עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מסך 24 אינץ (במקום 17 CRT) וכמובן שכרטיס המסך Onboard שלי לא מספיק חזק עבור מסך מסוג זה. איזה כרטיס מסך מתאים למסך מסוג זה - ברזולוציה של 1900*1200 ? יש לכם גם המלצות לכרטיס TV טוב ? נ.ב אני סטודנט, כך שהתקציב שלי לא גדול, ואני לא גיימר (משחק מדי פעם לפעם), סתם רוצה לראות סרטים על המחשב ולנצל את הרזולוצייה הגבוהה שלו. תודה.

2. Started by michael1232,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך בחיבור pci אקספרס. למחשב אינט דאבל קור 2.8 2 גיגה זיכרון ddr 2. הכרטיס יהיה מיעד למשחקים כמו קריס מדליה של כבוד החדש ו‎Bioshock. הכרטיס צריך להריץ את המשחקים האלו לא חייב על הכי גבוה אבל שיעבדו שנוכל לשחק. שמעתי על הכרטיס הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576017 אם הוא לא מתאים תוכלו לנמליץ לי על אחר? תודה לכם על העזרה...

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  3. שלום לכולם ברשותי מצלמה אלחוטית קטנה, שמשדרת למקלט שאפשר לחבר לטלויזיה אני מעוניין לקלוט את השידורים שלה במחשב (כולל אפשרות להקליט וידאו ממנה למחשב) האם יש בנמצא בשוק איזה התקן\כרטיס קטן וזול שאפשר לחבר למחשב לצורך זה ? בלא יותר מ-200 שקלים ? (יש לי כרטיס מסך GE-MX440, שמוציא אמנם החוצה מהמחשב לטלויזיה, אבל אין לו כניסה לוידאו מבחוץ (הוא VO ולא VI)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. Started by llime,

שלום חברים.אני מעוניין בכרטיס AGPx8 שיכול להחזיק שני מסכים בו זמנית ברזלוציות גבוהות (אחד של 24",והשני 20" רחב). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט כי יש לי מחשב שקט מאד (מותג ישן של DELL). השימושים הם אינטרנט,טקסט,ואולי קצת סרטים.הכרטיס אינו מיועד למשחקים. ב TMS המליצו לי על Sapphire HD 3650 512MB DDR2 AGPX8. ביד שניה ראיתי ATI 9600 PRO.אני לא יודע אם גם הוא תומך ברזולוציות שציינתי (עבור שני מסכים ביחד,כאמור). שני הכרטיסים הם בעלי קירור אקטיבי,ואני לא ממש יודע עד כמה הם מרעישים.מכיון שהם של ATI,דומני שאי אפשר לשים להם קירור חליפי כדוגמת VF700 של זלמן.קירור של accelero לא מתאים כי הוא גדול מדי למחשב שלי. אשמח לשמוע את דעתכם (גם בקשר לכל כרטיס אחר שעונה על הדרישות שציינתי).

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  5. לפני כמה זמן היית באתר כתבה על איך לבנות מחשב זול שיריץ את HL2 טוב. בין השאר הם דיברו שם על איזה כרטיסים הכי זולים של ATI ו NVIDIA שמסוגלים להריץ DX9. אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש כמה שיותר בזול, אבל שיהיה מסוגל להריץ את DX9 ולא הצלחתי למצוא את הכתבה. אז אם אתם יודעים על איזה כרטיסים מדובר אני השמח.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  7. ברשת טוענים כי דור כרטיסי המסך החדש של מפתחת השבבים האמריקאית יתבסס על ארכיטקטורה מעודכנת בשם חדש, לאחר חמש שנות GCN שנת 2016 אמורה להוביל את AMD לדרך חדשה ומסקרנת כמעט בכל הקטגוריות, וכעת אנחנו מקבלים אישור רשמי, לכאורה, לכך שהיא תלווה לא רק בארכיטקטורת ליבות עיבוד כלליות חדשה לגמרי (Zen) – אלא גם בארכיטקטורה חדשה לגמרי לליבות הגראפיות, שתיקרא Polaris (כוכב הצפון). השם Polaris תועד בפוסטר של החברה, ולמרות שאין לנו שום פרטים טכניים בינתיים מדובר בשינוי משמעותי אחרי כחמש שנים בהן מרבית הליבות הגראפיות של החברה התבססו על ארכיטקטורת ה-Graphics Core Next, שהחליפה את ארכיטקטורות ה-VLIW שגם כן ליוו את המפתחת במשך שנים לפני כן. אז מה בנוגע לביצועים? דיווחים …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. חברת ASUS וGECUBE לא טרחו לשים בכרטיסים שלהם דיודת ניטור טמ"פ לידעתכם

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by Nadav23,

קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  11. יש כמה כרטסים מהדור הישן שאני לא מוצא ממש השוואות ביצועים ביניהם ולכן אני לא יודע בוודעות מי מהם נותן ביצועים יותר גבוהים. RADEON 9550 RADEON 9250 GEFORCE FX 5500 GEFORCE FX 5200 ישנם גרסאות של 128 ושל 256 אני מתכוון ל גרסאות של 128 כי כרטיסים ברמה כזאת עוד 128 מגה לא יעזרו להם. תעזרו לי למיין אותם לפי החוזר ועד כמה הם בכלל מתקפדים, הכוונה האם הם יכולים להריץ משחקים כמו GTA SA ו DOOM3 HL2 תודה.

12. Started by shil_o,

יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  13. LP פירושו כנראה LOW PROFILE והכוונה היא שהכרטיס בעל גובה נמוך. SILENT פירושו כנראה "ללא מאוורר" (קירור פסיבי). לפי מה שהבנתי ASUS מוכר כרטיס HD4350 בשני דגמי משנה, האחד הוא LP והשני הוא כרטיס בגובה רגיל. הבעיה בכרטיסי LP הנ"ל שהנפיחות של גוף הקירור חוסמת את הסלוט שצמוד לו אם הוא די קרוב לסלוט PCIE, חסימה כזו תהיה במחשב שלי . הדגם של גובה רגיל ניקרא גם ONE SLOT מכיוון שגוף הקירור אינו נפוח , לכן אינו חודר לתחום של סלוט נוסף. מבדיקה שעשיתי, כל מוכרי חלקי מחשב הידועים בארץ מוכרים את כרטיסי אסוס הנ"ל רק את בדגם משנה LP אבל אולי פיספסתי חנות שמוכרת בדגם של גובה רגיל. האם אתם מכירים איזשהיא חנות שמוכרת כרטיס אסוס HD4350 מדגם שאינו LP (כלומר כרטיס בגובה רגיל) ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by Cool_DuDu,

שלום , יש לי כרטיס מסך רדאון X1600 פרו , עכישו נגמרה לי האחריות והוא עושה לי בעיות רצח ואני רק מחבר אותו למחשב הוא כבר עושה לי ריסטים.. הוא עלה לי בזמנו 900 שקל, יש מקום פרטי שאני יכול לתקן את זה? כי קניתי אותו בKSP ואני לא יתקרב לשם בחיים יותר, חברה ***! אם תגידו לי נאי יודה לכם מאוד, מומלץ יותר באזור חיפה תודה

15. האם כבר דווח על יציאת כרטיסים עתידיים ותאריכים ???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. Started by YARONGT,

האם הספק שלי יחזיק hd 5850? תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/842/17102011117.jpg/

17. 1) כשמגיעים לדף של ההורדות באתר של ati (של הדרייברים) יש שם חוץ מהdriver וה control panel יש גם archived drivers מה זה אומר? 2)למה לא מוציאים יותר דרייברים לwin98 או שאני אמור להוריד את הדרייבר של הwinme ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. שלום עשיתי אתמול פירמוט למחשב. עברתי מווינדוס xp sp2 ל-sp3. לא התקנתי תוכנות מיוחדות שאמורות להשפיע, הדרייברים של הכרטיס המסך (6600 gt) אותם דרייברים, אבל משחקים שפעלו חלק ממש [כמו nba 08] לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים ברמות בלתי אפשריות לשחק. יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. Started by D@nny,

שלום כרטיס המסך על המחשב שלי הוא ג'יפורס 2 לאחרונה המשחקים החדשים יחסית נתקעים באמצע המשחק וזה מאלץ אותי לאתחל את המחשב.. משחיקם כמו PES4,Vice city, ISS 3 ואפילו RED FACTION הישן נתקע.... הדרייברים מעודכנים ומהירויות השעון והזיכרון נמצאות של המהירויות ההתחלתיות... יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by ron1980,

האם הוא טוב בשביל משחקים כמו Red ALert FIFA , call of dute GTA החדשים תודה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. שניהם של gigabyte דרך אגב http://tinyurl.com/6klt9r http://tinyurl.com/5ctyfz גם מעניין אותי לדעת מי מהם יותר חסכוני בחשמל

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  22. חיפשתי ולא מצאתי פה בפורום, אני מחפש כרטיס מסך תומך HD 1080I עם קירור פאסיבי, ללא מאווררים (כי הרעש מפריע). האם קיים חייה כזאת? במידה ופיספסתי משהו בחיפושי בפורום גם לינק יהיה טוב.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by shlomid,

היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס

24. אוקיי.. כרגע נשרף לי ה - Geforce 5700LE 256mb עלה לי 623... אני יכול להחליף אותו ... יש אחריות... ואפשר גם לשנות ל- Radeon 9550 256mb בחינם או שאני יכוללהוסיף 380 שקל שהמחיר השלם הוא 1000 שקל.. ל - Radeon 9600XT 256mb כרגע אין לי 380 להוסיף.. השאלה שלי בנתיים מה לקחת.. 5700 שוב?. א 9550... והאם ישתלם לי עוד שבועיים-שלוש להוסיף את ה380... תודה רבה... צ'יקו

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  25. אני מתלבט בין הכרטיס מסך במפרט לבין זה: GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe או זה: Sapphire ATI Radeon X1650XT 256MB PCIe או מה שיש במפרט: Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe התקציב שלי 600¤ אשמח לקבל עזרה. הייעוד זה משחקים בינוניים + שלושתם באותו תקציב ככה שאני לא יודע מה יותר טוב, ואני די חדש פה והרצתי חיפוש ומשום מה אני לא מבין איך החיפוש מתנהל פה.. אשמח אם תעזרו . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים