עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DakloN,

האם הכרטיס הנ"ל, שהבנתי שהוא הכי חזק כיום יספיק להריץ לי את כל המשחקים על 1920X1200 עם כל הפילטרים והאפקטים? המסך המיועד הולך להיות DELL 2709W... ועוד שאלה.. כדאי לקנות לו קירור שונה ממה שהוא מגיע איתו? אני הולך לשחק דיי הרבה.. ואם כן, איזה קירור הכי מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Placebo,

שלום, חשבתי שהדיון הכי מתאים לכאן.. אני קונה מחשב חדש ביום ראשון וההורים שלי רוצים כרטיס טלוויזיה בשביל להעביר את כל הקלטות הישנות למשהו יש המלצה לאחד כזה? הכרטיס צריך להיות מ-IQPC קישור לקטגוריה: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=328

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by Danie,

יש לי ניסיון טוב עם כרטיסים של NVIDIA, אבל שמעתי שהסדרה R9 של AMD נותנת פייט טוב מבחינת מחירים וביצועים. התקציב שלי זה 1000 ש"ח עם חריגה קטנה של עד 100 ש"ח ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: MSI GTX760 2GB HDMI RETAIL או Sapphire R9 270X 2G DDR5 OC Toxic או Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc איזה כרטיס יותר חזק, ושוםמר על חום נמוך ועל שקט? עוד שאלה קטנה,ספק כוח 520W של SEASONIC יספיק כאן או שיש צורך לקחת 620W?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by liav12,

היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  5. שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום ! אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי לא ברמה מספיק גבוה. אני יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי לרכוש כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא עד 3,000 ש"ח שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח. חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by RayZ,

היי. השאלה שלי היא קצרה ופשוטה. אני רוצה להשיג 8800GTX 640MB ולהשתמש בו כמאיץ פיזיקס בלבד ביחד עם הכרטיס מסך "הבכיר" שלי בעתיד (כרגע איננו). האם כרטיס זה יספיק להרצת פיזיקס באופן גבוהה ללא בעיות כלשהן? תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. אני צריך מסך איכותי למשחקים מחנות SKYPC, בגג -2000ש"ח ראיתי שם כמה מעניינים, אבל אני מעוניין בדעת המומחים ;D *אם אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ,בתחום מ-19" עד 22". *אם יש משו ממש איכותי ומומלץ שיחרוג מהתקציב גם תרשמו... דעתכם חשובה מאוד, כי מסך זה שתמליצו לי יקנה עוד איזה חודש אחרי ירידת מחירי המעבדים....סומך עליכם... תודה רבה מראש רז

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by sariti,

חבר מעוניין למכור הדגם 9700 רגיל אני מתעניין במחיר כמה לדעתכם ותודה על העזרה אלי ;D

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  10. השאלה למעלה.. עכשיו הכרטיס שיש לי זה MX420 מעפעפעפעפעפאן...ואני משחק בעיקר וכמעט רק CSS..ולפעמים ה420 לא מספיק..יהיה שינוי גדול בכרטיס 9600xt...? והאם הוא שווה עכשיו לקניה ב-250 ש"ח..? *יש פה מישהו שעשה VMOD ל9600XT ?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by hagay21,

עידכנתי דרייברים אחרונים והמסך השתגע מישהוא מכיר את התופעה? יש לי ראדון 9700 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by ilan_fix,

היי. קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce FTX 260. לכרטיס שתי יציאות DVI ויציאת S-video. חיברתי את הטלוויזיה (CRT) לS-video והצלחתי לראות תמונה מהמחשב. אבל אז גליתי שאין בדרייברים של nvidia אפשרות להעביר וידאו באופן אוטומטי לטלוויזיה במסך מלא. זה ממש מתסכל כי ככה בשביל לראות סרט צריך כל פעם להעביר אותו למסך המשני ולעשות שם מסך מלא. זה גם לא מאפשר להקרין וידאו מהאינטרנט במסך מלא על הטלוויזיה. וזה ממש חבל. יש איזשהו פתרון לזה? דרייברים מיוחדים שמאפשרים את זה או איזושהי תוכנה צד שלישי? נסיתי את הTVTOOL הישן וזה לא עזר... אולי מישהו הצליח לפרוץ את החסימה של NVIDIA?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  13. עברתי על שאלותיך במשך השנים ושמתי לב שרבה הייתה שאלתך האם ה-8800 שלך יהיה חזק גם בעוד שנתיים מאחר ועברו שנתיים אני מחזיר לך את השאלה | האם ה-8800 שלך מחזיק משחקים גם היום?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by Vladgi,

מסוג HYUNDAY Q17 TFT 17 עלה לי 2700 מה אתם אומרים עליו ? זה חושב לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  16. יפה גם על מסך עלוב כמו שלי ? ולמה לעזאזל 2-3 דקות של סרט שוקלים 100-140 מגה ?? http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/contentshowcase.aspx זה ניקרא High Definition משהו .. זה קשור ל HDTV ? או שזה פשוט HDTV ?!? עריכה: ראיתי את הדרישות להפעלה של סירטון ב1080P ... אממ WTF ?? זה דומה לדרישות של דום 3 לא של סירטון ...

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  17. 3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך + כרטיס לעריכת וידאו, לאחר עיון בהודעות והנעוצים השונים ראיתי שהכרטיס 7900GS עונה על הדרישות והתקציב שלי, שהוא בסביבות 1200 ש"ח. בנוסף לזאת אני רוצה לקנות גם כרטיס לעריכת וידאו מקצועי, האם יש כרטיס שמשלב בין 2 סוגי הכרטיסים והאם כרטיס כזה עדיף על 2 כרטיסים נפרדים, או שעדיף 2 כרטיסים נפרדים? ואם כדאי לקחת 2 כרטיסים נפרדים, האם הכרטיס מסך 7900GS עד תקציב 1200 ש"ח הוא הטוב ביותר?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by maxomov,

שלום, קניתי את הכרטיס מסך nvidia geforce 9800gt כי אמרו לי שיש שם חיבור HDMI וגם בפירוט כתבו שיש ואני לא מוצה אותו תודה לעוזרים (סליחה אם יש שגיאות כתיב)

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. היתחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB 256BIT GDDR5 עכשיו אני רוצה לדעת אני אני מעלה את המהירות של המאוורר כי הטמפ' במצב מנוחה היא 80 מעלות..! תודה מראש יניב...

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by RayZ,

האם כרטיס מסך שאין עליו מאוור (רק גוף קירור), הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום ! יש לי Gigabyte readeon 9000 pro 64mb , עם גירסאת ביוס כמו שניתן לראות בתמונה 8.000 מתאריך 9\9\2002 יש ביוס חדש F2 שאני מנסה להתקין אותו לפי ההוראות ניסתי גם לעשות FORCE וזה עושה לי : Rom already progrrammed... עשיתי את הפקודה ככה לפי ההוראות : atiflash -p 0 a:R9KPRO.F2 ואח"כ ניסיתי להוסיך -f שזה FORCE ועדיין אותה הודעה . בדקתי בדרייברים הוא עדיין אומר לי שהביוס ישן ! WTF ?!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by s7rmt,

אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by psybrain,

איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...

• 3 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים