כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מסך חדש, המפרט שלי בפרטים (x1900xt) למשחקים בלבד! אני צריך מסך CRT שיגיע לרזולוציות גבוהות ..קצב ריענון בריא ועדיף גודל נקודה כמה שיותר קטן כמובן חיפשתי בהרבה מקומות אבל הייתי רוצה לקבל הצעות מאנשים יותר מנוסים יש לי עד 2000 שקל (מעדיף לקנות בפחות אבל ..מוכן לעלות עד 2000) וגודל .. חובה מינימום 19 (אם אפשר 21 במחיר הזה (סביר להניח שלא) אז מין הסתם אני אעדיף) אממ, אז זהו ... תודה מראש לכולם ;D
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר שלי שגר באנגליה ביקש ממני שאני ישיג לו את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר הזה [50 יורו],מאנגליה.
-
הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)... מה אתם אומרים על המחיר???שווה? עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...? יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסרטה של canon mv700 ויש לי חומר שהסרטתי על הקלטת. יש לי חיבור של DV במצלמה. איזה כבל בדיוק אני צריך לקנות והאם צריך גם כרטיס כלשהו למחשב?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב לכרטיס מסך כזה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=378721 האם בתווך המחירים הזה יש כרטיס מסך יותר טוב? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למי יש PCB יותר ארוך? ל-7800 או ל-x1800xt ?? יש לי בעיה פשוט אני מתכנן בקרוב להתקין מערכת קירור מים ולעשות אוברקלוק קצת רציני הקטע שעם ה-lanparty שלי ה-7800 יושב בול על הצ'יפסט וזה דפקט ממש רציני כי אני לא יכול לשים בלוק קירור על הלוח ככה בקיצור יעזור לי אם ה-x1800xt קצר יותר כי חשבתי להחליף אותו גם ככה בכרטיס שלי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך X1800XT 512MB איזה חברה אבל לקנות?? מישהו יכול להביא לי גם לינק לאתר
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Dell LCD 19" E196FP זה מסך טוב ב1400 שקל??
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
למרות שהביקוש לכרטיסי AGP מתקדמים הולך ופוחת, חברות כרטיסי המסך לא מתכוונות להפסיק את הייצור שלהם. מבין הכרטיסים של NVIDIA, סדרת כרטיסים 6600 הייתה הבחירה הנפוצה והמשתלמת ביותר למי שהיה לוח תומך AGP. ככל הנראה סדרת 7600 תחליף את סדרת 6600 בכרטיסי AGP. האתר HKE PC פירסם סקירה על הכרטיס MSI 7600GS AGP. הנתונים של הכרטיס לא שונים מגרסתו של הכרטיס ל PCIE: 12 צינורות עיבוד. 400MHZ מהירות לליבה ו 800MHZ מהירות לזיכרונות. 128BIT רוחב פס לזיכרונות. 256MB של זיכרון DDR2. בהשוואה ל X1600P ל AGP, הכרטיס 7600GS AGP לא מפסיד פעם אחת! וההבדל בינהם הוא גדול! ואילו בהשוואה עם 7600GS PCIE הכרטיס ל AGP לא מנצח פעם אחת אפילו!, אבל ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים. המחיר של הכרטיס אמור להי…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/hwdb/gf7600gsagp-1.htm עושה רושם מצוין
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה אנשים!
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
9600XT 256mb שח-800 or 9550 256mb שח-650 יש הבדל גדול בכרטסי מסך אלה?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להפעיל את הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon X1600Pro במאמץ שיא לאורך זמן כדי לבדוק אם יש לו בעיות מסויימות. איך אני עושה זאת? נ.ב. נא לא לשאול לטיב הבדיקה או למה אני עושה זאת. תודה רבה, אופיר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
פיתום כול המשחקים פועלים הצלי אים באגים כאלה כול מי ני קווים בבקשה עזרה
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מסך MAG innovasion AX986 FS הורדתי והתקנתי את הדרייברים של המסך, ונדהמתי לגלות שהם תומכים ב 1280X1024 רק עד 75Hrz למרות שבאתר היצרן התצוגה המומלצת היא 1280X1024 85Hrz: http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=394π=1460 גם כשאני מתעלם מהדרייברים ומתעקש שהמסך יציג בתצוגה לא נתמכת ב ב 1280X1024 85Hrz המסך נכבה ונותן תקלה 90.9Hrz / 84.8Hrz frequency out of range try other resolution מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לסדר אותה? האם יכול להיות שמשהו מפריע למסך לנצל את עצמו לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
רצית לדעת מי יותר טוב מישתהם השאלה למעלה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובד כרגע עם מחשב Celeon 1.2@1.6, לוח מבוסס Apollo Pro 133T של PC PARTNER ו 8500LE. מערכת ההפעלה: Windows ME. גרסת Catalyst: 6.2. זו הגרסה הכי חדשה שזמינה ל ME. המסך הוא Polyview V398, עם רז' מיטבית של 1440x900. אני לא מצליח להגיע לרז' הזו משום מה (במחשב שלי אפשר, זה המחשב של אמא שלי). איך אפשר לסדר את זה? תןדה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כן כן, היבואן CD-LOG מוכר את ה-7950GX2 מתוצרת Leadtek. למי שלא יודע כרטיסי ה-GeForce 7950GX2 של nvidia, הם בעצם שני לוחות PCB כאשר כל אחד מהם מכיל שבב G71 אשר רץ ב-500MHz ו-512MB של זיכרון במהירות 1200MHz, כלומר סה"כ 1GB של זיכרון (נראה שהשוק הראשוני מגודל הזיכרון של הכרטיס המסך אשר דורשת מערכת ההפעלה Vista, לא יהיה מצודק כאשר הכרטיסים שיוצאים היום מתחילים להגיע בגדלים מטורפים). הלוחות מחוברים במערך SLI, מה שכנראה יצור את הכרטיס החזק ביותר בשוק יותר מ-Radeon X1900XTX של החברה המתחרה ATI. היחוד של הכרטיס הזה הוא האפשרות לתקוע שתים כאלה ולחבר גם אותם ב-SLI כלומר לקבל 4 ליבות, וכך להגיע ל-Quad SLI. http://www.theinquirer.net/?article=32042
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מתכנן להעביר את המחשב שלי שידרוג קטן שיכלול בין היתר כרטיס מסך.... התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 500 ש"ח.... עכשיו הלוח שלי הוא קצת ישן....והוא תומך agp.... אז אני צריך המלצה לקנייה של כרטיס המסך....אם אפשר שיהיה מksp (זה ממש מקל עליי מבחינת נוחות) הכרטיסים שראיתי שמה הם אלו (תנו חוות דעת): כרטיס של evga שעולה 420 ש"ח: ?5500 256MB TV, DVI, AGP? כרטיס של gigabyte שעולה 430 ש"ח: ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? אני אפילו לא בטוח שהוא agp אשמח לשמוע שכן... כרטיס של power color שעולה 450 ש"ח: ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ואחרון חביב כרטיס של sapphire שעולה 550 ש"ח: ?Radeon 9600 XT 256MB? אני יודע שהכרטיס האחרון עולה טיפה יותר מהתקציב שלי אבל אם זה שווה א…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ATI 9600XT ולאחרונה החלפתי ל-X1800GTO (וגם לוח כמובן). בכרטיס הישן כשהייתי רוצה לצפות דרך המחשב בסרטים על גבי הטלויזיה הייתי עושה קליק ימני על ה-CONTROL PANEL ואז באחת האפשרויות היה מתג בין תצוגות והייתי רואה את המחשב על גבי מסך הטלויזיה מה שלא קורה כרגע עם הכרטיס החדש כי פשוט אין לי את האופציה הזאת. איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-