עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanp,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=621442 מעניין..

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  2. האם יש בארץ חנות שמוכרת את הכרטיס הזה שהביקורות בGURU-3D פשוט משבחת אותו http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ אבל חוץ מKSP!!! חפרתי בגוגל ולא מצאתי אף חנות ואפילו בזאפ אין אף כרטיס של GALAXY ....למה?!?!?!?

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  3. יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצ…

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by rikus,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912 יותר משתלם מה 7900GT עכשיו זה בדוק, חכו עוד חודשיים והוא יגיע בטח ל 1300 , 1200

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by sausage,

חשבתי על הרעיון הבא: לקונת לוח עם 975 ולקנות כרטיס X1900 crossfire בלי הכרטיס הנוסף. הרעוין הוא, שכשהמחשב יצתרך שידרוג עוד שנתיים, אוכל לקנות 1900 (non crossfire) מעפאן ב-200$ וכך להאריך את חיי המחשב. אפשרי? מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by kabra_69,

רציתי לדעת מה אלה הפילטרים FSAA ו-AIF ואיך אני מפעיל אותם בכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  8. הנה קצת תמונות קישור להורדה http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1428

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  9. לצערי הגיעה השעה להחליף אתה 5700... לפני מה שקראתי נשארתי עם המתמודדים הללו 1- X1600 PRO 2- 6800XT זה גריסה מוחלשת שלו? 3- 7600GS

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום.אני קונה מחשב חדש בקרוב והטכנאי המליץ להשקיע את מירב הכסף על הכרטיס (2000 מ6000,שליש).יש לציין שאני משחק הרבה במחשב על פירוט גבוה וAA.כדאי להשקיע את רוב הכסף על הכרטיס? תודה.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by סער_שי,

הכותרת הבומבסטית אולי קצת מטעה אבל השאלה מעניינת, אני חושב. בשוק יש המון כרטיסי מסך. בין כמה מאות שקלים לכמה אלפי שקלים. אני רוצה להאמין שמי שקונה כרטיס של אלפי שקלים לא באמת צריך -כרגע- את כל כוח החישוב הזה והמשחקים של היום לא באמת משתמשים בכל הפוטנציאל. אם אני קונה כרטיס MID-END במחיר סביר, הוא הרי צריך להספיק לי לכמעט כל המשחקים הקיימים קיום, ברמת ביצועים ואפקטים אופטימלית. קשה לי להאמין שאני צריך SLI של שני כרטיסים שעולים אלפיים שקל כדי להנות לחלוטין ממשחק שיוצא היום לשוק. ובכן, בהנחה ואני צודק ותקנו אותי אם אני טועה... כמה זמן יספיק לי כרטיס מסך שעולה היום, נאמר, 1000 ש"ח עד שהוא כבר לא יספיק להציג את מקסימום הביצועים על משחקים חדשים?

12. שלום, אני צריך המלצה לכ. מסך. אני מתכוון לחבר אותו לטלוויזית LCD כדי לראות בה סרטים. השאלה היא: איזה כ. מסך אני צריך? יש לציין שאני לא ממש משחק משחקים על המחשב. צריך בבקשה תשובה בדחיפות. נדב.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. מישהו בבקשה יכול לתת לי המלצה לכרטיס מסך שיריץ חלק את המשחקים החדשים כמו באלפיד 2 ,היטמן,אקס מן גי טי אי שעומד לצאת ובאטלפילד שעומד לצאת תודה רבה

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by eran10,

שלום לכולם תקשיבו יש לי נראה לי בעיה במסך שלי אני משחק במשחקים וזה ופתאום המסך נעלם והוא רושם בכחול כזה power saving mode ואז אין לי שום דבר לעשות מלבד להפעיל את המחשב מחדש ידנית ואני לא ידוע מה לעשות אני משחק במשחק וכבר אחרי 5 דקות זה בא לי והורס לי את המשחק והכל ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב שוב ושוב(יש לי מסך LG 19 אינץ חדש כבר כמה חודשים) ואני ממש לא ידוע מה עושים עזרה בבקשההה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  15. כותרת, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by kob27,

אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by Dan1919,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060621042925.html

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  18. שלום קניתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה למשחקים חדשים שאפשר להריץ עם הכרטיס הזה בסבבה אני מודע לעובדה שזה כרטיס מיינסטרימי למהדרין... ודבר נוסף הכרטיס תומך ב- Shader Model מה זה נותן? תודה מראש על הסיוע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Snirs69,

יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי שכשאני מנסה לשחק משחקים שהגרפיקה שלהם דיי גבוהה {Heroes V, Bloodrayne 2 } הוא נתקע ומראה לי הודעת ארור כזאת. יש לי כרטיס מסך די חזק.. Radeon X700Pro ולא נראה לי שהמשחקים צריכים לעשות לי בעיות{אני לא משחק על העדיפות הכי גבוהה אלה על האמצעית או קצת יותר חזקה מהאמצעית}. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. בתודה מראש שניר

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by kike100,

אני לא מבין למה גיימרים קונים תמיד מסכי LCD. אני לא מבין מה הייתרונות שלהם מול מסכי הCRT חוץ מזה שהם קטנים וצורכים פחות חשמל. הם לא תומכים ברזולוציות גבוהות, יש אפשרות לפיקסלים שרופים ואין להם איכות תמונה טובה יותר מהCRT שהוא יותר זול. אז למה? תודה

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה לקנות ראיתי 7900gt ב1700שקל וראיתי x1900xt ב2400 עכשיו כדאי לי לקנות את הא x1900xt ולהוסיף 700 שקל? ומה ההבדלים בינהם? הוא שכדי לי לקנות ביתיים את ה 7900gt ובעתיד הלא רחוק ליקנות כרטיס חדש?

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by skydancing,

שלום לפני כ4 חודשים קניתי כרטיס מסך לאחר בירור מקיף GEFORCE FX660GT AGP X8 128M אכשיו יש לי לוח אם שתומך X4 אבל אמרו לי שלא תהייה בעיה. הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים ברובם לאחר כמה זמן הגרפיקה נמרחת לי ונוצרים מין פסים. מה אני עושה? דרך הגב כבר ביקשתי מהחנות שתישלח את הכרטיס לבדיקה במעבדה הם שלחו ואמרו שאין איתו שום בעיה אני כבר לא יודע מה לעשות יש רעיונות? המפרט של המחשב: pentum 2.4 512mb memory

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by MODY69,

שלום, אני מתלבט בין קניית שני כרטיסי מסך (אלה שבכותרת הדיון).... לפי הכתבה באתר, ה- 7600GT טיפה יותר טוב מה- X1800GTO (נכתב בפירוש בסיכום), כמו כן, הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח פחות מה- X1800GTO. למה בכל זאת אתם ממליצים לאנשים לקנות את ה- X1800GTO? אני לא ממש רואה שה- 128BIT של ה- 7600GT מגבילים אותו....

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by teddy85,

מי מהם מתפקד יותר טוב ב OC?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by Jeka90,

שלום לכולם! מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות? 7600GS או 7600GT? ה- 7600GT יותר יקר ב- 300 ש"ח מה- 7600GS. האם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם? אם אני בקושי יראה הבדל בין שני הכרטיסים אז עדיף לי להשקיע את ה- 300 ש"ח במחשב עצמו. מה עדיף???????? תודה.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים