כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש מעבד רמה אחת פחות מהדגמים8800/9600 בפחות מ800 שקל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
GIGABYTE GV-R577D5-1GD-B מישהו יודע משהו על הכרטיס הזה? E6300 לא יהווה מחסום בשבילו? למה הוא משתווה או בכמה הוא יותר טוב מ... 4850? 4870? בכמה אפשר למצוא? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המפרט של המחשב P4 2.4G בטכנולוגיית HT לוח אם של INTEL-PRL 865 1GB זיכרון של KINGSTON DDR 400 MHZ 80GB דיסק קשיח אני מתלבט בין רכישה של GeForce 6800 Le לבין GeForce 7600 GS האם ההבדל בינהם משמעותי למחשב שלי...מה גם שאני לא הולך להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציות הגבוהות ביותר...במקרה הטוב אני משחק ב )Full Spectrum Warrior 2, Splinter Cell and Ghost Recon מנ גם שהבנתי מהמדריך שלא משתלם להשקיע בטוכנולוגיה של AGP8X מכיוון שזה משהו מאוד ישן שדי נעלם... מה מומלץ על מנת שהמחשב שלי יוכל לחיות בכבוד עוד שנתיים שלוש? תודה מראש על העזרה רפי
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חיברתי את הכבלים הכל עובד ומהסך שלי פועל על 1680x1050 אז הוא עושה לי את הטלוויזיה(crt) גם ככה ואני לא מצליח לשנות בטלוויזיה רואים והכל רק שהרזולוציה גובה מידי לטלוויזיה ואז אני צריך לזוז עם העכבר לצד ליראות את כל השולחן עבודה סרטים וכו'... ניסיתי ללשנות וזה לא משנה זה מראה מסך רזולוציה גבוהה בלי צבעים טלוויזיה סוני 29 אינץ כרטיס מסך 4850 ati כבל-video
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הי אני משתמש ב ATI RadeOn 9200 ןמסך LCD של BENQ FP781. משום מה בזמן האחרון כשאני משנה את הרזולוציה של המסך, פשוט גודל התמונה המוצגת נהיה יותר קטן (התמונה מוצגת רק על חלק מהמסך). איך אפשר להחזיר את זה למצב נורמלי? תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני מקבל מלוגיק את הX1900XT של ספיר ב 2550 ואם תהיה ירידה בשבוע הקרוב אז המחיר יתעדכן לפיה אם כדי לי או שכדי לקנות אותו מנועב או מKSP כי המוכר שיגע אותי על החברה שהיא חשובה ועד העכשיו הבנתי שהיא לא כל כך חשובה וגם שזה לא טוב שחנות עושה יבוא אשי ושזה פגעה באחריות תוכל לעזור לי ולהסביר לי מה קורה פה? האם הוא מנסה לעבוד עלי או שמה הוא צודק (כרגע הזמנתי ואני מחכה רק ל E6600 שיגיע סוף חודש ) בבקשה תוכלו לעזור לי אני משקיע הרבה כסף ואני לא רוצה שיעבדו עליי תודה מראש (אני מצטר אם נקבתי בשמות של חנויות אם אסור לי אני ישנה סליחה)
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחרונה החלטי אם אבי שכדי שנעביר את כל הוידאו המשפחתי לפורמט דיגטלי כלשהו....)VCD, SVCD, DVD...( איזה חומרה לדעתכם כדאי לי לקנות... תודה מראש אמנון אריאל
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ניסתי עם הדריוורים ,ניסתי עם Tvtool אבל לשב . יש איזה משהו ששכחתי ? יש איזה בעיה מסוימת עם זה ? בTVtool אחת הקטגוריות היתה חסומה בגלל שnvidia סרבו לתת להם את הפרטים המתאימים ... ובאחד הפורומים שבדקתי קראתי שיכול להיות שיש בעיה עם LCD שמחובר ב Dvi כמו אצלי מישהו הצליח לראות בטלוויזה משהו ? ואיך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי יש לי gforce 7600gt נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר אבל בהתקנה הוא רושם לי שהדרייבר לא מתאים איזה ואיפה אני אמור להוריד אחד חדש ? יש לציין שכל המשחקים HL2 FEAR NEED FOR SPEED עובדים לי טוב חוץ מ FAR CRY שפתאום התחרפן אז חשבתי לעדכן דרייבר מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הייתי יכול לקנות 8600 gt מה יותר טוב ?(לא אכפת לי ש ה 8600gt תומך ב dx10)
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפי מאמרי ה-web הבנתי ש 8800gt יותר טוב למשחקים אבל ה hd3870 יותר טוב לקידוד ועריכה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מבין השניים הוא יותר אמין. האם זה נכון שבכללי ati radeon יותר אמינים מ-nvidia? ואיך ה-hd3870 בהשוואה ל 8500gt, ואיך הוא בהשוואה ל-8600gt? והאם hd3870 תומך בכל המשחקים?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני מריץ משחק האם המעבד או הזכרונות של המחשב נכללים ברמת הביצועים של המשחק? או שהמשחק משתמש רק בכרטיס המסך? השאלה שלי נובעת בכדי להבין אם לשפר את ביצועיי המשחק יש צורך לעשות OC לכול המחשב? האם מספיק רק לבצע המהרה בכרטיס או שהמעבד והזכרונות קשורים? תודה רבה ושבת שלום לכולם
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך TFT איכותי, שישמש בעיקר למשחקים (כלומר לא משהו שצריך להתאים לצפייה בסרטים או משהו כזה..). אני לא יודע איך הענין של קצב ריענון עובד במסכי TFT אבל אני מחפש משהו שיוכל לעבוד ב100hz ברזולוציה של 1024X786. אין לי ממש תקציב כרגע אבל הייתי אומר שהוא נע באיזור ה2000-3500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי אם אני צריך לכתוב את זה פה... מצטער מראש אם טעיתי אז ככה: הבעיה שלי היא שהכל מה שיש בחלק העליון שלל המסך הופך להיות קטן ככל שהוא מתקרב למעלה אבל כל שאר המסך בסדר גמור מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הי, יש לי hd4850, אני רוצה לחבר את הממיר שלי לכרטיס מסך כINPUT ולראות TV במחשב, יש אפשרות לעשות זאת או שאני חייב כרטיס TV? תודה,
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות בתוך המשחק יש פיקסול וטשטוש מוזר. ניסיתי בכמה משחקים, ניסיתי לבדוק את ההגדרות אבל הכל נראה תקין. אני צריך לינק לדרייבר, אין לי מושג איך למצוא יש לNVIDIA מיליון סוגים וגירסאות. ATI הרבה יותר מסודרים בקטע הזה. כשאני עושה ABOUT בלוח בקרה של הכרטיס הוא כותב 2.4.370.04, לא אומר לי הרבה...
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם רדאון 9200 וקיבלתי מהחנות (אמרו לי שהגיע עם הכ. מסך) קבל מקצה אחד s-video 9 פין ומצד שני 4 חוטים - s-video אחד ירוק ואחד כתום 4 פין נקבה, ושני מחברי rca נקבה גם כן אחד כתום ואחד ירוק. מה לעזאזל הכבל הזה אמור לעשות??? ??? ??? ?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקי א אני רוצה לדעת פרטים על הX700 החדש.. 1. כמה גרסאות? אני מתכוון (pro,xt וכאלה) 2. מתי יוצא בארץ? 3. כמה יעלה בש"ח בערך וזהו תודה רבה?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי את המחשב הבא: Intel e6750 Gigabyte GA-P35-DS3 שני ג'יגה זיכרון (667mhz) 320 ג'יגה דיסק קשיח וכרטיס מסך - Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי שיהיה חזק יותר מזה? מכיוון שמאז הקנייה של המחשב, לפני כשנה וכמה חודשים, לא התעניינתי כ"כ בנעשה בשוק, אין לי מושג מה מסגרת התקציב שאני צריך להגדיר. כמו כן, בכמה הייתם ממליצים לי למכור את הכרטיס הזה? (מצבו מעולה!)
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי כמה היום שווה כרטיס מסך הנל בגירסה OC של גיגהבייט מיד שניה כמובן? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קבלו מה מצאתי היום בחיפוש אחר 9600 http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=59&Item_Id=18355 READON 9800 PRO 256BIT 128MB ב 959 ש"ח ולא אני לא עובד שם אני קניתי ממקום אחר ב1200 ש"ח כמו פראייר לפני חודש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=006598&cid=999.821 שווה 550 שקל?
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-