כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בגלל שהאקסבוקס,קיבל rrod,אני נאלץ לעבור למשחקים במחשב,כרגע אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את mass effect 2 כדי שאוכל לשחק כמו בן אדם ולא שכל שניה המחשב יתקע, המפרט שלי הוא: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 4GB NVIDIA GeForce 8400 GS 256mb התקציב שלי הוא עד 800-900 שקל,איזה כרטיס מסך נורמלי אפשר לקנות בטווח המחירים האלו? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ענקית השבבים חושפת באופן רשמי את מותג כרטיסי המסך והליבות הגרפיות המתקדם שלה לגיימינג, בואו להכירלכתבה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
- 3 followers
-
-
OCTEK עולה +900 שקל. ASUS עולה +1200 כמובן ש ASUS יותר טובים אבל מה ההבדלים ומה אתם אומרים על OCTEK?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום.. השאלה היא מה יותר מתאים למשחקים שיוצאים כיום.. הכרטיסים הם: nVidia Geforce 7800GT 256MB 256bit ו nVidia Geforce 6600GT 256B 128bit מה עדיף כרטיס אחד של 7800 או 2 של 6600 שעובד ב SLI? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם .... יש לי בעיה כל שהיא כשאני משחק במשחקים ....לא משנה איזה אפילו משחק ישן קודם כל כשיש תזוזה מהירה כל שהיא במשחק כל שהוא אז יש לי מין פס שקוף שרוקד שהוא מעוות את המשחק הינה תמונה להסבר ..... http://img389.imageshack.us/img389/8983/69597144xx0.jpg כשצילמתי את התמונה הזאת הפס של המגרש היה ישר ...(זה קורה רק באמצע המשחק) בקיצור ....למה זה קורה יש לי כרטיס מסך די טוב(Geforce 9600 gt ) אני חושב שזה המסך 22 אינצ' שלי יש מסך לא של חברה מוכרת (DAEWOO - LM2230W) אז ניראה לי שזה בגלל זה .... אז עם יש למישהו תוכנה או טיפ שיכול לעזור לי אני יודה לו מאודד! ....תודה מראש לעזורים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש כרטיס מסך בתקציב הנ"ל בבקשה להגיב מהר, זה דחוף!
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח חדש לפי מפרט, שמיועד בעיקר למשחקים בנוסף על שימושי האינטרנט והמולטימדיה הרגילים. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך sapphire vaporx hd4850 512MB DDR3. קראתי באיזהשהו מקום שתיתכן בעיית תאימות ל-windows 7. האם מישהוא שמע על זה? מישהוא יודע על זה משהו?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמתי לב כי גיגהבייט התחילו להוסיף לכרטיסי מסך שלהם צ'יפ להאלאת המתח דרך תוכנה ולא מובן לי עדיין איך זה שרק היא עושה שימוש בדבר הנפלאה הזה!? הצ'יפ הזה פשוט גאוני והיה ממש דורש להוסיף אותו לכרטיסים... השנה אני מצפה לשינוי דרמתי בכרטיסי מסך בגלל אותה עובדה שאינטל קורעת את AMD לא רק בגלל הביצועים אלה גם בגלל יכולות ה-OC.... אז.... מתח דינמי לכרטיסי מסך>ATI ו-NV יתחילו לעבוד על כרטיסים בעלי יכול OC טובות (כמובן שNV תנצח כי ATI גרועים בזה)>אנשים יתחילו לקנות כרטיסי מסך כמו שהיום קונים מעבד(לקנות במטרה לבצע OC במינימום מחיר אבל ללא התפשרות בביצועים)....... בקיצור שווה לחכות.... הולך להיות מעניין. עריכה: ד"א הייתי בטוח שATI ו-NV אוסרות שינויים קיצוניים כאלו העיצוב כר…
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום זה המסך LG L1730B מה דעתכם על המסך הזה? בכמה כסף הייתם מעריכים את שוויו? זה בישביל אח שלי אז זה בלי קשר להודעה הקודם שלי
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה (זה יותר נראה לי פשוט כרטיס שמוציא סיגנל ולא מעבד נתונים) http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-123/241_read-1697/ נראה לי משום מה לא רע בכלל רשום שיש לו יציאת cvbs זה rca או rgb?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 יש אופציה יותר טובה במחיר הזה ? לAGP...
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ענקית השבבים אינטל מכריזה רשמית באירוע מיוחד על סדרת כרטיסי המסך שלה עבור מחשבים ניידים, ה-ARC Alchemist אשר מבוססים על תהליך יצור מתקדם ומיועדים לגיימינג ויצירת תוכן בהבחנה גבוההלכתבה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 2 followers
-
-
הי יש לי ראדון 8500 BUILT BY ATI ורציתי להתמש בTV -OUT שלו כדי לראות סרטים על הטלויזיה ויש לי כמה שאלות: 1)איך האיכות של הTV -OUT של הכרטיס? 2)איך מפעילים את ה TV -OUT? 3)מה הצורה הכי טובה לחבר את זה לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע מה לשים בהגדרות ביצועי המערכת...- -ביצועים גבוהים -ביצועים -איכות -איכות גבוהה מה ההבדל בין כל סעיף? אני בעיקר משחק במשחקים כבדים(אם זה משנה)....והכרטיס מסך שלי זה-6000 gt albarton
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במסגרת התקציב שלי למחשב אני מנסה לבחור בין 5 סוגים של כרטיסים המחשב לשימוש כללי שחלק קטן יהיה למשחקים ברזולציה של מסך LCD 19 רגיל בלי פילטרים או משהוא דומה תקציב 600 שקל -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) ל PCI -מעבד אינטל כפול ליבה E4400 -זיכרון 2G -ספק ספק 300 ווט (אבל אם זה הבעיה ניתן לשנות) השמח לדעת אם כדי להוסיף את הבדל בכסף (התקציב לחוץ כבר חרגתי) אבל רק אם יש הבדל משמעותי 1.Sparkle 8600GT 256MB Retail - אחריות 3 שנים ¤582 2. Sparkle 8600GT DDR2 256MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤609 3.Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Retail - אחריות 3 שנים ¤635 4.Sparkle 8600GT 512MB Retail - אחריות 3 שנים ¤646 5.Sparkle 8600GT DDR2 512MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤688 …
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק? 9550 RADEON או GF6200 ? והאם יש הבדל גדול בינהם? תודההה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שהופיע לא מזמן כאשר אני משחק במשחקים......מופיעים על מיני נק צבעוניות ודברים מוזרים כמו שמופיע בתמונה עכשיו רציתי לדעת במה הבעיה!??? בבקשה אני משתגע החלפתי מסך וזה לא עזר.... המחשב שלי זה P4 2.4 radeon 9600xt 512 ddr asusp4p800 מסך של mag 786pf [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. תכננתי לרכוש את ה 7970,אבל לאחר שראיתי את המחיר במכירה הקבוצתית,עלתה בראשי דילמה האם להוסיף עוד כ 600 שח ולרכוש 2 כרטיסי 7950 שיחוברו ב CF.כל הרעיון מתבסס על חיבור לשלושה מסכים של DELL U2312 עבור משחקים כגון BF3,DIRT3 וכו'. התקציב הראשוני היה כ 2000 ש"ח עבור הכרטיס אך אין בעיה לחרוג קצת אם זה כדאי.המפרט שלי היום: i5 2500K 4.2g asrock z68 extreme4 g skill 4 gb ssd m4 128gb seasonic s12-2 620w לא מתכנן OC אבל אם תהיה לי את האופציה,אז למה לא. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
משחקים יזוז טוב? לדוגמא נגיד בכרטיס הAA לא עובד טוב בכלל. אבל בתכלס המשחקים זזים אחלה. אז זה יכול להיות ? או שאם יש בכרטיס כבר משהו דפוק אז הוא כבר לא יתן ביצועים טובים?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי , יש לי 2 כרטיסי מסך אחד HD 4870 והשני HD4850 , כמובן ש ה 4870 מחובר והשני שוכב לו בצד השאלה שלי כזאת האם ניתן לחבר את שניהם ב CF ? והשאלה השנייה היא האם ספק של 620W סיסוניק יספיק לזוג 4870 תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-