כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני ממש ממש חדש (יותר נכון לא) בתחום אבל עכשיו קונים ממיר של "יס" למחשב (המחשב בחדר שלי) אז אני צריך כרטיס TV כדי לרואת TV (מן הסתם) ובדקתי ואין לי כניסה בכרטיס מסך עכשיו אני צריך כרטיס עם vid in ושיקליט לי תוכניות אפשר בבקשה המלצות אני לא יודע איפה זה בדיוק צריך להיות אז תעבירו אם לא קשור בתודה עידו IR
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסף הנ"ל. ברשותי GTX1080 Ti - האם יש איזשהם הגדרות מומלצות (מלבד הרזולוציה הטבעית כמובן) ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המסך הנ"ל פיליפס 190S5 . הרזולוציה המקסימלית היא 1024X1280 וקבצי הרענון הנתמכים הם 60 ו-70 הרץ. הההוראות המפורשות של החוברת טוענות כי התצוגה במיטבה ב-60Hz. למרות שלמיטב ידיעתי, וגם מבחינה הגיונית - קצב הרענון אמור להיות כמה שיותר גבוה. אני טועה? עוד שאלה- האם קצב הרענון במסך LCD קשור לזמן התגובה ? (12ms במסך הזה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הכרטיס הקודם שלי היה ATI ושם השליטה על שני מסכים היתה מאוד פשוטה. אפשר להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהמסכים והם עבדו כשני תצוגות שונות אבל צמודות. ב nVidia העסק הפך להיות קצת יותר מסובך, ומסיבה מפגרת ולא מובנת הדרייבר שלהם החליט לאפשר לי אך ורק רזולוציה רחבה או ארוכה (דואל מוניטור) שכל התמונה והכל בעצם נמרח לתצוגה אחת גדולה, דבר שלא מאפשר רזולוציות שונות לכל התקן. מצד אחד יש לי טלויזיה שלא מסוגלת לעבוד ברזולוציות גבוהות, ומהצד השני עומד לו LCD שלא מעוניין לרדת מ 1280X1024. מה עושים? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שניהם קירור פסיבי): GV-RX26T256H - Gigabyte Radeon HD2600 XT 256MB GV-RX26P512H - Gigabyte Radeon HD2600 PRO 512MB אני לא משחק הרבה, ומשחקים כמו FIFA2007 , HL2 וכו' ההפרש במחיר הוא כ-140 ש"ח מה לדעתכם עדיף? (האם קירור פסיבי מספק ל XT ?) תודה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש למדיה סנטר 2180E עם כרטיס מסך GMA3100 של אינטל כאשר אני יכול לראות סרטים גם ב HD תחת UBUNTU שאלתי עם כרטיס מסך יכול להקל על המחשב ...ובעזרת איזה תוכניות \\.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשש עכשיו אני עוד יותר שמח שקניתי את הכרטיס הזה (ושימו לב זה גרסת ה 256 שלו)
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כיום יש לי 6800 שאני לא מרוצה ממנו בכלל (למרות שבגלל המלצות כאן קניתי) אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה800 ש"ח האם צפיוה ירידת מחירים בקרוב ששוה לחכות ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן בפורום ורוצה להתייעץ אתכם בקשר לשדרוג כרטיס מסך..כרגע יש ברשותי כרטיס מסך מסוג sapphire 6870 hd (שעובד חלק ומעולה בלי צווארי בקבוק וכאלה) ורציתי לשדרג ל sapphire 7870xt with boost הקאץ' היחיד שבלוח אם שלי יש חיבור pci-e 1.1 מהדור הישן אני יודע שיש הבדלים בין דור אחד לדור השני במהירויות כתיבה, השאלה שלי אם השדרוג יגרום לצוואר בקבוק עצבני או אולי יוריד מביצועי הכרטיס החדש?... לוח אם: asus p5g41c mlx תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אני אנסה. אני מתכוון להקים סטאפ של כמה מסכים. הבנתי שבכל הנוגע לתצוגה של ווינדוס, אין שום בעיה לגרום לעבודה חלקה עם כל המסכים, כלומר ששטח העבודה ייפרש על כולם ויהיה ניתן להעביר חלונות מאחד לשני. מה עושים מצד שני במשחקים? האם המשחקים יודעים לזהות שקיימים מספר מסכים ולייצר תמונה ברזולוציה המתאימה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מה ההיתם ממליצים לקחת ולמה? מסך 22 אינץ'. תודה. לילה טוב. בן.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הוא אולי לא זכה למיתוג תחת השם Aourus, אך מארז ה-Gaming Box החדש נראה כמו תוספת חשובה להיצע הקיים בקטגוריה כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מערכת לעריכת וידאו ותמונה שצריכה להריץ AFTER EFFECTS, CS4 וAVID MEDIA COMPOSER ו XPRESS PRO. הכרטיסים שמומלצים לAVID הם NVIDIA בלבד (CERTIFIED) http://www.avid.com/products/Media-Composer-Software/system-requirements.asp הבנתי שה FX580 מומלץ, אבל שיש יתרון ל260 בAE ובתוכנות אחרות. אני לא משחק משחקים בכלל, זה פחות מעניין אותי. האם להיות שלם עם הבחירה של הFX580 או שכדאי ללכת על ה260? תודה עדי.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני כותב מהמחשבב נייד ורציתי לשאול GTX460 טוב יותר מה HD5770 בכמה אחוזים בערך |? ושווה תהשקעה של ה מאה שקל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19 אינץ' בסביבות ה1000 שקל +-, CRT, שטוח, שיריץ משחקים כבדים שדורשים FPS גבוה כמה שיותר טוב =) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי עכשיו: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT אני ממש לא מרוצה מהכרטיס הזה, ואני עכשיו רוצה למכור אותו ולקנות את הכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 מה אתם אומרים עליו? רוחב פס זיכרון שלו הוא רק 128, זה מספיק? חשבתי שיצא מאותו סוג כבר עם 256 רוחב פס זיכרון.
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? הוא של לידטק גירסת 256 קניתי אותו ביחד עם המחשב החדש לפני חודש .. מה אתם אומרים עליו ? תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
ערב טוב וחג שמח בקשר לכרטיס שהוצע מסוג ALBATRON 6200 128\128 AGP אז הליבה היא NV 43A http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 מצאתי עליו מידע באתר שלהם http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/news_detail.asp?news_id=154&pro_id=136 רק השאלה היא איזה A הליבה A1? A2? A3? או חלילה וחס A4? :errrr:
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כנס המפתחים SIGGRAPH - מנכ"ל אנוידיה מכריז על כרטיס המסך הראשון מסוגו, המיועד במיוחד לחישוב קרני אור לצורך יצירת סצינות תלת מימדיות אמיתיות מתמיד - עכשיו בארכיטקטורה פורצת דרך בשם Turing לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-