עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Make_Party,

יש לי לוח אם Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) לצערי עכשיו אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש אבל הלוח שלי לא תומך בה PCI-E כדי לי ליקנות לוח חדש? הוא שעדיף לי ליקנות כרטיס של AGP יש לי תקציב של 3000שקל ואם להחליף לוח אז איזה לוח וכרטיס מסך אתם ממליצים? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  2. אני יכול להביא כל כרטיס מארה"ב אשמח אם תגידו לי מה הכרטיס הכי טוב שקיים כיום ל AGP תדרגו לי 5 כרטיסים בבקשה. תודה מראש.

3. כמו שכתוב בכותרת- אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה, קראתי בהודעות אחרות שיש כרטיסים ומתאמים מיוחדים, אך לא הצלחתי למצוא אף אחד כזה. מישהו מכיר אופציה כלשהי לחבר אותו באיכות טובה ובכמה שפחות כסף? תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Gigabyte GeForce 6600GT 128MB AGP GV-N66T128VP Bulk או Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 256MB AGP המחיר אותו דבר בארך..ואני מתאר לעצמי שה1600 אוכל אותו....אבל סתם כדי להיות בטוח אני שואל את המומחים של HWZONE!.. תודה!

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המחשב בתקופת הקיץ/קצת אחרי כרגע יש לי כרטיס AGP.. אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש רק בשביל PCIX ועם תמיכה בDIRECX 9 בלבד מישהו יודע צפי?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש nVIDIA GeForce 6800GS 512MB Palit או Radeon X1800GTO 256MB Sapphire אבל אין לי מושג איזה מהם מתאים למחשב שלי... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by vivalir,

היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב 6200 או 9600? תדוה מראש

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by roKp,

איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GUNZ,

יש לומר שכרגע יש לי כרטיס מובנה של הלוח והוא באמת לא נסבל אני משחק מישחקים פה ושם ממש לא יותר מדי רצוי מהחנות KSP כי יש אחת בראשון ונוח לי ללקנות משם עכשיו תמליצו על כרטיס שעולה כמה שפחות ויכול לסחוב מישחקים ככה מדי פעם יש לומר שהוא לא צריך להפעיל את המישחק בצורה מושלמת אלה שיעבוד נחמד לפני זה היה לי גיפורס 4 440MX והייתי מבסוט ממנו עד שהוא נישרף חשבתי על 9550 של רדיאון 128 MB 124 BIT? איך הוא בסדר? איפה יש אותו הכי זול? הלוח תומך רק ב AGP

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by omrisc,

אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסכי סמסונג 730B ו740B וכמו כן אודה לכם אם תמליצו לי על מסך מחשב בתקציב של עד 1,500 ש"ח אם אפשר לקבל הסבר לאדם הפשוט שאינו מבין במונחים מקצועיים אך מאד מעריכה את האתר הזה כאתר לאנשים שמבינים בתחום, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by mdmdmd,

שלום יש לי מחשב יחסית חזק עם 3.0 GHZ ו 1024 RAM אבל ספק רק של 400W השאלה שלי היא כזאת: איזה כרטיס הכי שווה לי לקנות במחיר של עד 1500 ש"ח PCIE אין לי בעיה עם יד שנייה! אולי אפילו עדיף.. האם כדי לקנות בכלל כרטיס מסך יד שנייה? מה הסיכונים? האם אני אצטרך לשדרג את הספק כוח כדי שיוכל להחזיק את הכרטיס (אם שאר המפרט שלי רלוונטי תגידו ואני אפרט) תודה מראש

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by tgen,

אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום.... יש לי כמה שאלות בנוגע למשהו.... אני יכול להשיג מחבר ?ATI RADEON 9600 PRO 128 MB? ורציתי לדעת מה הכרטיס הזה שווה.... אני מתכוון כיום איזה כרטיס מסך (דברו איתי במחירים כי אני לא ממש מבין) שווה בערך ל"עוצמה" שלו? ואיך הוא יריץ משחקים של היום? (משחקים כמו Heroes 5 / Need for speed).... תודה רבה לעונים.... :yelclap:

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by raananan,

שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  16. אז בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי המסך הבאים: 1)RADEON 9600XT VIVO Sapphire 2)nVIDIA GeForce PX7600GS 256MB Leadtek 3)Geforce FX5200 128MB TV-OUT בקשר לראשון, הוא באמת בצורה מספקת בקטע של קליטת שידורי טלויזיה? והאם הוא מתחבר בחיבור אנלוגי (VGA)? בקשר לשני, האם הוא שווה מבחינת ביצועים את המחיר שלו? (754-857 שקל) ןבקשר לשלישי, האם הוא יהיה מספק מבחינת ביצועים כללים למחשב שכאשר אני ארצה לקלוט שידורי טלויזיה במחשב כמובן דרך כרטיס אחר?(אני מתכוון אם הכרטיס המסך השלישי עלול לעורר בעיות בגלל שהוא קצת חלש?) תודה מראש... משה D:

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by Nahum2,

אמרו לי משהו על טכנולוגיה בשם VIVA שאמורה לאפשר להשתמש בכרטיס המסך כמו בכרטיס טלוויזיה... אבל חיפוש קצר לא הוביע לתוצאות.... מישהו יודע משהו על זה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. האם הכרטיס מסך 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ יתאים למשחקים הכבדים ברזולוציה 1600X1200 ובכל הדברים האחרים על הכי גבוה (סביבה וכדומה) בלי ANTI LAYSING או איך שרושמים את זה או שאני צריך לקנות כרטיס מסך יותר משוכלל?? ואיזה אם צריך

• 51 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by barak_11,

Leadtek Winfast 7950 GX2 512MBX2 נכנס לפנדה כרגע במחיר דיי הזוי של 4464 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14050 לא ראיתי אותו עדיין באתר של לידטק, מצחיק ;D עריכה: חיפשתי סקירות בגוגל ללא הצלחה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן, יש לי DEll latitude 510 חדש ואני לא מצליח לחבר אותו לטלוויזיה. הוא כן מתחבר למקרן. יש למישהו מושג? לא הצלחתי למרות נסיונות שונים... יש לו יציאת S-VIDEO תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by cd73,

מי היבואן בארץ של חברת viewsonic

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. מתלבת בין השניים... מה עדיף יותר על השני ולמה?

• 13 תגובות
    • 868 צפיות
  23. שלום.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב,די כבד (פנטיום 4 של אינטל 3.00,לוח אם של אסוס,1024 RAM) ומצאתי את הכרטיס במחיר די זול (לפי דעתי-1000-1300) השאלה שלי היא-האם הכרטיס מומלץ לפי המחיר, או מומלץ באופן כללי?אני רוצה להריץ את -רוב- המשחקים של הדור הבא בhigh או אפילו בmedium עם fps חלק. תודה.

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by pergola,

יש מסכי LCD 19 אינטש עם 1600X1200 בכלל, כי באתרים אין את זה אם אני מבקש בחנות יהיה להם?? והאם כשאני יוריד תרזולוציה ל1280X1024 אז התמונה תמרח לי כי קראתי איפשהו שאם משנים מרזולוציה טבעית אז זה נמרח או משהו כזה וכרטיס מסך מה לדעתם יהיה יותר טוב 2 כרטיסי מסך של GTX בSLI או כרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים?? איך הכרטיס מסך הזה 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ?? והאם עוד שנתיים הכרטיסי מסך שיצאו יתאימו ללוח אם, אם אני קונה מחשב עכשיו ??

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים