עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה

2. יש לי 2 כרטיסי x850xt רגילים בממשק PCI-E, יש אפשרות לעשות ביניהם Crossfire? יש לי לוח תואם. תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by King Of Action,

1. האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזו או שמע עליה משהו . 2. האם שווה לקנות XpertVision radeon 8500 LE ב-470 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. בערך זה לקח 5 שניות,המסך הפך מתקין לחלוטין לשחור,יש למישהו מושג למה? בדקתי את המגעים והכל בסדר...

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Idanbs,

יש אפשרות לחריגה קטנה..

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

שלום, המפרט שלי הוא: E8400 4GIGA 260GTX. מסך SAMSUNG 240T עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את הכרטיס ל 5850 החדש, כשאני משחק אני חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אפילו אם זה פוגע בFPS, עכשיו השאלה שלי אם כדאי לשדרג? מה יהיו הבדלי הביצועים? (OC מתוכנן) או כדאי לחכות לחדשים של NVIDIA או בכלל להישאר עם ה260GTX שלי?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by biggie,

איזה עדיף לי הדרייבר הרשמי של ATI או אומגה דרייבר? אם זה עוזר יש לי radeon 9600 xt...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by Dimer,

ראיתי ב-X-BIT את הכרטיס הזה של MSI שכרגע הוא כרטיס קונספט אבל אני ממממממממממאוד מקווה ש-MSI ימכרו אותו ובמחיר סביר! http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601233856.html מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by barbone,

היי מדובר בכרטיס מסך [h=1]Asus Radeon HD 7850 DirectCU 1GB [/h] חדש לגמרי עם אחריות ל3 שנים מציעים לי ב370 שח. השאלה שלי האם המחיר משתלם או עדיף דבר לקחת כרטיס אחר עד 400 שח יותר חזק? (אם בכלל קיים דבר כזה עלות מול תועלת במחיר) השאלה בכלל אם יעבוד על הלוח קיים שלי GA-M61PME-S2P ספק 360W SESONIC GOLD אני חייב לקנות בימים הקרובים כי הכרטיס מסך שלי הקיים שלי קרס. אינני מעוניין בכרטיסים יד שניה והשאלה שלי מופנת לכרטיס חדש בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by EladEk,

קניתי כרטיס מסך 9800GT של INNO3D אבל לספק שלי אין חיבור לכרטיס הזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ממירואם יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שמעתי שלא טוב לעלות הכל עד הסוף כי זה גוזל מה fbs של הכרטיס מסך .אבל גם שמתי לב אם אני מוריד הכל אז רואים במשחקים זוועה {ברזולוציה מקסימלית} משהו יכול להסביר לי איך להגדיר בצורה הנכונה שאני יראה מצויין במשחקים ולא יגזול מהירות? ככה הגדרתי את ה 3d זה טוב בתמונות. אפשר לעלות רק 4 תמונות אז זה לבנתיים> הנה לינק של כל ההגדרות > http://img110.imageshack.us/my.php?image=444444lk2.jpg [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by dani,

קניתי לאח שלי מחשב חדש ועכשיו צריך לקנות לו מסך אני בעיקרון מתחנן על ה LG F700B כי הוא כסוף ואח שלי רוצה כסוף איך הוא מבחינת הביצועים?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by amit27,

half life 2 fear splinter cell Double Agent ועוד משחקים בסגנון, ואיך זה יעבוד לי ברזולוציה 1600*1200

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by Polonian,

האם E6300 יעשה צוואר בקבוק ל8800GTS 320mb/640mb?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by oshrinuri,

שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  17. היי, למחשב Pentium 4 3.00 Ghz עם זכרונות הבאים (אתם תגידו לי מה זה אומר) וזה הלוח אם אני מעוניין בכ.מסך טוב יותר. המחשב קצת איטי ובתצוגה של סרטים / משחקים הוא איטי מאוד. הוא ישאר לשימוש פרטי לגלישה באינטרנט בעיקר, אז נא לא להמליץ על שדרוג. ראיתי בKSP את ה PowerColor x1600 Pro - הוא יעבוד בסדר במחשב ? דרך אגב, אם יש צורך בשיפור הזכרון תמליצו לי על מה (בתקציב של 100-120 ש"ח). כרגע כל מה שאני יודע שיש לי ddr2 בשני סטיקים של 512 אין בעיה שהחלקים יהיו משומשים / מתצוגה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. זה מה שיש לי בבית הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים או שלא ? הנה לינק נתונים על המסך http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by limer,

המחשב הוא : מעבד E6750 4 גיגה זיכרון DDR 3 - 1333 ספק של TT - 550 TR2 השימושים העיקריים הם משחקים . מחפש כרטיס שיהיה בערך מקביל לביצועים של הכרטיס הקודם שלי שהלך לעולמו - 9800 GTX כרגע עומד על הפרק - 6770 ... אשמח להערות והמלצות נוספות

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by Kolshamen,

האם זה איפשרי לחבר שני כרטיסים שונים בSLI או CF ? נגיד 260GTS ו8600GTS ? מאיפה אני מסיג כבלים לSLI וCF?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. היי. אני מחפש מעבד רמה אחת פחות מהדגמים8800/9600 בפחות מ800 שקל. תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by kingi1,

בקרוב אקנה מחשב ואני מעוניין בכרטיס חזק למשחקים כבדים במקסימום אפקטים ורזולוציה. שאלתי בפורום מפרטים על המחשב בכלליות אך נותרה לי התלבטות אחת והיא כרטיס מסך. מה עדיף. PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe או אחרים. המפרט של המחשב יהיה. Intel Core i7-920 Box Gigabyte GA-EX58-UD3R LG GSA-GH22N X22 SATA DVD לא שזה משנה CoolerMaster CM 690 Samsung 25.5" T260 5ms LCD SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GB PQ CL9 תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by zerocool15,

רציתי לדעת, אחרי בדיקה שעשיתי ב: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=568&chart=196 ולא מצאתי ישירות ל PRO עם DDR1. מי מהם יותר טוב? שלי בא עם DDR1 וזכרון ב700MHZ 12 צינורות

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  24. תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Xenasis,

לאחרונה החלטי אם אבי שכדי שנעביר את כל הוידאו המשפחתי לפורמט דיגטלי כלשהו....)VCD, SVCD, DVD...( איזה חומרה לדעתכם כדאי לי לקנות... תודה מראש אמנון אריאל

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים