עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דנדן,

מה קורה חברה? מה דעתכם על הכרטיס הזה? GeForce 7900 GT KO SUPERCLOCKED של EVGA http://www.evga.com/articles/304.asp הוא שווה משהו? הוא חזק? אני חושב לקנות אחד משומש, ולא חדש, אז תגידו לי איך הוא מבחינת כרטיס ולא מחיר... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by ilstockman,

אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, הבעיה שאני לא יודע אם כדי לקנות עכשיו או לחכות לכרטיס מסך שתומך מ DX10???? אני עוד עובד עם GEFORCE 5200 על המחשב הישן שלי שקניתי לפני 3.5 שנים. אני בעיקר אוהב משחקי FPS ויש לי מסך 19 אינץ (1024*1280) ומה שחשוב לי העיקר זה לשחק מהר ולא להתחיל להתעסק עם כל ה AA/AF. אז לחכות או לא?????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ …

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  3. שלום לכולם! לפני שבוע עברתי לויסטה ועכשיו איכות הסרטים/סרטונים קצת פחות טובה משהיתה ב XP. (השחור הפך לאפור, התמונה פחות חדה ויש פחות פירוט בצבעים). זה קורה גם עם המקודדים של הוינדוס, גם עם DIVX וגם עם המקודד המובנה של התוכנה VLC. אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by Ghtm,

PCI-E. יש למישו המלצות?

5. Started by Doori,

שלום, קיבלתי אתמול את ה6800 של אמ אס אי, אבל כשאני מפעיל את המחשב, יש לי על המסך כל מיני צבעים וצורות...וגם שאני מנסה להתקין את בדרייבר זה כותב לי שזה לא עבר את הלוגו של ווינדוס או משהו כזה....בבקשה תעזרו....אני מייואש... :'( :'(

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by Dimer,

ראיתי ב-X-BIT את הכרטיס הזה של MSI שכרגע הוא כרטיס קונספט אבל אני ממממממממממאוד מקווה ש-MSI ימכרו אותו ובמחיר סביר! http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601233856.html מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by retlol,

http://en.expreview.com/2009/04/28/first-look-at-radeon-hd-4770-crossfire-benchmark.html/4 לHD4770 יש ביצועים יותר טובים מלHD4890 והוא גם יותר זול, אז מה היתרונות של הHD4890 על הHD4770?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by dor_la,

איזה מהכרטיסים עדיף?? ולמה? nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe או nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe תרשמו לי מקום 1 2 3 4 ובבקשה אם אתה יכולים תנמקו למה כדי שאני ילמד..

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by .:עופר:.,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התנתקה התקשורת בין המחשב למסך. כלומר, המסך הופך לשחור, והנורית מתחילה להבהב, ממש כמו במקרה של כיבוי המחשב. רק שהמחשב לא נכבה, הוא ממשיך לפעול. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, המסך שוב פועל. עם הזמן המסך נכבה יותר ויותר פעמים, עד לרמה של "ניתוק" המסך מספר פעמים ביום. כדי לשלול בעיה במסך, חיברתי מסך אחר עם כבלים אחרים - גם הוא נכבה באותה צורה. אני צריך עזרה. מה אפשר לעשות בבית כדי לאתר את הבעיה? אם זו בעיית חומרה, הבעיה תהיה רק בכרטיס מסך, או שיכולה להיות בלוח-אם? המחשב: CORE2D 9500GT המחשב בערך בן שנה מקווה שתעזרו, תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by ttwow,

הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by shimi 1,

בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עניין של שבועיים שלושה) ורציתי לדעת כמה דברים: האם הכרטיס הזה: HD 5870 Vapor-X OC 1GB מתאים למארז THERMALTAKE Armor A60 ? והאם ספק של SEASONIC 620W יחזיק את הכרטיס ? תודה לעוזרים! ;D

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. בכרטיס מסך gf 6600 של gigabyte ואיך אני יכול לקרוא אותה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by roc,

שלום גיליתי היום משהו מאוד מוזר!!!!!!!!!!!!! תמיד לא הבנתי איך התוצאות שלי ב3DMARK כאלה נמוכים למחשב שלי,רק עכשיו גיליתי שהMEMORY CLOCK שלי מתחת לממוצע !!!!!!!! יש לי GainWord FX5200 ורשום לי 266 MEMORY CLOCK כשלחבר שלי יש אותו כרטיס רק של MSI ותמיד אני מתפלא למה אצלו עובד יותר טוב!!! ולו יש 400MHZ,הלכתי לאתר NEWEGG ראיתי גם שם,כל כרטיס כמו שלי הוא בעל 400MHZ MEMORY CLOCK !! אני לא כל יודע איזה כרטיס יש לי של GAINWORD כי משהו כמו 2/3 כרטיסים של FX5200 להם,לכרטיס שלי אין מאורר רק סינק,מה עושים??

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. היי, יש לי לוח אם מדגם P5LD2-VM של ASUS. מחפש כרטיס מסך (PCI-EXPRESS) שיתאים לחיבור של המחשב לטלוויזיה 37 אינץ' עם חיבור HDMI.... עדיף גם שיוכל להפעיל משחקים פשוטים (אני לא גיימר כבד)... אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 300 ש"ח (כמובן שעדיף גם פחות). תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  16. Started by Triple-z,

במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  17. היי לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים והמוכר המליץ לי על הכרטיס של MSI NX8800GT היות ואני לא מבין כמוכם בהבדלים, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס אחר או שאתם בדעה של המוכר? המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא 1430 ש"ח תודה לכל העוזרים. ניר

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by HumanFly,

שלום, ברשותי הכרטיס 260GTX סופרקלוקד עם ליבת 216 של EVGA. תהיתי אם ישנה אפשרות להפוך אותו לQUADRO FX שיתמוך ב CUDA ובמאיה\מקס בצורה יותר טובה ומבלי לפגוע בביצועי המשחקים האם ישנה אופציה לעשות סופטמוד ואשמח לשמוע על הצלחות \כשלנות ממישהו שכבר ניסה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי שהמחיר שלהם די דומה. מי מבינהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. נתונים של 2 המסכים: סוני: מאג: בלי עניין של מחיר, איזה מביניהם יותר טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. יש לי שאלה קטנה בנוגע לשדרוג עתידי. לא עקבתי לאחרונה אחרי ההתפתחויות בשוק... המפרט שלי נמצא בצד וכמו שאתם רואים הלוח שלי הוא ASUS P5B שלמיטב ידיעתי לא תומך ב-PCIE 2 אלא רק בגרסה 1. האם כרטיסים חדשים כמו סדרה 9 של NVIDIA או 260gtx יעבדו על הלוח? אני שואל את זה בלי להתייחס לעובדה שלא נראה לי שהספק יחזיק את זה...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם הסטנדרטי לבין דגם EXTREME אני שם לב להבדל של 50 מגה הרץ וזה ניראה לי ממש זניח אבל משום מה זה מצדיק העלאה במחיר של 100 שקל לדוגמא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=471&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& לעומת: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=398&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& או לחילופין: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=LV361&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67&aff=Zap〈=he לעומת: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=LV360&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=67&aff=Zap〈=he (חוץ מזה שהפוזה של הבחורה שונה) האם שווה להוציא עוד קצת כסף…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום ראיתי שיש עכשיו ירידת מחירים של ה8800GTS איזה כרטיס עדיף מבין ה2 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E או הקליבר שנמכרים ב1300 +- או Twintech NVIDIA® GeForce 8800GTS 512MB DDR3 שנמכר ב1250 +- מצד אחד ידוע שהGTS נותן ביצועים טובים יותר.. מצד שני הנתונים הטכניים של הGT יותר טובים 700 לעומת 650 ליבה ו 2000 זיכרון לעומת 1940 של הGTS אני יודע שהקירור של הGT הנ"ל מצויין ויהיה אפשר לעשות עוד OC נחמד איתו את הקירור של הGTS אני לא מכיר ואני לא יודע אם הוא טוב בכלל.. איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ללא OC האם הGTS יתן ביצועים טובים יותר? האם לGTS יש פוטנציאל OC גבוהה ? או שהקירור שלו לא מספיק טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by spektor,

המחשב שלי: מעבד - Intel e8400 לוח אם- gigabyte ga-ep35ds3 זכרון - 4gb DDR2 ספק כחספק כח-enermax modu82 525w רזולוציה:1680-1050 אני רוצה בעיקר למשחקים . תודה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.