כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום ראיתי שNVIDIA הוצאו דרייבר חדש ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין אותו הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT. לא ראיתי איפו הם רושמים באיזה כרטיסים הוא תומך.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק בסטוק ויותר חזק ב- oc. תודה לכל העונים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אני לא מתכוון לקנות משהו כל כך יקר אבל אני רוצה לקנות משהו טוב שיהיה אפשר להנות ממנו. אני חשבתי על 3 אופציות אשמח אם גם אתם תוכלו אולי להציע כרטיסים בסדר גודל שלהם. AGP RX1600Pro 256Mb Sapphire, 256bit, HDTV, DVI, TV out 152$ AGP 6600GT 256Mb GigaByte, 128bit, DVI, TV out no price yet. AGP RX800GTO 256Mb Sapphire, 256bit, DVI, TV out 112$ איזה אחד מבין שלושתיהם יהיה הכי טוב למשחקים וכדומה? והאם המחירים של שני הכרטיסים שכרגע יש לי מחיר לגביהם משתלמים? אשמח לתשובה של מישהו שמבין. תודה
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם VIVO ואני רוצה לדעת אם הוא מחליף כרטיס עריכה או כרטיס טלויזיה?? ואם לא אז מה אפשר לעשות איתו בבקשר העברת וידיאו??
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם שלי ואני צריך המלצות לגבי הכרטיס מסך אני כמעט בטוח הולך על ה X1800GTO אבל אם אתם אומרים אחרת אז אני מוכן לשקול (ואם אפשר להמליץ על חברה טובה שלא יקרוס לי) לגבי הלוח אם אני לא מבין בזה אבל אני צריך שיהיה עם סקוט של AMD 939 ושלא יהיה לוח משהו מיוחד תנו משהו זול ואמין שיעשה את העבודה. ד'א אני מוכר R9600PRO 128MB Gigabyte 200שקל Gigabyte GA-K8NS-939 200 גם כן שמרתי את הקופסאות והדיסיקם הכל !
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
כתבה מעניינת בנושא ה HDCP ... http://www.behardware.com/articles/603-1/hdcp-the-graphic-card-and-monitor-nightmare.html
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחתימה שלי מופיע המפרט מחשב שלי. האם במצב הזה 1900XT 512 יחזיק? אם לא, איזה ספק כח מומלץ והכי זול כדאי לקנות ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
יש שני כרטיסי מסך באותו מחיר 6800xt 128 mb או 6600gt 128 mb מה יותר חזק ומומלץ לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
סוף סוף החלפתי את ה Galaxy 7600GS ל Evga 7600GS!!! סוף סוף קירור שקט! אין יותר אי-יציבות! למי שלא קרא את האשכול שלי, היו לי קריסות במחשב, אז אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך! היה לי כרטיס מסך של גלקסי, ופשוט בא לי להכניס כאלו מכות למי שהמליץ לי עליהם, פשוט ילדים קטנים חסרי חיים. לא מבינים בשיט בכרטיסי מסך, ראו שיש לו קירור אקטיבי אז ישר אמרו שזה יותר טוב, חירטטו שטויות כמו מהירות שעון של 1400 (כן בטח) ומהירות מעבד של 500 וזיכרון 1.2NS (עלאק). בסוף החלפתי ל EVGA, חברה הרבה יותר מוכרת, איכות יותר טובה, באנדל יותר עשיר. אני מרוצה המלצה להתרחק מ Galaxy!!!
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8142 בכרטיס הזה אין יציאה של מסך רגיל VGA איך אני אמור לחבר את המסך? לא סתם היו מוכרים אותו בארץ... צריכה להיות דרך... זה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש והתלבטתי בין שני הדגמים הנ"ל מה המלצתכם? ואם למישהו יש בנצמרק אז אשמח ללינק תודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
מצאתי כרטיס מסך של pny 7800 gs הדגם של ה 256 מגה ב 1580 שח ועכשיו זה נהייה באתר 3 שנים אחריות! האם זו מציאה ? כדאי לקנות? והאם pny נחשבת לחברה טובה? קישור http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856&catid=603
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
הורדתי את הגרסה english -US וזה מופיע לי בעברית.. ואני רוצה אנגלית, ניסיתי לחפש בהגדרות/אפשרויות שמה ולמה מצאתי... אה יש לי גרסה 91.31
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-