עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jayz0r,

אני קונה מחשב בעוד חודש (אולי פחות, אולי יותר, תלוי במגמות המחירים וכו'), החלקים לגביהם אני צריך ייעוץ הם לוח האם וכרטיס המסך. לגבי כרטיס המסך: SAPPHIRE 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ 795 ש"ח ‏ZOTAC 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ 710 ש"ח ‏ZOTAC 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ 850 ש"ח שלושתם בערך באותו מחיר, מה אתם חושבים שעדיף לי לקחת? גם בהתחשב בהשוואות שקראתם וגם ניסיון אישי (פליטת חום, רעש, דרייברים וכו') תודה לכל מי שעוזר..

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by PCguy,

אני מתלבט בין כרטיס 8600GT של GIGABYTE עם 512 DDR2 לבין כרטיס של ATI X2600PRO שניהם באותו המחיר הצרכים שלי הם משחקים ועבודה שוטפת{אנטרנט אופיס} מה עדיף? בבנצ'מארק של toms hardware דווקא הATI הראה ביצועים טובים יותר מה אתם אומרים? דחוף

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. מתי הוא יצא לשוק בארצות הברית בגרסת Retail ? ומה יהיה המחיר? עד כמה הוא יותר טוב מה-4870 הרגיל...? (תגידו גם באחוזים אם אתה יכולים)

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by assafidan6,

אמרו לי שהכרטיס מסך שלי 8600gt קורא צג 1 צג 2 כלומר 2 מסכים אז ניסיתי חיברתי מסך 22 אינץ' לחיבור dvi ומסך 17 אינץ' לחיבור vga אז אחרי שחיברתי הוא הראה לי צג 1 צג 2 ואז עשיתי את כל מה שהיה צריך לעשות ופתאום שעשיתי הפעלה מחדש כדי שיראו אז במסף ה-22 אינץ' לא ראו כלום וב-17 ראו למה זה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by sofix4,

ערב טוב, יש לי את המחשב הבא: Intel e6750 Gigabyte GA-P35-DS3 שני ג'יגה זיכרון (667mhz) 320 ג'יגה דיסק קשיח וכרטיס מסך - Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי שיהיה חזק יותר מזה? מכיוון שמאז הקנייה של המחשב, לפני כשנה וכמה חודשים, לא התעניינתי כ"כ בנעשה בשוק, אין לי מושג מה מסגרת התקציב שאני צריך להגדיר. כמו כן, בכמה הייתם ממליצים לי למכור את הכרטיס הזה? (מצבו מעולה!)

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  6. זה הכרטיס ואני לא יודע אפילו איזה חברה... אני חושב שזה XFX... ואם מישהו יכול להביא לי דגם מלא שלו בבקשה הכרטיס | /\

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by ili,

לא מצאתי שם השוואה בנושא

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by KING36,

מה יותר טוב מבחינה גרפית[!!] לא מבחינת חום וחשמל ומחיר רק גרפית מה יותר איכותי שתי כרטיסי מסך 8800gts או כרטיס אחד 9800gx2 ?? מזה sli ?? שמעתי שאני צריך לחבר אותם בsli מזה ??

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by itay_k,

היי, אני רוצה לקנות GFORCE 8800GT. השאלה איזו חברה לקנות? יש הבדל של איזה 200 שקל בין GIGABYTE ל-E-VGA, או חברות פחות מוכרות. יש גם GIGABYTE שהוא over-clocked. למה אני לא יכול לעשות את זה לבד? מה ההבדל ביניהם בכלליות? אשמח להכוונה.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by Discreet,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by Moshik144,

איזה מהם יותר טוב

13. Started by zilkanir,

אהלן, אחי מזמין מפרט למשחקים/סרטים, נותר רק לבחור כרטיס מסך , ההתלבטות שנותרה היא בין Zotac 8800GTS 320MB ל - Sapphire HD3870 512MB איזה מבין שניהם עדיף לקחת? תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  14. טוב אז אני צריך כרטיס מסך בעיקר למישחקים בסביבות ה 300 שקל ל AGP תודה

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by zoyaniv,

אני שוקל להחליף את ה 6600 הבעייתי שלי לכרטיס יד שנייה זמני רציתי לדעת איך הכרטיס הנ"ל RADEON 9600 PRO-256MB מבחינת ביצועים בעיקר מול הכרטיס שלי שיהיה לי קנה מידה להשוואה תודה מראש

16. 8600 gts לא רע בכלל מריץ הכל חלק World in Conflict BioShock Enemy Territory - QUAKE Wars lost planet Ghost Recon Advanced Warfighter 3DMark06 6109 9688 3DMark05 16595 3DMark03

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש חיברתי את הX1950XT 256MB והתקנתי עליו את הדרייברים הכי עדכניים... (ויסטה) המחשב ריק וכל מה שבא לי מייד זה כמו כל פעם שקניתי כרטיס חדש - לבדוק אותו. פעם אחרונה שהתקנתי כרטיס מסך של ATI.. פשוט נכנסתי לאתר שלהם והיה להם מין תוכנות תלת מימד שפשוט הראו את הביצועים... היית יכול למשל לשלוט על פניה של בחורה יפה - או לטייל איזור טיבעי תלת מימדי... נכנסתי עכשיו ולא מצאתי.. הייתכן שאין? אם לאו אשמח לקבל לינק לאיזה מצגת תלת מימד - שתראה את ביצועי הכרטיס שלי! ATI X1950XT 256MB

18. Started by artyom,

חשבתי על אחד מאלה, יחס עלות ביצועים טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4878 קצת פרטים: הוא רוצה להחליף את ה440MX שלו... ושמשחקים חדשים יעבדו קצת יותר טוב... אין צורך בכל הפילטרים וזה... רק שיעבוד... ושיתן את ההכי טוב לכסף

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by idan007,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by SpriteSoda,

היי חברים, קניתי את ה 6800 AGP. קיבלתי 3151 במארק 05, זה מעולה בהתחשב בשאר המפרט שלי (לא לשכוח שהמעבד והלוח ישנים. בטום הארדוור הוא קיבל 3500 על AMD 4000 אז זה נראה לי בסדר). בכל מקרה הצלחתי לפתוח לו 4 צינורות וצינור של ורטקס, אבל הוא עושה כאלה אטיפקטים בשלב ה3 של 05 (עם הדינוזאור בים והספינת אווייר). רק עם הורטקס הכל בסדר, אז הורדתי את ה4 צינורות. יש איזשהי דרך לסדר את זה או שלא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  22. השאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by TaVoR,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.