כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן לוודא שכרטיס המסך אכן יתאים למארז HTPC של ANTEC NSK2480? הכרטיס: http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=138 המארז: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92480 תודה על הכוונה בנדון.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב שלי. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. אני חייב לחבר את המכרטיס לממיר ואז וחיבור של האנטנה או שאני יכול לחבר את הכרטיס היישר אל החיבור של האנטנה? 2. אם מישהו יכול להציע לי כרטיס באיכות טובה שרואים בו באיכות סבירה, לא כרטיס תותח ולא משהו די עלוב. משהו שיענה על הדרישות של משתמש ממוצע בסכום של 200 שקל, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיימת אפשרות לקחת כרטיס מסך 1950XTX ואיכשהו לחבר אותו למחשב נייד חדש ? חיבור חיצוני אני מתכוון באמצעות איזה מתאם אם קיים. ואם כן צריך גם ספק כח חיצוני שיתן לו מתח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים? בהנחה ששניהם אותו מחיר תודה.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
כי פרו 2010 לא רץ הכי מושלם אצלי...למרות שעכשיו שניתי פתריים סקייפ(בטלתי אותו וזה רץ טוב יותר..חוץ מהילוכים חוזרים וכאלה שזה זז לאט) http://service.futuremark.com/home.action?cpuModelId=32&chipsetId=518&resultId=12272553&resultType=14
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי רדאון 5850 והמשחקים פועלים עם fps נמוך למשל קרייסיס ובאד קומפני פועלים לי על high על 20 fps ואני ממש מאוכזב המעבד שלי זה e6400 אם זה משנה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מזמן כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה שהולך פה אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא.. מה שאני יודע זה שאני צריך שיהיה PCIe תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום ידידיי, בקיץ האחרון טיילתי לתומי בהונג קונג, הסתובבתי במרכזי מחשבים, חנויות ענק עם תצוגות של נגנים/מסכים/ מערכות/ גאג'טס ושוט... הסתובבתי בתצוגות המסכים והיו את כל המסכים, כל החברות, הייתה לי הפתעה טובה מPHILIPS שהציגה דגמים שאין בארץ, יפים מאוד, היה את SONY, LG, ועוד.. חברה אחת שלא ראיתי בהונג קונג (גם בבנגקוק לא ראיתי אותה שטיילתי שם), זה וייוסוניק, אה, שחכתי שהיה תצוגה מרהיבה גם של סמסונג. אוקי, בסוף הגעתי לחברה שלא אני לא מכיר, שחכתי את השם משהו "TOPCOP" משהו כזה, היה להם מסכים שנראו לא רע בכלל. לקחתי קטלוג שלהם ראיתי שעל הנייר מסכים 17 ו19 מדהימים, ניגודיות 800:1, בהירות 300CD כמובן יש תמיכה בDVI וזמני תגובה זריזים, 8 ו6 MS. עכשיו לשאלה, מיזהו מזהה את החברה? י…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מספר דגמים של כרטיסי מסך מסדרת: Geforce 7300GT הדגמים הם: Geforce 7300GT 256 Mb Retail OVERCLOCKED של חברת BFG או Geforce 7300GT 256 Mb של חברת Gigabyte או Geforce 7300GT 512 Mb של חברת:Point Of View כמו כן אשמח לשמוע המלצות לכרטיסי מסך אחרים אם יש סביב המחירים האלה...
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב כנראה את הDELL 2007WFP השאלה שלי היא.. האם הכרטיס שיש לי (7300GT SONIC) יכול לסחוב את הרזולוציות של המסך הזה? במה זה תלוי אם הוא יסחוב או לא? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השוואה בין Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr ל [h=1]Radeon R9 270X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E. מה אתם חושבים על כול כרטיס ומי מהם יותר מוצלח? [/h]
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב עם הנתונים הבאים: : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ +AC Freezer7Pro, Gigabyte P35-DS3, Corsair 2GB 800MHZ X2 (Dual Channel), Albatron 8800 GTS 320MB, WD 2500AAKS (250GB), WD 500GB, Enermax Liberty 400W, Enermax Chakra 3052 + 2 x glacialTech120 fan (front+back), samsung`22 מריץ ווינדוס 7 64ביט יש לו יום הולדת וחשבתי לפנק אותו בכרטיס מסך חדש, כי כל המשחקים העדכניים כבר לא זזים אצלו. השאלה אם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך במערכת כזאת? או שאולי צריך כבר לשדרג עוד דברים? התקציב הוא איזור ה600 שקלים, עם אופציה לחריגות. ואם כן, אילו חלקים כדאי? תודה רבה מראש! מקס
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם ! בקרוב אני קונה מחשב חדש, וההתלבטות שלי היא לגבי כרטיס המסך. האם כדאי לרכוש 2 כרטיסי מסך מסוג CONNECT3D Radeon X1600 Pro 512mb PCI-E ולחבר אותם ב-CrossFire ? ככה מגיעים לכמות של 1 גיגה זיכרון + 24 צינורות עיבוד (12 לכל כרטיס). או האם כדאי ללכת על Geforce7800GT 256MB ? מבחינת המחיר : שני הכרטיסים של X1600 זה יוצא 1970 שקל (מהאתר נועה מחשבים). הכרטיס 7800GT עולה בסביבות 2300 ל- 2700 שקל. השאלה שלי היא מה עדיף לעכשיו ומה יהיה יותר טוב לטווח הרחוק ? או אם יש לכם המלצה אחרת ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
SAPPHIRE, מישהוא שמע על החברה הזאת? ואיך הכרטיסים שלה?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך bfg gtx295 נכנסתי למשחק מסוים ובזמן שאני משחק נעלמה לי התצוגה ונהיה מסך שחור והוא רושם לי input dvi והתמונה חוזרת ושוב פעם הוא נעלם וחוזר יש לציין שזה קורה לי רק במשחק הזה ובמשחקים אחרים הכל בסדר. ???
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הנה שוט מGPUZ, האם לכרטיס יש 16 צינורות ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי לכולם אני זקוק לכרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-5200 ל-9200<האם עדיין מוכרים אותו או שיש רק 9250>.אני יודע שה-9550 עדיף עליהם בהוספה של כמה עשרות שקלים אבל בינתיים אני מתלבט בין שני אלו.המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6. אז ככה,רציתי לשאול: 1.איזה כרטיס מסך עדיף לקחת ה-5200 או ה-9200<או ה-9250 בהנחה שהוא יותר טוב מה-9200 או שפשוט לא מוכרים עוד את ה-9200>? 2.כמו שהבנתי כולם ממליצים לקחת את ה-128MB.עכשיו אני רואה שהכרטיסים האלה באים עם גירסה של 128BIT ו-64BIT ,מה זה בדיוק והאם זה משמעותי ? 3.פה אני הכי מסתבך..אני רואה כתוב:5200 רגיל.ואני רואה כתוב 5200.TV,VIVO ,DVI עם הפרש של כמה עשרות שקלים.מה זה בדיוק הדברים האלה ואת מה כדאי או צריך לקחת 4-של א…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כדי להשתמש ב flashrom צריך להיות בדוס והבנתי שאי אפשר לצאת ל דוס מ xp מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-