עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים

2. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, בהמשך להודעתי הקודמת (שאף אחד אגב לא הגיב לה..) אני מסיק בעצמי (למרות שאם למישהו יש הערכה טובה יותר שיגיב שם בבקשה) שכרטיס המסך אינו תקין עוד וצריך להחליפו. לכן עליתי עם תקציב שהוא 400 ומטה לכרטיס חדש, כהשימושים העיקריים בו הם משחקים כמו CSS, והגדרות גבוהות לא ממש חובה אה וגם המון TV OUT. למעשה TVOUT כמעט קבוע. כך שצריך כרטיס מסך שיהיה נוח לTV OUT. מה שאני חשבתי עליו זה: 9500pro 9600XT 380 x1550 480 sparkle 7300gt 500 " 7600gs 600 המספרים הם המחיר שיעלה לי להביא את הכרטיס. עם נטייה לATI כשבפרט ה9600XT קורץ לי הכי מכולם, בעיקר במחיר האמת.... אבל אני לא מעריץ של סדרת ה9000 של ATI [היה לי 9600 לא זוכר איזה דגם באחד המחשבים, לא PRO ולא XT, ממש היה גרוע, גם 9…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by The_Doom_Master,

שלום.. השאלה היא מה יותר מתאים למשחקים שיוצאים כיום.. הכרטיסים הם: nVidia Geforce 7800GT 256MB 256bit ו nVidia Geforce 6600GT 256B 128bit מה עדיף כרטיס אחד של 7800 או 2 של 6600 שעובד ב SLI? תודה על העזרה

4. השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by kozimus,

סליחה כבר פורסם . לנעול בבקשה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by KING36,

מה יותר טוב מבחינה גרפית[!!] לא מבחינת חום וחשמל ומחיר רק גרפית מה יותר איכותי שתי כרטיסי מסך 8800gts או כרטיס אחד 9800gx2 ?? מזה sli ?? שמעתי שאני צריך לחבר אותם בsli מזה ??

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by EFSenable,

שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by idan007,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by rmarko,

שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by gladiator1105,

יש את ה 8800gts הזה http://tms.co.il/product/3452 למה מחירו נמוך ? ויש את ה8800gt 512 מה עדיף ולמה ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. שלום הייתי רוצה לדעת מה כל כך הבל בין 9550 לבין 9600 במשחק עד כדי כך רואים את הבדל ינו זה הבדל של עוד 250 שקל בערך ותסבירו לי מה כל כך שווה את ה250 שקל האלו תודה למי שעונה על השאלההה :kopfpatsch: :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by oren,

שלום, רכשתי היום Radeon 8500 LE יד שניה, אצל הבחור הכל היה בסדר והמשחקים עבדו כמו שצריך ובצורה מדהימה. התקנתי את הכרטיס אצלי בבית, התקנתי דרייברים, הרצתי Need for Speed Underground ואני רואה בעיות ברינדור, כמו משולשים שצצים לפתע, או קווים שחותכים את המסך במקומות מסויימים במסלול, ככל שאני נוסע, ישנם בעיות רינדור אחרות, ישנם מקומות שאין בהם בעיות בכלל... אך כשיש בעיות הן מופיעות ונעלמות. הבעיה הן בד"כ שמופיעות לי (יותר נכון מהבהבות לי) צורות שונות על המסך... או שיוצאים משולשים מתוך הבחורה שבהתחלה... הבעיה קיימת בעוד משחקים ורציתי לדעת למה היא קשורה ועל אילו דרייברים אתם ממליצים? ניסיתי דרייברים מהאתר הרשמי של ATI ואף את הדרייברים של Omega והבעיה קיימת בשניהם. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. שלום לכם יש לי לוח אם של ABIT NF7-SL וכרטיס מסך ATI 9700 NPבבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported-, not enabled איך אני מפעיל את התכונה הזאת?בביוס של הלוח לא מופיעה שום התייחסות לכך אודה על עזרתכם ;D

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

עשיתי לי קצת סדר בדיסקים הישנים של כל הגיבויים שלי, ומה מצאתי? מצאתי את התוכנת באנצ'מרק הראשונה שהייתה לי final reality. תוכנה שהשתמשתי בה כדי לבדוק את ההבדל בין הוודו שתיים שהיה לי לוודו באנשי שהחליף אותו. בכל מקרה, רציתי לראות מה יתן לי הבאנצמארק הקשיש מ1997 בשילוב ה9600XT שלי.... איזה טקסטורות.... חחחח.... אבל מה שהכי הפתיע אותי היה פוסטר על אחד הביניינים בבאנצ'מארק של מקס פיין.... תוכנה מ1997 עם פרסומת למקס פיין?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש חיברתי את הX1950XT 256MB והתקנתי עליו את הדרייברים הכי עדכניים... (ויסטה) המחשב ריק וכל מה שבא לי מייד זה כמו כל פעם שקניתי כרטיס חדש - לבדוק אותו. פעם אחרונה שהתקנתי כרטיס מסך של ATI.. פשוט נכנסתי לאתר שלהם והיה להם מין תוכנות תלת מימד שפשוט הראו את הביצועים... היית יכול למשל לשלוט על פניה של בחורה יפה - או לטייל איזור טיבעי תלת מימדי... נכנסתי עכשיו ולא מצאתי.. הייתכן שאין? אם לאו אשמח לקבל לינק לאיזה מצגת תלת מימד - שתראה את ביצועי הכרטיס שלי! ATI X1950XT 256MB

19. שלום! יש לי בעיה שהופיע לא מזמן כאשר אני משחק במשחקים......מופיעים על מיני נק צבעוניות ודברים מוזרים כמו שמופיע בתמונה עכשיו רציתי לדעת במה הבעיה!??? בבקשה אני משתגע החלפתי מסך וזה לא עזר.... המחשב שלי זה P4 2.4 radeon 9600xt 512 ddr asusp4p800 מסך של mag 786pf [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

ערב טוב לבעלי הכרטיס GF6600 מהם הדרישות מערכת של הכרטיס? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=172 http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm והאם הספק שלי יריץ את הכרטיסים?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD 19 אינץ'... אבל ממה שראיתי המסכים האלה גם קצת יקריםפ וגם זמני התגובה די בעייתים באלה שלא עולים 10 אלף שקל שאלתי היא - איזה מסכים מומלצים בתחום? עד כמה זה באמת יפריע לי זמן תגובה של 25MS במסך? כרגע אני משתמש במסך LCD 15 אינץ' של DYNAMODE המסך כבר בן למעלמה מ 4 שנים ועדיין עובד כמו גדול... אישית אין לי בעיה איתו והוא אחלה גם לסרטים וגם למשחקיםפ אבל הרזולוציה קצת מפריעה לי אז בגלל זה אני רוצה מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גבוהה... אגב אם כבר מדברים על רזולוציה 0 הקיימים מסכי LCD 19 אינץ' בעלי רזולוציה של 1600 על 1200 או שכולם מגיעים רק עד 1280 על 1068 אשמח לשמוע תגובות הצעות או רעיונות... (חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על…

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  22. באתר של [ftp=ftp://http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93[/ftp] פורסם דרייבר חדש לכרטיסי GeForce מס' הגרסא 66.93 WHQL. נאמר שהדרייברים תואמים את כל כרטיסי הג'יפורס לדורותיהם (מה שמשמח אותי כי באמת שאני רוצה להפטר מה 30.82 המיושנים). כפי שחלק מכם ודאי יודעים בגרסאות הקודמות לא הייתה תמיכה לכרטיסים שאינם תומכים בDX8 לפחות, מה שגרם לתצוגה מעוותת של 16 צבעים במשחקים. להלן רשימת השיפורים בגרסא זו: Added support for GeForce 6600, GeForce 6600 GT, and GeForce 6200 Added support for SLI Added support for using HDTV over DVI connectors Added support for 512 MB frame buffer GPUs Added support for advanced DVI timing on all GeForc…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by avner22,

כמובן שקראתי את כל המדריכים פה ולמדתי המון, אך לא הצלחתי להבין על החלק של ה Vivo - יש ברשותי כרטיס מסך HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שבו יש את אפשרות ה VIVO כמו שאתם רואים, רציתי לדעת: 1. האם ישנה אפשרות לחבר את הכבלים (רגילים, ללא דיגיטלי וללא אנטנה או YES ) לכרטיס מסך ולראות טלויזיה במחשב ? קראתי במדריכים פה שבגרסת ה retail אמורים להגיע כל הכבלים המתאימים ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי כי לא כל כך הבנתי את זה מהמדריכים פה. 2. האם יהיה אפשרי לקלוט את השידורים מאנטנה (כלומר אנטנה שקולטת ערוצים 11 ו 22 ) ולראות אותם במחשב. 3. האם זה יהיה אפשרי לחבר את מצלמת הוידיאו למחשב ולראות דרכה גם ? 4. אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל אם יהיה א…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. אני רוצה לקנות Radeon 9800 Pro אבל אני פוחד שבגלל שהוא PS 2.0 אז עדיף לחכות ל 6800 שהוא PS 3.0, והוא יוכל להריץ בצורה מעולה גם משחקים שיצאו בטכנולוגיה החדשה בעוד שנה +... אז מה אתם אומרים ? תודה

• 11 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים