כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי צורב רגיל ואני רוצה לצרוב עליו סרט שאני אוכל לראות אותו ב-DVD איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כרטיס TV כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר הדיגיטאלי (כבלים). המטרה היא לראות טלויזיה במחשב. תקציב - לא מוגבל. לצורך צפייה בלבד . תודה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני בן מתחיל י"ב ועוד מעט צבא. אני מחפש כרטיס AGP שיתאים למפרט שליץ אני לא רוצה משהו מפוצץ כי אני לא אשחק במחשב עוד הרבה זמן (צבא :'() כמובן שאני רוצה שמשחקים יעבדו בצורה נורמאלית גם עוד שנה (הכרטיס הנוכחי שלי בן-3 שנים ושירת אותי כיאות) ובבקשה אל תיתנו לי כרטיס מסריח וזול שלא שיכנע בעוד כמה חודשים ואין לי בעיה עם OC המפרט שלי בחתימה ואשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש את אחד הכרטיסים שבכותרת. המחשב הוא מחשב משחקים על מסך של 19 אינץ'. המפרט שלי כרגע הוא : ASUS P5B Intel P965 Intel Core 2 Duo E6300 LEADTEK PX7900GS 256MB Mushkin 2GB DDR2-800 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC (שני מסילות של 20 אמפר שאפשר לשלב למסילה אחד של 30 אמפר) והשאלות : א. האם הספק יספיק לכל אחד מהכרטיסים? הבנתי ש RADEON צורך הרבה. ב. האם המפרט כמו שהוא כרגע יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אם כן, איזה רכיבים צריך לשדרג? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא משנה מה עשיתי כל דריור שהתקנתי ואלה אותם קודי שגיאה כל הזמן קוד 10. הוא מתקין ובסוף אומר קוד שגיאה 10. הכרטיס שיש לי palit 7600gs sonic אני חייב לציין שבדיסק שהגיע עם הכרטיס יש דריורים אבל הם עושים את אותה שגיאה 10.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני צריך את עזרתכם אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור אם אפשר לעזור לי אני אודה מאוד מהאתר הזה ב240$ למחשב קונרו: http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProdList&cmd=pl&id=999.243 תודה
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce6600 gt agp ישן, שהלך לו המאוורר. נקרע מהמקום, איכשהו. אז עכשיו אחרי איזה 20 דקות עבודה של המחשב, הוא מתחיל להראות דברים מוזרים במסך, וזה די ברור שזה עקב חימום יתר. אני לא משתמש בכרטיס הזה למשחקים אז לא באמת אכפת לי המהירות שלו - אז תהיתי איך אפשר לעשות לו downclock שיתחמם פחות? זה אפשרי בכלל? יש מקום שאפשר לשלוט על הוולטאג' של ה AGP? חיפשתי קצת בביוס לא מצאתי.. לוח של DFI. יש לציין שעל המחשב שיש בו את הכרטיס הזה מותקן לינוקס ולא חלונות.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מפרט מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : x1950p 256mb 256bit ddr3 צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : 6a19b 400w hes [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. אני צריך את עזרתכם.. (שוב) נבדקתי אצל רופא עיינים ועלי לעשות טיפולים בעתיד, אבל בינתים.. אני חייב מסך חדש שפחות יכאיב לעיניים. אז ככה השאלות שלי: 1) LCD פחות מכאיב לעיינים? 2) על איזה מסך הכי כדאי ללכת? 3) אם כבר LCD אז של איזו חברה? אני אשמח להשאר עם מסך CRT.. תוכלו גם להמליץ לי על דגמים טובים?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי להריץ סרטי 720p BR HD וכל זה.. יש לי 8800gts 320 והמסך דיי ישן. אני חייב מסך תומך בשביל HD?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום שיש RADEON 9700 PRO עם 256 זכרון ... ואני לא מתכוון ל BIT אלא ל 256MB ON BOARD !!! יש כזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סביר בעד 400 שקלים משהו שהיה נחמד ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הוא http://www.skypc.co.il/pl_product~32612~8~0.htm אם הוא לא משהו תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים זה
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב ישמש הן לעבודה בתלת מימד והן למשחקים ושימושים כלליים אחרים. מבחינת יחס מחיר-ביצועים הבנתי שה8800GT הוא קנייה דיי שווה בתחום ה1000~ ש"ח. ואני דיי סגור על הכרטיס. אבל בטרם אני מבצע רכישה. צצות 2 שאלות שאני אשמח אם תוכלו להכווין אותי ולתת לי את חוות דעתכם בנושאים השאלה הראשונה היא לגבי סידרה 9 של Nvidia. אני מסתכל על הביצועים של ה9600GT ביחס ל8800GT והם נראים לי דיי זהים. האם ההבדל היחידי (פחות או יותר) הוא בצריכת החשמל המופחתת אם כן אז למה הכרטיס הנ"ל עולה 300 ש"ח פחות מה8800GT. ואיפה ה9800GT נכנס פה? אשמח אם תעשו לי פה קצת סדר בנושא. השאלה השנייה שלי היא לגבי שימוש בכרטיס כפול. הבנתי שישנה אפשרות להשתמש ב2 כרטיסי 8800GT…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים שבנושא (שניהם מקוררים פאסיבית) עבור HTPC שאני מרכיב. העלות של שניהם דומה (לא שיקול). אני מתכוון לצפות בסרטי 1080P (קידוד h.264) ובבלוריי (כולל ריפים 1:1 בגודל עשרות גי'גה לסרט) עם מקרן FHD. מערכת ההפעלה תהיה ככל הנראה Win7 והצפיה עם ה- MC המובנה. אני מבין שככלל ה- HD4550 מתאים יותר ל- HD. השאלה היא האם התמיכה ב- CUDA שיש בכרטיסי 9500GT תשיג ביצועים טובים יותר. הבנתי שבסרטים כאלה הכרטיס לוקח על עצמו ממש את כל העיבוד הנדרש, ולא צריך כמעט כלום מהמעבד הראשי. בקיצור - מה מומלץ לקנות, כאשר השיקול היחיד הוא הצגת סרטים (אני עושה גם עריכת וידאו בסיסית לחומר מצולם ממסרטת ה- FHD שלי בקידוד AVCHD, אבל זה לא העיקר). תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בעקרון מצאתי כמה סוגים: 1.של MSI עם 128M זיכרון 128BIT ,DDR . אפשר להשיג ב 330 ש"ח.(לא בטוח שזה 128Bit כי יש שם משהו גם 64) http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=655 2.של Point Of View (וגם eVGA) עם 256M זיכרון 64Bit, DDR2 . אפשר להשיג ב 270. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=150 3.השאר 128M DDR ו- 64Bit ב 240 ש"ח. יש אחד עם תמיכה ב opengl 2 ולא 1.5 כמו האחרים,אין לי מושג אם זה שווה משהו. מה לדעתכם עדיף?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך 8800GT והלכתי לחברה שממנה קניתי אותו (סקאי פי סי) והם אמרו שצריך לשלוח את זה לחו"ל ויקח זמן עד שאני אקבל חדש ויכול להיות שאני לא אקבל כי החברה שמייצרת את זה פשטה רגל וחברה אחרת קנתה אותה (זה מה שהבנתי מהם) אחרי חודש הם התקשרו אמרו שלא מחליפים את הכרטיס מסך אז פניתי לאמון הציבור ואז אחרי חודש הם התקשרו ואמרו לי שכן שלחו כרטיס חדש. בכל מקרה אחרי חודשים שהכרטיס מסך היה אצלם קיבלתי אחד חדש לגמרי והוא גם לא היה בסדר אחרי שבועיים המחשב לא היה מעלה את הווינדוס כי הכרטיס מסך גם היה מקולקל. אז הלכתי אליהם שוב ואמרו לי אותו סיפור אבל אז נזכרו שאני לא פראייר אז נתנו לי כרטיס מסך של ATI redaon 4800 series והם אמרו שהוא קצת יותר טוב מהק…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Asus ZenBook Prime UX32VD-R3001H מפרט: יצרן: Asus, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 24GB, 500GB, כרטיס מסך: Nvidia, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 1366x768, צבע: כסוף, אלומיניום, חיבורים: HDMI, USB 2.0, USB 3.0, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: אנגלית, רוסית, עברית, תכונות: 5400RPM, SSD, UltraBook, מקלדת מוארת, בלוטות', WiDi, ללא כונן אופטי, משך אחריות: 3 שנים, יש לו כרטיס מסך GeForce GT 620M האם זה יתאים לי לתוכנות תלת מימד ועבודת גרפיקה? …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום איזכור ללוח - אם שתומך בכרטיס שהוא לא לוח ל SLI. האם יש לכם לוחות שאתם יודעים שיעבדו עם הכרטיס בצורה מצויינת שהם לא SLI - האם ללכת על סדרת הX48? אינני יודע אנא תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי gforce 4 mx שבקושי מריץ משחקים אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים יש לי בסבבות 1000-1500 שקל תמליצו לי על משהו טוב בבקשה.... תודה
-
- 12 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=3884 ויש לי שאלה הכרטיס היה אמור להיות אם שתיי ליבות ? ??? יש תמונות שמראות מאחורה את המסגרת הזאת ששם בקיצר נמצא הליבה אז ATI אמרו שהיה שתי ליבות? לא
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-