כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.. יש לי התלבטות רצינית ברכישה של כרטיס מסך, בין ה8500GT של NVidia לבין ה 1950GT של ATI. ההפרש ביניהם הוא שלוש מאות שקל, כשה1950GT יותר יקר. חשוב לציין שזה די כבר לי על הכיס, אבל אם יהיו הבדלים כלכך גדולים אז אני מוכן להוסיף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס לפי דעתכם מגיע התואר הזה? אני מדבר על כרטיסים שנמכרים כיום, מכל טווחי המחירים- מיד ראנג', היי אנד וכו'. קחו בחשבון גם את היכולות שלו לאחר וולטמוד קטן, כי יש הרבה כרטיסים שפשוט הורידו להם את המתח שמגיע לליבה ולזיכרונות כדי שיהיו חלשים מהאחים הגדולים שלהם, ולכן הם מוגבלים בהמהרה.
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני כחודשיים מחשב חדש. אחרי בערך חודש הוספתי לו gforce 7600gs. מהיום הראשון יש לי בעיות איתו. הוא קורס ללא התראה מדי פעם. בדקתי אותו בעזרת 3DMARK05 וקיבלתי בערך 4400. בבדיקות ארוכות יותר (להריץ את הבדיקה 3 פעמים) התוצאה ירדה לסביבבות 4000. הוספתי מאוורר מול הכרטיס הגרפי, ועכשיו תוצאות הבדיקה X3 כמעט לא משתנה. הבעייה עדיין נמשכת. משחקים שמשתמשים במאיץ פשוט קורסים. יש משחקים שמחזיקים שעות (fear civ4), ויש כאלו שנופלים אחרי 5 דקות (hmm5). החלטתי להרץ את ה3dmark במשך שעה (70 פעמים רצוף) ובאופן לא מפתיע הוא קרס... זו הודעת השגיאה שקיבלתי: (וזו בערך ההודעה שכל משחק שנופל נותן...) נראה לכם שיש לי בעיה פיזית עם הכרטיס? (הרצתי את כל בדיקות החומרה…
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה עם חיבור S-VIDEO,לא רשום אם זה IN או OUT,איך אני יכול לדעת? או האם יש סיכוי שזה יכול לתפקד גם בתור IN וגם בתור OUT?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זו המערכת מאוורר למעבד פנטיום d.c 775 4 מאוורר למעבד AR 775HEAT-PIPE ספק כוח מדגם 12cmf 500W real של ezcool מארז LED 25CM FAN זיכרון 4G KIT DDR2 800 PC 26400 ULTRA DUAL GEIL דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 הספק כפי ששמתם לב הוא מדגם 12cmf 500W real של ezcool וכן אני יודע שהוא ג'נרי בכל אופן רציתי לדעת אם יש מצב ל sli של שני כרטיסים כאלו כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE ע"ג כזה ספק לביאור הדברים יש לי כרטיס מסך אחד כזה כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE ואני רוצה להוסיף אחד נוסף בנוסף לכונן קשיח ככל הנראה של 1tb כרגע לא יוש של איזו חברה בתודה מראש נ.ב הקישור לכ.מ למי שרוצה: h…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב מבין 2 כרטיסי המסך האלה?: PCI-X: Ati Radeon X300-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb ------------------------------- וגם פה מה יותר טוב?: Nvidia Geforce NX6600 128MB Ati Radeon X600Pro 128mb DDR :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בכרטיס מסך שהוא יזהה לי את הS וידיאו שחיברתי חיברתי S וידיאו מהטלויזיה למחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2962 אני לא גיימר מטורף אז אני רוצה כרטיס מסך שיהיה בסדר עד שאני אחליף את כל המע' שלי האם הנ"ל יספק ביצועים טובים יחסית על1024 תקציב עד 800שקלים
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש אחריות, אובחן כתקול. הוצע לי הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3616 אך השאלה אם זה כדאי... כי בעוד כמה שקלים יש את זה, אך צריך לחכות כשבועיים - השאלה היא האם יש צורך...? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 בנוסף, האם כדאי לסמוך על PALIT.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלםו לחבר שלי יש לוח אם Pc Partner BXZ839d/ZXA846d, עם ערכת שבבים Intel bx 440. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דריבר לכרטיס מסך שלו(מובנה בלוח האם)? מישהו יודע איפה כדאי לי לחפש(באתר החבר יש רק דריברים של כ.קול)? גם בדיסק המצורף למחשב אין דריבר לכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הצלחתי לפתוח את צינורות העיבוד ב-6800?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי אמור להגיע מחר כשאני הזמנתי כרטיס מסך של Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail . המחיר שלו הוא 1000 ש"ח. השאלה היא אם לא עדיף באותו המחיר ללכת על ה HD 4850 ? לאחר קריאת מבחנים רבים וחיפוש בפורום אני אובד עצות... מה אתם אומרים ? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם כל כרטיסי המסך המתקדמים הם עם מאוורר? מה ההבדל בין כאלו עם מאוורר וכאלו בלי?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את המסך שלי היום MAG 796FDII ששירת אותי באמת כמו שצריך למסך דק. התקציב שלי הוא 1700 שקל (גג). קראתי את התרד למעלה וקראתי ביקורות באינטרנט ולפי מה שהבנתי סאמסונג שולטים בשוק ומציעים את האיכות הכי טובה. ראיתי שבבאג מוכרים דגם חדש פיווט דיי בזול 721S. מה דעתכם? ללכת עליו או על מסך LG? איך המסכים של MAG ו BENQ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, לגבי הכרטיס מסך 9600gt הכרטיס שווה את המחיר ששנמצא בקישור הבא: (או שיש פה משהו מוזר) http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28636&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפי דעתי הכרטיס ניראה טוב מאוד אפילו ישנה שנתים אחריות והמחיר מעולה אבל מה שמפריע לי בעיקר זהו התקנתו במחשב חיבורו באופן חומרתי הוא גדול ותופס שניי תושבות של כרטיסים. אשמח לעזרה בברכה , שרון.
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 PRO נכנסתי ל- POWER STRIP וזה מה שראיתי נ.ב זה צריך להיות 600MHZ ו 400 MHZ
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL CORE i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שני הכרטיסים באותו מחיר - +-800 ש"ח כבר הזמנתי מחשב עם לוח אם asus p5kc ויש בו אופציה ל-crossfire (מבחינתי אופציה לשידרוג עתידי) לכן לקחתי את SAPPHIRE 3870 512MB אני מתלבט אם להחליף את הלוח אם ל-asus p5q עם צ'יפסט חדש יותר אבל בלי crossfire ו-ddr3 ולהחליף את כרטיס המסך ל- zotac 8800gt 512MB (שהוא כרטיס מעט חזק יותר לפי מה שהיתרשמתי) מה אתם ממליצים לי לקחת? בבקשה תענו לי כי אני צריך לקבל החלטה כבר מחר. אלו שתי האופציות שלי אז בבקשה אל תציעו לי אופציות אחרות. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-