עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dorlevy,

יש לי בעיה שכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא רואה על כל המסך אלא רק על חלק ממנו ואין לי איך לכוון את זה שיהיה על כולו. הכ. מסך הוא 6600 GT וחיברתי את המחשב דרך 3 רכיבים (כבלים) - ירוק, אדום וכחול. כרגע אני משתמש בדרוייר של NVIDIA וההגדרת תצוגה היא HDTV 576I (שיטת שידור כמו PAL וכו'). למישהו יש מושג איך אני מגדיל את השטח על המסך, אולי תוכנה כלשהי כי דרך המסך עצמו ודרך הדריוורים אי אפשר... תודה, דור לוי

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by mosdef,

איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים בתקציב של 700 - 800 שח ?

3. תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by exXxTreAm,

מי מביניהם יותר טוב? 7600gs רגיל של לידטק x1600pro golden של פליט או x800gt 128 mb (תשימו לב זה 128 מגה ולא גרסת ה256) תודה! אגב זה ממש דחוף

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Triple-z,

במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שלום! לפני שנה בערך קניתי כרטיס [glow=red,2,300]AIW Radeon 9700 PRO 128MB[/glow] באיזה שהו שלב המאוורר הפסיק לעבוד - ואז הכרטיס התחיל לעשות בעיות. הוצאנו את הכרטיס, ואז מתישהו, לא זוכר מתי, בטח שמישהו ניסה לסדר את הכרטיס... ואז... טוב תסתכלו לבד בתמונה! מה אני יכול לעשות עכשיו? האם יש חנות בארץ שיכולה לעזור לי לסדר את זה? או שפשוט לקנות מאוור חדש ולהבריג את הישן החוצה והחדש פנימה? כמה באמת מסובך וקשה ובעייתי זה יכול להיות? כמה כסף בערך זה הולך לעלות לי (כל אחת מהאפשרויות...)? יש מצב שאני יחכול לסדר את זה רק בחול? אולי בכלל עדיף לי לקנות כרטיס חדש? תודה רבה על העזרה! זאב.

8. Started by hmimo,

יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by havlin,

שלום רציתי להתיעץ האם כדאי ליקנות החודש כרטיס מסך כמו x1900xt/xtxובמחירים האלו או כדאי לחכות ל-dx10 והאם המחירים יהיו בסביבות ה-xt/xtx בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Yaron Corlione,

איך אני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה בעזרת הכבל הזה ? יש לו שלוש ראשים של RCA, ירוק (Y) אדום (Pr) וכחול (Pb). תודה רבה לעונים, ירון

11. Started by ychamp,

I just bought a samsung 930b and it won't let me play any games that are under 1280X1024 wth should i do????

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-6600 או ה-6600Le (בהנחה שלשניהם אותו הזיכרון וכו')? מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  13. אני משתמש ב-RivaTuner. נכנסתי ל-Low-level system tweaks, לחצתי על Install, נכנסתי לאפשרויות ואני חושב שאפשר לפתוח שם 4 צינורות עיבוד ועוד יחידת Vertex Shader(אם זה מה שהתפריט הזה עושה). התכוונתי לנסות את זה, אבל ההודעה הנ"ל קצת מפחידה אותי: מהם הסיכויים שיהרס הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. המגזין PCWORLD מדרג את 10 מסכי "19 LCD הטובים ביותר : http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,123858,pg,1,00.asp

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. אני עומד למכור את הכרטיס שלי (128MB 9600XT עם VIVO של GeCube) ותהיתי, ברמה האובייקטיבית, מה הערך שלו כיום? עד כמה ה-VIVO מעלה את השוויי שלו?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  16. כיום יש לי XFX HD6870 1GB Black Edition (Oc X2 Crossfire) 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB.. עכשיו רציתי לשאול: א) כמה שתיהם שווים היום? ב)איזה כרטיס מסך בעל ליבה אחת מקביל מבחינת ביצועים ל2 הכרטיסים האלו ביחד? (גם של NVIDIA וגם שלAMD)? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#ov יש לי את הכרטיס הזה הורדתי את הביוס החדש F31 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios התקנתי את התוכנה להתקנת הביוס בהתקנה רושם התוכנה שהביוס לא מתאים http://img.sharepixon.net/images/ses.png

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב של אחי, מ- GeForce FX 5400 למשהו קצת יותר טוב. חשבתי על ה- 6600 מיד שניה איפשהו (אם אתם מכירים אחד שמוכר תנו לי הודעה פרטית ) או על 6800 בתקציב של כ- 100 שקלים או קצת יותר אם זה יהיה שווה את זה. אז, אני צריך הצעות לכרטיסים זולים שיש איפשהו ביד שניה (כדוגמת סדרות 6 או 7 של nVIDIA) ושירוצו עם ספק 350W של Enermax. שיריצו משחקים אפילו על האיכות הגרועה ביותר - אבל שירוצו (מדובר על משחקים ישנים או לא הכי חדשים, לפני שנתיים שלוש +) נכון להיום אפילו משחקי רשת דיי אנונימיים רצים מעפן ++++++. תודה, ושבת שלום. עריכה: חיפשתי באמזון GeForce 6800 AGP, ותיראו מה קיבלתי, תוצאות של כרטיסים שמחירם 150-300 דולר. וואט דה הל?! מה הולך כאן? איך יכול…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by simonsix,

מישהו יודע אם קיימת אפשרות לקחת כרטיס מסך 1950XTX ואיכשהו לחבר אותו למחשב נייד חדש ? חיבור חיצוני אני מתכוון באמצעות איזה מתאם אם קיים. ואם כן צריך גם ספק כח חיצוני שיתן לו מתח? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by erez1968,

לפי מאמרי ה-web הבנתי ש 8800gt יותר טוב למשחקים אבל ה hd3870 יותר טוב לקידוד ועריכה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מבין השניים הוא יותר אמין. האם זה נכון שבכללי ati radeon יותר אמינים מ-nvidia? ואיך ה-hd3870 בהשוואה ל 8500gt, ואיך הוא בהשוואה ל-8600gt? והאם hd3870 תומך בכל המשחקים?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  21. http://theovalich.wordpress.com/2008/11/24/nvidias-deadly-flaw-and-how-to-fix-it-no-more-gtx280-squealing/

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר נמוך (עד 500 שקל) ורציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים כרגע יש לי את 7600 GS של nvidia (די ישן אני יודע) על מה אתם ממליצים? האם אני יצטרך לשדרג ספק כדי שהכרטיס הזה יפעל? נ.ב מצאתי בזאפ את הכרטיסים הבאים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 - 8500 GT http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557 - 9500 GT האם הם שווים בשביל המחיר שלהם? והאם בשבילם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שלום, אני מחבר בעזרת כרטיס של אנוידיה (7800 לצורך העיניין) שני מסכים בעזרת חיבורי DVI , המסך הראשי הינו 2209 dell , השני הוא 42 של טושיבה, אני מעוניין לקבע פרופיל קבוע עבור כל מסך , אבל בגלל שהרזולוציות הטבעיות של המסכים שונה בכל פעם שאני עובר בין התצוגות הרזולוציה משתנה לי , עכשיו ניסיתי להגדיר dual view ולתת למסכים את הרזולוציה הטבעית שלהם ומשום מה הטלויזיה שלי מקבלת רזולוציה גבוהה מהטבעית (1920*1080 במקום 1366X768) יש הצעות .??

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by shyak,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לעריכה בלבד ולא למשחקים. אני עובד כרגע עם gt 8800 ואני רוצה לשדרג לסדרה של ה -fx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)Memory Interface - מה זה אומר ועל מה זה משפיע 2)Memory Bandwidth - גם כן מה זה אומר ועל מה זה משפיע עכשיו יש לי מספר התלבטויות בין ה: NVIDIA Quadro FX 1800 NVIDIA Quadro FX 3700 NVIDIA Quadro FX 4700 X2 ( שדרך אגב אין לי מושג למה שם זה רושם את כל הביצועים בחזקת 2) והגרנד פינלה: NVIDIA Quadro FX 5800 בבקשה תעזרו לי להחליט כל עצה תתקבל בברכה...

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  25. יש לי GTS250 והוא מחובר בעזרת מתאם DVI-HD לטלוויזיה טושיבה 42WL66 FULL HD ולא משנה איזה רזולוציה יש בריחה של הקצוות מכל הכיוונים. מה לעשות? במסך הרגיל שהוא מחובר באותו חיבור אין בריחה של תצוגה[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 15:56:59 תכלס איך הכי כדאי לחבר את המחשב לטלוויזיה?עם הכבל HDTV שנותן לי או SVIDEO או קומפוננט או בHDMI? עריכה: טוב בSVIDEO רואים ממש גרוע. קומפוננט לא ניסיתי ובHDMI יש בריחה של תצוגה. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.