עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cynicoren,

שלום, במחשב שלי מותקנים 2 כרטיסי 4850 ב CF. בחודשים האחרונים המחשב התחיל לכבות את עצמו בכל פעילות מאומצת. בעצה של חבר בדקתי כל כרטיס בנפרד באמצעות OCCT (גם לאחר שניקיתי אבק חיצונית) וגיליתי שלא משנה באיזו רזולוציה מדובר (הורדתי אפילו ל 1024 על 768) , 2 הכרטיסים (כל אחד בנפרד) מגיעים ל 120 מעלות תוך דקה, ואז המחשב מכבה את עצמו. האם הם התקלקלו ?מה ניתן לעשות כדי להשמיש אותם ? תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592

3. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by cousinIT,

החנות הנ"ל טוענים שיש להם כרטיס 9600xt 256mb 256bit האם יתכן? של ספיר

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by dor_la,

איזה מהכרטיסים עדיף?? ולמה? nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תרשמו לי מקום 1 2 3 4 ובבקשה אם אתה יכולים תנמקו למה כדי שאני ילמד..

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by rubberDucky,

רכשתי לאחרונה את ה8800GTS 320MB SUPERCLOCKED... עכשיו אני רואה שיצא ה-GT החדש שנראה שעולה עליו בביצועים, יש לי כמה שאלות: 1. האם נראה הבדל באמת משמעותי במשפיע בשנתיים הקרובות בין שני כרטיסי מסך האלה? 2. האם יש טעם להחליף את ה-GTS שלי ב-GT? או שגם ה-GTS שקניתי יחזיק את הכל מספיק טוב ויפה בשנתיים הקרובות?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  7. שלום, בקשה לעזרה... בניתי מחשב חדש סביב QX9770 ושני כרטיסי HD4870 של Palit. ;D כשאני מריץ 3DMark06 על כרטיס אחד, אין כל בעיה, אני מקבל תוצאות סביב ה-15000 והכול טוב. כשאני מחבר את שניהם, ומריץ, אז המבחן הראשון Proxycon רץ יפה, שום בעיות (סביב 130 פריימים במקסימום), כשהתוכנה עוברת למבחן השני - Firefly Forest, אני מקבל מסך שחור ולאחרי מספר שניות פריים אחד תקוע לשנייה או שתיים, שוב מסך שחור, שוב פריים וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד מהירויות של הכרטיסים הרבה מתחת למהירות סטוק, הורדתי מהירות מעבד, הורדתי מהירות זיכרון, החלפתי ספק כוח, ממש הקפאתי את החדר ל16 מעלות והוספתי מאוורים, עדכנתי דרייברים, התקנתי hotfix, בקיצור - ניסיתי הכל ואני אובד עצות... ניסיתי לחקור באינטרנט ולא הג…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by owen,

אהלן יש לי מחשב HP SFF בעל ספק של 240W השאלה איזה כרטיס (PCIe) ניתן להצמיד לו שייתן את הביצועים הכי טובים למשחקים? תודה

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by N N C,

אני מחפש כרטיס מסך AGP שיחליף את הג'יפה MX המזדקן שלי. אין עדיפות לATI או NVIDIA. התחום הוא עד 600-700 שקל. תודה. נ.ב. המפרט שלי: AXP 1800+ עם 256MB DDR

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by אבסינט,

****עריכה**** מצאתי את הלינק היום, ומסתבר שהוא לא הכי חדש. מנהלים יקרים - אם קיים כבר פתיל בנושא אודה לכם אם תנעלו את זה. ------------------------------------------------------------------- http://www.projectlan.de/download,file,140,1,28.htm BOTH x86 and x64 inside ! -----------------ובנוסף - שתי תמונות שלקחתי עכשיו :

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. ה 4870 שלי החליט לעשות בעיות ומציג נקודות וקווים על המסך. קניתי אותו לפני שלוש שנים כמעט מחנות אמינה. עדיין באחריות. מה הנוהל בדרך כלל? האם חובה לספק לי כרטיס חלופי? כמו כן מה המקביל לכרטיס כזה היום. עד שאקבל תשובה מהחנות והיבואן נראה לי שבמידה ולא אקבל כרטיס חלופי ארכוש לי אחד. אף פעם לא מזיק. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by stingeR-,

תגידו אתם ממליצים על MAG 796FD ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. היי לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים והמוכר המליץ לי על הכרטיס של MSI NX8800GT היות ואני לא מבין כמוכם בהבדלים, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס אחר או שאתם בדעה של המוכר? המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא 1430 ש"ח תודה לכל העוזרים. ניר

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  14. המטרה פה היא לחסוך את מליון השאלה שיצוצו החל מהשבוע הקרוב בסגנון ה-"יש לי 1400 שקל בדיוק, האם שווה לי לקנות את ה-4890 החדש?" לאחרי בדיקת כמעט כל הביקורות שנעשו ברשת על הכרטיס החדש של AMD, אפשר להגיד חד וחלק, שהיתרון היחיד שלו היה הורדת מחירי GTX260 לרצפה, ועל ידי כך הפיכת ה-4890 לכמעט לא רלבנטי (לפחות במחירים בארץ) מה הכוונה? הפרש הביצועים בין GTX260 216SP ל-4890 נע בין 5 אחוז ל-10 אחוז ברזולוציות הגבוהות. כאשר מדובר פה על הפרש של 5-8fps לרוב. חשוב לשים לב, שהפעלת פילטרים פועלת לרוב לטובת הכרטיסים של נוידיה. הפרש המחירים נכון להיום בארץ הוא מעל 400 שח - מה שאומר שה-4890 יקר ב-40 אחוז יותר. צריך להבין שגם במסכי 24 אינצ', GTX260 ממצא את מלוא הפוטנציאל. ולכן 4890 קצת מיותר ב…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. Started by michael227,

ערב טוב... לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך (8800GT) ואני צריך להביא חדש! המטרות הם בעיקר למשחקים, אינטרנט וכ'ו... לא משהו רציני! המפרט: Intel Q6600 2.4Ghz Asus P5KC OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz התקציב הוא לא גדול.. עד 600 ש"ח בלי חריגות! אני מחפש את התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל מכרטיס מסך בתקציב הזה ומהמפרט שלי! תודה...

16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?rb=686953601&action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=63449 כמה זה בשקלים ובדולרים... ואתם אולי יודעים אם הם שולחים לארץ? כי אני לא יודע איפה לראות

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום לכולם הפעלתי היום את coolbits וראיתי בהגדרות שהמהירות של השעון לא תואמת לזו שיש באתר של לידיטק... באתר לידיטק: GPU/Memory clock 450/1320MHz אצלי: GPU/Memory clock 450\660 רק לי ניראה שיש כאן משהו מסריח? זה לא הבדל קטן, זה פחות חצי! יכול להיות שיש משהו עם הדרייברים? התקנתי עם הדיסק שקיבלתי ורשום שיש לי דרייבר 91.45 האם להוריד משהו אחר? מקווה שתעזרו לי, יניב

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by ORrrr,

ATI הוציאה דריבר חדש למי שמשתמש בבטא של xp-64 לסדרת הרדאון שלה.. רק מודיע

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by eli33,

איזה כרטיס מסך עדיף X700 או 6600 רגיל אני מדבר על שתיהם עם יציאות pci-x ?? ומה ההבדל בניהם במחיר אני לא ממש גיימר מושבע אז ירדתי מה 6600GT שחשבתי עליו בהתחלה בגלל המחיר שלו .. ודרך אגב אמרו לי שה X700 בא עם קירור גז האם זה נכון??? ומה עדיף 6600 או X700 ...??? זה קצת דחוף כי כבר סיימתי עם כל המפרט רק בזה אני מתלבט תודה

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Danie,

יש לי ניסיון טוב עם כרטיסים של NVIDIA, אבל שמעתי שהסדרה R9 של AMD נותנת פייט טוב מבחינת מחירים וביצועים. התקציב שלי זה 1000 ש"ח עם חריגה קטנה של עד 100 ש"ח ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: MSI GTX760 2GB HDMI RETAIL או Sapphire R9 270X 2G DDR5 OC Toxic או Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc איזה כרטיס יותר חזק, ושוםמר על חום נמוך ועל שקט? עוד שאלה קטנה,ספק כוח 520W של SEASONIC יספיק כאן או שיש צורך לקחת 620W?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  21. היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by nim901,

גרסאת 05 לעדכון: http://www.futuremark.com/download/?3dmark05patch120.shtml הורדה מלאה: http://www.futuremark.com/download/?3dmark05.shtml גרסאת 03 לעדכון: http://www.futuremark.com/download/?3dmark03patch360.shtml הורדה מלאה: http://www.futuremark.com/download/?3dmark03.shtml

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?

24. Started by ZenMaster,

לגבי שני הכרטיסים יחד על לוח Asus P5W (כלומר תמיכה בשני כרטיסים בX8) אם Nvidia מוציאה שני דרייברים שונים לQuadro ו ל GeForce אני אמור להתקין את שני הדרייברים ?? בכלל, מה אני צריך לעשות כדי לתמרן בין הכרטיסים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים