עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה, הכרטיס מסך שלי הלך (9500GT), ואני מחפש אחד חדש במחיר יחסית זול. המטרה היא שהמשחק BF:BC2 (מי שמכיר...) יעבוד חלק, מצידי על גראפיקה נמוכה... בקיצור, הסתכלתי על ה-220GT, ואני לא ממש מבין מה ההבדל בינו ל-9500GT... אני בטוח שיש הבדל, אני רק רוצה לדעת מהוא ואם הוא משמעותי או לא... תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. היי, אם אפשר אז קצת עזרה: מעבד: Intel core duo E6550, 1333Mhz לוח אם: Asus P5N-E s775, 650i SLI זכרון: 3GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: eVGA 8600GT ספק כוח: Thermaltake 550W מסך: Samsung 22" 1680x1050 יש המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח? ותודה אמיתית למי שמתפנה לעזור!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי עכשיו את ה Radeon 2900HD (כור חשמל מצויין) אני רוצה להחליף אותו בכרטיס שיצורך מעט מאוד חשמל שניתן יהיה להמשיך לשחק איתו במשחקים בצורה מכובדת בתקציב של עד 250 ש"ח גג אם יש בפחות ועלות תועלת זהה אז עדיף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  4. הכרטי שיש לי כרגע הוא גיגהבייט 6600 וכנראה שבק חיים.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by מאיה גרינברג,

מה עדיף ? GIGABYTE HD 4670 1GB ב 380 ש"ח או PALIT 9600GT 128BIT 512 ב 420 ש"ח ? http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=628 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3059 או לקחת PALIT 9600GT 1GB ? ב 440 ש"ח ? http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=996

6. Started by spektor,

המחשב שלי: מעבד - Intel e8400 לוח אם- gigabyte ga-ep35ds3 זכרון - 4gb DDR2 ספק כחספק כח-enermax modu82 525w רזולוציה:1680-1050 אני רוצה בעיקר למשחקים . תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by blackflag,

אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שאני אוכל להשתמש בו למשחקים כי כרגע גם משחקים ישנים אני לא מצליח להריץ בצורה חלקה. ממה שהצלחתי להבין ה-4670 מסתמן כאופציה מתאימה כי אני לקנות אחד במחיר סביר מאוד ומצד שני אני לא צריך להחליף את הספק כי הוא לא דורש הרבה. אמנם הספק שלי גבולי אבל ראיתי שיש עדויות שהוא יכול לסחוב את הכרטיס מסך הזה. לפני שאני קונה, האם יש משהו שאני מפספס?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by LIRON1,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GTX460 ומסך DELL U2311H ועוד מסך שכרגע לא בשימוש LCD פשוט של VIEWSONIC VG700 מה שאני צריך לעשות זה לחבר לחיבור DVI השני של הכרטיס מסך? או שצריך לשחק קצת בהגדרות? ואיך אני מחלקק את המסכים? כאילו במסך אחד אני משחק ובשני באינטרנט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by madror,

מבולבל מהיצע הכרטיסים, מבקש את המלצת הפורום לכרטיס מסך (בעדיפות ל AMD) שיתאים לגימינג סביב תקציב של 600 -700 שקל. לא הבנתי לדוגמא איזה כרטיס "חזק יותר" 5770 לעומת 5830 (שניהם נמכרים סביב אותו המחיר , אני מניח שה 57XX ישן יותר ,אבל ה 5X30 חלש יותר מה 5X70 ? ). אשמח לסדר בנושא, תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by blueman1,

אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרטיסי מסך של nvidia או שזה אומר שאני פשוט לא יכול לשים שני כרטיסים של nvidia אבל כרטיס אחד כן? ואותו כנל אם יש לי לוח שתומך ב sli תודה רבה לכל מי שיכול לעזור שי

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by gotex,

איך הכרטיס הזה יחסית ל 800 שקל geforce 6600 extreme edition PCI EXPRESS 512 DDR3

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אני תכננתי לקנות כרטיס טלויזיה די מזמן אבל חיכיתי לעבוד קצת בחופש ואולי לקנות פשוט טלויזיה. לצערי, לא מצאתי אף טלויזיה מתאימה בישבילי אז אני חוזר לרעיון של כרטיס טלויזיה. לפחות אם אני בכל זאת לא ימצא טלויזיה. אז ככה, המפרט שלי מצויין בצד והמסך שאני עובד איתו הוא ה-1970HR (החדש). האיכות תיהיה טובה בזמן צפייה בטלויזיה (ממיר של יס. לא יודע אם זה משנה)? אני מדבר על כרטיסי Low-mid range. אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי אני מתכנן על פלזמה לחדר. אה ואיך תיהיה האיכות בהשוואה לטלויזית מקרן אחורי למשל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Dimer,

יש לי בעיה עם מסך CRT של MAG. דגם של המשך הוא 786FD. כשאני מדליק אותו ה -POWER LED נדלק בצבע ירוק אבל המסך לא מראה שום דבר ואחרי זמן קצר ה -POWER LED מתחיל להבהב בין ירוק לכתום. ניתקתי כבר את המסך מהמחשב אבל הוא אפילו לא נותן את סיגנל הבדיקה , הסיגנל בו כתוב שהוא לא מחובר למחשב וכו'...... ניסתי להוציא ולהכניס בחזרה לחשמל (בפעמיים הקודמות זה עזר....) אבל עדיין לא עובד.... אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. יש לי Gigabyte Fx 6800 128mb .. עכשיו קניתי אותו די ממזמן והביצועים שלו לא בדיוק כמו שחשבתי שיהיו... אני מקבל ציון של 4000+- ב3DMark 2005 ולפי הביצועים שחשבתי שיהיו לו זה לא מספיק... בקיצור... בדקתי בeverest והMemory Clock שלו הוא 351Mhz למרות שהוא אמור להיות 700... וכך גם מסומן בדרייבר.. ברגע שאני מנסה לעשות overclock ליותר.. הוא מצליח אמר שהוא מצליח ..בeverest הוא לא משתנה והטמפרטורות מתחילות לצנוח... מה הבעיה פה?? תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by gbox,

בס"ד איזה כרטיס מסך כדאי ב400-500 ש"J תודה רבה

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by DS,

אז ככה. קניתי מחשב לפני כשנה או פחות אפילו והוא הגיע עם כרטיס מסך: GeForce 4 MX 440 SE. עכשיו אני רוצה לשדרג(כל אחד שהוא גיימר היה) ואני צריך שתעזרו לי: יש לי חיבור AGP 8X והבעיה שכרטיסי המסך שאני רוצה הם PCI EXPREESS. ישנם עדיין כרטיסים של AGP 8 אבל לא הרבה. יש אפשרות לשדרג ל PCI E? אגב אני מתלבט בין: ATI RADEON 9550 ATI Radeon A9250 אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לא שמתי לב. SORRY

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

ערב טוב לבעלי הכרטיס GF6600 מהם הדרישות מערכת של הכרטיס? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=172 http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm והאם הספק שלי יריץ את הכרטיסים?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי את הכטיס הזה {7900GT} זה אחלה כרטיס הכל עובד סבבה אבל בחלק מהמשחקים הHDR לא עובד עם AA שזה דבר ידוע בטח לכולם אז רציתי לדעת אם יצא איזה תיקון כלשהו הוא שיש איזה קומבינה להפעיל את שניהם ביחד?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by ggeell,

יש לי בעייה עם כרטיס מסך במחשב שקניתי . המחשב חדש . כנ"ל גם הכרטיס . כשאני מדליק את המחשב ובשנייה שאני מגיע לשולחן עבודה , המסך כאילו מרצד לשנייה ויש קווים אנכיים ...זה ממש לשנייה. כמו כן ,אותה בעייה כשאני לוחץ על האייקון של תוכנת ה-CATALIST של ATI שנמצאת קבוע בשורת המשימות (כשאני רוצה להכנס להגדיר מעבר לתצוגה ל-TV) . האם מישהו יודע מה הסיבה ? הכרטיס אולי פגום ? אולי משהו בגדרות ?למרות שעשיתי התקנת כרטיס דרך הדרייבר המצורף ללא שינוי הגדרות כלשהן . אגב, לא מצאתי עדכון דרייבר שאולי היה פותר את זה , אם בכלל. מישהו נתקל בתופעה ? תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by OuTsIDe,

כותרת?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by natan805,

שאני מפעיל את המחשב זמן רב .ואחרי זה אני מפעיל nfs cabon המשחק מתחיל לרוץ מהר מדי .פשוט הרכב וכל התמונות מתחלפות מהר . call of duty פעם עובד מהר מהר פעם פחות . יש למשהו מוסג מזה? בכרטיס הקודם שלי 6800xt לא היה את הבעיה הזאת ב nfs c

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  23. אהלן אנשים, אני קונה עכשיו מחשב, ואני מתלבט בין כמה חברות של ה - Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E, אין לי מושג איזה חברה טובה יותר ואיזה פחות. רק את GIGABYTE אני מכיר :-\ אשמח אם תוכלו לעזור. אני לא Gamer, משחק משחקים כמו FIFA, PES, NFS, GTA וכו, כרגע אני יודע שלא תהיה לי בעיה להעלות אותם אבל אני רוצה שגם עוד שנתיים-שלוש הם יעלו לי. הדגמים: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,515.00 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,500.00 LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 XFX GEFORCE 8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,525.00 המחשב נקנה ב"נעה מחשבים" http://www.noacomp.co.il. אם יש לכם כרטיס מסך אחר מאלה שאתם חושבי…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by shlominavi,

שלום יש לי מפרט כזה P4 3GHz זכרון: 2GB לוח אם: ASUS P4V800X עם יציאה AGP כרטיס מסך : ATI 9600XT אני רוצה לקנות מחשב חדש...ואת המחשב עם המפרט למעלה אני מעביר לאחי והוא גיימר בינוני + עכשיו הלוח שלי הוא עם AGP ולכן אני מוגבל בבחירת כרטיס מסך טוב חדש...התקציב שלי הוא עד 950 גם שאלתי פה ושם אנשים הם הסבירו לי משו על צוואר בקבוק ודברים כאלה שלא כל כך הבנתי חשוב לציין שחשוב לי בכרטיס שהוא יעבוד טוב ויראה משחקים כבדים בצורה טובה וחלקה...נתנו לי גם 3 אופציות ואם יהיה צוואר בקבוק אז תנו לי פתרון...כי לא ניראה לי יש לי תקציב גם להחליף מעבד ati x9600pro 256MB 128bit pine nvidia 7600GS 512MB XFX 128bit ATI X1950pro 512mb 256bit ועוד אחד...שהרבה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס המקסימלי שהמעב…

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by deking,

שאלה בנושא

• 5 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.