עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות באתר של החיות את הרדון 9800 של GIGACUBE ורצתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את החברה הזאות אם היא טובה בכלל ואם שווה לי לקנות רדון 9800

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by Impreza,

אין לי דיסק של דרייברים למסך או משהו אבל חבר שלי אמר שיש דרייברים למסך זה משפר איזה משהו באיכות התמונה? בקיצור מי שיכול לתת לי לינק לזה אני ישמח המסך שלי זה MAG 17" 786FD

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  3. היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by x-pac,

האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4793

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by Dano,

אוקי א אני רוצה לדעת פרטים על הX700 החדש.. 1. כמה גרסאות? אני מתכוון (pro,xt וכאלה) 2. מתי יוצא בארץ? 3. כמה יעלה בש"ח בערך וזהו תודה רבה?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by gigabot,

קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by moshe1980@gmail.com,

היי...אני מחפש כרטיס מסך למחשב .. השימושים שלי זה למשחקים כמו שוטינג ודיאבלו ו - WOW ובסגנון הזה... יש הבדל גדול בין הכרטיסים? על מה הייתם ממליצים? ומה ההפרש בסכום פחות או יותר.... תודה....

8. Started by zur93,

שלום לכולם לאחר המון סקירות והתלבטויות מצאתי שני כרטיסי מסך שאני מעוניין לקנות הראשון הוא : http://www.tms.co.il/product/12311 והשני הוא : http://www.tms.co.il/product/13272 מה אתם חושבים שעדיף?

9. אני רוצה לקנות מסך+כרטיס מסך בתקציב של בסביבות 1800 ש"ח. כרגע אני חושב לקנות את אחד מהמפרטים הבאים: מסך: SAMSUNG 763MB 17" FLAT MAGICKBRIGHT 850-900 ש"ח או LG "17 F700B Flat 900-950 ש"ח כרטיס מסך: GigaByte R96P128DH Radeon 9600 Pro 850-900 ש"ח או GigaByte N57128D FX 5700 128MB (הוא יותר חלש במקצת מה9600pro אבל יותר זול. 750 ש"ח מה דעתכם? אשמח לקבל הצעות למפרטים אחרים או סתם הערות.

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by orlupo,

דבר ראשון: הגיע כרטיס מסך GEFORCE FX 6800 GT 256 MB של GIGABYTE ליבואן של העיקרי של חלקי המחשב בארץ אך עדיין לא נקבע מחירו ולכן עדיין לא יכול לדווח על מחיר אך יש סיכוי שיכנס מהר לשוק... דבר שני: כל סידרת ה-X300 , X600 , X800 שקיימץ בארץ של חברת GIGABYE היא רק PCI-EX אז כנראה התקן הזה הולך לפרוץ חזק ולר להשאיר יותר כרטיסי APG X8!!! והכי חשוב אני מאחל שנה טובה עם הרבה אוברקלוקים מוצלחים!!!

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  11. היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by ban26,

רצתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה הוא SLI או שצריך עוד אחד כזה שיהיה SLI? ודבר שני איך הכרטיס הזה באופן כללי Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by Guy950,

לא ממש מצאתי תשובה מפורשת לזה, גם כן שעיקר החיפוש עשיתי דרך האייפון אז זה מתיש לחפש כל כך הרבה. אז שאלתי היא ככה - במערך CF או SLI אם שמים כרטיס בעל 2GB זיכרון וכרטיס בעל 4GB זיכרון, וכמובן הכרטיס בעל 4GB יהיה הכרטיס הראשי - האם יהיה 4GB זיכרון או שהכרטיסים יהיו חייבים להתאים את עצמם וירדו ל2GB? חשבתי לקנות עכשיו כרטיס בעל 2GB ובהמשך כשאקנה סוף סוף מחשב חדש, אקנה את אותו הכרטיס עם 4GB. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. בקשות רישום עדכניות מחברת MSI מציינות את דגם ה-GeForce RTX 3060 Ti שנמצא רגע לפני חשיפה רשמית - ודגם מתבקש נוסף שיגשר על הפער בין ה-RTX 3080 העכשווי ל-RTX 3090 הבכירלכתבה

15. Started by giloman,

9800PRO 256BIT 256 MB DDR 2 @ מהירויות של XT (ליבה R350) או XT רגיל עם DDR 1

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by comablack,

למישהו יש מושג כמה ןןאט המפלצת הזאת תצטרך נראהלי כור אטומי

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  17. מי שיוכל לעזור נא להביא לי לינק.. תודה...

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסים ללוח MSI שלי שתומכת ב SLI ואני לא ממש יודע אם זה שווה, זה טוב, זה כדאי (כסף לא הבעיה), יש לי כבר את ה X850XT של ATI ןחשבתי לקנות בסוקט השני את ה6800U, זה יעבוד טוב בלי לפגוע אחד בשני וכדומה, בבקשה הסברים דחוף?????

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by asw3,

שם הכרטיס:7300LE שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 450MHz תדר זכרונות: 350MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך ייצור: 90 ננומטר שם הכרטיס:7300GS שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 550MHz תדר זכרונות: 400MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך י…

20. Started by ^DaGoN^,

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-03.html תסתכלו פה, האם בטבלה הזאתי שרשום שם GF FX 5900 XT זה הכרטיס הזה: http://pch.co.il/docs/pd563667063.htm ??? והכי שווה לקנות של GIGABYTE, נכון ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Jesper,

כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by EliranB,

המפרט שלי בחתימה המשחק מראה לי קטעים שחורים במשחק עצמו והמים על איכות אולטרה אבל לא רואים את זה ככה ... הכל עובד על האיכות הכי גבוהה (Very High) חוץ מהרזולוציה שהיא 768x1024 אבל זה לא נראה לי הבעיה ... אצל אחי יש AMD 2600+ עם כרטיס 5600XT של MSI הוא מריץ הכל על מדיום חוץ מהמים שהם על היי והם נראים יותר טוב יכול להיות שצריך לעדכן את המשחק עם פאצ' ? זה יכול להשפיע ? :'( :'( תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  23. יש לי 8800GT רגיל וחבר מביא לי עוד אחד אך מומהר מהמפעל. האם ניתן לעשות איתם מערך SLI?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. שלום לכולם, נכנסתי ל- Manual של הכרטיס TI4800 של חברת GainWard TI4800SE. והיה רשום כך: "Windows will allow displaying its desktop on TV But DVD Playback is not possible..." והם מסבירים בהמשך כי ה- DVD מגיע עם הגנת Macrovision - MV7. ולכן הם לא מאפשרים את יציאת ה- TVout כאשר מריצים DVD. " DVD Decoder software will be stopped from oparetaing" רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה בפועל או בכרטיס זה ספציפי או באחר (חברה אחרת) ? והאם בכרטיסים נוספים המבוססים על Nvidia גם קיימת ההגנה הזו ??? בתודה מראש, גיא. מצורף החלק ב- Manual שמדבר על מה שהצגתי

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים