כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD for gaming 17 אינץ מה הכי טוב? (2500 שקל תקציב) ומה בדיוק ההבדל בין LCD ל CRT
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס בתקציב סביב 750 שקל. מה עדיף ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/768MD5 של ASUS במחיר של 750 שח. GainWard GeForce GTX550 Ti 1024MB GDDR5 192Bit במחיר של 743 שח Leadtek GeForce GTX550Ti OC 1024MB GDDR5 במחיר של 753 שח שלושתם בערך באותו מחיר איזה כרטיס חזק יותר ומומלץ לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי, הכרטיס שבמפרט הפסיק לעבוד אחרי 4 שנים. אני רוצה לקנות כרטיס יותר טוב ממנו וזול כמה שיותר כי גם ככה המעבד שלי חלש ולא ינצל אותו. מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה לבדוק כשקונים כרטיס מסך יד שניה? האם האחריות נשארת? כמה אחוז מהמחיר חדש בחנות נהוג לשלם? ומה אתם אומרים באופן כללי, על קנית כ מסך יד שניה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך כרטיס מסך שנגיד יהיה בגרפיקה כמו לפחות הXBOX1 הציעו לי לקח את הכרטיס מסך GFORCE 8500 GT ,איך הכריס מסך הזה?יש איתו טישטושים הוא טוב?אולי במחיר שלו עדיף לקחת משהו אחר? ואולי בכלל שווה לי לקחת את הגיפורב 8800GT שעולה 1400 שקל ,ואם כן אז בכמה הוא יותר טוב מהכרטיס מסך הראשון ואם ההפרס בסכום שווה את ההשקעה בכלל?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי בביוס אפשרות להעלות את הגודל של ה AGP Aperture Size עד ל 128 כרגע עומד לי על 64 ויש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט . האם כדאי לשנות והאם זה יעזור במשהו או אולי יעשה פחות טוב ? קראתי במדריך אבל לא ממש הבנתי. עוד שאלה אולי מישהו יודע מזה האפשרות נחדשה בדרייברים החדשים של נווידיה NEGATIVE LOD BIAS ובמה לבחור ב CLAMP או ALLOW .
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על כרטיס מסך gt 555 3gb משתמש לגימינג ולרינדורים
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1013 כמו תמיד guru3d הוא הראשון שמביא אותם...
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל???
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת אם זאת חברה מוכרת וטובה כי לא ראיתי שום דבר על החברה בחיפוש בגוגל.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע יש לי כרטיס מסך x800gto2 שקניתי לפני איזה 8 חודשים עם המחשב החדש (זה שבמפרט ), הבעיה היא שעכשיו שיוצאים משחקים שרק תומכים ב-SM3 (מה שמעצבן מאוד) שני משחקים שאני מעוד מעוניין לשחק בהם Splinter cell : double agent Tom Clancys Rainbow Six Vegas אז חשבתי לעצמי לקנות כרטיס מסך חדש- הסכום שיש יל זה 1200 ש"ח האם כדי לי לקנות כרטיס מסך עכשיו לחכות לויסטה (עם DX10) שיצאו כרטיסים של יותר שווים בסכום הזה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי ה SAMSUNG 793MB על המטליות של DR BYTE כתוב: "לא מתאים למסכים עם ציפוי כרום" לאיזה מסך יש בכלל ציפוי כרום?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט על OverClock לכרטיס מסך 7800GT של Gigabyte עם קירור של Zalman אבל לא מצאתי שום דבר... מישהו יודע איך הכרטיס מחזיק ב OC?
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני חדש בתחום - תהיו סבלניים איתי... במפרטים המומלצים באתר הכרטיס הזה מופיע במפרט יחד עם ספק כח 400W של hec. עם זאת, בדרישות החומרה של היצרנית כתוב שצריך לפחות 500-600w. אני מחמיץ משהו?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחפש כרטיס שיכול לספק קצת מיץ למשחקים כבדים, crysis WH בתור נקודת ייחוס. שיתמודד הכי טוב שאפשר עם רזולוציה של 1440X900. קחו בחשבון שת'כלס גם יד שנייה הולך (בשביל שלא יהיה ניגוד אינטרסים ושטויות, רק בהערכת מחיר..) לא אמור להיות צוואר בקבוק בשום חלק במערכת חוץ מהארנק - אני מעדיף שת'כלס הסכום הכולל לא יעבור ת'חצי - ז"א יותר לכיוון 500 ומטה. אם זה מעניין מישהו יש כרגע כרטיס מובנה שאולי אפשר לנצל(אני זוכר שב-NF690 היה איזה חידוש של להשתמש בשני כרטיסים, לא נראה לי שב-G41 יש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן) לכרטיס המובנה יש גם HDMI ואני לא לחוץ על הקטע הזה. חשבתי על HD4850, אבל הוא כבר קצת מיושן ובכלל אני כבר לא סגור על מה הולך בשוק(צבא,בלאגנים) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ניסתי עם הדריוורים ,ניסתי עם Tvtool אבל לשב . יש איזה משהו ששכחתי ? יש איזה בעיה מסוימת עם זה ? בTVtool אחת הקטגוריות היתה חסומה בגלל שnvidia סרבו לתת להם את הפרטים המתאימים ... ובאחד הפורומים שבדקתי קראתי שיכול להיות שיש בעיה עם LCD שמחובר ב Dvi כמו אצלי מישהו הצליח לראות בטלוויזה משהו ? ואיך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#ov יש לי את הכרטיס הזה הורדתי את הביוס החדש F31 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios התקנתי את התוכנה להתקנת הביוס בהתקנה רושם התוכנה שהביוס לא מתאים http://img.sharepixon.net/images/ses.png
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-