלאה) של כל המשחקים שתומכים ב - HDR.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. מה דעתכם על הבחירה אני מבולבל מרוב השוואות ואתרים אין לי מושג איזה כרטיס יותר טוב של רדאון או גיפורס של נווינדה

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by gargar,

אני מקווה שאני לא עובר על חוק כלשהו... הרגישו חופשיים למחוק אם כן. בכל מקרה, icq 436751 ואני גר ברמת גן

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by vourt,

היי, מנסה לחבר את הHD2400pro לLCD חדשה של HITACHI הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה הוא 1366 על 768 אבל הגדרות הcatalist לא נותנות רזולוציה כזו. נסיון עם powerstrip לא עזר ונתן תמונה מעוותת ומקס של 30 הרץ. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת איזשהו טיפ ? תודה!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by Red-AnGel,

שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. חברת הטכנולוגיה מציגה ב-Computex אב-טיפוס וחזון שיוכלו להפוך את סידור הכבלים במארז לפשוט יותר - כשכל מה שכרטיס המסך יהיה זקוק לו יסופק מחריץ משודרג בלוח האםלכתבה

24. שלום יש לי מחשב שנקנה בשנת 2009. בזמנו זה היה "סוס עבודה" אבל היום פחות. יש לי מעבד intel i7 920 דור ישן לוח אם Asus P6t se X58 וכרטיס מסך Asus Redeon HD 5770. מכיוון שאני גם גיימר קל אני מעוניין שלדרג את הכרטיס מסך שלי. חשבתי ל MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GD5T OC 2GB GDDR5 השאלה שלי האם כרטיס המסך יתאים בהתחשב בנתונים הקיימים כך שלא יהיה צוואר בקבוק?( אין לי צורך בשדרוג גבוהה מדי אם לא אקבל אפקט מלא מהכרטיס מסך). אם לא , מה כן?! אודה ליעוץ בנושא. בנוסף, האם כדאי להשאיר את הכרטיס המסך הנוכחי שלי וארכיב בנוסף כרטיס מסך חדש? תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. התמונות שיש באתר של skypc הם אמיתיות והגיעו מהחברה עצמה ספקרל... אז אין מה לדאוג מגיע בדיוק כמו בתמונה עם מסך LCD קטן ואותם מהירות וכל שאר הנתונים... ואם אני לא טועה הוא אמור להגיע עם קופסא שחורה ! כמו של גרסת הGTS http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm אז אין מה לדאוג למי שהזמין אותו.. תהנו חברים... המנהלים לא נעול בבקשה !!!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים