כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מצטער שאני מבלבל לכם ת'מוח, אבל אני מתלבט בין כרטיסים רבים. אתם צריכים לעשות דיון כרטיסי AGP מומלצים. האפיק עדיין חי. אני מתלבט בין X850PRO ו6800GS. בהתחלה חשבתי על 7800GS, אבל הוא פשוט יקר מידי. אז צמצמתי את הבחירה לכרטיסים הבאים: 6800GS עולה 1200 ש"ח ב-Isracomp תוצרת Palit. X850PRO עולה 1300 ש"ח בנועה מחשבים תוצרת connect3d. בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי. כמה הוא יעלה בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי חלק אומרים שהבאנצ'ים שיש עכשיו לא אמיתיים...אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא..?
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב או ברמה יותר גבוהה? Geforce GT 610 או Geforce GT 7600 ואם עש למישו המלצה טובה על כרטיס מסך ברמה גבוהה למשחקים בתקציב של עד 500 ש״ח זה יעזור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם מסך dell 2007WFP וכרטיס מסך של פליט 7600GT 256mb שמעתי שלמסך כזה מומלץ לקחת כרטיסי מסך בעלי זיכרון יותר גבוה מ 256? האם זה נכון? המסך שלי יעבוד כראוי?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת והתיאור אומרים הכל. אני רוצה לדעת על כמה לשים את הפילטרים AA ו-AF שעדיין יעבוד חלק...? הכרטיס מסך הוא Radeon 9600 Pro . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הדרייבר החדש יצא לפני כמה שעות והופסקה התמיכה בכרטיסים הבאים: Radeon® 9250 series Radeon® 9200 series Radeon® 9000 series Radeon® 8500 series Radeon® 7500 series Radeon® 7200 series Radeon® 7000 series כל שאר הכרטיסים: 9500 ומעלה יתמכו.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. כאמור לאבא שלי הלך כרטיס המסך.. היה לו X1950XT.. יום אחרי שהבאנו את הכרטיס לחנות, בעל החנות אמר שהם "שרפו" את הכרטיס ונתנו חזרה ליבואן על מנת שיחליף אותו. אנו חשבנו שנקבל כרטיס חדש מאותו דגם או אחד מקביל מחברה אחרת או טיפה יותר חדש, מסתבר שבסוף קיבלנו מהיבואן את אותו דגם הכרטיס, אך כאמור כרטיס אחר ובמצב משומש - כלומר היה בשימוש אצל מישהו ??? יש מצב שזה אותו הכרטיס שנתנו להם להחלפה? כי אני חושב שהם לא "שרפו אותו" ולא נעליים, פשוט השאירו אצלם כמה ימים את המחשב כדי שנחשוב שהם עשו איתו משהו.. אני מניח שיבואן לא נוהג לשמור אצלו כרטיסים "משומשים" נכון?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות: 1) יש לי מחשב עם לוח אם משנת 2006 שנבנה במקור עבור PCI-X 1.0 (אין כרטיס מסך ONBOARD). לאחרונה הלך לי כרטיס המסך, ואני רוצה לקנות חדש. למישהו יש מושג האם ניתן לשים על לוח האם כרטיס מסך עם חיבור PCI-X 2.0, ללא עדכון של ה-BIOS. הדגם של לוח האם: GA-81945P-G של GIGABYTE. 2) לגבי כרטיס מסך שניתן לחבר אליו שני מסכים: כמה שאלות: א) האם זו תכונה שקיימת בכל כרטיס מסך מודרני? ב) הבנתי שהכרטיס הבא תומך בזה (ראיתי כאן בפורום): http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=315&psn&lid=1&leg=0 מה ב-SPECS בעצם מצביע על זה? העובדה שכתוב DUAL-LINK DVI? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ראיתי כמה פעמים כשלא הייתי צריך תוכנות כאלה אפשר בבקשה אחת שתעבוד על האתר הזה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4189,00.html או זה http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/v/index.html תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיה להפעיל תפילטרים במשחקים ואני מחפש תוכנה חיצונית האמתי הבעיה היא שהפעלתי שיידר 3 במשחק scct ואי אפשר להפעיל פילטר AA אז אני צריך תוכנה חיצונית, להפעלת הפילטרים. ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך כרטיס המסך שלי נדפק ואני צריך להחליפו. מבקש המלצה על כרטיס מתאים, בתקציב של לא יותר מ-800 ש"ח. תחת שני השיקולים הבאים: 1. לא לקנות כרטיס שהוא סתם overkill למפרט הנוכחי שלי 2. לקנות כרטיס שיוכל לשמש אותי גם למחשב חדש, אם אחליף את הנוכחי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת ואני מתכוון לעשות SOFT MOD ל 6200 בתקווה שיצליח
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אני רואה שחור לבן . כיוונתי את זה בהגדרות של התצוגות כמה שיכולתי ועשיתי את זה לPAL והתצוגה עדיין שחורה לבנה לצערי. מישהו יודע מה הבעיה? יש לי ראדון 9800 פרו של ספירה דרייברים של אומגה וטלוויזיה שהיא לא ממש טובה אבל כשהיה לי ג'י פורס הכל הלך חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אין לי מושג מדוע אני רואה סמנים מוזרים כאלו....מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שיציג טיוי במחשב וגם יקליט באיכות מצויינת על איזה כרטיס ללכת? גם הייתי מעדיף שהכרטיס שתמליצו יהיה בחנויות כמו אופיס דיפו,באג וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיצר השבוע אני אלך לKSP להחליף כבר בפעם השניה את הכרטיס מסך 7900 שעושה בעיות זה קרה בכרטיס הראשון,אז הם החליפו לי ת'כרטיס,ועכשיו זה קורא שוב! בהנחה שאין להם יותר 7900GT במלאי אז הם בטח ינסו לדחוף לי משהו מה כדאי לי לבקש יותר 8600GTS או 1950 PRO? כי זה ברור הרי שהם לא יתנו לי משהו בתקציב ששילמת בזמנו על ה7900,הם חארות ממש...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם הכרטיס 3780X2 יכנס במארז mid tower? ולא full כי הבנתי שהכרטיס ארוך מאוד...
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: יש לי כרטיס REALmagic Hollywood Plus שקניתי לפני כמה שנים. האם הוא יכול לתרום לי במשהו? או שכרטיסי המסך כיום כבר מכילים את הפונקציות שבו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה פעמים שמעתי שהכרטיס 7950GX2 לא מאפשר הפעלת HDR+AA..... מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר, הבנתי שזה איזה באג, אבל מה הוא עושה - הוא לא נותן לי להפעיל משחקים מסויימים או מה???? אני משתגע , שמישהו יסביר לי בבקשה.. ד"א מה אתם אומרים על הכרטיס הזה בשביל משחקים הוא יותר טוב מ- 1900XT...?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר (1850+-). או שאולי עדיף משהו אחר בתקציב הזה? בתודה, Who_Cares
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי שלי הוא 9550pro 256mb ואני מרגיש שהגיע הזמן להחליפו. בתקציב עד 1000 ש"ח חשבתי על x850xt 256mb האם הכרטיס הזה עדיין רלוונטי למשחקי מחשב הנוכחיים ותוכנות גרפיות כמו טרי די מרק. האם יש תחלופה אחרת באותו התקציב? המפרט המדוייק של הכרטיס נמצא באתר היצרן http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X850XT.html והחנות ממנה רציתי לקנות-גולדטופ (900 ש"ח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15896
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה קטנה, ברשותי R7 360 עם מחשב Q6600 ישן נושן, 4K על המעבד זה בלתי אפשרי וחשבתי שכרטיס מסך חדש כן יתמוך אבל לפי התוכנה DXVA אין לכרטיס שלי תמיכה בניגון 4K אלא רק עד 1080P!. התבאסתי מאוד, אבל במיקרה בדקתי קובץ 4K של סוני (סירטון על הBRAVIA) דרך MPC והופעתי ליראות שהוא מנוגן H/W הכל על הכרטיס מסך בלי לאמץ את המעבד, בתוכנות אחרות זה לא עובד, אז אולי יש דרך לשחק עם הדרייברים כדאי לאפשר תמיכה ב4K כמו בTONGA למשל?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
או יכול לרשום לי בקצרה מה כל חברה שמה בבאנדל שלה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-