כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היית רוצה כרטיס מסך למשחקים לא הכי חדשים ואין צורך ברמת הפירוט הגבוהה ביותר. האם http://ksp.co.il/?uin=10178 יתאים? אשמח להצעות נוספות.. CPU Intel Pentium E6300 @ 2.80GHz 48 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (4-4-4-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EG41MF-S2H (Socket 775) 43 °C Graphics DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel® G41 Express Chipset Intel® G41 Express Chipset Hard Drives 298GB SAMSUNG SAMSUNG HD322HJ ATA Device (SATA) 35 °C 466GB SAMSUNG SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 35 °C
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה השפעה יש לרמת כרטיס המסך על איכול ה-TV OUT. אני משתמש המון באופציה של ה-TV OUT לצורך צפיה בסרטים בטלויזה ולכן אני שוקל להחליף כרטיס מסך. היום יש לי GF MX400 ואני לא צריך כרטיס טוב יותר לשאר הישומים שבהם אני משתמש (אני ממעט מאוד לשחק במחשב). לכן רציתי לשאול אותכם האם כדאי להחליף כרטיס מסך רק בשביל היישום הזה? האם יש השפעה כל כך גדולה? ואם כן - איזה כרטיס מומלץ. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי אם אני צריך לכתוב את זה פה... מצטער מראש אם טעיתי אז ככה: הבעיה שלי היא שהכל מה שיש בחלק העליון שלל המסך הופך להיות קטן ככל שהוא מתקרב למעלה אבל כל שאר המסך בסדר גמור מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, האם ספק כוח ENERMAX MODU82 525W,אמור להספיק לפעולתו התקינה של הכרטיס מסך הנ"ל (ASUS EAH5770=ATI RADEON HD5770),כי כרגע ישנן בעיות בתצוגת דפי אינטרנט באינטרנט אקספלורר (כמו לדוגמא:הפירסומות בדפי האינטרנט מופיעים כריבועים/מלבנים שחורים+התמונות בדפי האינטרנט מופיעות כריבועים לבנים ריקים,כשבתוכם X אדום ושיבושים בתצוגת סרגלי הכלים של גוגל+רדיו ישראל,אשר גורמים לפעמים לדף האינטרנט להיתקע והפיתרון היחיד הוא לסגור את דף האינטרנט,ולהפעיל מחדש את האינטרנט אקספלורר מחדש)? *מערכת ההפעלה שלי היא:Windows 7 Ultimate 32-Bit. *הספק כוח הנ"ל+כרטיס המסך הנ"ל - הם חלק ממפרט המחשב שלי. תודה רבה מאוד מראש נ.ב.אם צריך עוד פרטים לגבי מפרט המחשב שלי ובכלל - רק תשאלו,ואענה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי. יש לי שאלה לגבי הרזולוציות.. נגיד ויש לי קרייסיס וורהד ושני כרטיסי מסך: 9800GTX+ ו 8800GT. נגיד ויש לי רזלוציה נמוכה, 1024*768. ב 8800GT אני שם הגדרות הכי גבוהות, ואני מקבל FPS מסויים, אז גם ב 9800GTX+ אני אקבל את אותו ה FPS בגלל הרזולוציה הנמוכה, או שיהיה שיפור משמעותי? כי ראיתי בנצ'ים של 8800GT ושל 9800GTX+ על רזולוציות נמוכות ויש שיפור משמעותי, במיוחד ב 1024*768. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לNVIDA או ATI אלא ליצרניות של הכרטיסים ASUS ,GIGABYTE ,XFX , PNY וכו..... אני רוצה את ה 480 GTX של NVIDIA ומתלבט בין החברות ....יש הבדלי מחיר גדולים וחשוב לי מאוד לדעת מה ההבדלים במיחר ומי נחשבת לאמינה וטובה ביותר
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…
-
EveCool VC-RHC Turbo accelero S1 \ S2 מה מהם עדיף והאם הם יתאימו ל-AGP הכרטיס של פליט PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא קיימת (לפי החיפושים שלי) גירסה אנגלית בלבד - לא "localized" של הדרייברים 44.03 של NVIDIA ל2000 וXP, אז ערכתי אותם בעצמי ויצרתי גירסה עם אנגלית בלבד, חוץ מזה הוספתי להם תמיכה ברזולוציות 768X576 (עובדת בטוח) ו 720X480 (הטלויזיה שלי לא תומכת אז אין לי מושג אם זה עובד) בשביל עבודה עם TVTOOL ברזולוציות האלה. הדרייברים עובדים בצורה מושלמת על המחשב שלי. אני מוסיף להודעה הזו את הקבצים nv4_disp.inf ואת nv4disp2.inf, צריך להחליף את הקבצים המקוריים בקבצים האלה והכל עובד מצויין. ניתן גם למחוק את כל קבצי השפות - nvr*.dll, nvwr*.dll וגם את כל קבצי העזרה (nvcp*.hlp) אבל חוץ משני הקבצים של האנגלית nvcpl.hlp, nvcpeng.hlp לא חייבים למחוק אותם, אבל לי הם הפריעו בעין. עריכה: הוספתי רשי…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רכשתי את ה9600GT 512mb oc האים טעיתי שלא חיכיתי ל-4850 ואים כן עד כמה טעיתי?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מי מביניהם יותר טוב? 7600gs רגיל של לידטק x1600pro golden של פליט או x800gt 128 mb (תשימו לב זה 128 מגה ולא גרסת ה256) תודה! אגב זה ממש דחוף
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי...אני מחפש כרטיס מסך למחשב .. השימושים שלי זה למשחקים כמו שוטינג ודיאבלו ו - WOW ובסגנון הזה... יש הבדל גדול בין הכרטיסים? על מה הייתם ממליצים? ומה ההפרש בסכום פחות או יותר.... תודה....
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך להודעתי הקודמת (שאף אחד אגב לא הגיב לה..) אני מסיק בעצמי (למרות שאם למישהו יש הערכה טובה יותר שיגיב שם בבקשה) שכרטיס המסך אינו תקין עוד וצריך להחליפו. לכן עליתי עם תקציב שהוא 400 ומטה לכרטיס חדש, כהשימושים העיקריים בו הם משחקים כמו CSS, והגדרות גבוהות לא ממש חובה אה וגם המון TV OUT. למעשה TVOUT כמעט קבוע. כך שצריך כרטיס מסך שיהיה נוח לTV OUT. מה שאני חשבתי עליו זה: 9500pro 9600XT 380 x1550 480 sparkle 7300gt 500 " 7600gs 600 המספרים הם המחיר שיעלה לי להביא את הכרטיס. עם נטייה לATI כשבפרט ה9600XT קורץ לי הכי מכולם, בעיקר במחיר האמת.... אבל אני לא מעריץ של סדרת ה9000 של ATI [היה לי 9600 לא זוכר איזה דגם באחד המחשבים, לא PRO ולא XT, ממש היה גרוע, גם 9…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו יודע עד כמה הכרטיס הזה הוא תלוי מעבד ? אני מעוניין לשדרג את-8800GT הנוכחי שלי ולהחליפו ב-HD5850. אני מריץ מעבד E6750 , השאלה שלי היא אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עבור הכרטיס החדש.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין בATI HD4770 למדיה סנטר שלי.המדיה סנטר מחוברת למסך 50 אינצ' טושיבה עם HD מלא. אני מעוניין להפעיל סרטים וגם קצת משחקים,האם הכרטיס בעל עוצמה מספקת להתמודד עם מסך זה? אז מה אתם אומרים???
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכם רציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo וכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחר בעיה די פשוטה בכרטיס המסך: בקשתי עזרה ,ובפורום זה הציעו לי להוריד דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלי מהאתר של IDNVIDIA ,וכך עשיתי. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו בעיה חדשה לגמרי: הווינדוס לא עולה לי ........................................... הווינדוס עולה אוטומטית ב SAFEMODE והמסך ההתחלתי אומר לי שיש בעיה, כנראה בגלל התקנת חומרה או תכנה חדשה ואז אני צריך להמתין 30 שניות, ואז עולה הסמל של ווינדוס אקספי ואז לא קורה כלום פשוט המסך נתקע .. מה לעשות??
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
העם הכרטיס מסך x radeon 1950 pro יריץ את crysis ואת קרבון על הדברים הכי כבדים?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד I5 2500 ובמשחק, הגדרתי את הגדרות הגרפיקה על HARDCORE. כל חצי דקה, המסך שלי יצא מתצוגה לגמרי למשך מס' שניות והיה רשום שאין אות. כשהחזרתי את ההגדרות ל- GAMER, המצב לא חזר על עצמו. כרטיס המסך הוא חדש לחלוטין. פתרון כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 כרטיסים ללוח MSI שלי שתומכת ב SLI ואני לא ממש יודע אם זה שווה, זה טוב, זה כדאי (כסף לא הבעיה), יש לי כבר את ה X850XT של ATI ןחשבתי לקנות בסוקט השני את ה6800U, זה יעבוד טוב בלי לפגוע אחד בשני וכדומה, בבקשה הסברים דחוף?????
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך יותר טוב Geforce 8800 Ultra 768MB או ATI HD 4850 512MB תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כדי להשתמש ב flashrom צריך להיות בדוס והבנתי שאי אפשר לצאת ל דוס מ xp מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רזולוציה 768X1366 <==== הרזולוציה של המסך . http://video.org.il/product.asp?productid=374 רזולוציה 1280X1024 <===== הרזולוציה העדיפה על ה - 7800GT של לידטק אתם חושבים שבמשחקים המסך יתעוות או משהו כזה ? .. הוא יהיה מחובר על DVI
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-