עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזו כמות של כסף יהיה עלי להשקיעה בכדי לרכוש מסך LCD 17 אינץ' טוב בימים אלו ל GAMING?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  2. אז ככה לפני זמן מה ניסיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי RADEON 1900XT 512MB. בוא נגיד שהניסיון לא עלה יפה והכרטיס מאז התחיל לעשות בעיות כדוגמת כל מיני אובייקטים ועיוותים בגרפיקה במהלך משחקים וכמה פיקסלים מהבהבים בהצגת סרטים. השאלה היא, האם ניתן להציל את הכרטיס מסך? (יש אולי מעבדה שמתמחה בתיקון דברים כאלה??) והאם בכלל שווה לתקן או שכדאי לקנות כרטיס חדש? אני חשבתי על הRADEON HD2600 PRO, חוץ מזה שהוא תומך DX10 האם הוא טוב יותר/משתווה ל1900XT? והאם תוכלו להמליץ על עוד כרטיסים טובים בסכום של 500-600 ש"ח? יום טוב!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  3. אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  4. שלום, יש מלא ראשי תבות באנגלית בכותרת. אני יודע. השאלה בעברית - נניח שיש לי מחשב מיושן קצת - פנטיום 4 בתדר 3.0 גה"צ עם לוח אם מיושן עם תושבת גרפית AGP. עכשיו - אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה לגמרי (LCD או פלזמה) - שיש לה כניסת DVI או HDMI. ועכשיו לשאלות: 1. איזה כרטיס מסך במחיר שפוי, 200-300 ש"ח נניח, אני יכול לקנות לצורך העניין - אשמח לקבל המלצה לכרטיס עם DVI ולכרטיס שיש בו גםHDMI 2. אם יש כרטיס כזה - האם יש סיכוי להריץ HD עם תצורה כזו? תודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by puGs,

בזמן שהATY TRAY TOOLS פתוחה אי אפשר להפעיל שום משחק... אני פשוט פותח את המשחק ותוך רגע הוא לא מגיב. איך שאני סוגר את התוכנה המשחקים עולים רגיל=\ (HD5770)

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by fwafaw23,

יש ברשותי כרטיס מסך Inno 3D 8800GT 512MB Superclocked עם קירור iChill, כמה הוא שווה אם אני רוצה למכור אותו???

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. כן כן, אני יודע שהנושא נטחן מלאא פעמים, עשיתי חיפוש, קראתי על המסכים - אבל עדיין אני לא יודע מה לקחת .. על מה אתם ממליצים ?! .. (אין הפרש גדול בין המחירים שאני משיג אותם - ככה שבגלל זה ההתלבטות) מצד אחד יש את ה - Samsung 730BF שהוא מסך מתקדם מאוד - 4ms וכו' .. אבל מצד שני יש את ה - Samsung 913N שהוא גם מסך מתקדם ..8ms, ניגודיות 1:800, 19 אינץ' (!) .. על מה אתם יותר ממליצים ?! ??? תודה רבה מראש ..

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by comablack,

למישהו יש מושג כמה ןןאט המפלצת הזאת תצטרך נראהלי כור אטומי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by at,

אני רוצה להעיף את טלויזיה מחדר (''14) אז אני מחפש כרטיס TV למחשב: קיבלתי העצה מחבר לקנות כרטיס st-lab PCI-TV878 הינה לינק לפרטים: http://www.sunsway.com.hk/products/tv_capture.html מה אתם אומרים? העצות אחרות יש? מה כדאי לבדוק איך יודעים מה טוב? (רוצה להשקיע עד 200 ש"ח, האם זה מספיק למשהו סביר או לרדת מזה?) {הכרטיס שרשמתי הוא של חבר טוב שלי שקנה אותו לפני חודש ב 300 ועכשיו עובר למחשב נייד אז הוא ימכור לי ב 200 או פחות} יש כרטיסים / מכשירים שמסך פועל גם בלי המחשב? מה רמת המחירים? והאם הם פועלים גם ככרטיס רגיל שניתן לעשות לכידה? תודה על התגובות, טל {עריכה} תוספת: שכחתי כמעט, האם הכרטיס הוצע לי יעבוד עם תוכנות של שליטה בעזרת שלט ל media player , כעכבר וכד' ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by liav12,

שאלה בכותרת... 6600GT? X800GT?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. רזולוציה 768X1366 <==== הרזולוציה של המסך . http://video.org.il/product.asp?productid=374 רזולוציה 1280X1024 <===== הרזולוציה העדיפה על ה - 7800GT של לידטק אתם חושבים שבמשחקים המסך יתעוות או משהו כזה ? .. הוא יהיה מחובר על DVI

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by oded15,

אני צריך עזרה אני בונה לי מחשב חדש מישהו יכול לתת לי קישור למסך טוב אבל לא יקר מתחת ל 700 שקל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by gaga1234,

http://ckturbo128.proboards4.com/index.cgi?board=computerhardware&action=display&thread=1138544120 עדיף ה 7800GS במיוחד אחרי OC !

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by asdefuser,

שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש

15. Started by MrT,

יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנות שעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך.. האם זה מסוכן? וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר? תודה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  16. אני כנראה אקנה בזמן המאוד קרוב מחשב (כרטיס מסך + לוח אם + מעבד) -> AMD 64x2 לא החלטתי במדויק כנראה Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore . לוח אם - asus m2n-e. זיכרון פנימי - 667mhz DDR2 1GBx2 לפרטים נוספים על המפרט ראה שירשור ב"מפרטי מחשב" הכרטיס מסך שבחרתי היה 8500GT 512MB, בפורום מפרטים המליצו לי לקחת readon ההבדל העיקרי הוא DX10.... שלREASDON אין (רק ליקרים) מה היתרונות/חסרונות של הכרטיס מסך ביחס למחירו והאם כדאי כרטיס מסך אחר? ולפי דעתכם כמה זמן הוא יוכל להריץ משחקים על המקס' אם בכלל (חדשים...)

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by SpriteSoda,

היי חברים, קניתי את ה 6800 AGP. קיבלתי 3151 במארק 05, זה מעולה בהתחשב בשאר המפרט שלי (לא לשכוח שהמעבד והלוח ישנים. בטום הארדוור הוא קיבל 3500 על AMD 4000 אז זה נראה לי בסדר). בכל מקרה הצלחתי לפתוח לו 4 צינורות וצינור של ורטקס, אבל הוא עושה כאלה אטיפקטים בשלב ה3 של 05 (עם הדינוזאור בים והספינת אווייר). רק עם הורטקס הכל בסדר, אז הורדתי את ה4 צינורות. יש איזשהי דרך לסדר את זה או שלא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. זה Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128VP PCI-e 128Mb VIVO Bulk Video Card ב1150 שח או Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card ב 1000 שח

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Black Knight,

שלום, יש לי מסך של AOC מדגם: Monitor Name: AOC Spectrum 7Klr A Monitor ID: AOCB800 הוא שווה משהו היום? אתם צריכים עוד מידע? נקנה לפני כשנתיים וחצי. איך הוא למשחקים?

20. הבנתי שיש משטח סיליקון כזה שמצמידים למסך של מחב נישא והוא אומר עליו אבל כשחיפשתי לא מצאתי באף מקום באינטרנט. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. קניתי את הכרטיס מ ksp והוא עושה בעיות ליפעמיםם הוא ניתקע. ליפעמים ישר שאני ניכנס למשחק יש מלבנים סגולים וירוקים אבל זה נדיר ולדעתי זה מחוסר מתח שמעתי שצריך לחבר אותו עם חיבור של 2 של 6 פיניםם והמארז שלי שקוף אז שאני מיסתכלל מהחלון אז אני רואה שמחובר לכרטיס כבל PCI-E אחד אמור להיות לי 2 כאלה? זה תקין שחיברו לי אותו ככה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by Hartley,

איך אמורים לדעת מה כוללת האחריות לגבי פיקסלים שרופים, כשקונים דרך האינטרנט או במכירה פומבית ? לכל דגם יש מספר אחר ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by ko619,

יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Null,

אני הולך לקנות מחשב עם מעבק I5 2570K, ספק 620W ואני שובר פשוט את הראש לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. קודם כל, האם המחירים שלה כרטיסים שציינתי בכותרת מצדיקים בכלל את המחיר? אני רוצה להנות מהביצועים הכי גבוהים שאני יכול במשחקים כמו BF3 ו-SKYRIM. אז, מה כדאי? הבנתי שעם OC ה-7970 אוכל את ה-670, אבל האם כדאי שאני אעשה את ה-OC? או שכדאי לקנות דגם מסויים שכבר בא עם OC? יש אלטרנטיבות אחרות? מה עדיף בסופו של דבר? אני שובר את הראש...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים