עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מבקש לדעת בכרטיס איך מכנפגים את הכרטיס gtx 570 היות ויש לי כפילות בתמונה במשחק מסוים (fsx ) מה שמופיע בתמונה צל מוחלש של צד ימין של התוכנה (אשמח לקבל רעיונות לתיקון) בני

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. Started by yoseeff,

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת ראויה מקצועית ורצינית לגביי כרטיס מסך של NVIDIA עבור שימוש בתוכנות כגון פוטושופ / פוטושופ לייטרום ואיי סי די סי מבחינתי כרטיס בינוני ומעלה שייעשה עבודה מהירה רצופה / שיכול לעבוד עם שלושת התוכנות שצייני יחד במקביל אשמח לקבל קישור / הסבר / מפרט / מחיר וכל דבר שיוכל לקדם ולעזור לי תודה מראש יוסף

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. באתר של [ftp=ftp://http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93]http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93[/ftp] פורסם דרייבר חדש לכרטיסי GeForce מס' הגרסא 66.93 WHQL. נאמר שהדרייברים תואמים את כל כרטיסי הג'יפורס לדורותיהם (מה שמשמח אותי כי באמת שאני רוצה להפטר מה 30.82 המיושנים). כפי שחלק מכם ודאי יודעים בגרסאות הקודמות לא הייתה תמיכה לכרטיסים שאינם תומכים בDX8 לפחות, מה שגרם לתצוגה מעוותת של 16 צבעים במשחקים. להלן רשימת השיפורים בגרסא זו: Added support for GeForce 6600, GeForce 6600 GT, and GeForce 6200 Added support for SLI Added support for using HDTV over DVI connectors Added support for 512 MB frame buffer GPUs Added support for advanced DVI timing on all GeForc…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Null,

אני הולך לקנות מחשב עם מעבק I5 2570K, ספק 620W ואני שובר פשוט את הראש לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. קודם כל, האם המחירים שלה כרטיסים שציינתי בכותרת מצדיקים בכלל את המחיר? אני רוצה להנות מהביצועים הכי גבוהים שאני יכול במשחקים כמו BF3 ו-SKYRIM. אז, מה כדאי? הבנתי שעם OC ה-7970 אוכל את ה-670, אבל האם כדאי שאני אעשה את ה-OC? או שכדאי לקנות דגם מסויים שכבר בא עם OC? יש אלטרנטיבות אחרות? מה עדיף בסופו של דבר? אני שובר את הראש...

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח) ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl... מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by generalA,

מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by panda2004,

בהמשך לפוסט על התקלה שיש לי בכרטיס מסך במחשב (אין כרטיס מסך On-Board, והכרטיס מסך הנוכחי הלך), אני מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט חדש. אני מחפש כרטיס מסך שתואם לכרטיס מסך הנוכחי - כרטיס מסך מחברת NVIDIA מדגם Geforce 9500 ( קישור ). חשוב לי שיהיה לו גם חיבור DVI וגם חיבור VGA. המלצות?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  8. PHILIPS הכריזה אתמול על המסך LCD 19" הראשון בעל זמן תגובה של 8MS: http://www.press.ce.philips.com/apps/c_dir/e3379701.nsf/alle/83C749245BB37367C1256F650055C45F?opendocument שם הדגם: PHILIPS 190P6 יש לו גם בסיס שאפשר לכוון לכל זווית, וגם עוד כל מני טכנולוגיות לשיפור התצוגה (ורזולוציה מקסימלית של 1280x1024).. עכשיו רק מעניין כמה זה עולה...

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. נשרף לי לפני יומיים כרטיס מסך radeon 9800 pro בעל חיבור AGP. כרגע יש לי תקציב בין 400 ל600 שקלים ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה, לא משהו רציני. חיפשתי בKSP וראיתי את ה7600GS ב495 שקלים וזה נראה לי דבר סביר בשבילי. השאלה שלי היא האם שווה לי לשדרג את הלוח אם (של אינטל סוקט סטנדרטי למעבדי פנטיום 4, שכחתי את המספר מצטער) ולקנות כרטיס PCIE בתקציב או ללכת על כרטיס AGP? אני בסך הכל מתגייס בעוד פחות משנה ככה שאני לא צריך כרטיס מסך מטורף אבל מצד שני אם יהיה הבדל עצום בביצועים יש על מה לדבר. אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש וכ"מ חדש אז יעזור אם תתנו לי שמות של דגמים, ואם אתם יכולים (לא חובה בכלל) אז שיהיה אפשר לרכוש את החלקים בKSP או logicpc משום שנוח לי …

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by saruti,

המחשב שלי בן 4 שנים 4 גיגה זיכרון מעבד DUAL 2.8GHZ בזמן האחרון התחלתי לצלם בעזרת מצלמת GO PRO3 הצילומים באיכות מטורפת ולא הצלחתי לראות אותם במחשב עם הכרטיס ON BOARD אז קניתי כרטיס מסך לפני יומיים : Gigabyte HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E התקנתי אותו על המחשב ואני מצליח לראות את הסרטונים, אבל לא חלק כמו למשל בעבודה. בעבודה יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ON BOARD. הסרתי את הדרייברים והתקנתי חדשים יותר אבל עדיין אותו דבר. כשאני עוובד על המחשב יש לי לפעמים קווים דקים מרצדים לרוחב המסך.... הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצאה של 500 בערך. מה אתם אומרים? יכול להיות שהכרטיס מסך הזה לא מספיק טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  11. שלום. האם ישנו קשר בין כרטיס המסך לבין גודל המסך האפשרי (מקסימלי) והרזלוציה? במילים אחרות, האם רכישה של מסך - למשל - 26" בעל רזלוציה של 1900X1200 (נניח) דורשת גם כרטיס מסך מתאים, או שכל כרטיס מסך יכול לבצע את העבודה? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן הלכתי לביוס לנסות להעלות קצת המתח AGP אבל זה היה נעול... ראיתי שם את AGP Aperture Memory וזה על 64MB ויש לי כרטיס של 128MB... צריך להעלות את זה ל128MB?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by hike101,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין 9600XT ל 9800PRO כל כך משמעותי שכדאי להשקיע עוד 200$ בשבילו? אם אקח 9600XT 256MB של saphire האם יהיה ברמה נמוכה יותר מ 9800PRO 128MB ? תודה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by TAsraf,

אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  15. שלום לכולם. צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן). יש לי מס' התלבטויות. 1.HIS ATI 1950PRO 2/SAPHIRE ATI 1950 PRO אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין.. האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא? אודה לתגובתכם.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by eldad7,

בין אלו... SAPPHIRE RADEON 9800SE\128 MB TV OUT DVI SAPPHIRE RADEON 9600XT /256 MB TV OUT DVI GEXCUBE RADEON 9600XT/256 MB DVI TV OUT ???? תודה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by תמיד מחייך,

http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=24972 הבעיה הגדולה היא רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בלבד וגם זה במקסימום 60 הרץ בלבד. ATI כרגע עובדים על פתרונות אך נכון לכרגע זה המצב.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by Shocko,

אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by Kenny,

יש לי DVI בודד - מלבדו יש לי HDMI ו 2 חיבורים של MDP הטלויזיה שלי כאן היא פלזמה.. אני יכול לחבר אותה עם VGA או עם DVI (מתאם) הבעיה היא - ה DVI כבר מחובר למסך.. איך זה שאין DVI נוסף? ואם אין DVI נוסף , הגיוני שכרטיס של 2000 שקל והם לא נותנים מתאם פשוט מ MDP ל DVI ?? איפה יש מתאם כזה? וכמה זה עולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. מחר אני קונה את הכרטיס ! יש לי כמה שאלות מקווה שתכלו לענות ! 1.אני יודע שיש כבל שאמור לחבר מהספק לכרטיס איך הוא נראה והאם אני מקבל אותו או משהו שצריך להוסיף עוד משהו !? 2.אני יודע שצריך ספק כוח דיי טוב ! עכשיו יש לי את הספק הזה HEC400TRT האם הוא באמת יוכל להחזיק את המחשב עם הכרטיס מסך !!? או שיהיה לו צוואר בקבוק !?! (למרות שאני מעדיף בגלל שאני יוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהביא משהו בסט!) 3.על איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !? תודה לכולם על העזרה פה ! ותגידו לי להתחדש !

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  21. חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by tom123p,

בעיקר בשביל לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים וקצת משחקים

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by levelone,

אנא המליצו לי על כרטיס מסך שיספק ביצועים לפי מפרט המחשב שלי: אין לי הגבלת תקציב אבל הכרטיס מסך ישמש למשחקי רשת (כמו lord of the rings online, guild wars וכו') אז אני מניח שהמחיר לא אמור לעבור את ה800 שקלים שמספיקים לקנות ATI Radeoin HD 5770 1GB. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by Dimer,

ראיתי ב-X-BIT את הכרטיס הזה של MSI שכרגע הוא כרטיס קונספט אבל אני ממממממממממאוד מקווה ש-MSI ימכרו אותו ובמחיר סביר! http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601233856.html מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים