עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תודה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

מה ההבדלים בין ה6800GS AGP לPCIe?

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by udi,

שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by avner22,

כמובן שקראתי את כל המדריכים פה ולמדתי המון, אך לא הצלחתי להבין על החלק של ה Vivo - יש ברשותי כרטיס מסך HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שבו יש את אפשרות ה VIVO כמו שאתם רואים, רציתי לדעת: 1. האם ישנה אפשרות לחבר את הכבלים (רגילים, ללא דיגיטלי וללא אנטנה או YES ) לכרטיס מסך ולראות טלויזיה במחשב ? קראתי במדריכים פה שבגרסת ה retail אמורים להגיע כל הכבלים המתאימים ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי כי לא כל כך הבנתי את זה מהמדריכים פה. 2. האם יהיה אפשרי לקלוט את השידורים מאנטנה (כלומר אנטנה שקולטת ערוצים 11 ו 22 ) ולראות אותם במחשב. 3. האם זה יהיה אפשרי לחבר את מצלמת הוידיאו למחשב ולראות דרכה גם ? 4. אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל אם יהיה א…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by ozzur,

סופסוף הזמנתי בנועה px7600gt extreme וספק FSP 400 תודה לחברי הפורום על העצות

6. נשרף לי לפני יומיים כרטיס מסך radeon 9800 pro בעל חיבור AGP. כרגע יש לי תקציב בין 400 ל600 שקלים ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה, לא משהו רציני. חיפשתי בKSP וראיתי את ה7600GS ב495 שקלים וזה נראה לי דבר סביר בשבילי. השאלה שלי היא האם שווה לי לשדרג את הלוח אם (של אינטל סוקט סטנדרטי למעבדי פנטיום 4, שכחתי את המספר מצטער) ולקנות כרטיס PCIE בתקציב או ללכת על כרטיס AGP? אני בסך הכל מתגייס בעוד פחות משנה ככה שאני לא צריך כרטיס מסך מטורף אבל מצד שני אם יהיה הבדל עצום בביצועים יש על מה לדבר. אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש וכ"מ חדש אז יעזור אם תתנו לי שמות של דגמים, ואם אתם יכולים (לא חובה בכלל) אז שיהיה אפשר לרכוש את החלקים בKSP או logicpc משום שנוח לי …

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by babu,

אני גם ככה קונה כמה דברים אז חשבתי לקנות גם כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים אולי חשבתי לקנות 8800 GTS של EVGA עכשיו מה ההבדלים בין 340 MB 512MB 640MB מה הכי משתלם ? הכרטיסים שהחברה הזאת הוציאה הם טובים אני לא מכיר אותה כל כך !

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Doori,

כרגע קיבלתי את ה6800 הרגיל של אמ אס איי ואני צריך את הדרייבר הכי טוב שלו.. תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. הקטע הבא מועתק מפרסום שלי בפורום אחר. אשמח לקבל קצת יותר מידע (שם לא כ"כ עזרו לי). הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. משהו יכול להסיבר לי איך אפשר לדעת שזה המצב? מה הם הדברים שאני צריך לשים לב אליהם? בכל מקרה, אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה, גם עם מחיר הכרטיס משמעותית יותר זול מה-700$ שאני יכול להקציב. תקציב: הכרטיס יקנה בחו"ל. אז תקציב של עד 700$ חריגה מקסימלית: אין חריגה מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): זה כרטיס בעיקר לגיימינג. משחקים כמו COD MW2, WOW וכו' האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא מעוניין לבצע OC חנות: אני אקנה בחו"ל בwww.amazon.com מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 6700 2.66…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. מסך DELL 18" FP1800 הוא מחובר למחשב עם הכבל הרגיל (חיבור כחול) ולחשמל. ראיתי שהגיע עם המסך כבל שאפשר לחבר למסך מצד אחד, ולמחשב (USB) מצד שני. בשביל מה זה טוב ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחבר שלי את הכרטיס מסך שלו במחיר מעולה הדגם הוא inno3d gtx 470 ורציתי לדעת אם הספק כוח שלי יספיק הספק הוא 450W של חברת CWT דרך אגב אם זה משנה המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד E8500 זכרון ראם 4GB לוח אם MSI P45 Neo תודה רבה לכל העוזרים

12. Started by ozwrx,

300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by mr-elad,

מה אני צריך כדי להריץ סרטי 720p BR HD וכל זה.. יש לי 8800gts 320 והמסך דיי ישן. אני חייב מסך תומך בשביל HD?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by PeaS,

המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. האם קיים שינוי באיכות הצפייה וההקלטה (במידה ומקליטים באיכות הגבוה ביותר..) בין הכרטיס winfast tv 2000 xp rm לבין hauppauge pvr-150? אני מודע לזה שיש הבדלים בנוחות ההקלטה וכיוצא מזה, אבל אני מדבר רק על איכות הצפייה וההקלטה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by KaPuT,

אני די נעול על ה454 התקציב גבוה בגלל שהייתי עם מסך 15של אלונקס5 שנים וסוף סוף אני מחליף ואני צריך גם המלצה למסך 17 לאבא שלי עד 1200 הוא עובד רק עם פוטושופ

17. Started by King Of Action,

1. האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזו או שמע עליה משהו . 2. האם שווה לקנות XpertVision radeon 8500 LE ב-470 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. בערך זה לקח 5 שניות,המסך הפך מתקין לחלוטין לשחור,יש למישהו מושג למה? בדקתי את המגעים והכל בסדר...

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי את כרטיס המסך Nvidia GTX 970. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה- בהפעלה של יישומים גרפיים, בעיקר משחקים, כרטיס המסך שלי "מתרסק"- המסך מחשיך, ואז חוזר לפעולה, ואז אני מקבל את ההודעה - "NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, version 361.43 stopped responding and has successfully recovered" אחרי כן, לפעמים אני יכול להמשיך לשחק, ולפעמים המשחק ו/או המחשב כולו קופא ואני חייב לאתחל. הרצתי בנצ'מרק, ומלבד התרסקות קטנה בהתחלה, הוא חזר לפעולה ועבד באופן חלק. הטמפרטורה המקסימלית אליה הכרטיס הגיע היא סביבות ה-66 מעלות. מבדיקה בגוגל, מסתבר שיש המון גרסאות חוזרות לבעיה הזו, וכפועל יוצא גם המון פתרונות שונים. לא ברור לי אם מדובר בבעית…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by curdi1,

שלום רב, איפה מבחינת ביצועים עומד הכרטיס שבכותרת לעומת כרטיסים אחרים ? האם משחק כדוגמת ה-gta החדש ירוצו עליו (גם אם לא בהגדרות מקסימום ) ? תודה

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by Yellow,

הכרטיס הזה טוב? http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256D.htm

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. מה לדעתכם יותר טוב מבין 2 כרטיסי המסך האלה?: PCI-X: Ati Radeon X300-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb ------------------------------- וגם פה מה יותר טוב?: Nvidia Geforce NX6600 128MB Ati Radeon X600Pro 128mb DDR :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by liav12,

זה למחשב רגיל של דוד שלי הוא לא רוצה להשקיע יותר גם ככה יש לו ילדים קטנים.. וזה מה שנתנו לו באותו טווח מחירים תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  24. אז ככה. הכרטיס המיושן שלי כבר לא מריץ כמעט כל משחק חדש שיוצא לשוק בגלל שהוא תומך רק עד DX8.1. אז הגיע הזמן לקנות כרטיס מסך חדש. אז חשבתי על ה-6800NU ב1180 שקל אצל נעה. השאלה היא, האם המעבד והלוח אם שלי, AMD Athlon XP2400+ ו-GIGABYTE 7VAX לא יהיו צוואר בקבוק רציני? אני ממש לא יודע וממש לא רוצה לבזבז כסף סתם, אני אקנה לוח אם ומעבד רק עוד שנה, אז עדיף לשאול מאשר סתם לזרוק כסף. תודה מראש כולם.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  25. מתי הוא יצא לשוק בארצות הברית בגרסת Retail ? ומה יהיה המחיר? עד כמה הוא יותר טוב מה-4870 הרגיל...? (תגידו גם באחוזים אם אתה יכולים)

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים