עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמעתי שלא טוב לעלות הכל עד הסוף כי זה גוזל מה fbs של הכרטיס מסך .אבל גם שמתי לב אם אני מוריד הכל אז רואים במשחקים זוועה {ברזולוציה מקסימלית} משהו יכול להסביר לי איך להגדיר בצורה הנכונה שאני יראה מצויין במשחקים ולא יגזול מהירות? ככה הגדרתי את ה 3d זה טוב בתמונות. אפשר לעלות רק 4 תמונות אז זה לבנתיים> הנה לינק של כל ההגדרות > http://img110.imageshack.us/my.php?image=444444lk2.jpg [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by A91187a,

סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by rangolan2,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים תודה

4. Started by yakirsh4,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לכנות בתקציב של 1500 ומה אדיף שני 8800gt 512 mb או שני ati hd 3870 512 mb

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by oshrinuri,

שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  6. שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by Jack_g,

מה שאני יודע לR9500 פרו ולא פרו וכך גם ל 9700 פרו ולא פרו יש את אותו ה שבב שעושה את הפריסה לטלוויזיה תקנו אותי אם אני טועה. האם האיכות של הפרישה של הכרטיסים הללו טובה? מבחינת צפייה בסרטים על טלוויזיה ועוד שאלה היה לי פעם רדאון 8500 ולא משנה מה עשיתי פשוט לא הצלחתי למצוא את האפשרות פריסת בשיטת PAL וכשפרסתי אז בטלוויזיה היה שחור לבן מכיוון שהטלוויזיה שלי לא תומכת ב NTSC ישנה אפשרות פריסת PAL ? תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. שלום, בקשה לעזרה... בניתי מחשב חדש סביב QX9770 ושני כרטיסי HD4870 של Palit. ;D כשאני מריץ 3DMark06 על כרטיס אחד, אין כל בעיה, אני מקבל תוצאות סביב ה-15000 והכול טוב. כשאני מחבר את שניהם, ומריץ, אז המבחן הראשון Proxycon רץ יפה, שום בעיות (סביב 130 פריימים במקסימום), כשהתוכנה עוברת למבחן השני - Firefly Forest, אני מקבל מסך שחור ולאחרי מספר שניות פריים אחד תקוע לשנייה או שתיים, שוב מסך שחור, שוב פריים וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד מהירויות של הכרטיסים הרבה מתחת למהירות סטוק, הורדתי מהירות מעבד, הורדתי מהירות זיכרון, החלפתי ספק כוח, ממש הקפאתי את החדר ל16 מעלות והוספתי מאוורים, עדכנתי דרייברים, התקנתי hotfix, בקיצור - ניסיתי הכל ואני אובד עצות... ניסיתי לחקור באינטרנט ולא הג…

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by lmlm,

האתר VR-zone מדווח שR600 והקירור שאמור לבוא איתו עוברים" תכנון מחדש" כדי לקצר אותו ולקרר אותו יותר טוב. הכרטיס R600 המקורי הוא 12 אינצים!! ו ATI מנסה כמה שיותר להקטין אותו לפחות לאורך של 8800GTX. הכרטיס יצטרוך כ225W/300W ובעקבות זאת יבוא עם 2X4 Pin connector http://vr-zone.com/?i=4293A אממממממממממממממממממממממממממ : :

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfast_a350_tdh_lx_2.shtml תראו מה אתם אומרים במחיר של 1570ש"ח שווה??

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by Impreza,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=2484 חבר שלי קונה מהם מחשב חדש ואין להם את ה 5900XT (נשאר רק של INNOVISION) ואמרו שזה לא מומלץ אז הוא לקח 9600XT 256M כמו שלי ויש כאן את האולטימייט הזה הוא שווה יותר?

12. Started by imac,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=YRT17ANIS

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. Started by idg83,

יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by FPSbanana,

איך אני מפעיל את הVIVO בX1950PRO שלי?? יש לי כרטיס של ASUS X1950PRO גירסה רגילה לא CF

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by 8dsim,

אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה600 ש"ח בבקשה תביאו הצעות זה מה שאני מצאתי אולי יש משהו יותר טוב ? Soltek SL-5600XD Geforce FX 5600 128MB DDR DVI Retail Video Card או MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ואם הsoltek יותר חזק בכמה הוא יותר חזק ? בתודה סתיו .

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by gilad_mos,

הי אני משתמש ב ATI RadeOn 9200 ןמסך LCD של BENQ FP781. משום מה בזמן האחרון כשאני משנה את הרזולוציה של המסך, פשוט גודל התמונה המוצגת נהיה יותר קטן (התמונה מוצגת רק על חלק מהמסך). איך אפשר להחזיר את זה למצב נורמלי? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. יש לי מסך דל 2410 אבל אין לי חיבור dvi ו hdmi ולכן צריך כרטיס מסך עם חיבורים כאלה. האם משנה אם שם אחד מהחיבורים האלה או 2 סוגי החיבורים אותו דבר. האם geforce 210 טוב מספיק לחיבור? אני צריך את כרטיס המסך בעיקר לאינטרנט קריאת מיסמכים וקצת מדיה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. אני מחפש מסך חדש במקום ה 19 של סאמסונג הישן שלי והשיקול המרכזי שלי הוא קניית המסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר בלבד עד 2500 שקל. נאמר לי בפורום שהמסך של VIEWSONIC 19 אינץ שעולה 1300 שקל הוא בעל איכות תמונה עדיפה על כל LCD שחשבתי לקנות LG 1970 HR או 1900 R.או ה 22 אינץ של CHI MI מסך רחב... אך כעת מתברר לי שהמסך CRT של VIEWSONIC יצא לפני כמה שנים לשוק אפילו! יכול להיות שמסך LCD משנת 2006 יציג פחות איכות ממסך CRT מלפני כמה שנים? אם כן אז עדיף לקנות את ה CRT שהוא גם בנוסף יותר זול? ( 1300 שקל לעומת 2000 ל LCD ) העיסוק העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים. וגם אני רואה שכולם קונים LCD אפילו גיימרים כבדים ואני לא רוצה להיות פתאום פרימיטיבי לקנות CRT ענק שוב הבעיה אני מפחד שאני קונ…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by RoyShefy,

רציתי לדעת איך אפשר לעשוות את זה חוץ משיטץ[ת צריבת הביוס. ניגמר לי החשק לעשות OC לכרטיס שלי.. אני רוצה להשאיר אותו כR9700P.. ורציתי לדעת איזה באיזה דרכים אפשר לעשות את זה חוץ מלצרוב ביוס

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by ZASUS,

תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא מראה לי הודעה של הכרטיס מסך מלא פעמים: http://img2.freeimagehosting.net/image.php?8e0e60e59e.jpg זה נגרם אולי בגלל שהכרטיס תומך ב- AGP X8 והלוח אם שלי תומך ב- AGP X4! בשורה התחתונה הכרטיס טוב מאוד ומפעיל משחקים כבדים חוץ מהבעיה הזאת. איך אני יכול לבטל את זה? תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by Tbox27,

טוב אז ככה , בכל המדריכים שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין אם יש הבדל בין הגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י ATI עצמה לגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י חברות כמו ג'יגהבייט וכ'..... זה ישנה הרבה אם אני יתקין הפוך בינהם ? ועוד שאלה יש 2 דריברים אחד בשפות אנגלית צרפתית וגרמנית אני חושב, והשני יש בו 24 שפות אחרות .... מה להוריד ? ואם מישהו יוכל לתת לינק לדריברים POWERED BY ATIכי אני לא מוצא מאיפה להוריד אותם והלינקים במדריך לא עובדים ...

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעביר הרבה וידאו מ-DVDים וממצלמות וידאו דיגיטליות למחשב, לשם כך אני משתמש ב-FireWire וזה נעשה חלק ובקלות. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בימים הקרובים, ומאחר שבקרוב אאלץ להתחיל להעביר גם סרטי VHS למחשב החלטתי להתייעץ כאן. קודם כל, האם יש צורך בקניית כרטיס ייעודי ללכידת וידאו ? אם כן, מה בדיוק צריך להיות בכרטיס כזה ? ברור לי שזה שאלות של מתחיל, אני פשוט לא מבין בזה כל-כך... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  23. יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Nati_The_King,

יש שיפורים משו שווה להתקין? http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=mce/aiwradeonx-mce

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by Ashand,

מעוניין לקנות 4090 ולא לחכות שבוע שבועיים יש פה מישהו שמכיר חנויות שיש להם סטוקים? בעיקרון רוצה ללכת על הכרטיס עם קירור מים תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים