עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  2. הורדתי את הCATALYST CS ואחרי שהרצתי את הWIZARD והכל הוא לא נפתח יותר... איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Inzagi,

אני מתכנן לקנות 8800GTS חדש בשבועיים הקרובים. האם כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שהבנתי שיעלו במחיר דומה? האם הם יותר טובים משמעותית מה8800GTS? מתי הם אמורים לצאת בארץ וכמה יעלו פה?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by shai2009,

אני רוצה לקנות 9600GT עם הקירו הנ"ל: http://tms.co.il/product/5507 הוא עולה בס"הכ יותר 100ש"ח יותר מזה, ויש לו גם OC בנוסף לקירור: http://tms.co.il/product/5216 יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. משתלם להשקיע עוד 100ש"ח בשביל הקירור וה-OC שמקבלים עם הכרטיס? 2. הקירור הזה באמת טוב?? או שהוא בתם נראה מפלצתי כזה?? 3. אני אוכל בעתיד להעביר את הקירור הזה לכ.מ אחר? 4. הקירור הזה רועש? תודה לכולם! עריכה: לפי מה שקראתי עליו ברשת, אם אני אחד שמחפש פילטרים ואפקטים שונים הוא כ.מ משתלם..

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by ronit54,

שלום יש לי מסך של פיליפס 19 אינץ והבנתי שלא צריך עם מסך כזה cf אז אם לא צריך אז מה עדיף 4870 או 4850 ? ולוח אם אם אני יקח לוח אם זול יחסית של גיגבייט זה עדיין יתן לי ביצועים (330 שקל לוח אם)

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .

7. Started by INON,

מה ההבדל בין המסך VP171s שעולה יותר יקר מגירסת הB ב 10 $ לשניהם בתכלס יש אותם הביצועים VP171s http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171s/ vp171b http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by RayZ,

לפעמים,המסך משחיר וחוזר לעצמו אחרי 5 שניות, לפעמים זה קורה 7 פעמים ברציפות. בדקתי, הכרטיס,הכבלים,הכל מחובר כשורה. המסך - תקין. הכרטיס מסך גם נתקע במשחקים ובסרטונים.. מה לא? והוא בעל הדרייבר הכי חדש שיש מאן-וידיה.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by SpriteSoda,

היי חברים, קניתי את ה 6800 AGP. קיבלתי 3151 במארק 05, זה מעולה בהתחשב בשאר המפרט שלי (לא לשכוח שהמעבד והלוח ישנים. בטום הארדוור הוא קיבל 3500 על AMD 4000 אז זה נראה לי בסדר). בכל מקרה הצלחתי לפתוח לו 4 צינורות וצינור של ורטקס, אבל הוא עושה כאלה אטיפקטים בשלב ה3 של 05 (עם הדינוזאור בים והספינת אווייר). רק עם הורטקס הכל בסדר, אז הורדתי את ה4 צינורות. יש איזשהי דרך לסדר את זה או שלא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by mm_dance,

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. המחשב שלי: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ Graphic: Adapter String RADEON X550, 256MB מטרות המחשב: משחקים בעיקר. לא לראות הכל על מקסימום, פשוט שאוכל להנות מדברים, גם במדיום וכאלה. בנוסף גם קצת עבודה באינטרנט, הורדות של משחקים וזהו. הנה הכרטיסים שאני יכול לקנות, פשוט כי הם נמצאים בחנות שאני קונה ממנה. מעוניין רק באלה, תביעו דעתכם, יש פה מבחר: 1. ‏ASUS‎ - ‏HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI P…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  12. מה דעתכם על הבחירה אני מבולבל מרוב השוואות ואתרים אין לי מושג איזה כרטיס יותר טוב של רדאון או גיפורס של נווינדה

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by skytex,

מישהו יכול לענות לי מה ההבדל בין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION לבין BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מה המשמעות של overclock2 ? תודה

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

מה ההבדלים בין ה6800GS AGP לPCIe?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by udi,

שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by mikezaush,

אתמול הגיע אליי לבית כרטיס מסך שהזמנתי שהוא 7600gt agp ולאחר שחיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא msi 865pe platinum הרצתי אותו על משחקים שונים כדי לראות שיפור ביחס radeon 9800 pro 128 mb (ויש שיפור גדול מאוד) ואז רציתי לבדוק אם התוכנה שציינתי מזהה את הכרטיס כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק עליו. מסתבר שלא. התוכנה חוץ מלהציג את השם והחברה של הכרטיס לא מראה כלום. שום מהירויות ושום צינורות. האם יש פתרון לבעיה או שזה משהו שקשור לביוס של הלוח אם שלי (שהוא של 2004). דרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה ati tool כדי לעשות אוברקלוק אך התוכנה אומרת שאין לי כרטיס מסך במחשב. למה?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by vasser,

i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  20. חבר שלי רוצה לקנות את המשחק ולהריץ אותו על המחשב נייד שלו . הכרטיס המוזכר לעיל זהו הכרטיס שיש לו במחשב נייד. דרישות המינימום ל BF2 הן : Minimum Specification CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 MB Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 MB of RAM Free HD Space: 2.3 GB Software: Windows XP and DirectX 9 הכרטיס מסך הזה שווה ערך למינימום כאן? לינק למפרט המחשב נייד שלו: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2894

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by Evil Inside,

אני מחר כנראה הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין אם להשאיר את ה9600 SE שבדיל או להשקיע עוד 500 שח ל 9600 XT. אני לא גיימר מטורף...אבל אני גם משחק לא מעט.. אוהב משחקים בסגנון קול אוף דיוטי ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע בXT.. השאלה העיקרית שלי היא לכמה זמן הSE יחזיק ולכמה זמן הXT יחזיק?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by yanosh,

אהלן.. יש לי בעיה כבר די הרבה זמן שאני לא מצליח לפתור... התקנתי את הדרייברים והכול סה"כ נראה בסדר אבל עדיין כל פעם שאני מגדיל למסך מלא לדוגמא ביוטיוב.. לא רואים טוב בכלל הציוד שלי לא קצה עליון נראה לי.. אבל בכל זאת אמורים לראות טוב.. אני משתמש במסך של LG L1900J וברכטיס מסך nvidia geforce 8400 gs אשמח ם מישהו יוכל לעזור.. תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by mr-elad,

מה אני צריך כדי להריץ סרטי 720p BR HD וכל זה.. יש לי 8800gts 320 והמסך דיי ישן. אני חייב מסך תומך בשביל HD?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. האם קיים שינוי באיכות הצפייה וההקלטה (במידה ומקליטים באיכות הגבוה ביותר..) בין הכרטיס winfast tv 2000 xp rm לבין hauppauge pvr-150? אני מודע לזה שיש הבדלים בנוחות ההקלטה וכיוצא מזה, אבל אני מדבר רק על איכות הצפייה וההקלטה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  25. אז ככה אני קודם כל יתחיל עם הבעיה כי היא קשורה אחרי זה ל-X800GTO2. הבעיה כזאת, יש לי את הכרטיס מסך ati 9600xt 128mb vivio בקיצ' מאז שקניתי אותו הייתה לי את הבעיה המסריחה שנקראת VPU Recover. כל משחק כמעט ששיחקתי הופיע לי ההודעה אחרי 5-10 דק' וזה היה ממש מציק במיוחד במשחקי רשת שאחרי שהייתי חוזר למשחק הייתי מוצא את עצמי מת. בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה המחורבנת הזאת ואז אחרי שפתרתי אותה המשחק העומנם עבד יותר טוב אבל הוא נתקע לי אחת ל20-30 דק' למשך משהו כמו 10 שניות בזמן הזה אני רואה מסך שחור ושומע את הצלילים של המשחק ואז הוא חוזר (וזה ממש ממש בלתי נסבל). עכשיו זה עוד מילא אחת לחצי שעה אבל פעם זה היה כל איזה 5 דק' אבל חבר שלי הביא לי איזה משהו להתקין שקשור לצללים ועכשיו זה …

• 5 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.