עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FatallChill,

אז ככה כולם פה מציאים לי geforce 6600 של ג'יגביט שעולה 680 ש"ח בארך ולי אין ממש תקציב ומצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5938 אז רציתי לדעת אם הוא מספיק בשביל משחקי מחשב חדשים כי לי יש עכשיו 5200 Gforce (לא לצחוק) וזה לא סוחב כלום.!

2. Started by LIOR42,

ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by finish,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו WARCRAFT 3 ואייג אוף ימיטולגי המסך ניכבע לי כאילו הכרטיס מסך שלי נשרף על השניה ורק ריסטארט מחזיר אותו לחיים הכרטיס הוא RADEON 9550 128MB 64BIT והמעבד החדש שלי זה AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגבייט K8NSC גם הכרטיס מסך הוא של גיגבייט חבר שלי אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח שהוא 300W של איזה חברה מעפנה את המחשב הרכיבו לי KSP איך אני יכול לשחק בלי שהמסך יכבה לי כל שניה????

4. שלום אני במהלך בניית מפרט לHTPC, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך חרישי כמה שיותר (פסיבי לא ניתן, כי המארז חם מידי) שיוכל להתחבר ל2 טלויזיות, הולך להריץ סרטי HD (חשבתי על כרטיסי HD3XXX כי הם בעלי תמיכה טובה בHD). תקציב כ500 ש"ח. כרטיס טלויזיה, הקלטה באיכות של לפחות 1650X1080 (המחשב הולך להחזיק לפחות חמש שנים בתקווה ל10 עם שידרוגים), עדיף עם שלט רחוק. תקציב עד 500.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by FatalZero,

היי אני רוצה לפרק את הכרטיס מסך מה-AGP, עכשיו הכרטיס הוא מאוד ארוך וגדול (Leadtek 6800Ultra) ואני לא יכול להגיע ל-AGP Locker הקירור העצום של Leadtek חוסם את הגישה שלי ל-Locker רציתי לדעת, אם אפתח את הבורג שנועל את הבראקט של הכרטיס למארז ואמשוך את הכרטיס החוצה (מבלי לפתוח את ה-AGP Locker) האם הכרטיס יצא ללא נזק? או שמא זה יסב נזק לכרטיס? רב תודות

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אוקיי לאחר שביררתי מעל 10 כרטיסי מסך נשאר לי להחליט בין 2 כרטיסי מסך שהכי מתאמים לי מבחינה תקציבית ובשביל צרכיי. הראשון הוא רדון 9550 256 מגה , השני הוא ג'פורס 6200 גם עם 256 מגה , לשניהם מחיר זהה של כ - 440 שקל (בורב החנויות). אני מתלבט בין שניהם , המטרה העיקרית של הכרטיס החד הוא להריץ משחקים בצורה טובה יותר משמעותית מהג'יפורס 4 MX440 שיש לי כיום. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  8. הזמנתי מחשב עם מסך dell 2007WFP וכרטיס מסך של פליט 7600GT 256mb שמעתי שלמסך כזה מומלץ לקחת כרטיסי מסך בעלי זיכרון יותר גבוה מ 256? האם זה נכון? המסך שלי יעבוד כראוי?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום לכולם אחרי שידרוג הרסיבר אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיודע על גבי היציאה להעביר גם סאונד חשוב שידע להעביר גם dolby TrueHD וגם DTS HD Master Audio תקציב - עד 400 שקל שימושים - סרטי HD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by asdfasd,

תקשיבו הכרטיס מסך במפרט שאני קונה השבוע הוא palit 4870 1gb sonic dual edition. עכשיו ככה אני רציתי לדעת אם אני ארגיש הבדל בביצועים, בקירור בין הכרטיס הזה לגרסה הרגילה של sapphire? ועוד שאלה לכרטיס מסך של palit יש מצב turbo וoc במצב turbo הוא מהיר יותר ב400mhz ובמצב oc הוא מהיר ב200mhz ועכשיו השאלה שלי היא האם המצב oc וturbo מקצרים את אורך החיים של הכרטיס ? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  11. אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באיזור ה-800 שקל ואני כבר מבולבל לגמרי... איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין אלה?? - Point Of View GeForce 6800 128MB - nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte - Leadtek WinFast A6600 GT TDH ואם לדעתכם יש כרטיס יותר טוב במחיר שהזכרתי אשמח אם תמליצו לי עליו... תודה...

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  13. אני רואה שעםti4200 שעושים להם אוברקלוקינג מגיעים לביצועים דיי טובים, ולמהירויות גבוהות יותר מ4600 באוברקלוק (לפחות שלי..) זה נכון? Ti4600 זו בעצם ליבה מומהרת ש"איבדה" מהאוברקלוקיות שלה? ;D

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  14. היי, השאלה דיי ברורה, האים יש סיכוי שבקרוב ירדו המחירים של הרדאון ושל ה9600 בפרט? ואם כן, בכמה (מניסיונכם האישי....). תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את הכרטיס הוא שוה את הכסף? הוא לוקח את x800gto? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5825

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  16. שאני משחק במשחקים נגיד TestDrive פתאום הכביש נהיה לבן... יוצאים דברים כאלה כמו מריחות נראה לי זה ארטיפקטים אבל אך אני יכול להיות בטוח ומה יכול לגרום לזה?

17. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. בנוסף אשמח לדעת מי היבואן.

19. Started by roker,

שלום , הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הכרטיס : [h=1] Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h]

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם אלה התוצאות שקיבלתי ב aqua mark ניקוד כולל 46000 gfx 6250 cpu 8486 יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3ג 5120 מגה זגרון ורדאון 9800פרו האם זו נחשבת תוצאה טובה במפרט הקיים?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by ZUMARA1,

טוב אחרי שאני מחבר בין המחשב לטלויזיה מה צריך לעשות משהו בהגדרות כדי שיראו בטלויזיה תודה.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by shay2028,

ברשותי 6600GT agpx8 אני רוצה המלצה לכרטיס למשחקים שיהיה טוב משמעותית ממנו בתקציב 300 עד 350 ש"ח את הכרטיס הכי חזק ל AGP שנכנס לתקציב מעבד 2.8 פרסקוט 1 גיגה זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by deking,

שאלה בנושא

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. אני מחפש את הכרטיס מסך הכי מומלץ במחירים האלו מבחינת חוזק (הוא לא עושה אוברקלוק הוא רק גיימר) תודה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.