כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד עם תוכנת הפעלה של ויסטה . אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזית LCD 42 דרך כבל HDMI ולחלופין דרך כבל VGA. קבעתי דרך לוח הבקרה של כרטיס המסך, Nvidia 9300GS תצוגה כפולה Clone. במקרה של כבל ה-HDMI אי אפשר לבחור רזולוציה ונותרים שוליים רחבים שחורים מהצדדים. במקרה של כבל ה-VGA ניתן לבחור רזולוציה של מסך רחב, אבל התצוגה ב-LCD מתחילה להבהב בשחור. ניסיתי לשנות קצב רענון וזה לא עזר (האופציות לבחירה מתחילות מ-60 ומעלה). יש למישהו רעיון? אבי.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל את המחשב רק בחיבור ה TV OUT מבלי צורך במסך מחשב על מנת לעבור למצב ה TV OUT ?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך מובנה intel integrated. כרטיס המסך המובנה אמנם מראה תמונה כמו שצריך במסך מחשב רגיל אולם כאשר אני מחבר אותו עם כבל VGA למסך LCD (טלויזיה) אין אות. לכן, חיברתי כרטיס מסך של ג'יפורס 2 בחיבור AGP על הלוח-אם וחיברתי אליו את ה-VGA של ה-LCD ואכן רואים תמונה ב-LCD. חיברתי במקביל גם את ה-VGA של המסך מחשב הרגיל לחיבור של הכרטיס המובנה אך כעת לא רואים בו תמונה! מישהו יודע מהו מקור הבעייה? התקנתי את הדרייבר של הג'יפורס ניסיתי לשחק קצת במאפיינים אך ללא הועיל. יש לציין כי אני מחבר את הכרטיס המובנה למסך המחשב הרגיל דרך סויץ' מסכים... (האם יש קשר בין הסויץ' לזה שלא רואים תמונה?)
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקיי, הוא קנה מחשב חדש מ PCH, ובמנהל ההתקנים ובאפשרויות של הדרייברים כתוב שה רדאון 9800 שהוא קנה הוא פרו. המוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd2140581701.htm השאלה למי שלא הבין היא אם הוא מזליסט, זה משהו שהחברה עושה לכרטיסים (פירוט) או שמשהו דפוק בכרטיס. הוא שלח לי שת תמונות (חיברתי אותן):
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי כ.מסך 8600GTS מעבד 6420 זיכרון 2GB אני שוקל לשדרג ל 4GB וספק 450 של HEC ולוח ASUS p5b-e (לא חושב שזה הכרחי אבל W.E) אז חשבתי לכיוון ה 4770 אבל אניחושב שהיה צוור בקבוק עם המעבד מה אתם אומרים ? והשאלה העיקרית היא אם אני ירגיש הבדל די גדול בין הכרטיסי מסך אני אוהב לשחק על כול ההגדרות המקסמיליות תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הבנתי השGF8500 ו8400 הם כרטיסי וידאו ממש טובים, אבל אז אמרו לי שה ATI 2600 יותר טובים ושיש בהם גם כרטיס אודיו משולב.. מה עדיף? אולי גם ישמש למשחקים לא כבדים, אבל הכי חשוב שינגן עד1080P חלק לגמרי.
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש מקש קיצור כלשהוא שאיתו אני יכול לעבור בין התצוגות של המחשב (להפוך ממסך הטלווזיה - למסך המחשב,וההפך). כרטיס המסך הוא של ATI. אשמח לתגובות, בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף: HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS (עולה 430) או HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E של SAPPHIRE (עולה 425) או HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE (עולה 415) לכרטיס של סאפיר יש 1 ג'יגה זיכרון כשלשאר יש חצי ג'יגה, השאלה אם הוא באמת יותר טוב משאר הכרטיסים או שיש עדיפות ליצרן אחר בגלל קירור או משהו כזה...
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
באמת הכרטיס המינימאלי שמנצל בצורה מלאה את מסך ה24 הוא רק ה 280GTX?? פשוט כי יותר חשבתי על 9800GTX .. וחברה רק NVIDIA (בלי ATI) תגובות יעזרו...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תגידו אם אני קונה 4850 cf ולוח ga-ex38-ds4 שיש בו שני חיבורים של pciex16 אני צריך רק לחבר אותם וזהוא?או שצריך לעשות עוד משהוא??
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=16
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך עד 500 שקל שיוכל להפעיל את המשחק SIMS 3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם התוכנה הזו, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
סתם נכנסתי לאיזה אתר, ופתאום ראיתי תפירסומת הזאת תראו http://www.maxtheater.com/2479_xbox.html לא ממש הבנתי , מקרן קולנוע ביתי ב 17 דולר? קראתי את זה שוב, והבנתי לפי מה שהם אומרים זה גהוני הם משתמשים בעדשה שמשתמשת באור של המסך ומגדילה אותו ומקרינה על הקיר וכל זה תמורת סכום עלוב, הם גם מציינים שזה באיכות גבוהה בעל 175 אינץ... מעניין לא?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מ ksp והוא עושה בעיות ליפעמיםם הוא ניתקע. ליפעמים ישר שאני ניכנס למשחק יש מלבנים סגולים וירוקים אבל זה נדיר ולדעתי זה מחוסר מתח שמעתי שצריך לחבר אותו עם חיבור של 2 של 6 פיניםם והמארז שלי שקוף אז שאני מיסתכלל מהחלון אז אני רואה שמחובר לכרטיס כבל PCI-E אחד אמור להיות לי 2 כאלה? זה תקין שחיברו לי אותו ככה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
איך אמורים לדעת מה כוללת האחריות לגבי פיקסלים שרופים, כשקונים דרך האינטרנט או במכירה פומבית ? לכל דגם יש מספר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
אם תסתכלו באתר של ati (www.ati.com) תראו שיש שם קאונטר שסופר שש ימים,כנראה שזה מה שיקרה עוד שש ימים. והנה טבלת המחירים: והמקור: http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=479008
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה לוקח... X800XT מול GF6800 ULTRA? ומאיזה חברות שמייצרות את הכרטיסים הכי שווה לקנות...
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-