כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5001 אם זה המצב זה ממש מבאס.. גורם לחשוב פעמיים אם לחכות לזה או ללכת כבר על 8800...
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש עסקה טובה של בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1367721 גם הנתונים שלו טובים: 12MS DVI 600:1 PIVOT מגיע בשחור או כסף לא רע בשביל 2400 שקל, גם סמסונג חברה טובה לא? אז מה אתם אומרים מי מכיר תמסך? עריכה: עוד פרטים שהצלחתי להשיג: http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.htm (זה המרה של המצגת פאוור פוינט לHTML עובד רק באקספלורר) http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.ppt המצגת עצמה זה מה שהם שלחו לי אחרי ששלחתי להם אימייל וביקשתי פרטים. בקיצור הנתונים מעולים חבל על הזמן, וגם העסקה עצמה שהיא עד 10 תשלומים ללא ריבית ומשלוח חינם.. הבעיה היא לראות את המסך או חוות דעת ממישהו שבאמת קנה אותו.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מרוב השמות של הדגמים של הכרטיסים של ATI. פעם הם היו ממוספרים 9XXX. היום יש את X-300, X-800 וכו'. קניתי מחשב ואני מקבל איתו X-300. אין לי מושג בדיוק איפה הכרטיס הזה עומד ביחס לשאר הכרטיסים. השאלה שלי היא כזו, הוא יותר טוב מ RADEON 9250? יותר טוב מ RADEON 9600?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
כיום יש לי GEFORCE 3 TI 200 . והוא כבר מתחיל להתעייף. ואני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש ופה מתחילה הדילמה כי אני לא מתכוון להחליף מחשב בשביל לעבור ל PCI EX ואני שוקל האם לקהות איזה 6800 ולהיות מבסוט עד הקניה הבאה שהיא תבאם כי לא יהיה מה לעשות איתו או לקנות 9600 PRO יש לי אפשרות לקנות במחיר סבבה חדש. או לקנות 9550 ולסחוב איתו את השנה הקרובה לפחות . השאלה אם אני ירגיש שיפור מהכרטיס הנוכחי שלי כי הוא יחסית חזק. אשמח לקבל עצות ממכם . יש לציין שאני משחק משחקים אבל אני יכול לחיות בלי פילטרים וכאלה רק שיעבוד חלק על 1024*768 או על 1152*816
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כן כן, אני יודע שהנושא נטחן מלאא פעמים, עשיתי חיפוש, קראתי על המסכים - אבל עדיין אני לא יודע מה לקחת .. על מה אתם ממליצים ?! .. (אין הפרש גדול בין המחירים שאני משיג אותם - ככה שבגלל זה ההתלבטות) מצד אחד יש את ה - Samsung 730BF שהוא מסך מתקדם מאוד - 4ms וכו' .. אבל מצד שני יש את ה - Samsung 913N שהוא גם מסך מתקדם ..8ms, ניגודיות 1:800, 19 אינץ' (!) .. על מה אתם יותר ממליצים ?! ??? תודה רבה מראש ..
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום...יש לי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit כפי שידוע,יש לכרטיס רק 12 צינורות עיבוד פיקסלים פתוחים [מתוך 16] ו5 וורטקס שיידרס מתוך 6.... רציתי לנסות לבצע פתיחה של הצינורות,אבל אין לי מושג איך :\ הבנתי שצריך לבצע את זה דרך Rivatuner,כיצד?מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? בנוסף,רק ליתר ביטחון [במקרה והצינורות יהיו פגומים ואני לא אוכל להציג משהו],מהו הכפתור שצריך ללחוץ עליו בעת הפעלת המחשב מחדש על מנת להעלות את הווינדוס בSAFE MODE? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני בונה לי מחשב חדש מישהו יכול לתת לי קישור למסך טוב אבל לא יקר מתחת ל 700 שקל תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי פורום תצוגה וגרפיקה יש לי את הכרטיס nvidia geforce 5200 fx 128 mg ומחובר לו מסך LCD LG FLATRON L1511S ואני מעוניין להוסיף למחשב עוד מסך 4.5" כמו של רכבים וכתוב באתר שבשביל לחבר מסך כזה צריך שבכרטיס מסך יהיה Dual Display ואני לא יודע איך בודקים אם יש בכרטיס אז אם מישהו יודע אם Dual Display ל nvidia geforce 5200 fx 128 mg אז שיגיד לי ואם מישהו יודע איך בודקים אני גם ישמח לדעת תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב נתחיל אם המטרה: להיות יכול לעשות TV Rip לתוכניות מערוצים כמו "ביפ" ולא ערוץ 1 ו2.. ולהיות יכול להשתמש בטלויזיה ולראות איתה HOT בלי קשר לRIPING... טוה אני אתן תיאור למצב הנוכחי: מחשב, מעליו זרוע [מכנית (לא אמיתית)] שמחזיקה טלויזיה שיש לה ממיר לכבלים HOT... אני מניח שמה שאני מריך זה כרטיס טלויזיה, אני מעוניין בכרטיס הטלויזיה זול ככל האפשר שעדייין יאפשר לי לבצע את הRIP בצורה נאותה.. אז דבר ראשון אשמח לחוות דעת על הכרטיס הטלויזיה הבא (בהתחשב בדרישות שהבעתי לעיל): 1) http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926535 2) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1049 אממ זהו, תודה לעוזרים.. נ.ב אם זה משנה יש לי R9550 AMD 1700+ 256RAM, אשמח לדעת אם עם המפרט הנ'ל …
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב על מנת להיפטר מהטלויזיה שלי בחדר. אין לי שום הבנה בנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שאין עליו מאוור (רק גוף קירור), הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך המחשב שלי עם G41 כרטיס מסך מובנה יראה בLCD LG 236V המחשב שלי ASROCK G41 GS MOTHERBOARD G41 X INTEL CHIPST GRAPHIC CARD INTEL CORE DUE 2 6300 1.8 המסך הוא 23 אינטץ עכשיו שאני בודק בהגדרות רזולוציה במחשב יש לי עד 1600 1200 הבנתי שיש את http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-030332.htm שזה פתרון לבעיה ומאפשר להריץ רזולוציות גבוהות יש לי עכשיו CRT COPAM FLATSCREEN 17 אינטץ והכל נראה סבבה גם סרטי HD אז זה יראה יותר טוב או פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
3dc Hyper z (אני חושב שככה קוראים לזה) Z-Buffer UltraShedow שיידרים מישהו יכול להסביר לי עליהם בהרחבה או להביא לי אתרים שמסבירים עליהם?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 450 MHZ, אני לא זוכר בדיוק איזה לוח יש לי. נראה לי שיש לי AGP X4. השאלה היא כזאת, GEFORCE 4 MX, יכול לעבוד על הלוח שלי? או שאני חייב AGP X8?? תודה. שלומי.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הופיע לי קודם מן עיוות באמצע משחק, ואחר כך, כשסגרתי את המשחק והגעתי לשולחן העבודה ראיתי שהרזולוציה השתנתה לרזלוציה הקטנה ביותר (600X800) צירפתי תמונה של ההפרעה במהלך המשחק.. איך ולמה זה קרה? תודה על העזרה [br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 05:44:29 עברו כבר כמעט 24 שעות ואני רואה שאין תגובות אז - UPצ'י.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הוספתי עוד כרטיס מסך למחשב שלי, סתם כי זה מגניב שיש הרבה מסכים. הבעיה היא שהכרטיס היחיד שמצאתי בבית זה כרטיס בין יותר מ10: cirrus logic 5446, וכמובן אין לו דרייברים לא גנרים לx64. אז זה עובד, אבל רק ברזולוציה נמוכה במעט צבעים. אני מחפש לקנות כרטיס מסך יותר נורמלי, ובעיקר שיהיו לו דרייברים לXP x64. מישהו מכיר/שמע? תודה רבה, נדב
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
להלן פירוט המחשב שלי: Pentium quad core Q6600 4 GB RAM 667 מה"ץ קינגסטון Nvidia 8800 GTS 640 mb power supply 600w עכשיו השאלה היא כזו: האם כדאי לקנות כרטיס מסך נוסף? אם כן, אז על מה להשקיע סדרה 9 או 8? או אולי לקנות כבר Xbox... אני לא מבין איך זה שהקונסולות יותר טובות היום ממחשב בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש את אחד הכרטיסים שבכותרת. המחשב הוא מחשב משחקים על מסך של 19 אינץ'. המפרט שלי כרגע הוא : ASUS P5B Intel P965 Intel Core 2 Duo E6300 LEADTEK PX7900GS 256MB Mushkin 2GB DDR2-800 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC (שני מסילות של 20 אמפר שאפשר לשלב למסילה אחד של 30 אמפר) והשאלות : א. האם הספק יספיק לכל אחד מהכרטיסים? הבנתי ש RADEON צורך הרבה. ב. האם המפרט כמו שהוא כרגע יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אם כן, איזה רכיבים צריך לשדרג? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מצטער אם זה הפורום השגוי אבל הורדתי את הדרייבר החדש מרדאון לרדאון 9600PRO שלי וניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מעלה לי הודעת שגיאה וכותב : "setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup." מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-