כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
עם אוברקלוק למעבד q6600 ל3.0 ghz ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך? דרך אגב... הכרטיס של פאליט אוברקלוקר טוב?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה בו VIVO,מתקדם מR9600P ואם אפשר לא SE : (אני לא עושה OC לכרטיס מסך) יש כזה כרטיס? ???
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בניתי לי מפרט בפנדה עם כרטיס מסך : albarton ti4280 שעולה 630 שקל. האם כרטיס כזה שווה את המחיר הזה, או שכדאי לי לקחת כרטיס אחר במחיר הזה? אבל התקציב שלי הוא גג 650 שקל.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין לקות את הכרטיס 8600GT ראיתי אותו ב KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4708 הוא עם 512 מ"ב כנראה DDRII ובמחיר כזה הגיוני? מה אתם אומרים על כמות הזיכרון הזאת? באתר שלהם לא ראיתי כרטיס כזה עם 512 היו רק כרטיסים עם 256! והאם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה למפרט שבידי? והספק יחזיק אותו?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש בבעלותי Leadtek GeForce 6600GT.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך המסוגל "לטפל" בזוג מסכי VGA ברזולציה אופקית 1200 מינימום ובתדר 85 הרץ מינימום. הכרטיס צריך להיות בעל אפיק AGP 8 , רצוי זיכרון מעל 128 מגה בייט. הכרטיס יורכב למערכת יעודית לעריכה (לא משחקים וכו..), תקציב 2500 ש"ח לערך. המערכת בנוייה: א. לוח אם חב' אסוס דגם NCCH-DL . ב. זוג מעבדים XEON 3.GHZ באס 800 . ג. זיכרון 2GIGA של חב' קינגסטון דגם (HYPER X (400HZ ג. כרטיס עריכה של חב' canopus דגם DVstorm2 תודה מראש לכל המשיבים רענן
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שמעתי שלא טוב לעלות הכל עד הסוף כי זה גוזל מה fbs של הכרטיס מסך .אבל גם שמתי לב אם אני מוריד הכל אז רואים במשחקים זוועה {ברזולוציה מקסימלית} משהו יכול להסביר לי איך להגדיר בצורה הנכונה שאני יראה מצויין במשחקים ולא יגזול מהירות? ככה הגדרתי את ה 3d זה טוב בתמונות. אפשר לעלות רק 4 תמונות אז זה לבנתיים> הנה לינק של כל ההגדרות > http://img110.imageshack.us/my.php?image=444444lk2.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה קורה אנשים.. תקשיבו רגע.. המסך של המחשב שלי תלוי ליד המיטה.. וחשבתי לעצמי..(חח) אם יש חיבור בין חיבור של מסך מחשב.. (פינים כאלה) לחיבור RCA נקבה... בשביל לחבר את הפלייסטישן למסך ... אם הדגם של המסך משנה אז לי יש LG LCD L1730S תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, לגבי הכרטיס מסך 9600gt הכרטיס שווה את המחיר ששנמצא בקישור הבא: (או שיש פה משהו מוזר) http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28636&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפי דעתי הכרטיס ניראה טוב מאוד אפילו ישנה שנתים אחריות והמחיר מעולה אבל מה שמפריע לי בעיקר זהו התקנתו במחשב חיבורו באופן חומרתי הוא גדול ותופס שניי תושבות של כרטיסים. אשמח לעזרה בברכה , שרון.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שכזה: מעבד - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ לוח אם - Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 זכרון - 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ ספק - 500W של חברה יפנית כלשהיא, עלה כ-130 שקל מזמן. כרטיס מסך - Geforce 9500GT שנשרף!!! :kopfpatsch: עכשיו ובואו ואגלה לכם משהו - המחשב עשה את כל העבודה שאני מבקש ממנו ואפילו מעבר. עם זאת, התקשה מאד בסרטי 1080P ואין לי מושג למה כי הבנתי שהוא כן יכול להריץ ומבחינת משחקים העלה בערך את כל החדשים עם ההגדרות הנמוכות-בינוניות... אין לי צורך של גיימר, סה"כ להנות קצת ממשחקים כי אני מחבר אותם לטלוויזית LCD 32 אינץ' עם חיבור HDMI. רוצה לראות סרטים בצורה וחלקה ואינטרנט ואופיס, לא מעבר. מה אתם מציעים לי לעשות עם הכרטיס מסף??? איזה ל…
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
החנות הנ"ל טוענים שיש להם כרטיס 9600xt 256mb 256bit האם יתכן? של ספיר
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מתי הם יוצאים (אם תאריך משוער נא לציין לא רשמי)? מה יהיה מחירם בארה"ב או בארץ לא משנה לי (אני יעשה חשבון כבר מה יהיה המחיר בארץ.)? בכמה % חלש ה8300 מה8600? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי את הGTX285 גירסת SUPERCLOCKED 2GB RAM של חברת EVGA הרצתי בנצ'מארק רק לגרפיקה בלי PHISIX. קיבלתי תוצאה של 11231. האם זה מעט מדי? אני מצרף תמונות ומידע על המחשב בPDF. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
בעיה רצינית בביצועים , המפרט שלי הוא - AMD64 3000+ ClawHammer Epox 8kda3 Geil 512*2 winxp sp2 aug06 ו 7600gt , בדקתי מהירויות השעון שלו אמיתיות והליבה כמו שהיא אמורה להיות אותו דבר לגבי שאר הרכיבים - ז"א מבחינת חומרה (לפחות ממה שנראה לעין) הכל תקין. הבעיה שלי היא תוצאות נמוכות בכל סוג של בדיקות 3dmark05 , 3dmark03 , 3dmark06 בכל אחד מהן אני מקבל בערך חצי ממה שאני אמור. כמו כן במשחקים מסויימים כמו Company Of Heroes אני מגדיר על מדיום + - , וב test שרץ הכל נראה בסדר פחות או יותר אבל שהמשחק מתחיך תקיעות לפנים - 20 fps בלחץ בלי פילטרים דלוקים בלי כלום רזולוציה לא כזאת גבוהה 10*7 וגם ב 12*10 . hitman blood money בכלל מגרד את הרצפה עם 15 fps גם בהגדרות לא כאלה גבוהות..…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-