עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dragon772,

Sapphire ATI Radeon 800GTO 256MB DDR3 256MB Retail http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 Gainward GeForce 6800GS 256MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=14242 איזה מביניהם הכי טוב וכדאי ל AGP גם מבחינת החברות שמייצרות את הכרטיסים?

• 14 תגובות
    • 682 צפיות
  2. הדרייבר 91.31 יצא לכרטיסי GeForce. - nVidia סופסוף החליפו את ממשק המשתמש שלהם בלוח בקרה אחיד ששולט גם על המהרת הGPU (בלי להתקין תוספות כלשהן כמו coolbits, ישירות מהדרייבר!) וגם על המהרת שאר רכיבי המחשב - כל ההמהרות ע"י nTune שמותקן בנוסף לדרייבר ומשתלב בלוח הבקרה המאוחד בצורה יפה מאוד ונוחה תורידו בנוסף לדרייבר את nTune 5.00.06 שיצא בגירסה חדשה ונוחה. אין אפשרות להמהרה בלעדיו. - nVidia גם הוסיפו בדיקת יציבות לרכיבי המחשב כמו מעבד, זכרונות ולוח-אם, בנוסף לבדיקת יציבות של ה GPU כל זאת במשך זמן שנע מ10 דקות ועד 48 שעות של מאמץ! לדעתי הבדיקות קפדניות מבדיקת היציבות של הדרייבר מסידרה 80, שכן עכשיו אני יכול להגיע ל OC נמוך במקצת מהפעם שעברה, כי הבדיקה נכשלת. 820 לזכרונות במקום …

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by mushee,

אממ בעקבות תקציב לא מתוכנן שעומד ליפול עליי בעוד כחודשיים (7500 ש"ח בערך) החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש....בקשר לכל שאר הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך אין עוד על מה לדבר בגלל היציאה של הקונרו ולוחות האם שיתמכו בו, אבל בקשר לכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש הבדל כ"כ גדול בין x1900xt לבין ה x1900xtx שמצדיק את ההבדל הגדול במחיר שלהם (בערך 800 ש"ח)...תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by Predator_ISR,

שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס שלי והוספתי לו קירורים של ZALMAN האם הוספת הקירור מבטלת את האחריות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by dragon772,

שלום ראיתי כרטיס מסך בלי קופסא שכתוב על הדרייבר x850 יש כזה כרטיס מסך שהוא לא xp או pro בסוף? הכרטיס בא עם קירור קטן לא מהשקופים האילו והוא של חברת ATI שמייצרת אותו בנוסף ל צ'יפ למישהו יש מושג איזה כרטיס זה ויכול להראות תמונה ממנו? הכרטיס הוא ל AGP תודה

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by zacf,

שלום לכולם. רכשתי לפני כחודשיים מחשב חדש. אחרי בערך חודש הוספתי לו gforce 7600gs. מהיום הראשון יש לי בעיות איתו. הוא קורס ללא התראה מדי פעם. בדקתי אותו בעזרת 3DMARK05 וקיבלתי בערך 4400. בבדיקות ארוכות יותר (להריץ את הבדיקה 3 פעמים) התוצאה ירדה לסביבבות 4000. הוספתי מאוורר מול הכרטיס הגרפי, ועכשיו תוצאות הבדיקה X3 כמעט לא משתנה. הבעייה עדיין נמשכת. משחקים שמשתמשים במאיץ פשוט קורסים. יש משחקים שמחזיקים שעות (fear civ4), ויש כאלו שנופלים אחרי 5 דקות (hmm5). החלטתי להרץ את ה3dmark במשך שעה (70 פעמים רצוף) ובאופן לא מפתיע הוא קרס... זו הודעת השגיאה שקיבלתי: (וזו בערך ההודעה שכל משחק שנופל נותן...) נראה לכם שיש לי בעיה פיזית עם הכרטיס? (הרצתי את כל בדיקות החומרה…

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by larry_lurex,

סתם שאלה שרציתי לברר לפני שאני וחבר שלי הולכים על זה מכות

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך להשיג את היבואן של סמסונג (הבנתי שזה האחים חיון משהו כזה) לשאול אותו כמה שאלות בנושא אחריות נכנסתי ל144 באינטרנט והוא לא מוצא לי מספר שלהם והרצתי חיפוש בגוגל וגם לא מצאתי שום אתר שום כלום, אם מישהו יכול לתת לי את המספר טלפון שלהם אני מאוד אודה לו, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. עזבו תמפרט שלי ;D פשוט תגידו איזה כרטיס חזק יותר למשחקים. CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO או GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אני רוצה ללכת מחר לקנות אחד מהם אך אני מחכה להמלצות ממכם תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הטמפ' 45-47 במנוחה זה נורמלי לכרטיס 6600GT אם קירור אקטיבי? ללא OC. טוב הרצתי גם ATI TOOL בבדיקת ארטיקפטים ולמשך 5 דקות והגיע ל75. רציתי לדעת אם זה נורמלי בחום הזה של הקיץ הטמפרטורות האלה?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by Ashand,

אני נמצא בטיוואן ויש לי הזדמנות לקנות פה דברים בזול אחד הדברים שאני רוצה זה כרטיס מסך על מה אתם ממליצים מבין השניים: GeForce 7900 GTX OC 512MB GDDR3 PCI Express או ATI RADEON X1900 XTX 512MB PCI Express מה דעתכם על ה-QUADRO FX ?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  13. משהו מוכן להסביר לי למה המסך הזה זול כל כך ? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=117

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by gadits,

אני לא ממש גיימר רציני ובעיקרון אם אני כבר משחק אז זה באקסבוקס שלי אבל עדיין ......הג'יפורס 4 המעאפן שלי כבר לא שווה כלום ואני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים באיכות טובה אבל לא מטורפת מוכן להשקיע 500 ש"ח עם חריגה של עד מקסימום 150 שח מהתקציב אז מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שאוכל לקנות בסכום זה?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  15. הדרייבר החדש יצא לפני כמה שעות והופסקה התמיכה בכרטיסים הבאים: Radeon® 9250 series Radeon® 9200 series Radeon® 9000 series Radeon® 8500 series Radeon® 7500 series Radeon® 7200 series Radeon® 7000 series כל שאר הכרטיסים: 9500 ומעלה יתמכו.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bmike,

שלום לכולם, יש לי מעבד אינטל 2.53 + 1G זיכרון GAIL + כרטיס מסך 4800SE 128M . במשחקים לא ממש רואים טוב אבל חוץ מזה המחשב ממש עובד מהר וטוב. חשבתי לקנות את ה X1600 החדש שהוא כמובן AGP אבל נראה טוב ותומך בהכל. השאלה היא האם לחכות עוד שנה שיצאו כבר כרטיסים עם DIRECTX10 או שאפשר לסחוב עם הX1600 עוד איזה שנתיים? פשוט ההוצאה לקנות מעבד+זיכרון+כרטיס מסך חדש זה נראה לי לא כל כך שווה ביחס לזה שהמחשב שלי ממש זז מהר ואין לי שום בעיה איתו.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by dragon772,

Gainward GeForce 6800GS 256m האם הכרטיס מסך הזה יותר טוב מ x800gto 256m ? אני צריך למחשב p4 2.4 gigabyte ga-8sg800 512m איזה כרטיס מבין ה 2 יותר כדאי לקנות בשביל המחשב שלי בהתחשב בזה שזה AGP שלא יחזיק יותר מ שנתיים תודה.

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by dragon772,

איך מחברים את הכרטיס מסך למחשב? ואיזה נזק יכול להגרם מהרכבה עצמית.? אם אפשר להראות בתמונות זה יעזור תודה!

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by Evyatar,

שלום, חשבתי לקנות את הX1800XT 512 מגה שעולה בסביבות ה2000.. אבל ראיתי את הX1900XT 512 ב2100! (קרדיט לdennis) http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 יש מצב שזו טעות? ואם לא אז שווה לקנות אותו במקום הכרטיס שיש בנועה שעולה 2400? תודה.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by manbot,

הפעלתי בלק אנד וויט ;D ושהפעלתי את זה יש לי בעיה מוזרה שבחיים לא הייתה לי למישהו יש פתרון? http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by gtf,

שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by ראסמון,

אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x800gto אז רציתי לשאול באיזה חנות באינטרנט כדאי יש את פנדה www.pandas.co.il ו www.winbuy.co.il אני רוצה חוות דעת ממי שקנה לגבי אחריות ואמינות והצעות של חנויות טובות לקניה של הכרטיס הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

שלום, רציתי לדעת אם הבנתי מה זה HDR, אז רציתי שתגידו לי אם אני טועה ויש מה להגיד עוד על ה-HDR. מאפיין נוסף שמבדיל את כרטיסי המסך החדשים כיום בשוק כמו: סדרות כמו 7 ו-6 של nVIDIA. או-REDAON X1x00 של-ATI, מכרטיסי המסך הקודמים להם הוא תמיכה ב-High Dynamic Range rendering. מאפיין זה משמש במטרה להדמות תגובות רפלגסולוגיות של העין האנושית, והדמיית אור בוהק במיוחד. לדוגמה כשאתה נימצא במקום חשוך זמן מה, אז אחרי שאתה יוצא מאותו מקום, לוקח לעיינים שלך זמן מסוים כדי להיתרגל לשינוי הקיצוני, מכיוון שבאותו רגע אתה רואה אור בוהק במיוחד. כלומר HDR מזרז את התגובות שיש לעיינים שלך, במהלך שינויים מהירים באור. אז תגידו לי אם זה נכון או לא, ונקווה לטוב.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by gpdude,

תכננתי לקנות את ה1800xt אבל בסופו של דבר אני רואה שקיים 1900xt ב2400 , רציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב על מעבד p4 3.2 prescot lga 478 עם לוח אם תומךX16 pcie? תודה מראש למגיבים.

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים