כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...
-
- 19 תגובות
- 957 צפיות
-
-
דוד שלי הקטן שם לי מגנט מול המסך למשך של שניה...עכשיו אני עושה דרך המסך את הזה שאמור לנטרל את זה....וזה עדיין נשאר יש כתמים על המסך... מה אני עושה?..
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו יודע קיים כרטיס מסך PCI עם יציאת TV-Out ?? (הכי זול שיש ) או אפילו כרטיס tv-out בלבד (כמו כרטיס USB2 ל-PCI ) תודה?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כולם בטח זוכרים את X800GTO2 הכרטיס שעם OC ניהיה סוס ועוד במחיר זול. אכן אגיע היורש שלו X1800GTO2. הכרטיס הנ"ל יהיה PCIE 256 BIT ו MB512 מחירו יהיה בין 200-300$! ולדובדבן שבקצפת: מקור: http://www.ngohq.com/showthread.php?t=6487 עריכה: הצלחתי למצוא עוד פרטים עליו: הכרטיס יבוסס על הציפ R520 500MHZ בליבה 1000MHZ זיכרון GDDR2, 1.2NS 16 צינורות עיבוד לעוד מידע (אבל בסינית) ועוד תמונות שלו: http://news.sanhaostreet.com/NewsData/2006/6/20066171450505873.shtml (יכול להיות שטעיתי בנתונים בגלל שזה בסינית ,אם משהו מזהה טעות שיגיד לי ואני מתקן)
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי 7900GT,ואני עובד בגלל אילוצים עם ויסטה,יש לי משום מה ארטיפקטים עם כל משחק בויסטה,ניסיתי להתקין את הדרייבר של אנוידיה לויסטה[וזה דרייבר שמותאם לגרסה שלי,BETA 2 X64]אבל זה כותב לי שזה לא מותאם לגרסה הזאת של הווינדוס,ושזה חוזר לגרסה הרגילה של הדרייבר אבל עכשיו אני לא יכול לעשות DUAL VIEW עם הטלוויזיה,ואין לי שום שליטה על ההגדרות חוץ מהרזולוציה והקצב רענון,מה שיכולתי לעשות לפני זה.. הארטיפאקטים אולי נובעים מאוברקלוק שעשיתי בXP,אבל עכשיו שום תוכנת OC לא מזהה את הכרטיס שלי[לפני שניסיתי להתקין הווינדוס לפחות זיהה את הכרטיס כ7900GT]ולא נראה לי שאפשר להפעיל OC.. למישו יש רעיון לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני כנראה קונה 6800LE... ראיתי שאפשר לעשות לו פתיחת צינורות ואיזה OC נחמד כדי שיהיה יותר טוב... בחיפושיי אחר מידע ראיתי שיש משהו שנקרא סופט מוד או באנגלית... מה זה סופט מוד? איך עושים את זה? מה הסיכונים הכרוכים בזה? עד כמה זה עוזר?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8SQ800? ואם כן אז הגיוני שמישהו רוצה למכור אותו ב350 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י הכבל svideo-rca שקיבלתי עם הכרטיס מסך (רדאון 7000) לטלויזיה אני רואה שחור לבן ניסיתי הכל ולא הצלחתי לפתור את זה! למישהו יש פיתרון? הכבל נראה כך: תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מצטער שאני פונה לפה גם בקשר לעזרה בזיכרונות וספקי כוח,אך הפורומים שציינתי אינם עובדים לי לחבר שלי יש מחשב שהוא רוצה לשדרג,לא משהו משוגע מדי,אבל הוא רוצה שיחזיק לו איזה שנה וחצי. אז ככה,אתם בטח מעוניינים במפרט: AMD Athalon XP 2500+ 1833MHZ Barton ASUS A7V8X-MX VIA KM400 WITH/VGA+SOUND+NETWORK CL2.5 KINGSTON 256MB Ram DDR2700 333MHZ מארז פשוט צורב LG 52X32X52 1.44 ספק כוח גנרי 300 וואט מתפרק מאוורר כזה של זלמן ששמים ליד הכרטיס מסך כדי שייכנס אוויר. אז ככה,הוא רוצה לקנות: משחה טרמית AS5 מKSP (המעבד מתחמם ומגיע ל62 מעלות והמחשב נתקע) כרטיס מסך סביר שיחזיק לו לפחות שנה וחצי בסביבות ה650 ש"ח זיכרון נוסף (כמה שמומלץ-יש לו חריץ זיכרון תפוס ויש לו עוד חריץ אחד…
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי היום כרטיס מסך מסוג של RADEON 9600 256 DDR ב395 שקל [ד"א מחיר יבוא של הכרטיס] בכל מקרה רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו?ואם אתם משווים אותו לFX אז לאיזו סדרה זה מגיע?[5600 או 6200 או 6600]תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 13 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נניח ויש לי כרטיס מסך OB... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס נורמלי בסלוט AGP אז כשאני מחבר את הכרטיס החדש ומפעיל את המחשב, אז המחשב מבטל את הכרטיס OB אוטומטית? או שאני צריך להגדיר לו בביוס?
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
הוא לא אמור להיות יותר טוב מה 7600GT והרבה יותר זול מה GTX או ה 7900GT? גם לא ראיתי אותו בהמלצות של כרטיסי המסך ליוני..
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כפי שידוע לנו בחופש ATI ישחררו את הציפים הראשונים על 80NM RV560, RV570, RV516 RV505 . וכבר שנה הבאה ATI מתכוונת לעבור ל 65NM. וATI מתכוונת לשחרר גם RV505CE שהוא יהיה 64 ביט שיתמודד עם ה G73 של NV. ולפני ה R600 ישחורר ה R580+. http://www.digitimes.com/mobos/a20060616A5021.html יהיה לנו שנה מעניינית. (קונרו,R600... )
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
הרי החריץ הוא אותו חריץ רק מתח שונה לא? אם כן, אפשר לעשות משהו בנידון ולהפוך AGP x4 ל-x8? אולי עדכון ביוס? jumper איפהשהו?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-