עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpriteSoda,

היי חברים, קניתי את ה 6800 AGP. קיבלתי 3151 במארק 05, זה מעולה בהתחשב בשאר המפרט שלי (לא לשכוח שהמעבד והלוח ישנים. בטום הארדוור הוא קיבל 3500 על AMD 4000 אז זה נראה לי בסדר). בכל מקרה הצלחתי לפתוח לו 4 צינורות וצינור של ורטקס, אבל הוא עושה כאלה אטיפקטים בשלב ה3 של 05 (עם הדינוזאור בים והספינת אווייר). רק עם הורטקס הכל בסדר, אז הורדתי את ה4 צינורות. יש איזשהי דרך לסדר את זה או שלא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by Tomerico,

טוב נתחיל אם המטרה: להיות יכול לעשות TV Rip לתוכניות מערוצים כמו "ביפ" ולא ערוץ 1 ו2.. ולהיות יכול להשתמש בטלויזיה ולראות איתה HOT בלי קשר לRIPING... טוה אני אתן תיאור למצב הנוכחי: מחשב, מעליו זרוע [מכנית (לא אמיתית)] שמחזיקה טלויזיה שיש לה ממיר לכבלים HOT... אני מניח שמה שאני מריך זה כרטיס טלויזיה, אני מעוניין בכרטיס הטלויזיה זול ככל האפשר שעדייין יאפשר לי לבצע את הRIP בצורה נאותה.. אז דבר ראשון אשמח לחוות דעת על הכרטיס הטלויזיה הבא (בהתחשב בדרישות שהבעתי לעיל): 1) http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926535 2) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1049 אממ זהו, תודה לעוזרים.. נ.ב אם זה משנה יש לי R9550 AMD 1700+ 256RAM, אשמח לדעת אם עם המפרט הנ'ל …

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by dsane,

יש לי כרטיס טלויזיה שעבד עם התוכנה conference tv של lucky star אבל החלפתי את המערפת הפעלה שלי לחלונות XP ומאז הדרייבר לא מוכן להתקין את עצמו אתם מוכנים לתת לי פתרונות או דריברים חילופיים? multimedia video cotroller

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by maxshuk,

שלום לכולם, השבוע התקנתי XP 64 bit ואיתו מקס 9 sp2 גם הוא 64 ביט. המוזר הוא שכל הפעולות בזמן אמת בתוכנה (שבעצם נעשה שימוש בכרטיס מסך) עובדות כל כך לאט! יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8800gtx. משחקים רצים מעולה והכרטיס מסך מותקן כמו שצריך. עד לפני שבוע עבדתי עם XP ומקס 32 ביט וההבדל היה שמים וארץ בכל הנוגע לניהול והצגת פוליגונים. אין שום הגדרה בתוך התוכנה שאני מכיר שיכולה לגרום לשינוי. וכן, ניסיתי להריץ את התוכנה על direct3d ו-openGL, ושניהן נותנות תוצאות עלובות. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? נאמר ש32 ביט היא אפשרות, אבל אפשרות מאכזבת שתוריד משמעותית את ביצועי הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by dabaz,

למישהו יש את המוצר הנ"ל? אם כן, יש הפרעות באיכות השידור בבית? אם אני אחבר עם כבלים, אז צריך שני כבלים, אחד ליציאת טלויזיה מהכרטיס מסך ואחד ליציאה של סאונד מהכרטיס קול. בערך 20 מטר כבל. איך נקראים הכבלים האלה? ואם יש ירידה באיכות בכבל של 20 מטר? ה-iCtv שווה 575 ש"ח בכלל? לינק: http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by pAnAhI,

למה הוא נמכר כ"כ יקר ביד שניה? אני רואה באתר שמוכרים את הכרטיס הזה ב 1200 שקל. הוא לא מדור ישן? הבנתי שהוא כרטיס מסורס ואפשר לפתוח לו צינורות אז זה בגלל זה? הנה דוגמא : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/6113/cat/34 אשמח לקבל הסבר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by marvin_f,

??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by yohaish,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8368 משום מה ה-670 יותר יקר

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by MS-D,

שלום רב ! שני הדגמים עולים בסביבות ה2000 ש"ח ב-KSP, הייתי מעוניין לרכוש אחד מהם. רציתי לדעת איזה יותר נוח .. אני מתכוון יהיה יותר טוב למשחקים ואיזה פחות יכאיב בעיניים. או בכלל עדיף לי לקנות את ה- ?17'' 796 FD? ובכך לחסוך 1000 ש"ח. שתי שאלות נוספות: האם זה הדגם עם השפרפרת המיוחדת של סוני ? ואיזה מ-3 המסכים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר .. (לפי דרוג) סורי על כל הקשות מקווה שתעזרו לי ..

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by solet,

שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by Lord Richard,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!

13. Started by yuval1101,

אני רוצה לברר כמה דברים קטנים: איזה כרטיס מסך יותר טוב:1) ה-GigaByte GeForce 7800GT 256MB PCI-e GV-NX78T256V 2) או ה- LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO ואיזה כרטיס מסך יותר טוב מבין: 1)gigabyte ATi Radeon X800GTO 256Mb PCI-e bulk 2)Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk האים יש כרטיסים אחרים במחיר של 1200 ש"ח טובים יותר של יצרנים אמינים? מה ההבדל בין 1) Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk 2) ל- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B ( מה זאת הגירסת BULK הזאת ). והאים הכרטיסים האלה תופסים 2 מקומות?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

'>לחץ כאן מה חושבים?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. הקטע הבא מועתק מפרסום שלי בפורום אחר. אשמח לקבל קצת יותר מידע (שם לא כ"כ עזרו לי). הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. משהו יכול להסיבר לי איך אפשר לדעת שזה המצב? מה הם הדברים שאני צריך לשים לב אליהם? בכל מקרה, אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה, גם עם מחיר הכרטיס משמעותית יותר זול מה-700$ שאני יכול להקציב. תקציב: הכרטיס יקנה בחו"ל. אז תקציב של עד 700$ חריגה מקסימלית: אין חריגה מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): זה כרטיס בעיקר לגיימינג. משחקים כמו COD MW2, WOW וכו' האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא מעוניין לבצע OC חנות: אני אקנה בחו"ל בwww.amazon.com מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 6700 2.66…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. לאיזה כרטיס לפי דעתכם מגיע התואר הזה? אני מדבר על כרטיסים שנמכרים כיום, מכל טווחי המחירים- מיד ראנג', היי אנד וכו'. קחו בחשבון גם את היכולות שלו לאחר וולטמוד קטן, כי יש הרבה כרטיסים שפשוט הורידו להם את המתח שמגיע לליבה ולזיכרונות כדי שיהיו חלשים מהאחים הגדולים שלהם, ולכן הם מוגבלים בהמהרה.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום, אני שוקל לרכוש את HD 4870X2 המסך שיש כרגע ברשותי הוא מסך CRT "19 של סמסונג שתומך ברזולוציה של 2048X1536 האם שווה להשקיע בכרטיס כפול שך 4870 או ביחיד ביחס לרזולוציה????????? תודה לעונים :yelclap: :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by miki26,

יש לי כרטיס מסך עם ערכת שבבים של 6600 של NVIDIA יש לכרטיס יציאת VGA ,DVI ו TV . יש לי 2 מסכים 17 אינצ דקים שמחוברים אחד ליציאת VGA במסך והשני ליציאת DVI. אני מסתדר איתם מעולה הם מוגדרים כשולחן עבודה מורחב וההנאה לצפות בסרט על מסך אחד ולגלוש באחר גבוהה. הבעיה שחיברתי גם טלויזיה לחיבור הטלוויזיה אז לא היה ניתן לראות כלום בטלויזיה ,הטלוויזיה לא קיבלה שום סיגנל ומה שמצחיק זה שאם אני מנתק את המסך שמחובר ליציאת VGA רק אז הטלויזיה ניקלטת... האם אני פשוט טועה ואין כזה דבר לחבר לכרטיס מסך הנ"ל 3 מוניטורים??!האם אני חייב לוותר על מסך/טלויזיה ולהסתדר רק עם 2 מסכים/טלויזיה? ממש קיויתי שאני אוכל להמשיך לעבוד עם 2 מסכים ורק סרטים ושידורי טלוויזיה לראות בטלוויזיה ... בקיצור השאלה שלי אנ…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek, חיברתי אותו לממיר של yes, אבל אני לא יודע איך אני יכול לראות טלוויזיה על מסך המחשב. אולי אני צריך איזה תוכנה? מישהו יכול לעזור לי...... אחים שלי, תודה לכל מי שמנסה.....

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by asaf556,

אני מחפש כרטיס מסך סביר בעד 400 שקלים משהו שהיה נחמד ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הוא http://www.skypc.co.il/pl_product~32612~8~0.htm אם הוא לא משהו תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים זה

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz External Clock 200.0 MHz Socket Designation CPU 1 Upgrade Socket 423 HyperThreadingTechnology Available - 2 Logical Processors Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB Level 3 0 B DirectX Info Version 9.0c Long Version 4.09.00.0904 Primary Device NVIDIA GeForce FX 5700 Total Local Video Memory 128 MB Total Local Texture Memory 128 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 9.1.3.1 Drive…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by pringles,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2962 אני לא גיימר מטורף אז אני רוצה כרטיס מסך שיהיה בסדר עד שאני אחליף את כל המע' שלי האם הנ"ל יספק ביצועים טובים יחסית על1024 תקציב עד 800שקלים

• 12 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by saharbz,

מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - משחק בעיקר Call of Duty. האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא. אין העדפה לחנות מסויימת. מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE i5 3470 3.2ghz לוח אם: Intel - DH67CL זיכרון: 8g 1333mhz כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 8800GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המארז, יעזור גם אם תציינו מתי והיכן נקנה המארז. אפשר גם לצלם אותו). ספק כוח: 500W בסופו של דבר אני מעוניין בכרטיס מסך טוב, שיאפשר לשחק ברמת גרפיקה גבוהה אבל שהעלות לא תהיה מעל…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. בחודש-חודשים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD גדול 30-40 אינצ' לצפייה בסרטים, וגם משחקים בין היתר. הכרטיס מסך שיש לי זה 260GTX..(כתוב במפרט בצד), הוא יסתדר עם רזולוציה של 1920X1080?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים