עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, ברשותי נייד. חיברתי אותו לLCD שלי (37 אינץ') וחשבתי שאני אראה את התצוגה על כל המסך. אך מה שקרה בפועל הוא שראיתי את מה שמציג המחשב על החלק האמצעי של הLCD. נכנסתי להגדרות תצוגה -> רזולוציית מסך, ולא משנה כמה שניתי שם, בLCD זה נראה כאילו יש גבולות בתוכה. ז"א נגיד ושיניתי ל רזולוציה 768X1024 החלק התחתון של התצוגה לא נראה בLCD. מה גם שברגע שלחצתי זהה, על הLCD הופיע 1, אך המסך של הנייד היה כאילו כבוי (שחור). בתצוגה יש לי לבחור ב"ריבוי צגים" 2 אופציות (שרשומות אותו הדבר), הראשונה משפיעה על ה"תצוגה הראשית" והשנייה על התוצגה המשנית (שמסומנת באפור - קרי לא פעילה). בעצם איך אני יכול לראות בLCD שלי כמו בתוצגה הטבעית שלה (16X9)??? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by WarNet,

אני לא מבין איך כרטיסי מסך מגיעים למחירים כמו 5K לדוגמא:http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=380161993&sog=C-GraphicCard איך הכרטיס הזה טוב יותר מזה:http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=371236100&sog=C-GraphicCard

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by Yosi199,

התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי, קיבלתי מחשב לפרמט בשבל חבר, והוא אמר לי שהוא רוצה אותו לתת לילדה שלו שהיא משחקת סימס2 בעיקר, עכשיוו, זה מחשב ישן , דורון, עם כרטיס מסך מובנה, שאפילו בשבל סימס 2 לא יספיק, מאחר ואני לא מכיר את המשחק אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך צריך בשבלו בגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול שמריץ במינימום סימס 2. חשוב לציין שזהו מחשב בייניים ככה שאין טעם להקיע, יקנה חדש בעתיד המאוד קרוב. תודה רבה!!!.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by Adir Yarkoni,

יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אחרי שנתקלתי בערימת הבנצ'ים הבאים זה קצת גרם לי לשקול מחדש (לטובה) את הרכישה של RX 64: http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_radeon_rx_vega_64_8gb_review,13.html חישוב קצר העלה ש-RX 64 איטי יותר מה-1080 ב-6 אחוז ב-DX11 ומהיר ממנו ב-5 אחוז ב-LOW LEVEL API כמו DX12 ו-VULKAN. כפי שכולנו מכירים את AMD הפער הזה רק יוסיף ויגדל עם הזמן. נכון להיום הצריכה של כרטיס אחד כזה היא פחות מה-7970 לייטנינג שלי וזה בטח נתון לשינוי עם כרטיסי ה-AIB שיצאו במהלך חודש הבא. סך הכל לא נראה כזה רע. בייחוד לא אם אקנה שניים.

• 34 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. האם שלושת הנ"ל הם כרטיסים נפרדים ? האם יש כרטיסים שמאחדים חלק מהם, או את כולם לכרטיס אחד ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. מצורף קישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280730.0 שלפי דעתי זה גם מאוד קשור לפורום הזה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אוקיי , משך את עיני מסך LG F700B ב984שקל ב24תשלומים = 41 שקל כל תשלום... , עכשיו ,אני רוצה לדעת , האם בטווח המחירים הזה(עם תשלומים כמובן) , יש מסך יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  12. http://www.abtouch.com/1911.asp

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by kiss987,

רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. מי שיודע על מסכים של ויוסניק לגימרים ב19 אינץ' בקונטרסט 1600 ומעלה ו8 MS ומטה שימליץ לי תודה רבה רבה רבה ....

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by andrei21,

לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם הכרטיס הזה? שלי מתחמם ל105 מעלות

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by gab1234,

שלום לכולם ... ניסיתי להתקין משחק חדש ש"קניתי" , ושבאתי להפעיל את המשחק יצאה לי הודעת שגיאה שהכרטיס אינו תומך ב-"PIXEL SHADERS V.1.1". הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן נדמה לי שזו גרסה 163 ועדיין יוצאת לי אותה הודעת שגיאה. 1. מישהוא מוכן להסביר לי מה זו השטות הזו ? 2. ומהיכן אני אוכל להוריד דרייבר שתומך בפונקציה הזו? אני קצת מיואש אז עזרה מהירה תתקבל בהכרת תודה ענקית........

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. אני רוצה לדעת איך אני מוודא שהכל טוב עם הכרטיס מסך שלי ואיזה ציון הוא אמור לקבל ב3dmark 05 ועל איזה הגדרות תודה..

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. משחק על 1680X1050. מעדיף להשאיר את הכרטיס במצב סטוק מבלי לעשות OC. משחק כל משחק אפשרי.. לפעמים זה FPS לפעמים מרוצים לפעמים PES.. או פוקר בפייסבוק מה שיוצא בתודה עמרי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ראשי Nvidia יוצאים בהצהרות נחרצות, אפילו קצת שחצניות, אל מול האיומים הקיימים והמתקרבים לעברם בשוק כרטיסי המסך, מצד Intel וATI. http://www.pcpro.co.uk/news/220947/nvision-larrabee-like-a-gpu-from-2006.html הם טוענים שהרעיון של אינטל לריבוי ליבות רב-משימתיות בכרטיסי מסך כבר נבדק על ידם ממזמן, ונמצא לא יעיל, ומטיחים האשמות שההצהרות של אינטל לא ריאליסטיות ומבוססות על הנחות שגויות. כמו כן, עולות טענות שהכרטיסי ה Larrabee שיצאו ב2010, יתנו ביצועים שזהים בערך לביצועים שנתנו כרטיסים של Nvidia וATI מ2006. כמו כן, אחרי שסגרו את הפינה עם אינטל, עברו להתעסק עם ATI. הם מודים שהם לא העריכו מספיק את ATI, ושהם עשו כמה טעויות, אבל הם למדו, עושים שינויים, וכבר בעתיד הקרוב המצב ישתפר. כ…

• 71 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. האם אני יכול להרכיב שתי כרטיסי מסך למטרות שונות על אותו מחשב הכרטיסים הם:NVIDIA Quadro FX 500 ו NVIDIA 8800 gts

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by barrrrrrrrrr10,

שלום, כיום אני עם ATI REDEON 5770 1G-5 GIGABYTE כבר בערך 3 שנים...ומעוניין סוף סוף לשדרג! ובלי להיתקמצן (: קראתי המון פה באתר וגם ברשת על הכרטיסים החדשים וכו'... אז קודם כול למטה יש את המפרט הנוכחי שלי. אני צריך למעשה עזרה להבין איזה כרטיס הכי יתאים לי מבחינת יכולות המערכת להכיל כרטיס כזה וגם מבחינת השימושים שלי, אומנם אני מוכן להשקיע עד 1700+/- אבל כמובן עדיף כמה שפחות שנותן תועלת הכי גדולה. משחקים מיועדים:כול החדשים והכבדים שיצאו השנה פחות או יותר. והכרטיסים שאני שחשבתי עליהם(מוכן לקבל המלצות נוספות כמובן): Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 4GB GDDR5 מחיר: 1,740 ₪ (אותו דגם עם 2GB RAM מחיר: 1,490 ₪) Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 Boost OC מחיר: 1,490 ₪ Gigab…

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by assos,

X800GTO2 האם יש את הכרטיס בארץ? ואיפה קונים? תודה וכמה עולה תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. שלום קניתי מIVORY לפני כקצת יותר מחצי שנה כרטיס MSI NX6600GT 128 DDR3 ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו לכרטיס יותר חזק בסכום של 600-700 שקל לא משנה לי אם זה יהיה כרטיס ATI או NVIDIA אז בבקשה תנו לי הצעות מהר ככל האפשר הם מתקשרים אלי עוד 30 דקות ו עוד דבר קטם האם הכרטיס שאתם תציעו לי עכשיו יריץ חלק משחקים? תודה ובבקשה מהר

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Mr_Eli,

ראיתי ב SKYPC כרטיסי מסך PNY Quardo שמגיעים עד למחיר של 15,700 שקל האם אלו כרטיסי עיצוב ועריכה? המחיר הכי זול של כרטיס כזה הוא כימעט 700 שקל למרות שיש בו רק 256 מגה זיכרון וחיבור PCI-X1 אני עוסק באפקטים ויזואלים ומידול תלת מימד בסרטים, אז אני אשמח לקבל מידע.. למה הם כאלה יקרים ואיך הם שונים מכרטיסים אחרים..

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by yoahe,

אני הולך לקנות מחשב AMD אני סטודנט והתקציב שלי בסביביות 3500 אני רוצה כרטיס מסך מצויין שיחזיק איתי הרבה זמן איזה כרטיס אני צריך ומה אני צריך שיהיה בו?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.