כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ישנם דרייברים של אנווידיה שהם חדשים יותר מהפורסוויר 71.24? כי הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם הנסיך הפרסי החדש.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. תראו אני חושב שיש לי בעיה קטנה ואני לא בטוח מה לעשות ואם היא בכלל בעיה. תראו לפני חודש וחצי בערך אני קניתי 7600gs בחברה מסוימת. ששאלתי את נציג המחירות שלהם באיזה אריזה הכרטיס מגיע הוא אמר לי-Retail. כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי רק את הכרטיס עצמו, חוברת התקנה ודרייבר. ניראה לכם ששווה לי לדרוש מהחברה את כל הבאנדל או שזה לא כזה משנה?.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128D.htm# יש לי אפשרות לקנות את הדגם הנל ב440 שקל..חדש... שווה או לא שווה ?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=2484 חבר שלי קונה מהם מחשב חדש ואין להם את ה 5900XT (נשאר רק של INNOVISION) ואמרו שזה לא מומלץ אז הוא לקח 9600XT 256M כמו שלי ויש כאן את האולטימייט הזה הוא שווה יותר?
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מדובר על מערכת מחשב CORE I5 2500 לוח H67 B3 4 גיגה זיכרון 1333 GTX 570 CORSAIR 520W תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי מסך דל 2410 אבל אין לי חיבור dvi ו hdmi ולכן צריך כרטיס מסך עם חיבורים כאלה. האם משנה אם שם אחד מהחיבורים האלה או 2 סוגי החיבורים אותו דבר. האם geforce 210 טוב מספיק לחיבור? אני צריך את כרטיס המסך בעיקר לאינטרנט קריאת מיסמכים וקצת מדיה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מעבד פניום D 2.8 יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 9800GTX ?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קודם כל שלום..ובוקר טוב הכי חשוב.. אוקי עכשיו לשאלה.. יש לי כרטיס מסך כמו שאתם רואים בחתימה GeForce 6200 TC ובע"ה עוד מעט יהיה לי 6600 השאלה שלי היא מה אתם ממליצים..דרייברים רגילים (הפצות רשמייות) או דרייברים מואצים (ערוכים)? ואילו דרייברים מואצים אתם ממליצים לי עדיף שהדרייבר המואץ יבוסס על גרסת 81.85 או 81.84? תודה מראש.. יהב..
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש אבל ממש לא מבין בכאלה דברים. עכשיו הייתה לי עזרה בקשר להרבה דברים אבל נשארתי אם שאלה אחת. אם אני רונה לוח אם שתומך בcrossfire וכרטיס מסך שתומך גם הוא אבל רק כרטיס אחד לא שתיים. ואז אחרי כמה זמן אני יקנה עוד אחד... זה יעבוד? כאילו.... זה יצא כמו לקנות שתי כרטיסים ישר? אני ישמח לקבל תשובות בשפה פשוטה.. (כמו שאמרתי אני לא מבין בדרים כאלה) ואם משהו בשאלה לא מובן תגידו לי ו אני יסביר בתודה tustos
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה TMS.co.il הינה החנות היחידה שמוכרת את הכרטיסים ? משלוח תוך 96שעות ,כלומר 4 יום. הכרטיס בכלל נמכר כבר בחו"ל ?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מה ההבדל או הבדלים בין ה Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express לבין ה GTO2, לשניהם יש את אותם מס' צינורות, אותה מהירות ליבה וזיכרונת ? אני יודע שאת ה GTO2 ניתן לפתוח ולהופכו ל X850XT אבל אותי דווקא מעניין ההבדל בסטוק . אני לא מתכוון לבצע O.C כך שהפיכתו של הכרטיס לא כל כך מעניינת אותי ,האם אני ארגיש הבדלים במשחקים בין שני הכרטיסים ללא שדרוג ואו O.C ?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם הכרטיס 5870 של ג'יגהבייט שנראה כך: המאוורר השמאלי בתמונה משמיע רעש מציק שאם אני מפסיק אותו ע"י נגיעה עם היד יש שקט מפליא. משהו שמע על הבעיה או נתקל בה בעצמו ? אפשר לדרוש מחברת המחשבים החלפה של הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש, MAG-דגם 786PFs. המסך כוון, הבעיה היא שלפעמים הכיוון של המסך משתנה קצת, ז"א שהשוליים העליונים והתחתונים לפעמים בתצוגה זזים קצת, האם ישנה אפשרות לנעול את המסך כך שהתצוגה לא תשתנה ? הייתה לי את הבעיה גם במסך Proview במשרד, בגלל זה אני מניח שהבעיה אינה מהמסך אלא בהגדרות. מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לפני חודשיים , הזמנתי מהדובים ( ימח שמם $@!@ ) את ה Hercules AIW 9800SE , עם הכוונה לפתוח את הכרטיס ל Pro . אחרי חודשיים של מריחות , והרבה זיוני שכל , הם החליטו להודיע לי שאין להם את הכרטיס במלאי , וש ATI כבר לא מייצרים אותו , וזה אחרי שהם היו בטוחים שהם שלחו לי את הכרטיס ! בכל מקרה , עכשיו אני צריך להוציא יותר כסף , ולקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד :\ איזה כרטיס לקנות מסך ב 2000 שקל , ואיזה כרטיס טלוויזיה ב 500 שקל ? בעיקרון , יש לי כמה התלבטויות - Gigacube Radeon 9800 Pro Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro Powercolor Radeon 9800SE בקר לכרטיס טלוויזיה , לא שאני מבין בזה הרבה , אבל פעם המליצו לי על Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe . הדבר שהכי חשוב לי בכרטיס , ז…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה שלי לכרטיס באמצעות כבל HDMI עכשיו אני מקבל רק תצוגה אבל לא צליל, יש לי כבל קטן שמצורף לכרטיס אבל צריך לחבר אותו ליציאה שנקראת spdif בלוח אם אבל הבעיה פה שביציאה שבלוח אם שלי יש בה 5 פינים והכבל הקטן שבא מהכרטיס יש לו רק שני חוטים איך אני מחבר את הכבל הזה כמו שצריך??
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ת'כרטיס הנ"ל ואמרו לי שאפשר להפוך אותו בקלות ל6600GT. אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך אני פותח לו צינורות או הופך אותו לGT? תודה מראש אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב יהיה מבוסס על 8400 + 4GB + XP. המסך הוא ASUS PM17TU, ואין לי מושג לאיזו רזולוציה הוא מגיע... (אני כבר לא ילד, בן 36, אבל מעוניין לחזור לחוויות הגיימינג) הספק יהיה לפי מה שצריך ו/או יומלץ בחנות. התקציב הוא בסביבות ה- 1300/1400. מבין ה- 4870 הזמינים, איזה עדיף? קראתי שהוא נוטה להתחמם, אבל ראיתי שרק ל- 4850 של ג'יגהבייט צמוד זלמן. מדוע כל האחרים (וגם ג'יגהבייט, בעצם), לא מציעים פתרון לזה ב- 4870? אלה הדגמים שמצאתי, והמחירים (לא משנה כרגע החנויות...) GAINWARD 4870 512MB GDDR5 Golden NIS 1,397 GIGABYTE 4870 512MB GDDR5 - RETAIL NIS 1,397 HIS 4870 512MB GDDR5 - RETAIL 1,567 (!) מדוע הוא יקר יותר? PowerColor 4870 512MB GDDR5 - RETAIL NIS 1,417 SAPPHIRE 4870 512MB GDDR5 - R…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב עם הנתונים הבאים: : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ +AC Freezer7Pro, Gigabyte P35-DS3, Corsair 2GB 800MHZ X2 (Dual Channel), Albatron 8800 GTS 320MB, WD 2500AAKS (250GB), WD 500GB, Enermax Liberty 400W, Enermax Chakra 3052 + 2 x glacialTech120 fan (front+back), samsung`22 מריץ ווינדוס 7 64ביט יש לו יום הולדת וחשבתי לפנק אותו בכרטיס מסך חדש, כי כל המשחקים העדכניים כבר לא זזים אצלו. השאלה אם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך במערכת כזאת? או שאולי צריך כבר לשדרג עוד דברים? התקציב הוא איזור ה600 שקלים, עם אופציה לחריגות. ואם כן, אילו חלקים כדאי? תודה רבה מראש! מקס
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יותר טוב ולמה? 1. Gigabyte GeForce 8600GT 256ddr3 2. Gigabyte HD 3650 512ddr2 3. Sapphire Radeon HD 3650 512 ddr2 או שיש כרטיס מסך אחר שעדיף על ה8600gt עד 400 שח בערך.... ולמה אומרים שati יותר טובים מnvidia?? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, נושא בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 טופס: http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w -------- עברתי על הארכיון של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת. חיפשתי ברשת ומצאתי משהו, אבל לא ספציפי שמתאים לדרישות של הטופס שמילאתי בפורום מפרטים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים את הגירסה של הכרטיס מסך הזה, שהכי מתאימה לי, למפרט שאני עתיד לקנות. GTX660, בלי OC שלי בעתיד. ב-KSP יש לא פחות מ-6 גירסאות כולל גירסה של "סופרקלוקד" וכולל שתי גירסאות של ASUS ששתיהן נראות זהות (ההבדל היחידי שמצאתי הוא "בבוסט קלוק"). ב-TMS יש 3 גירסאות - MSI, GB ו-Sparkle, כשכתוב בגירסה של הג'יגהבייט שזה מגיע עם קירור מתקדם ווינדפורס ואוברקלוק מהמפעל. אם אני לוק…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תקציב - עד 300 ש"ח לא למשחקים/HD ושאר טכנולוגיות...
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-