עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by ZUMARA1,

אני מעוניין ליקנות אותו רציתי לדעת עם המיפרט שלי בסדר בישבלו E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  3. אתם רואים שבתמונה פה יש 3 חתיכות שנכנסות ל AGP למטה ... ופה יש רק שני חתיכות וחסר רווח בין חתיכה 1לחתיכה 2 ....

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by drevil,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב קצת ישן 2.4 גיג'ה הרץ פ.4 וקצת זיכרון 512 אני רק רוצה להריץ את urban terror כמו שצריך למי שלא מכיר , זה משחק שפועל על המנוע של quake 3 הכרטיס מסך שלי זה geforce 4 mx ואני רוצה להשקיע טיפה, עוד ג'יגה זיכרון, ועוד כרטיס מסך, אבל מהההה יש לי רק חריץ AGP במחשב יש לי עוד חריצים בחיים אבל זה החריץ הרלוונטי לכרטיס מסך...האמת במחשבה שנייה, טוב, לא משנה, אני צריך כרטיס מסך טוב אולי יד שניה? לא אכפת לי... אגב, אם פתרון טוב זה להחליף את כל המחשב יש מצב שזה יקרה, אבל אני מעדיף שלא. אז בקיצור: מישהו מכיר כרטיס מסך AGP ברמה טובה היום?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Lord Richard,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!

6. לא משנה מה עשיתי כל דריור שהתקנתי ואלה אותם קודי שגיאה כל הזמן קוד 10. הוא מתקין ובסוף אומר קוד שגיאה 10. הכרטיס שיש לי palit 7600gs sonic אני חייב לציין שבדיסק שהגיע עם הכרטיס יש דריורים אבל הם עושים את אותה שגיאה 10.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by pooki_1,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. הכרטיס הזה לא אמור לעלות יותר ? http://www.duly.co.il/product.asp?pID=371&c=215656

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by pp12,

המפרט שלי כזה: מעבד אינטל E6300 זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts נגיד אני ישחק בקרבון על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף כמה FPS אתם מעריכים שאני יקבל בבקשה תגידו לי זה חשוב תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. השאלה בכותרת.

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by marlboro,

ב xbox 360 אני יכול לבחור כמה רזלוציות (המסך שלי הוא 1680/1050 רחב 22 של chimei 1280/768 1280/1024 1360/768 יש עוד כמה רזלוציות אבל פחותות, אולי אחת מהם גם מתאימה למסך שלי יותר, תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by marking,

צריך דריוורים בשביל הסוג הזה... ובכלל מה יעזור לי הדריוורים? ישפרו את המראה והFPS שלי?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הכרטיס שלי הלכתי להחליף אותו (ATI RADEON8500 BBA RETAIL) בהתחלה הביאו לי בחנות את ה ATI RADEON 8500 LE 128 הביאתי להם אותו שוב להחלפה והפעם הם הביאו לי כרטיס דומה לשלי א-ב-ל! תסתכלו מה המחשב כותב לי וגורם לי לתהות איזה כרטיס בעצם הביאו לי ? : http://forums.ort.org.il/files/30/1805696/9411786.JPG אגב אם מישהו יכול להביא לי תמונה של R9200 מקורי של ATI הכוונה BBA זה יעזור לי מאוד .

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום! אני קונה בקרוב מחשב, והדבר היחיד שלא נסגרתי עליו זה איזה מסך לקנות. אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא משחקים, לכן אני זקוק למסך עם זמן תגובה מהיר ולא רק על הנייר. איך ה- BENQ FP71E+ 8ms ? התקציב, כפ שנאמר הוא כ-1800 ש"ח תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אני ישתמש בדרייבר ה Catalyst או בדרייבר הרגיל?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by DXT,

מה מומלץ בשביל משחקים לא כבדים, על מסך 2007FP (בקרוב... ) X1650? 6800GT? משהו אחר? והאם שווה 512MB במקום 256MB? כי ראיתי שבחלק מהמקרים זה בא על חשבון רוחב הפס (128/256bit).

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by masterb,

סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by DS,

אז ככה. קניתי מחשב לפני כשנה או פחות אפילו והוא הגיע עם כרטיס מסך: GeForce 4 MX 440 SE. עכשיו אני רוצה לשדרג(כל אחד שהוא גיימר היה) ואני צריך שתעזרו לי: יש לי חיבור AGP 8X והבעיה שכרטיסי המסך שאני רוצה הם PCI EXPREESS. ישנם עדיין כרטיסים של AGP 8 אבל לא הרבה. יש אפשרות לשדרג ל PCI E? אגב אני מתלבט בין: ATI RADEON 9550 ATI Radeon A9250 אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לא שמתי לב. SORRY

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  20. האם למישהו יש מדריך מלא על כרטיסי מסך והשוואה ביניהם?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by avner_s,

השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by pcmaster,

יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by sevenX,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by EzX1,

היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. אני מעוניין לקות את הכרטיס 8600GT ראיתי אותו ב KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4708 הוא עם 512 מ"ב כנראה DDRII ובמחיר כזה הגיוני? מה אתם אומרים על כמות הזיכרון הזאת? באתר שלהם לא ראיתי כרטיס כזה עם 512 היו רק כרטיסים עם 256! והאם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה למפרט שבידי? והספק יחזיק אותו?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים