עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת אם זאת חברה מוכרת וטובה כי לא ראיתי שום דבר על החברה בחיפוש בגוגל.... תודה.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  2. הגרסה עם GDDR5 עולה פחות מ-400 ש"ח והביצועים שלה דרגה אחת מתחת ל-GTS450 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2671 ביקורות : http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6570-radeon-hd-6670-turks,2925-5.html http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=sapphire_radeonhd_6570&num=5 אני מניח שעם הזמן המחיר יתייצב בסביבות ה-300 וקצת ואז יהיה קל להמליץ עליו לדעתי. הוא מתחרה ב-GTS440?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. הזמנתי ביום ראשון ATI RADEON 9500PRO 128MB מ-PcHardWare ואמרו לי בשירות לקוחות שאני יקבל אותו ביום חמישי או ראשון, רציתי לשאול איך אני יודע אם הכרטיס שאני אקבל יוכל לעבור את המוד שהופכים אותו לרדאון 9700פרו בעזרת תוכנה? יש מאפיינים מיוחדים שצריכים להיות לכרטיס? אמרו לי שזה קשור במבנה הזכרונות, זה נכון? {הכוונה איך הם פרוסים על הכרטיס עצמו}. תודה מראש, מתן.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  4. טוב אז ככה כמו שאתם רואים יש לי שניי X1950XT ולאחורנה כל פעם שאני מריץ משחק (למשל סימס3 שאחותי רוצה לשחק) אז המחשב נתקע אחריי 10 דקות או שיש הודעה שהתבצע VPU RECOVER. הוצאתי את אחד הכרטיסים ונשארתי רק עם אחד בשביל לבדוק ועבד טוב,אחריי זה החלפתי בינהם ושוב אותה בעיה. בדקתי ב ATI TOOL את המעלות והכל ניראה תקין. (ליבה 62 מקסימום,זכרון 88 מקסימום) הקטע שלפעמים עוד לפניי שזה מגיע לזה,המחשב פשוט נתקע או שיש הודעה של VPU RECOVER. בווינדוס עצמו אין בעיות דרך אגב. לקחתי מאוורר ריצפתי ושמתי על המחשב ואז הבעיה לא קרתה,אבל גם בלי המאוורר הכרטיס לא עובר את המותר,מוזר לא? עוד דבר,עשיתי בדיקת ארטיפקטים ואחריי 3 דקות הוא התחיל להודיע על ארטיפקטים. (הכרטיס לא בOC ומעולם לא היה) ניראה שהכר…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by kopler,

שלום! סוף סוף אחרי שנתיים של GeForce 4 MX קניתי Radeon 9600XT. נכון זה לא "ה" כרטיטס, אבל זה שידרוג רציני בכמות כסף לא גדולה. עכשיו התקנתי כמובן את הדרייורים הכי חדשים catalyst 4.4 והכל עבד טוב ויפה ציון ב-3dmark 2001 SE - 12000, אבל כשאני עושה ריסטרט אני מרגיש פתאום שהביצועים יורדים ואני מקבל ציון 6000. כולה ריסטרט שום דבר אחר. ניסיתי את הדרייורים DNA, את הדרייורים שקיבלתי אם הכרטים 4.1 את הדרייורים הכי ישנים של Radeon 9600XT - 3.7 הכל אותו דבר הציון של ה 3dmark יורד מ-12000 כמו שצריך להיות ל-6000 - 8000 ירידה רצינית וכולה מה שנעשה זה ריסטרט. המחשב: Intel Pentium 2.4 800 FSB 512 DDR 400 Gfx Radeon 9600XT 128 MB MOBO Intel Rocklake

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by אבשה,

אז ככה הסתכלתי קצת על כרטיסי מסך וראיתי כרטים שעולה 27K!!! אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה עולה ככה מה מיוחד בזה אז תודה. http://tms.co.il/product/2464

8. Started by Troubled_Martyr,

לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…

9. חבר שלי ביקש ממני שאני יבדוק לו איזה מבין 2 הכרטיסי מסך האלה מי יותר טוב His Excalibur X800XT Platinum 256MB VIVO ל PCI-E או ASUS Extreme AX800XT/2DT PCIe ATi Radeon X800 XT 256-bit DDR3 256MB ל PCI-E בבקשה תעזרו לי הוא צריך את המחשב למשחקים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  10. שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי טלוויזיה 32 אינץ' כרטיס מסך 8800 חיברתי DVI-HDMI לטלוויזיה, הגדרתי בכרטיס מסך במערכת הפעלה רואים הכל טוב אבל ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה ההגדרות מתאפסות ושוב אני צריכה להגדיר מחדש. אשמח לקבל כל מידע בנושא בשביל למנוע את הבעיה... (דרייבר עדכני לכרטיס מסך מותקן). תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by 3d_max,

שלום לכולם! יש לי לוח ga-7vm400m ובו vga און בורד וגם סלוט agp אני מעוניין לחבר מסך גם לאון בורד חוץ מל- agp הבעייה היא שבחוברת של הלוח-אם נכתב שכאשר מחברים כרטיס מסך חיצוני (agp) אז מתבטלת אוטומטית פעולת ה- vga און בורד. האם מישהו יודע כיצד ניתן לעקוף/להתגבר על הבעייה הזאת - מבלי לקנות כרטיס מסך pci ? תודה, גלעד.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל של 15 או 17 אינץ' (עדיפות ל 17) במחיר סביר ושהמסך יהיה איכותי כמובן אני לא ממש מבין במסכי LCD לכן אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי המלצות לגבי מסכים שיש עליהם ביקורות טובות ולהמליץ מידע אישי אני אשמח תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... הסיבה לכך זה הלופ האינסופי של הכרטיס מסך או כפי שרבים קוראים לזה ה"באג" של ה-VPU recover. אני צריך המלצה עד 500 ש"ח ולא כרטיס של ATI אני חוזר לא של ATI תודה ומקווה להרבה תגובות...

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by RONG23,

התלהטות בבחירת כ"מ למפרט i5 2500k 4gh gskil ripjaws asrock extreme 4 מה עדיף? gtx 570 או 6950 reference dual bios? או המלצה אחרת לכרטיס שאפשר להפוך ל 6970 ? הבנתי שיש בעייתיות מסויימת עם זה? תודה מראש

16. Started by RocknRolla,

כרגע אני נמצא במוסקבה ויש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך במחיר יותר נמוף מבישראל. אני מתלבט בין RADEON 5770 5830 ו-NVIDIA 260 GTX. המחיר של ה-260 ו 5830 הוא בסביבות ה-230 דולר והמחיר של ה-5770 בסביבות ה-200 דולר. בעיקרון אני מתלבט בין ה-5830 וה-260. ה-260 עם 896 זכרון לעומת ה-1GB של ה-5830. זאת השאלה הראשונה שלי. זה משנה? ובכללי מי מהכרטיסים יותר חזק? השאלה השנייה שלי היא האם משתלם בשבילי לקנות את הכרטיסים האלו כי יש לי מסך בסך הכל בגודל של 19 אינץ' אז אני משחק על רזולוציה 1280X1024. והשאלה האחרונה שלי היא האם כל הכרטיסים יתאימו ללוח האם שלי שהוא:GA-P35-S3L של GYGABYTE. ובכללי אני ישמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. Started by mardona,

אני צריך תגובות מהירות כי אני הולך לקנות אותו עוד שעה אז בבקשה אני רוצה לקנות את זה:radeon 9550 128 bit 128 M"B אז השאלה שלי היא כזאת האם זה יספיק להריץ דום 3 אל מינימום? והאם המערכת שלי תנצל את הכרטיס טוב? והאם יש לו אפשרויות אוברקלוק טובות תודה! זה המפרט: לוח אם:ASUS P4S8X מעבד:INTEL PENTIUM 4 2.4ghz 533mhz 512KB דיסק קשיח:WD 120/7200 SATA 8MB דיסק קשיח 2:maxtor 20\5400 ATA 2MB זכרונות:GENERIC 512M"B DDR333 כרטיס מסך:STLab GEFORCE 4 440MX 64M"B AGPX4 ספק:AC 230W סידירום:SONY X52 צורב די.ויי.די:SONY DWD 23A BULK כונן דיסקטים:TEAC 1.44 אל-פסק:ADVICE 700VA מסך:MAG 996PF רמקולים:MICROSOFT DIGITAL SOUND SYSTEM 80 נתב )ראוטר):BROADBAND ROUTER מדפסת:hp psc 2210 series all-in…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by gogo444@walla.com,

שלום, היום קניתי X1600PRO ל AGP (כן אני יודע שיכולתי למצוא משהו יותר טוב, אבל זה משהו אחר). בכל מקרה, מחקתי את הדרייברס של הכרטיס הקודם, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכרטיס למחשב וכאשר הדלקתי את המחשב, המסך הראה רק כל מיני קווים צבעוניים בלי רמז למה שאמור להיות על המסך. בדקתי את החיבור למסך וראיתי שחסרים כמה פינים בכבל שמחבר בין המסך לכ"מ אם כי זו לא היתה בעיה עם הכרטיס הקודם שלי (FX5600). אשמח לקבל עזרה אם מישהו יודע מה הבעיה. אה כן וגם הוספתי עוד 512MB זיכרון למחשב באותה הזדמנות, אבל נראה לי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך.

19. Started by sronl77,

הי, משהו יכול להמליץ לי איזה כרטיס מהם עדיף בקניית מחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ASUS X300 SE (זכרון פנימי של 128Mb) או Gigabyte 6200 DVI + VGA 256m NX62TC256D8 (זכרון פנימי של 128Mb)

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

נתקלתי לאחרונה באתר הבא http://www.ageia.com/ החברה מציגה את השימוש במנועים פיזיקליים במשחקים כגון Unreal Engine 3 Tom Clancys Ghost Recon Advanced Warfighter City of Villains Bet on Soldier ועוד... הנה הדגמות http://www.ageia.com/physxInAction/avis.html מישהו מכיר את החברה בכלל?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by integral,

אז מה דעתכם על המסך הבא? מישהו עבד איתו? מריחות?......... http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1720BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=23# אני כנראה אוכל להשיג אותו ב 2300 שקל. שווה? (נא לא להתייחס למסכים לא דקים, אני יודע שעדיף אם יש מקום בשבילם). עריכה: אין לו מחבר DV, רק 15 פינים. האם זה משמעותי בכלל? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by gigabot,

קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  23. היי שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד עם תוכנת הפעלה של ויסטה . אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזית LCD 42 דרך כבל HDMI ולחלופין דרך כבל VGA. קבעתי דרך לוח הבקרה של כרטיס המסך, Nvidia 9300GS תצוגה כפולה Clone. במקרה של כבל ה-HDMI אי אפשר לבחור רזולוציה ונותרים שוליים רחבים שחורים מהצדדים. במקרה של כבל ה-VGA ניתן לבחור רזולוציה של מסך רחב, אבל התצוגה ב-LCD מתחילה להבהב בשחור. ניסיתי לשנות קצב רענון וזה לא עזר (האופציות לבחירה מתחילות מ-60 ומעלה). יש למישהו רעיון? אבי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  25. קניתי את הכרטיס בשביל לחבר את המחשב לטלוויזית LCD בחיבור HDMI, כשחיברתי בינהם לא ניתנה לי אפשרות לשכפול מסך, המחשב לא מאפשר לי לבחור שום תצוגה נוספת חוץ מהמסך הרגיל של המחשב, מה אפשר לעשות?

דיונים חדשים בפורומים