עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני משתמש בכרטיס המסך הנ"ל (בעל 64מ"ב זכרון). עד עכשיו היה לי מסך CRT שהשתמשתי ברזולציה 1024x768 ולא היתה בעיה. קניתי מסך LCD של סמסונג, 730B, שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 בקצב רענון 60. הבעיה היא שיש ריצוד קל... אני לא יודע אם זאת בעיה במסך, או בגלל שאני משתמש בVGA ולא DVI (כמובן שאין בכרטיס מסך הישן שלי DVI), או בגלל שהכרטיס מסך לא יכול לסחוב את הרזולוציה הזאת, או סיבה אחרת שאני לא חושב עליה. אשמח לשמוע רעיונות או דרכים לבדוק... תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by doctor hardware,

שיריץ HITMAN BLOOD MONEY חלק תקציב עד 1000-1500

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by kobx,

GeCube ATI Radeon X1900GTD 256MB DDR3 256-bit, Vivo-Avivo, GC-X1900GTD-VID3 PCI-Express עולה 1750.. השאלה שלי אם הוא שווה את הכסף או שיש משהו יותר טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תןדה מראש! לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3473

4. Started by mamanamit,

שלום לכולם אני עומד לסגור עסקה על מחשב חדש ודבר אחד מפריע לי וזה בחירת הכרטיס מסך הציעו לי את הכרטיס מסך 7600GS 512MB. רציתי לדעת איך הוא , אין לי בעיה להוסיף עוד כסף למשהו טוב יותר לסטנדרט של משחקים לילד בגיל 14. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי כמה שנים בתודה מראש עמית

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by kw,

יש לי בעייה בכרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190090.0 וחשבתי לנסות עידכון firmware , אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את העידכון ( בתקווה שאפשר מווינדווס כי אין לי פלופי ) ולתת לי קישור ל- firmware מתאים לכרטיס . תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by בלוסטון,

טוב אז אני רוצה לקנות לוח אם שמחובר לו כרטיס מסך... אז איך הכרטיס מסך הזה?? וזה לקצת משחקים אני רוצה שיעבדו לי רק חלק.. ASROCK TWINS HDTV s775 ATI RADEON 200 1066Mhz DDR2 SATA 1.5G ATI X300 PCIeX16

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. איך זה שכתוב שהכרטיס מסך של הPS3 הנה המפרט: GPU RSX @ 550MHz --1.8 TFLOPS floating point Performance --Full HD (up to 1080p) x 2 channels --Multi-way programmable parallel Floating point shader pipelines --Sound Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing) 550MHz ??? יש בכרטיסים של היום (כרטיסים למחשב ) יש יותר או שאני טועה ויש פחות (עם כן כמה יש היום ?) ועוד משהו : MEMORY 256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz System Bandwidth Main RAM-- 25.6GB/s VRAM--22.4GB/s RSX-- 20GB/s (write) + 15GB/s (read) SB2.5GB/s (write) + 2.5GB/s (read) פה כתוב 256MB GDDR3 VRAM @700MHz אני כבר לא מבין משהו יכול להסביר לי בבקשה את כל העינין של המעבד הגרפי פה ?

• 17 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by kokoman,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 מישהו מכיר את הכרטיס הזה, לא כל כך הבנתי אם יש לו חיבור VGA רגיל? מישהו יודע מה כוללת האריזה שלו?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. אוקיי... כמו בכותרת... אשמח אם תייעצו לי בנוגע לכרטיס מסך המשתלם ביותר באיזור ה700 - 800 ש"ח לPCI - E. תודה מראש, בן

• 10 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by most,

דבר ראשון..אני יודע שיש דיון 3DMARK אבל אף אחד לא עונה שם...(יש שם כבר 187 דפים...מי מסתכל)... ולשאלה... עשיתי בדיקה לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6800LE בלי OC ובלי פתיחת צינורות וקיבלתי 2650... אני יודע שהתוצאה נמוכה יחסית למה שהכרטיס אמור לקבל אבל אני רוצה לדעת עד כמה בערך... כמה אמור בערך לקבל 6800LE ב-3DMARK05?... אני יודע שאין תוצאה מסויימת שהוא אמור לקבל ושזה קצת תלוי גם בחברה שמייצרת את הכרטיס אבל בכל זאת...בערך... דרך אגב הכרטיס הוא של INNOVISION... ואם כבר פתחתי דיון על זה אז אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל-1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? 3.האם היא מבטלת את האחריות?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by dashayan,

שלום לכולם אני רואה אתם כולם מקצוענים פה, אני אין לי מוסג במחשבים אני עומד לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך שאלתי היא : איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות ? שיהיה מהיר, חדיש, איכותי ומבית טוב. הצרכים שלי הם: לא גיימר בכללת לא משחק במשחקים, רואה סרטים, קליפים, תמונות ... תרשומו בקשה שם החברה, שם הדגם המלא, נתונים טכניים עיקריים ואיזה נפח עדיף מקוה להרבה תגובות תודה לכולם על העזרה

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כרטיס לכידת וידאו, ואני מתלבט בין זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402225 לזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402658 או כל דבר שתוכלו להציע במסגרת המחירים האלו... תודה רבה לכולם על העזרה!

13. מבין כל יצרניות כרטיסי המסך, איזו חברה ידועה כאחת שמקדישה מחשבה לקרור יעיל של כרטיס המסך?

14. Started by yoni1234,

טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by NeptuneMB,

היי, הורדתי והתקנתי את התוכנה ATI TRAY TOOL. כבר כמה חודשים שאני מנסה לחבר את המחשב לTV, וסוף סוף בעזרת התוכנה הזו החיים ניהיו יותר קלים! אך שוב, יש לי בעייה קטנה והיא מסך TV שמראה שחור לבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הTV (NTFS/PAL) וכו'...אך ללא הועיל. ניסיתי גם דרך התוכנה להעביר שיטות שידור, PAL B/G/H וכו' וכו', וגם זה לא עזר, האם ישנו פיתרון? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Chura,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by yotep,

השאלה בכותרת.. ללא חריגה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by sirexrv,

256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Tal735,

שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטש עד 1200 ש"ח פלוס מינוס.. המליצו לי על המסך ViewSonic 17 LCD VA712 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 שווה? כדאי? אשמח להצעות נוספות אם צריך.. תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. Started by danielM,

הי, קניתי עכשיו כרטיס מסך his ati radeon 9250, חיברתי אותו למחשב, וכשאני מפעיל את המחשב לא מתקבלת תמונה על המסך. אין תמונה כבר מרגע העלייה של המחשב, הרבה לפני הגעה למערכת ההפעלה, כך שנראה לי שאפשר לפסול בעיות בדרייברים ל windows ל 9250 יש 128MB זכרון ו 64bit המחשב שלי (טיפה ישן): לוח אם p4s533 asus, תומך ב AGPx4. מעבד Pentium 4 2GHz. לפני השדרוג היה לי GeForce4 MX440 שעבד (ועובד) מצוין. אגב, למי שתוהה, הסיבה היחידה שקניתי כרטיס מסך היא בשביל חיבור DVI שהיה חסר לי, משחקים לא מעניינים אותי כרגע וחיפשתי משהו שיתמוך ב AGPx4 מה כבר ניסיתי: * ניסיתי חיבור אנלוגי וחיבור דיגיטלי, אין הבדל (המסך מזהה את סוג החיבור אבל לא מקבל תמונה...) * ניסיתי לחבר מחדש את ה GeForce4 MX440, ואז…

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by Shlomi XD,

מה ההבדלים בינהם? ההפרש הוא 100 שקל ואני ממש רוצה לדעת מה עדיף.. תודה רבה.

• 50 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by dragon772,

מה ההבדל בין gto של ספייר לזה של ג'יגהבייט? אני יודע שיש הבדל בביצועים אבל מה ההבדל? וגם של ג'יגה בייט עולה פחות משל ספייר וג'יגהבייט נחשבים יקרנים בכרטיסי מסך אז מה ההבדל בביצועים..?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  23. רזולוציה ניתן להגיע??

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by sessler,

הכותרת אומרת הכל. ד"א, המעבד הוא 2.6 אם מישהו צריך לדעת..

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by Rage17,

דבר ראשון, תודה על העזרה שקיבלתי בנושא הקודם שפתחתי בקשר להמלצה על כרטיס מסך טוב לAGP בתקציב בערך של 500 ש"ח .. כנראה שאני באמת אלך על מה שהרבה שם המליצו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 עכשיו השאלה שלי היא בקשר למשהו שנקרא PIXEL SHADER. בהרבה משחקים כתוב שצריך את זה ובכרטיס שיש לי עכשיו כנראה שאין ( geforce 4 mx ). מה שאני שואל זה האם יש את זה בכרטיס שאני אקנה עכשיו ? ואם אפשר גם הסבר קצר על מה זה בעצם פיקסל שיידר... תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים