עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by le011,

האם קיים מתאם בין PCIXל AGP כך שאוכל להריץ את ה9700 שלי על לוחות חדשים? ואם כן האם אפשר להציגו בארץ? תודה

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  3. מה ההבדל או הבדלים בין ה Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express לבין ה GTO2, לשניהם יש את אותם מס' צינורות, אותה מהירות ליבה וזיכרונת ? אני יודע שאת ה GTO2 ניתן לפתוח ולהופכו ל X850XT אבל אותי דווקא מעניין ההבדל בסטוק . אני לא מתכוון לבצע O.C כך שהפיכתו של הכרטיס לא כל כך מעניינת אותי ,האם אני ארגיש הבדלים במשחקים בין שני הכרטיסים ללא שדרוג ואו O.C ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

אני שוקל להחליף את ה 6600 הבעייתי שלי לכרטיס יד שנייה זמני רציתי לדעת איך הכרטיס הנ"ל RADEON 9600 PRO-256MB מבחינת ביצועים בעיקר מול הכרטיס שלי שיהיה לי קנה מידה להשוואה תודה מראש

5. Started by haviv822,

שלום חברים יקרים קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם הכרטיס 5870 של ג'יגהבייט שנראה כך: המאוורר השמאלי בתמונה משמיע רעש מציק שאם אני מפסיק אותו ע"י נגיעה עם היד יש שקט מפליא. משהו שמע על הבעיה או נתקל בה בעצמו ? אפשר לדרוש מחברת המחשבים החלפה של הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by bman,

יש לי כרטיס טלויזיה AVERVT ואיתו אני מצליח ללכוד וידאו באיכות נאה ביותר ממיר הכבלים ללא בעיות מאוחדות של וידאו ואודיו . לאחרונה ראיתי מספר המלצות על WinTV pvr-250 . השאלה היא אם כדאי לי להשקיע בכרטיס כרטיס הזה או פשוט להשאר עם AVERTV ??? האם איכות מ - WINTV תהיה גבוה מזו של AVERTV ??? ??? ??? bman

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. Started by ron1980,

האם הוא טוב בשביל משחקים כמו Red ALert FIFA , call of dute GTA החדשים תודה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by adirnasri,

יש לי כרטיס מסך 7600GT והמוכר אמר לי שאני צריך מסך עם יציאת DTI בגלל שזה כרטיס מסך חזק זה נכון? צריך תשובה בהקדם

• 12 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by mardona,

אני צריך תגובות מהירות כי אני הולך לקנות אותו עוד שעה אז בבקשה אני רוצה לקנות את זה:radeon 9550 128 bit 128 M"B אז השאלה שלי היא כזאת האם זה יספיק להריץ דום 3 אל מינימום? והאם המערכת שלי תנצל את הכרטיס טוב? והאם יש לו אפשרויות אוברקלוק טובות תודה! זה המפרט: לוח אם:ASUS P4S8X מעבד:INTEL PENTIUM 4 2.4ghz 533mhz 512KB דיסק קשיח:WD 120/7200 SATA 8MB דיסק קשיח 2:maxtor 20\5400 ATA 2MB זכרונות:GENERIC 512M"B DDR333 כרטיס מסך:STLab GEFORCE 4 440MX 64M"B AGPX4 ספק:AC 230W סידירום:SONY X52 צורב די.ויי.די:SONY DWD 23A BULK כונן דיסקטים:TEAC 1.44 אל-פסק:ADVICE 700VA מסך:MAG 996PF רמקולים:MICROSOFT DIGITAL SOUND SYSTEM 80 נתב )ראוטר):BROADBAND ROUTER מדפסת:hp psc 2210 series all-in…

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  10. הפחד שלי שהכרטיסים החדשים שצפויים אוטוטו לא יורידו מחירים אלא רק יעלימו את הדור הישן. לרזולוציה שלי (1280) 8800GT מספיק לגמרי, ואני לא מבזבז יותר מ-800+- על כרטיסי מסך. אז מה אתם אומרים - לקנות עכשיו או לחכות עוד קצת?

11. Started by gigabot,

קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Shlompy,

אני קצת מבולבל מרוב השמות של הדגמים של הכרטיסים של ATI. פעם הם היו ממוספרים 9XXX. היום יש את X-300, X-800 וכו'. קניתי מחשב ואני מקבל איתו X-300. אין לי מושג בדיוק איפה הכרטיס הזה עומד ביחס לשאר הכרטיסים. השאלה שלי היא כזו, הוא יותר טוב מ RADEON 9250? יותר טוב מ RADEON 9600?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by nirock,

http://3dmark.com/3dm11/2258271 התוצאה נמוכה? בוצע OC גם למעבד וגם לכרטיס מסך... ושאלה בנוגע לטמפ' - 50 מעלות במעבד (i5-2500), ו 60 מעלות בכרטיס מסך (GTX570), זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by zivgev,

תודה. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by morx,

שלום... ב GPUZ רושם לי UNKNOWN לחלק מהמקומות, אני מוסיף 3 תמונות שתבינו מה הבעיה http://i40.tinypic.com/63u5nn.jpg GPUZ 1 http://i42.tinypic.com/2nrppqd.jpg GPUZ 2 http://i43.tinypic.com/2ngymoi.jpg NVIDIA DRIVER אני לא יכול עכשיו לעשות oc איך לתקן את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by llime,

היי. לפני כשבועיים קניתי HD3650 AGP של sapphire,והייתי מרוצה ממנו מאד. התקנתי את הדרייבר מדיסק ההתקנה המצורף,וזה עבד יופי,למרות ההזהרה של מייקרוסופט לא להתקין (בחרתי באפשרות continue anyway). היום ניסיתי לשדרג לגירסה החדשה (9.1),וקיבלתי הודעת שגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אז הסרתי את הדרייבר הקודם על כל מרכיביו,ושוב ניסיתי להתקין,ושוב אותה שגיאה... שוב הסרתי,וניסיתי להתקין גירסה 8.12.חשבתי שאולי החדשה היא בעייתית...אבל שוב אותה הודעת שגיאה. לא נותר לי אלא להתקין מחדש מדיסק ההתקנה,למרות שבחנות מתעקשים שלא צריכה להיות בעיה לעדכן דרייבר לכרטיס הזה. כמובן שבחרתי בדרייבר שמתאים למערכת ההפעלה שלי ולסוג הכרטיס. אז מה יהיה,האם הכרטיס הזה הוא בלתי ניתן לשידרוג? [attachment…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

אז ככה: יש לי FX5900XTV של Albatron מיום שלישי. בהתחלה אחרי שהתקנתי אותו (מחשב מפורמט) אז הכל עבד בסדר. היום משהו קרה... אני מדליק את המחשב, הווינדוס עולה, ואחרי 5 דקות הכל מתמלא צבעים פסיכודליים (ירוק ואדום בעיקר...) והמחשב נתקע. אחרי שמאתחלים, גם ה-BIOS RUN מהבהב ומלא פסים... זה רושם מתחת לבדיקת זכרון בהתחלה Timer Error ואז כל מיני "בעיות אפשריות" כמו CMOS Battery Low או כל מיני דברים שקשורים בעיקר ל-CMOS, ויש לי הרגשה ששום דבר מאלה זה לא ממש הבעיה, כי אחרי שאני מוציא את הכרטיס ומעביר לכרטיס אחר, אז הכל פועל בסדר. גם כשמחזירים את ה-FX אחרי שמחליפים כרטיס, פתאום הכל עובד טוב עד אחרי בערך 10 דקות + -. פסלתי את האפשרות שזה קצר כיוון שהבעיות לא קורות מיד והן לא רצופות כמו …

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by ymss69,

כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. לא רוצים להתפשר על ליבה גראפית מובנית חלשה אבל גם לא מעוניינים במוצריה של NVIDIA ששולטים בקטגוריה? הכירו את ה-Swift 3X של אייסר, עם הופעה ראשונה לכרטיס ה-Iris Xe הדיסקרטי מתוצרת אינטללכתבה

21. Started by alons,

אני משחק באובליביון עם 7900GT ובעיית הHDR והAA די מעצבנת. יש לזה פתרון אופטימלי עם הכרטיס הזה?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  22. שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ) כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום. אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש. איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  24. אם אין לי יציאת טלוויזיה בכרטיס מסך האם אי אפשר להעביר דברים מהטלוויזיה למחשב עם כרטיס טלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by Tzach_n,

יש לי בעיה קטנה עם התוכנה הזו, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים