עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המחיר לשניהם הוא כמעט זהה ואני קונה מחשב עם ויסטה-מלבד dx10 האם יש הבדלים מהותיים ביניהם? שניהם 256mb/128bit ועוד שאלה בבקשה-האם הדרישות לספק כח זהות בשניהם? תודה תודה נ.ב-מדובר במחשב e6320 ,זכרון 512x2

2. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592

3. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by yakirsh4,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לכנות בתקציב של 1500 ומה אדיף שני 8800gt 512 mb או שני ati hd 3870 512 mb

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by eliXir,

כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'( אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT) תודה!

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by Nahum2,

מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?

7. Started by arad gonen,

יש לי שני כרטיסי מסך HD 3870 512 MB ו GEFORCE 8800 GT 256 MB (הGEFORCE נמצא במחשב שמפרטו כתוב) והשני נמצא בQUAD CORE (AMD GAME?) הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לGTA IV ולכל שאר המחשקים החדשים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. כמו כרטיס USB שאז היה אפשר לקנות ולהוסיף מאחורי המחשב 2 יציאות האם יש את זה גם בHDMI כי אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי קניתי לפני שנתיים והוא מספק את הסחורה וכמובן איפה אפשר לקנות כזה דבר אם אפשר להביא לינק בבקשה... יש לי טלויזיה LCD שקניתי לחדר ואני מעוניין לחבר את המחשב עם HDMI ולא עם הקומפוננט הרגיל

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  9. יש לי 8800GT אבל שאני משחק CS 1.6 הוא ממש פדיחה קראתי הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 והוא לא עזר לי הבעיה היא שיש לי FPS טוב מאד והמשחק רץ כמו ממתק אבל לעיתים קרובות הוא כזה נתקע פחות משנייה וחוזר כרגיל בבקשה לעזור זה נורא מוזר אלה שיש להם את הכרטיס הזה בטח יודעים

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by roc,

שלום גיליתי היום משהו מאוד מוזר!!!!!!!!!!!!! תמיד לא הבנתי איך התוצאות שלי ב3DMARK כאלה נמוכים למחשב שלי,רק עכשיו גיליתי שהMEMORY CLOCK שלי מתחת לממוצע !!!!!!!! יש לי GainWord FX5200 ורשום לי 266 MEMORY CLOCK כשלחבר שלי יש אותו כרטיס רק של MSI ותמיד אני מתפלא למה אצלו עובד יותר טוב!!! ולו יש 400MHZ,הלכתי לאתר NEWEGG ראיתי גם שם,כל כרטיס כמו שלי הוא בעל 400MHZ MEMORY CLOCK !! אני לא כל יודע איזה כרטיס יש לי של GAINWORD כי משהו כמו 2/3 כרטיסים של FX5200 להם,לכרטיס שלי אין מאורר רק סינק,מה עושים??

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by duuuura,

קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. Started by ilanb0,

מצאתי מסך שמתאים לי ושמובנים בו רמקולים. מאידך, קראתי כתבה על כך שכדאי לוותר על הרמקולים המובנים במסך כי הצליל שלהם עלוב. יש למישהו נסיון עם רמקולים מובנים?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. Started by shayw,

מדאיג אותי שאין איזכור ל HD4850 TWINTURBO בדף המוצר של החברה http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm או ברחבי גוגל מה שכן יש מוצר זהה מבית FORCE3D http://www.force3d.com/downloads/images/4850_twinturbo.jpg תמוהה לי מעט ואם כבר, מה משתלם יותר? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239

14. Started by X-BLADE,

מה יותר חזק לפי דעתכם בלי קשר למחיר.... זה לא מעניין אותי לאיזה כרטיס יש ביצועים גבוהים יותר בתכלס? תודה...

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  15. יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. Started by EEstudent,

האם יש קשר בין סוג כרטיס המסך לתצוגה בשולחן עבודה? :-\ יש לי מסך LCD 19 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 128MB ואני עובד ברזולוציה מירבים 1280*1024 כרטיס חזק יותר יתן תצוגה יותר טובה או יותר נוחה לעיניים למשל?יש קשר בין הדברים? עוד שאלה, המחשב לי פנטיוםD עם זכרון DDR2 512 553MH,על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 350 שקל ושיהיה נורמלי?

17. שלום לכולם, אני לא מצליח להגיד את הסאונד בכרטיס המסך שקניתי. אני עובד עם XP 32bit SP3. הדרייבר של המסך עובד כראוי, ואני מצליח לשדר וידיאו דרך יציאת ה HDMIמהמחשב לטלויזיה. ניסיתי להתקין את החבילת דרייבירים של ATI עבור ה HDMI AUDIO, אבל זה לא עושה שום דבר. בלוח הבקרה, לא מופיע בהגדרות סאונד עוד כרטיס קול (מופיע אך ורק הכרטיס קול OnBoard) המנהל ההתקנים אני רואה שיש כיב חומרה שאינו מותקן כראוי (עם סימן שאלה צהוב), אל אני לא מצליח להתקין אותו. אשמח לכל פיתרון או הצעה. תודה רבה, ברק.

18. Started by DarkLloth,

המבצעים על הכרטיסים הנ"ל http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30479&promoid=1065 http://www.directcanada.com/products/?sku=11610BD5617&vpn=896-P3-1262-AR&manufacture=EVGA כאשר ה SONIC אמור להגיע באזור ה 5 לספטמבר http://www.directcanada.com/products/?sku=24790BD0706&vpn=AE=4870S+0452&manufacture=Palit%20Multimedia%20Inc. על כל הכרטיסים יש מס על המחיר בסך 12% נוספים ...

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by jackofalltrades,

* יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1600pro AGP בלי אוברקלוק. CCC 7.9 מותקן. * הספק הוא הספק הגנרי (הספק 300 וואט) שבא עם המארז (Foxconn TLA436SB) שמתי לב שבמשחקים החדשים יותר (Oblivion, Loki, באובליביון אני בלי AA ועם HDR ו-BLOOM לחלופין) לאחר זמן מה שאני משחק (נע בין 20 ל-40 דקות) המסך כאילו נכבה אבל המחשב מגיב לעוד כמה שניות (המקלדת עדיין מגיבה - קאפס לוק מדליק ומכבה את הנורה שלו) ואז הוא פשוט "קופא" והפתרון היחיד זה לעשות ריסט ידני. בהתחלה חשדתי שהכרטיס מסך מתחמם ואחרי שהתקנתי את ATITOOL ראיתי שהמאוור של הכרטיס מסך עובד קבוע על 20% בלי להתחשב בטמפרטורה אז שיניתי אז זה (מתחת ל55 מעלות 50%, מעל 55 85%, מעל 57 90%, מעל 60 95% ומעל 65 100%) ובנוסף הוספתי ממש מול הכרטיס מ…

20. Started by sagioto,

הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by Domovoi,

תגידו ,מה זה? ב Ati Tray Tools אפשר לשים על HIGH\LOW\OFF... מה זה עושה?

22. אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by Adirz0,

אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI. המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל. הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב). וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת... נ…

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by DonHuck,

אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by moshe1980@gmail.com,

היי...אני מחפש כרטיס מסך למחשב .. השימושים שלי זה למשחקים כמו שוטינג ודיאבלו ו - WOW ובסגנון הזה... יש הבדל גדול בין הכרטיסים? על מה הייתם ממליצים? ומה ההפרש בסכום פחות או יותר.... תודה....

דיונים חדשים בפורומים