עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by ban26,

רצתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה הוא SLI או שצריך עוד אחד כזה שיהיה SLI? ודבר שני איך הכרטיס הזה באופן כללי Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by lielz2,

המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי הלך לי הכונן קשיח וקניתי אחד חדש , שמו לי ווינדוס 7 והכל סבבה .. עכשיו המחשב ניתקע ממש כל כמה דקות ולוקח לו זמן עד שהוא משתחרר אז החזרתי את המחשב לטכנאי והיום לקחתי את המחשב חזרה והוא אמר שהכרטיס מסך שלי הוא מה שעשה את הבעיות ושהוא העביר לי את זה לכרטיס מסך המובנה במחשב , הקטע ההוא שהבעיה עדין קיימת .. הכרטיס מסך הוא היה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by c5123,

יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. בנוסף אשמח לדעת מי היבואן.

6. Started by תמיר_זנקו,

אני רוצה מחשב שהיה כמה שיותר טוב להרץ משחקים והכרטיס מסך זה Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 וצריך להתחשב שזה עם מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 אפשר לימצוא כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ותופסת 60-70 שקל ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. היי, יש ברשותי כרטיס מסך Asus Geforce 8600 Gt על Vista 32 bit. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה כך שאני אוכל לראות את המסך גם על הטלויזיה. יש לציין שיש ברשותי טלויזית Crt רגילה ולא Lcd, וכמו כן אין לה חיבור של S-VIDEO אלה רק של RCA (צהוב) חיברתי את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור של S-video ל- RCA (כבל אחד, לא שלושה COMPONENT), אבל כאשר אני דרך הגדרת המסכים (גם דרך לוח הבקרה של Nvidia, וגם דרך הגדרות התצוגה של Windows) מגדיר את הטלויזיה, אני לא רואה כלום בשני המסכים, שניהם מושחרים, והדרך היחידה שלי להחזיר את התצוגה למסך של המחשב היא להכנס ב-SAFEMOD או ברזולוציה נמוכה ולהתקין מחדש את ה-DRIVER. (גם ניתוק הכבל מהטלויזיה לא עוזר) ראיתי שניתן בלוח הבקרה של Nvidia לשנות את סוג הח…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by mind5,

מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by EtaiNess,

שלום, קצת הקדמה קודם - אני עומד לרכוש מסך טלוויזיה, המטרה הסופית היא להשאיר את מסך המחשב הנוכחי שלי ובמקביל להשתמש במסך הטלוויזיה על מנת להרחיב את התצוגה הרגילה שלי. אני מעוניין בהצעות לכרטיס מסך שיתמוך בדבר כזה, בסופו של דבר אני לא צריך כרטיס מסך עם ביצועים למשחקים, מכוון יותר לכרטיס מסך שיאפשר לי לראות וידאו באיכות גבוהה ככל האפשר. אם יש איזשהם פרטים שצריך לספק קודם רק תגידו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by ZUMARA1,

טוב אחרי שאני מחבר בין המחשב לטלויזיה מה צריך לעשות משהו בהגדרות כדי שיראו בטלויזיה תודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by chen1234,

לפי ATI TOOLS מתי שאני מפעיל הSHOW 3D הטמפרטורה עולה ומגיעה עד ל65 מעלות..... יש לי X1950PRO של ASUS זה בסדר??

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by Rahat lokum,

מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. Started by shay2028,

ברשותי 6600GT agpx8 אני רוצה המלצה לכרטיס למשחקים שיהיה טוב משמעותית ממנו בתקציב 300 עד 350 ש"ח את הכרטיס הכי חזק ל AGP שנכנס לתקציב מעבד 2.8 פרסקוט 1 גיגה זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by uzana2004,

בס"ד SAMSUNG 17" 793DF ב- 710!!!

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  16. -------------------------------------------------------------------------------- המפרט: AMD 4200 +@2800MHZ HD4870 OCZ 2GB מדובר בספק הבא:CHIEFTEC GPS 550 AB A smart-power יש מצב אני משדרג גם את המעבד בקרוב ל E8400 אז בבקשה צריך תשובה מדויקת ובטוחה למה כי הספק הזה עולה רק 270 שקל

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by moshel7,

אני שוקל להחליף את ה-4850 ב-9800 GTX+ האים זה כדאי והאים אני אראה שינוי בביצועים אני קצת מאוכזב מה-4850

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by stanly123,

היי , יש לי 2 כרטיסי מסך אחד HD 4870 והשני HD4850 , כמובן ש ה 4870 מחובר והשני שוכב לו בצד השאלה שלי כזאת האם ניתן לחבר את שניהם ב CF ? והשאלה השנייה היא האם ספק של 620W סיסוניק יספיק לזוג 4870 תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. היי לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרויות טובות יותר מהחינמיות המוכרות לניקוי רעש מסרטים. ניסיתי כמעט כל קומבינציית קוד פתוח אפשרית - גם VDUB וגם AVISYNTH עם כמעט כל פילטר אפשרי. כולל convolution3d, peachsmoother, vague denoiser וכו'. מעבר לכך, אני מחפש תוכנת עריכת סרטים נחמדה להוספת אפקטים, מעברים, וכיוצ"ב. אני מחפש משהו לא מסובך מדי. מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. נתונים: 70 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו מתוכן: 53 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הנייחים כאשר 60% הם כרטיסי מסך מובנים! ו 22.7 מיליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הניידים כאשר 70% כרטיסי מסך מובנים! סה"כ :אינטל שולטת בכ35% מכרטיסי גראפיקה בשוק הנייחים, ATI ירדה ל22% כאשר אנוידיה העלתה ל25% מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20061211135541.html (מקווה שהתירגום נכון,אם יש עוד דברים מעניינים במקור תגידו לי ואני אוסיף) אם תשימו לב, ברבעון השני ATI שלטה יותר כאשר ברבעון השלישי היא ירדה ואנוידיה צמחה.

21. Started by babu,

אני גם ככה קונה כמה דברים אז חשבתי לקנות גם כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים אולי חשבתי לקנות 8800 GTS של EVGA עכשיו מה ההבדלים בין 340 MB 512MB 640MB מה הכי משתלם ? הכרטיסים שהחברה הזאת הוציאה הם טובים אני לא מכיר אותה כל כך !

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Apet,

אני רוצה לשחק BattleField2 , קניית Sapphire ATI X800GT 256 mb ב - 1050 ש"ח נראית כאופציה הכי טובה. למישהו יש הצעה יותר טובה ?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  24. תכנסו בבקשה בati tray tools לhardware ואז לsystem information מה כתוב לכם בDisplay adapter? אצלי רשום רק ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E44) כשאני כמעט בטוח שפעם היה רשום לי radeon 9700 pro... אני לא בטוח שאני צודק אבל זה מוזר,כאילו הדרייברים פתאום לא מזהים את הדגם של הכרטיס וכותבים את הסוג בכלליות...וזה נראה לי מאז ששדרגתי לגרסא הכי חדשה של ati tray tools...אני טועה או שבאמת צריך להיות כתוב לי הדגם שמה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים