כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ומי עדיף מבין השניים ? ובכלל האם ישנם משחקים שעובדים טוב יותר עם NVIDIA מאשר עם ATI ?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם לגבי בדיקת הדרייבר של כרטיס המסך . הסרתי את ה Catalyst 6.4 CCC ובמקומו התקנתי את הגירסה האחרונה של 6.5 אבל רק הדרייבר עצמו ללא ה CCC ( מותקן לי ה ATI TRAY TOOLS ). כאשר היה לי את ה CCC יכולתי לבדוק בוודאות איזה גירסת דרייבר מותקנת לי ,עכשיו שאין לי את ה CCC אלא רק את הדרייבר כיצד אוכל לבדוק האם גירסה 6.5 מותקנת אצלי? בדקתי בדרייבר עצמו ורשום לי File Version 6.14.10.0313 איך אוכל לדעת שזה אכן ה 6.5 ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי לאחי יש מחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2.8GHz 1024MB RAM 333MHz GeForce FX5500 256MB הוא חושב לקנות כרטיס Radeon 9600Pro 256MB ב-300 שקל רציתי לשאול איך ה9600 לעומת ה5500 והאם שווה לקנות האם זה ישפר בהרבה את הביצועים במשחקים? ועוד שאלה - איזה משחק הכי כבד לדעתכם יהיה ה9600 מסוגל להפעיל חלק בגרפיקה נורמלית? דרך אגב: ברור לי שזה לא כרטיס חדשני ואני לא מצפה שיפעיל משחקים כבדים במיוחד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כיום יש לי מעבד 64 BIT של AMD סוקט 939 אני מתלבט אם לקנות לוח חדש וכרטיס מסך חדש למרות שעוד מעט יוצא סוקט חדש של 940 ואז גם הלוח שאני ירכוש עכשיו לא יהיה שווה כלום או לרכוש כרטיס מסך AGP ולהשאיר את הלוח הקיים השאלה כמה זמן אני יוכל להחזיק אם המחשב במידה ואני רוכש כרטיס AGP נכון להיום יש כרטיס מסך ati red 9700 PRO , אני מחפש כרטיס מסך שהוא עונה להגדרה של טוב ולא משהו מפוצץ בטווח של 800 - 1200
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב AMD2700+ זכרון 768RAM אני מחפש כ'מסך AGP בסביבות 1000שח תנו הצעות בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לילה טוב, מישהו יודע איך אני מסיר את התפריט של ה CATALYST מכל קליק ימני שאני עושה בדסקטופ? לפעמים זה פשוט גורר תגובה איטית של המחשב עד להופעת התפריט.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מסך של פיליפס לא דק ולא שטוח. בזמן האחרון הוא מציג מאוד חשוך (למרות שבהגדרות הוא על מקסימום בהירות). בגלישה זה לא כ"כ נורא כי הרקע לבן אבל במשחקים כמעט בלתי אפשרי לשחק למרות שאני סוגר את האור בחדר ואת החלון (וזה קצת עוזר אבל לא כ"כ). האם הבעיה היא ב"נורת מסך" או שגם יכולה להיות בעיה אחרת? האם אפשר ומשתלם לתקן? תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס AGP לגיימר ממוצע.... בין המחירים 600 - 900 ש"ח. (אפשרות קנייה בחול) מפרט בסיסי של המחשב שלי: Gigabyte GA-k8ns DDR 400 512x2 Creative live Lcd 19'' 80giga WD משחקים שאני משחק בעיקר: BF2 שהכרטיס יחזיק מעמד למשחקים עתידים יותר..... (עד הגבול הטעם הטוב ;D). אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך, וראיתי פורמים ודברים שאנשים רשמו על כרטיסים שונים והייתי רוצה שתמליצו לי על המפרט שיש לי איזה סוג של כרטיס היום שווה לקנות באיזה חברה, גודל זיכרון וכולי.... תודה רבה זאביק
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הספק : Sunshine MI-ATX 400W - ג'נרי נראה לי . הכרטיס: http://www.bfgtech.com/7800GS_256.html שאר המערכת העכשווית שלי.: AMD64 3000+ 2000mhz@2250 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data RADEON 9600XT 128MB
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
ok אז ככה משהו מכיר את הכרטיס 7800GS ויש לו אותו? אני רוצה לדעת איך הוא...מבחינת ביצועים http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856 פה יש אותו ב 1600 שקל ובכל חברה הוא עולה בין 1900 ל 2300 אז ראיתי את המפרט של הכרטיס והוא בדיוק אותו הדבר כמו כל החברות ההבדל הייחידי שראיתי הוא שיש לו רק שנה אחריות במקום 3 שנות אחריות! ואני יודע ש pny זאת חברה טובה אז אם משהו יודע את ההבדל שיסביר לי תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צילמתי במצלמה וידאו סרט של 100 דק' על גבי הקסטה הרגילה של סונוי ....מיני 8 ממ איך אני יכול להעביר את זה למחשב או לגבות על סידי כ DVDRIP או כ AVI אבל שיהיה באיכות טובה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' , השימוש העיקרי הוא משחקים . שמעתי שהBF של סמסונג על הפנים ושמעתי דברים טובים גם על הvp930 אבל זה מחוץ לתקציב . מה שאני מחפש זה מסך 19 אינץ' , בסביבות ה2000-2500 , ואין שום מצב שאני חורג מעל 2500 אז אל תנסו לשכנע אותי להוסיף עוד קצת :\ תודה מראש . *בטעות רשמתי את זה פה ולא בפורום LCD , אם אפשר להעביר , תודה . *
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין הכרטיסים עדיף? x1800gto בסטוק של c3d, או 7600gt של bfg שמגיע עם אוברקלוק דברו איתי ביצועים נטו,hdr+aa לא מעניינים ממש. מי יביא יותר fps?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1196 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1197 כמה צינורות יש לכל אחד מהם ? ההבדל ביניהם אמור להיות רק הקירור ? יש הבדל של מהירות זיכרון/ליבה חוץ מהקירור ?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ו 1280 מגהבייט ראם, וספק כוח של 500W. ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את ה- connected 3d x1800gto עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 אני רואה שX1800GTO קצת יותר טוב מ7600GT בהרצת משחקים, אז אני שואל: 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
קניתי 6600GT ויש לי אפשרות להחליף ריצתי לשמוע הצעות והערות למשהו יותר טוב חריגה אפשרית עד 200 ש"ח הכרטיס עלה לי 600 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
7600GT מחיר - זול יותר ( 1110 שקל במקום 1250) קופקטי יותר (17 ס''מ אורך במקום 20.5 ס''מ) - מתאים לכל מארז קר יותר וחיסכוני יותר - צורך לפחות 2A פחות - ניתן בקלות להישתמש ב ספק 360W X1800GTO מהיר יותר כאשר משתמשים בפילטרים (256 רוחב ערוץ במקום 128) מהיר יותר בהרבה ב OBLIVION - מייצג אולי משחקים חדשים ? יותר טוב ב OC- ניתן לעלות מתח בתוכנה ולהגיע ל OC של 50% במקום 25% במקרה של 7600GT יש יציאת VIVO בכל הדגמים טכנוליגיאת AVIVO - השאלה אם משהו ראה הבדל מעשי באיכות של וידאו ? HDR+AA אפשרי , אך ביצועים איטיים מידי אפילו למשחקים נוכחים חסרונות של שני הכרטיסים מערכת קירור רועשת מאוד ב 3D דעות ?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כחודש 7600GT... עכשיו אנשים אמרו פה שX1800GTO בהרבה יותר טוב... אני יכול להחזיר את הכרטיס שקניתי ולקבל עליו החזר כספי של 80% מהמחיר מדף (כלומר אני מקבל החזר כספי של 890 שקל).. השאלה האם שווה לי לקנות את הX1800GTO בתוספת של 525 שקל...(מה שיוצא שהוצאתי על כרטיס מסך 1700 שקל, המחיר של ה7600GT שקניתי עלה 1200...אבל המחיר שלו בחנות זה 1100 עכשיו...) תעזרו לי להחליט...
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם אפשר ? כי אני מתלבט האם לקנות את אחד מהכרטיסים האלה ולקוות שאוכל לפתוח ולהרים אותו לרמה של gt והאם בלי פתיחת צינורות הוא יתן לי ביצועים טובים למשחקים כמו san andreas half life 2 bf2 עם פילטרים יש לי אפשרות לקנות x850 pro וגם עליו כמעט בטוח אפשר לפתוח צינורות , הבעיה שהוא לא תומך sm3 מה לעשות ... אני פשוט לא יודע מה לקנות :s05: :s05:
-
- 18 תגובות
- 882 צפיות
-