עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה כרטיס NVIDIA שיוציא וידאו בFULLSCREEN למסך נפרד באיכות טובה. HD או קומפוננט. איזה מסך - אני עדיין מתלבט, אז אם יש המלצות גם לזה אני עוד יותר אשמח... כרגע יש לי טלויזיה 15" ליד המחשב והיא מקבלת קומפוזיט ורואים די מטושטש, אז אני שוקל או מסך LCD כמו מסך מחשב שמקבל כניסות וידאו או טלויזיה קטנה עם כניסת קומפוננט לפחות. הייעוד הוא לעריכת וידאו עם PREVIEW במסך גדול. חשוב שיהיה כרטיס PCI-E ומבוסס NVIDIA.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. שלום אני מחפש כרטיס מסך עם מעבד גרפי חזק (6000 ומעלה) וזיכרון גדון 256mb ומעלה...והכי חשוב עם ממשק PCI רגיל(לא PCIE) אם מישהו יוכל למצוא לי חנות שמוכרת כרטיס אם הדרישות האלה זה יעזור לי מואד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by Jenia24,

המיפרט שלי ממוצע למדיAMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ARTעכשיו אני רוצה להביא 1950P ואני רוצה לדעת קודם כל אם הספק יחזיק אותו ואם לא יווצר צוואר בקבוק ואיך הוא בכלל ביחס ל1650XT.תודה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  5. -------------------------------------------------------------------------------- המפרט: AMD 4200 +@2800MHZ HD4870 OCZ 2GB מדובר בספק הבא:CHIEFTEC GPS 550 AB A smart-power יש מצב אני משדרג גם את המעבד בקרוב ל E8400 אז בבקשה צריך תשובה מדויקת ובטוחה למה כי הספק הזה עולה רק 270 שקל

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Rahat lokum,

מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by erez1968,

לפי מאמרי ה-web הבנתי ש 8800gt יותר טוב למשחקים אבל ה hd3870 יותר טוב לקידוד ועריכה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מבין השניים הוא יותר אמין. האם זה נכון שבכללי ati radeon יותר אמינים מ-nvidia? ואיך ה-hd3870 בהשוואה ל 8500gt, ואיך הוא בהשוואה ל-8600gt? והאם hd3870 תומך בכל המשחקים?

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  8. הדור הבא של ATI ו- NVIDIA ישוחרר לשוק רק ביוני 2009 רשום שהם עוברים ל 40nm http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081015152651_ATI_RV870_and_Nvidia_GT216_Expected_to_Arrive_by_Late_June_2009.html חסר להם שלא

9. Started by אבשה,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך מטורף ב2100שח' אז אם אתם יכולים לתת פה את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 2.1K ד"א יש לו מסך כזה http://skypc.co.il/pl_product~VX2835wm~9~0.htm

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by iMKO,

אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים נטו, אבל המסך שלי הוא 19" ובגלל זה אני לא חשוב שאני אעבור באף משחק את ה1280X1024. אז, איזה כרטיס לקנות? אני מחפש משהו שיוכל להריץ משחקים גם עוד שנה-שנתיים, ואז אשדרג שוב - המסך הולך להישאר תמיד 19" בגלל מגבלות פיזיות.. תודה

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by ac1240,

החלפתי כרטיס מסך היום היה לי HD4850 והחלפתי אותו ל HD4850 OC כי כנראה היה בעייה בכרטיס ועכשיו הגעתי הבייתה מחקתי את הדרייבר התקנתי מחדש ואני לא יכול להכנס ל CATALST CONTROL CENTER כל פעם שאני לוחץ להכנס אני מקבל הודעה ברגע שאני לוחץ על ADVANCED VIEW לא קורה כלום ודרך אגב אין לי את האייקון הקטן של ATI במגש ליד השעון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  12. יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  13. מישהו קנה או מכיר ויכול לספר לי קצת מי ומה ולמה וכמה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

15. לפני קניית מחשב צריך המלצה או דעה לגבי כרטיס מסך

16. Started by ronensharf,

שלום חברים, האם למישהו ניסיון עם המסך Asus MW22IU? האם מומלץ? רונן

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by rubberDucky,

רכשתי לאחרונה את ה8800GTS 320MB SUPERCLOCKED... עכשיו אני רואה שיצא ה-GT החדש שנראה שעולה עליו בביצועים, יש לי כמה שאלות: 1. האם נראה הבדל באמת משמעותי במשפיע בשנתיים הקרובות בין שני כרטיסי מסך האלה? 2. האם יש טעם להחליף את ה-GTS שלי ב-GT? או שגם ה-GTS שקניתי יחזיק את הכל מספיק טוב ויפה בשנתיים הקרובות?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by oded900,

איזה כרטיס עדיף sapphire hd3870 ב1260 ש"ח או zotac 8800gt ב1350 ש"ח או bfg 8800gt oc2 ב1440 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. אני צריך את הכרטיס: GeForce 8600GT אם 512MB ו256BIT איזה חברה אתם חושבים מייצרת את הכרטיס הטוב ביותר אם הצי'פ הנ'ל? ואם יש לכם כרטיס יותר טוב להציע ב750 למשחקים...אתם מוזמנים מה אתם חושבים על: PALIT GeForce 8600GT SUPER 1GB DDR2 - RETAIL

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שבת שלום. יש לי כרטיס מסך 7950GT עם יציאת VIVO. תמונה מס'1 זה הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך. אני מחבר את היציאה הבודדת (זאת בלי החוטים הצבעוניים). לכבל (לא הפין) שבתמונה מס' 2. עכשיו לאן אני מחבר את הפין (שבתמונה מס' 2) ליציאה שיש בטלויזיה תמונה מס' 3. אם לא מובן אנא הגידו לי. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by shlominavi,

שלום יש לי מפרט כזה P4 3GHz זכרון: 2GB לוח אם: ASUS P4V800X עם יציאה AGP כרטיס מסך : ATI 9600XT אני רוצה לקנות מחשב חדש...ואת המחשב עם המפרט למעלה אני מעביר לאחי והוא גיימר בינוני + עכשיו הלוח שלי הוא עם AGP ולכן אני מוגבל בבחירת כרטיס מסך טוב חדש...התקציב שלי הוא עד 950 גם שאלתי פה ושם אנשים הם הסבירו לי משו על צוואר בקבוק ודברים כאלה שלא כל כך הבנתי חשוב לציין שחשוב לי בכרטיס שהוא יעבוד טוב ויראה משחקים כבדים בצורה טובה וחלקה...נתנו לי גם 3 אופציות ואם יהיה צוואר בקבוק אז תנו לי פתרון...כי לא ניראה לי יש לי תקציב גם להחליף מעבד ati x9600pro 256MB 128bit pine nvidia 7600GS 512MB XFX 128bit ATI X1950pro 512mb 256bit ועוד אחד...שהרבה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס המקסימלי שהמעב…

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by babu,

איזה 8800GT הכי משתלם מבין החברות? שמתי לב שיש כאלה שנותנות אותו אם קירור ללא הבדל כספי ניכר ! קראתי פה באיזה דיון שאין הבדל בין 88GT 256MB ל 88GT 512 MB מישהו יכול להמחיש מה ההבדל להראות באנ'צ או משהו? אני רוצה לקנות מחשב בשבועות הקרובים ! אני יודע שעדיף לי כבר לחכות לסדרה 9 אבל מישהו יכול להעריך כמה שיותר בדיוק כמה זמן זה יקח?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by iliyaman,

שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.