כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה זה כרטיסי מסך המבוססים על R3xx , והאם כרטיס המסך RADEON 9600 הוא כזה?
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
במשך שבוע שלם קראתי את השרשורים המענינים שלכם וההמלצות על כרטיס זה או אחר. ובמילה אחת אתם מקצוענים! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 GHZ עם זיכרון של 1 ג'יגה, והיה לו כרטיס מסך FX5200 שבקושי הזיז לי משחקים, חוץ מNFS קרבון החדש, שעוד איך שהוא עבד לא רע. התקציב שלי לכרטיס חדש היה בסביבות ה600 ש"ח, ואחרי קריאה רבה פה בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס של MSI GS7600 AGP. אני יודע שהGT הרבה יותר טוב (הבנתי את זה מהקריא פה בפורום). היום בבוקר הפעלתי את המשחק NFC קרבון בהגדרות הכי גבוהות והייתי פשוט המום מהגרפיקה המדהימה! לאחר מכן הפעלתי את Far Cry בהגדרות הכי גבוהות עם החלקה X4 וכמעט ובכיתי מאושר!!! ברצוני להודות לכם על תחזוקת הפורום המדהים הזה ועל הזמן שאתם משקיעים לטובת אלה שלא מבינים הרב…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום האם תוכלו להציע לי הצעה משתלמת למסך טוב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא לפני הרבה זמן את המסך 760BF 4MS של סמסונג אני מאוד לא מרוצה ממנו יש לו מריחות בצורות נוראיות ומאוד מציקות לעין , ומשחקים שלו נדבר איך רואים . שמעתי שיש בעיות בדגם הזה,השמועות נכונות ? :'( ואם תיהיה לי אפשרות ביבואן להחליף את המסך לאיזה מסך אתה ממליצים במקומו? והשאלה: יש דבר שבאמת לא הבנתי.. מזה פאנל במסך LCD ? מה הוא נותן איזה סוגים יש, מה טוב ומה לא טוב . ואיזה סוג פאנל יש למסך שלי ? תודה מראש עריכה : אוייש התבלבתי רציתי לפתוח בפורום למסכים תעבירו בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק ה-ARPG שמתיימר להציע איכות ויזואלית יוצאת דופן למחשב האישי ול-Playstation 5 מתקרב במהירות ליום ההשקה שלו. דרישות החומרה ב-PC? מהגבוהות ביותר בהן נתקלנו עד היוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. הכרטיס הישן שלי (Radeon 9800 Pro) די נהרס אפשר להגיד.. אני שוקל על אחד חדש.. יש לי AMD 64 2800 512 DDR ולוח אם: Epox 8KDA3J אני מחפש כרטיס מסך לא יקר ושיפעיל חלק על גבוה (לא מקסימום אבל שיהיה יותר מ-Medium) משחקים כמו BF2, CoD2, HL2 וכו'. שיהיה בוא נגיד בתקציב של סביבות ה-1000.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן (תרגישו חופשי להעביר) מישו יודע מה גורם לגרפיקה של קונסולת המשחקים PS 2 להראות כל כך מדהימה אני חייב הסבר!! תודה רבה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי היום 7800GS APG של eVGA, כבר מרגע ההתקנה היו בעיות של ארטיפקטים (עוד במסך של הביוס) חיברתי את המסך בעזרת מתאם ליצאת DVI וירדה במקצת כמו ההפרעות אבל עדיין קיימת. אחרי שהתקנתי את הדיסק שהגיע מהחברה ירדה כמות ההפרעות אבל,הארטיפקטים חוזרים במשחקים/סרטים. מה אפשר לעשות או שהכרטיס דפוק מההתחלה ונפלתי על הכרטיס הזה או שיש איזה משהו שצריך להתקין ולא עשיתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK 2002SE ולהלן התוצאות: דריברים 28.32 5549 בלי AA 5138 AA*2 הגדרות הבדיקה הם ברירת המחדל(חוץ מAA) דרייברים 30.82 הרצתי 3 פעמים לבדיקה: 5192 5249 5520 בלי AA לאור התוצאות חזרתי לדרייברים הקודמים (עדיין לא הרצתי בדיקה(צריך לזוז)) מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך LCD בגודל 17" אבקש חוות דעת על הדגם הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1340193 התקציב שלי מוגבל ולכן הבחירה הזולה תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מפרט שחבר בנה לי. אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך הנ"ל. מה יותר טוב ולמה? חשוב לי לדעת מה הסיבה שבגללה אחד יותר טוב מהשני. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על x1600pro agp?? (סקירות) וחנויות שאפשר לקנות אותו בהן http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP). ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק... ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק... תודה לעוזרים..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז חבר טוב שלי מתלבט והוא טוען שהוא שמע ממקום אחר דברים סוטרים למה שאני טענתי... הוא שמע שאסוס היא החברה השולטת בכרטיסי המסך, ואילו מנגד אני אמרתי לו שזה לא נכון, אומנם אסוס מובילים בלוחות אם אבל בכרטיסי מסך ליד טאק וגיין ווארד שולטות בשוק... אז הוא ניסח לי שאלה שברצונו לשאול: אז זאת השאלה... אנא הגיבו לשאלה ואם יש תגובות תשפכו תלב! החברות שביניהן אנו רוצים להשוות הן: 1-Gainward 2-LEADTEK 3-ASUS 4-MSI אנא ממכם הגיבו ודרגו את הבאים לפי סדרם מהטוב ביותר לגרוע ביותר... תודה מכל הלב וצום קל לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי אופציה לקנות אחד משני הכרטיסי מסך MSI lx8600gts או Gigabyte 8600gts מה לדעתכם יותר כדי ולמה? הסבירו? ותגידו מה ההבדל ביניהם מה יותר טוב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4622 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך תומכים כיום בdirectX10 ? אני רוצה לדעת מה הכרטיס הכי פחות טוב של nvidia ושל ati שתומך בdx10
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני משתמש בתוכנה MSI Afterburner. רציתי לדעת מה הם הייחסים האופטימליים בשביל לעשות OC טוב...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 2200 וזכרון פנימי 512(לא dual ) 2100 ddr ולוח אם giga byte 8irx שתומך ב- agp x4 בלבד השאלה היא האם שווה לקנות כזה כרטיס או שמה הוא יעבוד כמו כרטיס אחר במחיר יותר נמוך כמו 9600 xt ???
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי GTX580 (במפרט בצד) וכשאני מחבר מסך משני ישר הכרטיס מתחיל לעבוד על התדר של 3D והוא מתחמם כתוצאה מכך אפילו שאני רק משתמש שימוש רגיל ולא משחקים ואפילו לא סרטים. איך אני משנה בפרופיל שגם כאשר יש שני מסכים מחוברים הוא יעבוד על התדר הנמוך? זה ממש מפריע, הוא מתחמם ומרעיש בעבודה רגילה עם שני מסכים. אני מנסה ומנסה ולא מצליח, אשמח לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-