עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 8600 gts לא רע בכלל מריץ הכל חלק World in Conflict BioShock Enemy Territory - QUAKE Wars lost planet Ghost Recon Advanced Warfighter 3DMark06 6109 9688 3DMark05 16595 3DMark03

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  2. שלום לא ידעתי אם אני צריך לכתוב את זה פה... מצטער מראש אם טעיתי אז ככה: הבעיה שלי היא שהכל מה שיש בחלק העליון שלל המסך הופך להיות קטן ככל שהוא מתקרב למעלה אבל כל שאר המסך בסדר גמור מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by X1peL-,

שלום,קוראים לי אביאל והבעיה שלי היא די מסובכת אני יסביר לכם, נכון שמפעילים את המחשב כמו לכולם הרזולוצייה שאתה מגדיר דרך לחיצה על לחצן ימני->מאפיינים->הגדרות אצלי זה על 10248X768 סבבה הכל טוב. אבל עכשיו שאני לוחץ על הכפתור Menu במסך שלי זה לא כותב לי כמו פעם שהרזולוצייה העכשוית היא 1024X768 אלא זה רושם לי איפה שאמור להיות הרזולוצייה רשומה זה רושם "PRESET MODE" ואני לא יודע איך לתקן את זה עכשיו עשיתי שם דרך לחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, על "פתרון בעיות" והיה שם פתרון בעיה בשם "המחשב לא מגדיר רזולוצייה ליותר מ640X480 ו16 צבעים" מה שאצלי רק שאצלי אני יכול להגדיר 32 צבעים רק לא יותר מהרזולוצייה של 640X480. פירמטתי את המחשב כל הדרייברים שלי מעודכנים ממש הכל טו…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by x-pac,

האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4793

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by rget,

אהלן, בגלל שהאקסבוקס,קיבל rrod,אני נאלץ לעבור למשחקים במחשב,כרגע אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את mass effect 2 כדי שאוכל לשחק כמו בן אדם ולא שכל שניה המחשב יתקע, המפרט שלי הוא: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 4GB NVIDIA GeForce 8400 GS 256mb התקציב שלי הוא עד 800-900 שקל,איזה כרטיס מסך נורמלי אפשר לקנות בטווח המחירים האלו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by ohad_y,

אהלן חברים.. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח אפשר לחרוג קצת.. הכרטיס ישמש למשחקים ולצפייה בHD מידי פעם.. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2570 אשמח לעוד הצעות ותודה רבה,ואני מחפש רק GEFORCE.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by exXxTreAm,

מי מביניהם יותר טוב? 7600gs רגיל של לידטק x1600pro golden של פליט או x800gt 128 mb (תשימו לב זה 128 מגה ולא גרסת ה256) תודה! אגב זה ממש דחוף

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by House M.D.,

לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by אדי44,

שלום ברשותי מחשב ישן הכולל: לוח אם ASUS P4P800 וכרטיס nvidia GV-N52128D כרטיס המסך התחיל לעשות בעיות ואני מעוניין להחליפו.לפי הניירת הלוח תומך בכרטיס 1.5V AGP 8X ממה שנמכר היום בשוק ,איזה כרטיס יכול להתאים ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. אהלן, אני רוצה לחבר את המחשב של אחותי לטלוויזיה כדי שתוכל לצפות בסרטים. כרגע יש לה כ. מסך OnBoard ללא חיבור S-VHS. אני מתלבט בין X1300 ל- 7300GS אבל אשמח לקבל המלצות אחרות (ובעיקר זולות יותר!)

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את הכרטיס הוא שוה את הכסף? הוא לוקח את x800gto? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5825

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Pika007,

חבר שלי מחפש כרטיס מסך בתקציב הנ"ל בבקשה להגיב מהר, זה דחוף!

13. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/ מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני.. ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ... atikmdag had stopped working and has recovered זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת הנה בקצרה השלבים: 1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper. 2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה. 3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8 4.התקנה של vista SP1/ 5. הסרה של העדכון KB952287 6. ביטול UAC 7. ניקוי ה-registery. קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחי…

14. Started by shdrthki1,

הכרטיס מסך הוא 5850 אקסטרים של ספייר והבעיה היא שלפעמים כל התמונה במסך קופצת לשנייה שמאלה וחוזרת, ניסיתי להחליף דרייבר וזה אל עזר, הכרטיס מסך עבר OC +הוספת מתח(אבל זה קרה גם לפני הOC) , זה לא ממש מפריעה לי (כי זה קורה פעם פעמיים ביום לא יותר) אבל השאלה שלי היא אם הבעיה הזאת +OC +הוספת מתח יכולה לגרום נזק לכרטיס או לקיצור חייו ? ואם יש דרך לסדר את הבעיה ללא מימוש אחריות(בעיקר בגלל שכנראה לא יביאו לי אחריות אחרי הOC)

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. באחוזים מה תהיה ירידת הביצועים??

16. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצות לכרטיס מסך לצורך ישומי עריכה גרפית ועריכת וידאו (פוטושופ ופרמייר CS4). הכרטיס אמור לפעול תחת מערכת חלונות 7 (ultimate) בארכיטקטורת 64bit. הינה עוד כמה פרטים על המערכת: * מעבד - core2 duo E8400 * לוח אם - Asus P5QC * זכרון - 2GB DDR2 800MHz * במחשב מותקנים שני דיסקים - אחד של 160GB, ועליו מוקנת מערכת XP PRO, ודיסק נוסף חדש בנפח 320GB, שעליו אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה החדשה (בשלב הראשון זו תהיה מערכת דואל בוט. לאחר מכן, המחיצה של ה-XP תפורמט). הכרטיס חייב לתמוך ב-openGL 2.0, וב - shader model 3.0 (רוב כרטיסי ה-HD של ATI תומכים כבר בגרסה 4.1) הגג העליון של התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 900 ש"ח. על מה תמליצו? תודה! תוספת - בשל נסיבות מסו…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by mind5,

מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  18. האם יש לו ביצועים טובים? כמובן ביחס למחירו...

19. Started by shay2028,

ערב טוב לכולם. קניתי כרטיס מסך חדש HD4850 VAPOR X 512MB וכשאני משחק NEED FOR SPEED UNDERCOVER התמונה מקוטעת ניסיתי את כל הרזולוציות וללא הועיל מקוטע גם בהגדרות הכי נמוכות ואפילו ב 800x600 עם V-SYNC יש שיפור מסוים אך עדיין תמונה מקוטעת. הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש אך כלום לא עוזר יש לי 4 גיגה זכרון של OCZ ומעבד E7400 המחשב חדש אחרי פורמט עם ןינדוס XP ודרייברים הכי חדשים 9.7 . אשמח לעזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום לכולם רכשתי את כרטיס המסך 9800gtx+ 1gb של ג'יגהבייט. בנוסך לכרטיס עצמו, קיבלתי כמה דברים, ואחד מהם היה קבל שמחברים ללוח אם , עם שני חוטים דקים, אדום ושחור, על החיבור של השחור כתוב GND ועל החיבור של האדום כתוב SPDIF מישהו יודע מה מטרת כבל זה? האם הוא הכרחי? תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by uzana2004,

בס"ד SAMSUNG 17" 793DF ב- 710!!!

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום לכולם, נכנסתי ל- Manual של הכרטיס TI4800 של חברת GainWard TI4800SE. והיה רשום כך: "Windows will allow displaying its desktop on TV But DVD Playback is not possible..." והם מסבירים בהמשך כי ה- DVD מגיע עם הגנת Macrovision - MV7. ולכן הם לא מאפשרים את יציאת ה- TVout כאשר מריצים DVD. " DVD Decoder software will be stopped from oparetaing" רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה בפועל או בכרטיס זה ספציפי או באחר (חברה אחרת) ? והאם בכרטיסים נוספים המבוססים על Nvidia גם קיימת ההגנה הזו ??? בתודה מראש, גיא. מצורף החלק ב- Manual שמדבר על מה שהצגתי

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שיחליף את הhd4770 שברשותי. כעת המערכת היא i5 סוקט 1156 לוח p55a ud3 זיכרון 4 ג'יגה ספק seasonic 400w מארז 6a19b כמובן :כרטיס שיכנס למארז הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by com555,

דבר ראשון רציתי לדעת מה זה אומר שיש לי בכרטיס tv out? אני יכול לשים סרט במחשב ולחבר את זה ולראות בטלוויזיה? אם כן רציתי לדעת איזה כבל אני צריך לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים