עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ndv,

להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  2. יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by asdefuser,

שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש

4. Started by yanme,

שלום אני מעוניין לקנות כ.מסך בינוני כדי לשפר קצת את המערכת שלי ורציתי לדעת איזה כרטיסים מתאימים... הלוח שלי הוא gigabyte ga-ep43-ud3l http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3483#sp שיש לו חיבור PCIe 2.0 x16 וראיתי שרוב הכרטיסים היום הם PCIe 3.0 x16 השאלה אם זה יתאים ואם כן האם אני לא ינצל את כל הביצועים שהכרטיס מסך יכול לתת אשמח גם להמלצה של כ.מסך עד 700 שח אחד של AMD אחד של NVIDIA תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום לכולם אני מתכוון לקנות את ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט אך איני יודע אייזו חברה לבחור והחברות שהכי נראה לי הם גיגה-בייט והרקולס, רציתי לדעת מי יותר טובה וגם למי יש קירור יותר טוב או ששנייהם אותו הדבר. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by Nemesis,

הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631

7. Started by Component,

שלום רב, למיר הציעו לי את המסך הזה כתחליף לסמסונג 959NF, אשר לא נמצא במלאי. מה דעתכם? האם הוא שווה 2029 שקלים? איך הוא בהשוואה לסמסונג? בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Nadav23,

קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

האם שווה לקנות 4800SE ב800 שקל??? פה: http://213.8.143.12/GetFile.asp?FileID=86046&fid=6926&pid=17612 הכרטיס של חברת LEADTEK...

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. אח שלי קונה בקרוב מחשב חדש לעבודה בבית ולאינטרנט במסגרת הלימודים בטכניון יש לנו מסך ישן "17 של BELINEA (או שאיך שכותבים את זה)...היינו בטוחים שזה יספיק אבל הוא ניסה אותו עם הGEFORCE 4 TI שלי, והוא אמר שיש טשטוש ושכואבות לו העיניים מלהסתכל...אני אישית גם הסתכלתי אבל לא הרגשתי כאב כמוהו התרגלנו שנינו לעבוד על 100HZ על SAMSUNG 959NF, יש מצב שהמסך הישן התקלקל או שהוא תמיד היה ככה והתרגלנו פשוט לאיכות? : כתבתי את הכרטיס מסך, כי חשבתי אולי זה קשור להתאמה עם הכרטיס..כלומר הגדרות לא טובות ??? ניסינו לעלות גם ל85HZ אבל זה עדיין כאב לאחי..לא יודע מוזר... איזה מסך אתם ממליצים לעבודה ממושכת? לא צריך משהו פגז אלא מספיק משהו פשוט, אבל שיעשה את העבודה מצד אחד המחשב כבר יוצא בלי…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Blackend,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים וודיאו אני מעדיף אל סי די.יש לי מספר שאלות 1. האם באמת כדאי לעבור לאל סי די? 2.המסך שמצוין האן הוא שווה משהו? 3.איזה מסכי 17 אל סי די בטווח המחיר הזה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. Started by Bug2000,

אם כן עזירו לי לעשות זאת .... אם לא אז לא . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?rb=686953601&action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=63449 כמה זה בשקלים ובדולרים... ואתם אולי יודעים אם הם שולחים לארץ? כי אני לא יודע איפה לראות

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  15. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by levelone,

אנא המליצו לי על כרטיס מסך שיספק ביצועים לפי מפרט המחשב שלי: אין לי הגבלת תקציב אבל הכרטיס מסך ישמש למשחקי רשת (כמו lord of the rings online, guild wars וכו') אז אני מניח שהמחיר לא אמור לעבור את ה800 שקלים שמספיקים לקנות ATI Radeoin HD 5770 1GB. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by zahi,

מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. שלום, לא הצלחתי למצוא מדריך שדרכו אני קובע נגיד כשהטמפ' של הכרטיס מסך מעל 65 מעלות אז שהמאוור יהיה ב 80% וכד'.. דרך RIVATUNER אין מדריך עדכני ל גרסא 2.24.. ולא הצלחתי דרך NVIDIA.. יש למישהו מדרייך עדכני שעובד..?? דרך אגב הכרטיס זה 9800GT 1GB תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by etelsh4,

יש לי זוג כרטיסי מסך (6950), ה-CF פועל אך במשחקים לא מרגישים זאת, פתחתי על זה מלא אשכולות אבל עכשיו גיליתי את הבעיה שלא בדקתי אותה כמו שצריך, כרטיס אחד מנוצל עד ה-100% בזמן שהכרטיס השני מנוצל בקושי 15% ובגלל זה אני מקבל איטיות במשחקים כמו BF 3, מטרו 2033 וקרייסיס 2 שלא אמורים להיות עם שני 6950. הוכחה: מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by israelsze1,

שלום לכם איפה אפשר להשיג כבלים 9-PIN DIN TO VIVO ו 9- PIN DIN TO HDTV לכרטיס הנ"ל? קיבלתי אותו ללא כבלים, לא ברור למה. חג שמח ישראל

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. יש את ההתלבטות הזאת בעיקר בין 5850 לבין 6850 למה הרבה מאוד אנשים ממליצים ללכת דווקא על ה5850 ולא על הכרטיס החדש שהוא יותר חדיש , יותר ביצועיסט , יותר קריר?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by redead,

עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..

24. Started by Musicangel,

דיי אני משתגע כבר זה מחרפן אותיייי!! יש לי כרטיס מסך sapphire 4870 ובתקופה האחרונה (התחיל בערך לפני 4 חודשים כזה) יש לי איתו בעיות כאשר אני משחק נגיד GTA SAMP אחרי כמה דקות (כל פעם Zה משתנה) המסך הופך להיות אדום כזה פסים או שחור או שפוט הופך לריבועים(זה פחות קורה) ואז אני חייב לעשות ריסטרט..כבר שלחתי את המחשב לתיקון כמה פעמים ובדקו אתץ הכרטיס ואמרו שאין שום דבר הכרטיס תקין..וזה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות,אני לא יכול לשחק ככה יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by Mitzy-The-Cat,

מישהו יודע עד כמה הכרטיס הזה הוא תלוי מעבד ? אני מעוניין לשדרג את-8800GT הנוכחי שלי ולהחליפו ב-HD5850. אני מריץ מעבד E6750 , השאלה שלי היא אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עבור הכרטיס החדש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.