עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by etelsh4,

יש לי זוג כרטיסי מסך (6950), ה-CF פועל אך במשחקים לא מרגישים זאת, פתחתי על זה מלא אשכולות אבל עכשיו גיליתי את הבעיה שלא בדקתי אותה כמו שצריך, כרטיס אחד מנוצל עד ה-100% בזמן שהכרטיס השני מנוצל בקושי 15% ובגלל זה אני מקבל איטיות במשחקים כמו BF 3, מטרו 2033 וקרייסיס 2 שלא אמורים להיות עם שני 6950. הוכחה: מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by eXtReMeHaLo,

אני מתלבט בין לקנות redeon x800 pro \XT תלוי אם יהיה xt או G-force 6800 ultra הם עולים אותו דבר בערך זה לא משנה אבל מה יותר טוב למשחקים כאילו דום 3 הוא עובד יותר טוב על Nvidia מאשר על redeon אז אני לא יודע אולי רוב המשחקים יעבדו יותר טוב ב nvidia גם אני זוכר שפעם משהו אמר לי ש ל nvidia יש מנוע יותר חזק למשחקים אבל אני לא יודע אז מה כדאי לי יותר? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  3. יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה 8800GTX או ULTRA יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ? ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו וספק כוח שמתאים לו וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקצי…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by AMD-GUY,

עשיתי חיפוש פה בפורומים וראיתי דיונים שבהם סוגדים לכרטיס ודיונים שבהם הוא לא שווה אפילו שקל... אני מבולבל \: אני צריך לדעת אם שווה לי לקחת את הכרטיס הזה או אם שווה יותר 6600GT 256MB כי אני יכול לבחור רק מבין שניהם אז אל תמליצו משהו אחר. גם לא מצאתי ביקורות לכרטיס הספציפי הזה בגוגל אז אני לא יודע באיזה רמה הוא.. ואם אפשר לכתוב את היתרונות והחסרונות שלהם אז אני אודה לכם מאד תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  5. השאלה היא האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלה הוא גדול כלומר hd4870 הרבה יותר טוב מה-hd4850?? תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by mistaarvim,

כמו שכולם יודעים יש בנועה את הכרטיס מסך הזה ב 2150 ש"ח, כל יום שעובר המחירים יורדים יש למישהו מושג על מקום שמוכר את הכרטיס בזול יותר? לא חייב באנטרנט.. בטעות כתבתי את זה בפורום הזה, אם אחד המנהלים יוכל להעביר את התרד למקומו הטבעי.. תודה..

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. התקנתי תכרטיס מסך החדש שלי גיפורס 6600LE של גיגהביט התכנתי תדריברים ושאני נכנס למשחק אני רואה קווים כאלה שלא קשורים וגם בסירטונים אני רואה כאלו קוים קטים מה אני צריך לעשות? מה הבעיה? הנה תמונה של מה שזה עושה:

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by DeadHunt,

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by zahi,

מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by GB,

שלום לכולם: אני חושב לקנות גיפורס 4 טי 4200 אבל מצד שני ראיתי ביקורות מעולות על הראידון 9500 פרו מה אתם חושבים : 1. כדי לקנות את הגיפורס או להשקיע יותר כסף ולקנות את הראידון? 2. בכמה ביצועי הראידון 9500 פרו יותר טובים משל הגיפוס?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. Started by hachling,

שלום לכולם, רכשתי לפני כשנתיים מסך 7600 GT AGP. לפני מספר חודשים החלו להופיע במסך פיקסלים בודדים בכל מיני צבעים (גם בשלב הטקסטואלי שלפני עליית מערכת ההפעלה). בנוסף, בזמן משחקים אני רואה מריחות של אלמנטים מהמשחק במסך. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך ניתן לתקן? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by shai2009,

אני רוצה לקנות 9600GT עם הקירו הנ"ל: http://tms.co.il/product/5507 הוא עולה בס"הכ יותר 100ש"ח יותר מזה, ויש לו גם OC בנוסף לקירור: http://tms.co.il/product/5216 יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. משתלם להשקיע עוד 100ש"ח בשביל הקירור וה-OC שמקבלים עם הכרטיס? 2. הקירור הזה באמת טוב?? או שהוא בתם נראה מפלצתי כזה?? 3. אני אוכל בעתיד להעביר את הקירור הזה לכ.מ אחר? 4. הקירור הזה רועש? תודה לכולם! עריכה: לפי מה שקראתי עליו ברשת, אם אני אחד שמחפש פילטרים ואפקטים שונים הוא כ.מ משתלם..

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. אז ככה.. אני מתכוון לקנות את אחד משתיי הכרטיסים ויש לי שתיי שאלות... 1. הספק הזה יחזיק אותם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 כי היה פה איזה דיון שבזמן מאמץ הם צורכים 103 וואט.. (הXT אם אני לא טועה) 2. הקירור של נועה..שבא עם הכרטיסים של CONNECT3D איך הוא? כי הבנתי שהכרטיסים מאוד חמים.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Lahad,

שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכם רציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo וכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  15. חובבי חומרה מערב הסעודית זכו להפתעה בלתי צפויה מטעם Gigabyte ו-NVIDIA, חרף הדיווחים על דחייה אפשרית של ההצגה הרשמיתלכתבה

16. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח חדש לפי מפרט, שמיועד בעיקר למשחקים בנוסף על שימושי האינטרנט והמולטימדיה הרגילים. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך sapphire vaporx hd4850 512MB DDR3. קראתי באיזהשהו מקום שתיתכן בעיית תאימות ל-windows 7. האם מישהוא שמע על זה? מישהוא יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by Dragongk,

יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by computer_freak,

הכרטיס מסך הזה (זה יותר נראה לי פשוט כרטיס שמוציא סיגנל ולא מעבד נתונים) http://eu.shuttle.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-123/241_read-1697/ נראה לי משום מה לא רע בכלל רשום שיש לו יציאת cvbs זה rca או rgb?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .

20. Started by punylich,

אני רוצה אופציה לשחק בכל משחק חדש אבל אין לי צורך ברזולוציות האיומות האלה 1900 וכו מספיק לי 1024, אני על מסך 19 אינץ. השאלה שלי האם מספיק לי 8600 GTS אפילו נומר 8600 gts oc או להוסיף איזה 500 שח בשביל 8800 GTS של 320 מגה??

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  21. אני רוצה להעביר את מסך המחשב גם לטלביזיה בסלון ולכן אני צריך כרטיס מסך עם שתי יציאות, אחת למסך והשנייה לטלביזיה בHDMI הדרישות מהכרטיס מסך לא גבוהות... אבל שיוכל להריץ את הממשק של WIN7 חלק. עדיף קירור פאסיבי!! אני יכול לשלם עד 500 אבל אם לא הכרחי אז עדיף פחות. יש לי לוח אם GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט מה שאומר שיש לי PCI Express x16. לא אכפת לי להוסיף 100 שקל למחיר אם זה אומר שהכרטיס יהיה מחברה טובה ואמינה יותר. תודה! נ.ב. המסך שלי הוא dell 2007FP שהוא 20" ברזולוציה 1600x1200 יחס 4:3 הטלביזיה LCD "32 ברזולוציה 1366x768 יחס 16:9 אני כמובן מעדיף כרטיס שידע להוציא את הרזולוציות הטבעיות של המסכים שלי. נ.נ.ב ראיתי שצריך לוודא שהספק יכול לתמוך בכרטיס... אז הספק שלי הוא Enermax 400W E…

22. Started by ychamp,

I just bought a samsung 930b and it won't let me play any games that are under 1280X1024 wth should i do????

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by nokobik,

http://ynetcenter.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=3413&g_id=4526263

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by picolo,

שלום, אני לא יודע מה לשים בהגדרות ביצועי המערכת...- -ביצועים גבוהים -ביצועים -איכות -איכות גבוהה מה ההבדל בין כל סעיף? אני בעיקר משחק במשחקים כבדים(אם זה משנה)....והכרטיס מסך שלי זה-6000 gt albarton

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by RayZ,

לפעמים,המסך משחיר וחוזר לעצמו אחרי 5 שניות, לפעמים זה קורה 7 פעמים ברציפות. בדקתי, הכרטיס,הכבלים,הכל מחובר כשורה. המסך - תקין. הכרטיס מסך גם נתקע במשחקים ובסרטונים.. מה לא? והוא בעל הדרייבר הכי חדש שיש מאן-וידיה.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים