כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד 3000 שקל . כאשר הדרישות (לפי סדר עדיפות) הן : 1. מתאים למשחקים (קצב ריענון מהיר). 2. כניסת DVI . 3. אפשרות לתליה על בקיר. 4. יפה (אומנם מדובר בטעם אישי , אבל...). אשמח לכול המלצה כזו או אחרת. תודה מראש, דרור.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4793
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ליקנות מסך 17" LCD, עם 8MS ויציאת DVI. חיפשתי מסך של VIEWSONIC, ומצאתי את המסך הזה שכיביכול עומד בדרישות שלי: ViewSonic 17 LCD VA712S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5367 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 אבל שחיפשתי את המסך הזה באתר החברה לא מצאתי אותו.. חוץ מזה אם לוחצים 'לפרטים נוספים' באתר של לוגיק, מקבלים מידע שהמסך הוא 12ms ולא 8 כמו שכתוב. אבל מה שהכי מפריע לי זה שלא הצלחתי לימצוא את הדגם המדוייק הזה באתר של viewsonic , מישהו יכול לתת לי לינק למקור אמין שאני יכול להיות בטוח שזה מסך עם 8ms + DVI ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT איכותי לגיימרים שמסוגל להגיע למהירויות בין 85Mhz ל100Mhz ברזולוציה של 1600 על 1200
-
- 13 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הפחד שלי שהכרטיסים החדשים שצפויים אוטוטו לא יורידו מחירים אלא רק יעלימו את הדור הישן. לרזולוציה שלי (1280) 8800GT מספיק לגמרי, ואני לא מבזבז יותר מ-800+- על כרטיסי מסך. אז מה אתם אומרים - לקנות עכשיו או לחכות עוד קצת?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס מסך החדש שלי גיפורס 6600LE של גיגהביט התכנתי תדריברים ושאני נכנס למשחק אני רואה קווים כאלה שלא קשורים וגם בסירטונים אני רואה כאלו קוים קטים מה אני צריך לעשות? מה הבעיה? הנה תמונה של מה שזה עושה:
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשבתי על R9800 PRO, אני לא רוצה משהו בומבסטי בסביבות ה 150-200 דולר...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=006598&cid=999.821 שווה 550 שקל?
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית....יש לי כרטיס מסך של NIVIDA FX5200 ויש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה... אני מחבר בינהם ואז נכנס למאפיינים(ושאר כל התהליך....) העניין הוא שרואים תצוגה אבל בשחור לבן... מה לא ניסיתי לעשות! שיניתי התקן שיחקתי עם כל ההגדרות...התקנתי את TVTOOL וגם שם שיחקתי עם ההגדרות ושוב...ללא תוצאות...מי שיודע ומבין ויש לו סבלנות להסביר לי שיצור איתי קשר באי סי קיו 303802451 ולמי שאין אי סי קיו אז שיחזיר תשובה לכאן (רק שזה יותר בעייתי כי אנ בקושי נכנס לכאן)....תודה אנשים אוהבים אותכם
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? יש לו DVI? כמה הוא עולה בערך? הוא מריץ משחקים חדשים?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ע"מ שאוכל להתקין את הדרייברים שבהם המחשב\כרטיס פעלו מצויין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב המפרט + ספק:hec 400tr-tf 400w מארז 6A19 כרגע כפי שניתן לראות יש לי 7600gt, אני מעוניין לשדרג לכרטיס יותר חדש, בעקרון אני מחליף רק בגלל שאני צריך יציאת hdmi לטלוויזיה אבל אם כבר אז לא איכפת לי לשדרג ושיריץ לי כבר עוד כמה משחקים, בעקרון התקציב הוא סביב ה500 ש"ח. אם אני אאלץ לשרדג גם מעבד אני אוסיף כמובן עוד כסף. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לחצי שנה ואז אני מקבל מחשב חדש הכרטיס צריך להיות AGP לא אכפת לי לקנות יד שניה מי שמכיר
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אהלן, כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/ מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני.. ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ... atikmdag had stopped working and has recovered זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת הנה בקצרה השלבים: 1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper. 2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה. 3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8 4.התקנה של vista SP1/ 5. הסרה של העדכון KB952287 6. ביטול UAC 7. ניקוי ה-registery. קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחי…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
באחוזים מה תהיה ירידת הביצועים??
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שהיה כמה שיותר טוב להרץ משחקים והכרטיס מסך זה Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 וצריך להתחשב שזה עם מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 אפשר לימצוא כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ותופסת 60-70 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? אני רוצה לשחק BF3, מה יריץ אותו יותר טוב? אני מודע לעניין שאני כנראה יצטרך לשחק על הגדרות נמוכות אבל בכל זאת מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפי ATI TOOLS מתי שאני מפעיל הSHOW 3D הטמפרטורה עולה ומגיעה עד ל65 מעלות..... יש לי X1950PRO של ASUS זה בסדר??
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היסתבכתי מכל סוגי הדריברים אז עכשיו תוכלו לתת לי קישורים מדוייקים לכל דריבר ודריבר. חיפשתי המדור ההורדות ומצאתי שם 2 עמודים לדריברים מה צריך להוריד את כולם??? ועוד דבר אין לי שום בעיה במשחקים אבל אני חושב שכדאי שתמיד יהיה כל הדריברים מה דעתכם נ.ב יש לי 9700 נון פרו של הרקולס
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס אבל אני לא רוצה כל כך את ה 9800 פרו וה6800 יקר לי טיפה אז... האם צפוייה ירידת מחירים בקרוב של ה 6800? של 6800 NU או של כל סידרת ה 6800?
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך של יונדאי 17Q, קראתי עליו ביקורות מצוינות, אך הבנתי שלאחרונה חל בו שינוי כל שהוא. קיימת דיסאינפורמציה רבה בשוק בכל הנוגע למסך זה ולשינוי, שכביכול התרחש ברכיביו (שינוי בשפורפרת מ HYDIS ל SAMSUNG, שינוי פאנל שלא משפיע לטובה וכד' ) דיברתי עם אחד האתרים שמוכר את המסך, והוא אמר שישנם בשוק מספר גירסאות של המסך, חלקן עם הרכיבים הטובים יותר וחלקן עם רכיבים טובים פחות. לדבריו, לא ניתן להזמין גירסה ספציפית (לפי הרכיבים). מספר שאלות בנושא: 1. האם המסך עדין נחשב מומלץ ? אילו אלטרנטיבות באיכות קימות בסדר גודל של מחיר זה (2,600 ש"ח) 2. האם הוחלפו רכיבים המשפיעים לרעה על ביצועי המסך ? 3. האם אכן קיימות בשוק מספר גירסאות למסך כאשר כל גירסה עם מפרט שונה ? מה ההמלצה ש…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://ynetcenter.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=3413&g_id=4526263
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-