עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חיברתי מצלמת DV ל COMPOSITE IN של המפצל על הכ. מסך אבל מה עכשיו?? שום תוכנה לא מגלה CAPTURE DEVICE אני משתמש ב 77.72

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by eshel107,

לא יודע מה לקחת עזרה בבקשה

3. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  4. שלוםםםםםםםםם יש לי בעייה גדולה עם שני המשחקים. המשחקים עובדים על 30-40 FPS וזה משגע אותי . זה זז כמו במצלמת אינטרנט גרועה. הכרטיס שלי הוא 7600GS מעודכן עם כל הדרייברים החדשים. טמפ' במנוחה 53 מעלות ובמאמץ מגיע ל-81. אני לא יודע ממה זה נובע כי ההגדרות ששמתי הן על DEFAULT. יש לי מערכת די חזקה ואני מחפש פתרונות. בנוסף חשבתי על החלפת כרטיס אבל אני לא יודע אם זה כדאי עכשיו כי לא תיכננתי מהלך כזה. ובנוסף לאור השינויים (אולי....) שיקרו בחודשים הקרובים בסצנת הקרבות של ATI-NVIDIA יצאו כרטיסים חדשים. בעקרון אין לי תקציב מוגבל אבל לא מוכן להשתגע ולהחליף שוב עוד חצי שנה כשיתחילו לצאת משחקי DX10.

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by pooki_1,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

האם משהו רכש את הכרטיס הנ"ל והצליח לפתוח לו את הצינורות? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428553 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136

7. ואז יהיה תמונה יותר טובה בטלביזיה אם זה יעבור דרך הממיר ולא ישר לטלביזיה??

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Little_AKA_Or,

shalom kibalti mahshev hadash (mahar ani mesader ivrit) veani tzarih driverim hadashim vetovim le - Leadtek PX6800GT PCI-e Toda merosh

9. בraedeon 9600 XT,עד כמה ההבדל בין שני היצרנים האלה משנה?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by pxst17,

מסך fhd אני קונה מחשב חדש ויש תקציב להכל.. מי הכי משתלם 280x gtx780 290 ללא x ה780 מבוזבז לא? והאם אפשר לפתוח את 290ל 290x?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by glotis,

אני רוצה ללכוד את הוידאו מהמצלמת וידאו למחשב ולעשות לו עריכה פשוטה. המצלמה היא Canon MV900, מסוג MiniDV. השאלה שלי היא איזה חומרה אני צריך למחשב. הסבירו לי שצריך כרטיס וידאו, שלפי מה שאני יודע זה פשוט שם אחר לכרטיס גרפי או כרטיס מסך. אבל לפי מה שאני קורא זה נקרא כרטיס לכידה בכלל. יש לי גם לוח אם עם יציאת FW של ג'יגה בייט DS3P, יציאה שגם יש למצלמה. חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 8600GT. אז שמישהו בבקשה יפשט לי את העניינים...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by dando,

אוקיי אני לא מעודכן[צבא וכאלה]לפני כמה שנים ידעתי הכל ועכשיו אני בקושי יודע משהו... יש לי מחשב Amd Athlon 2.6+ 1024 DDR RAM Readon 9600 256mb XT עכשיו,אני מחפש כרטיס מסך אחר,המחשב שלי דיי טוב אני חושב,אבל עומדים לצאת משחקים קטלניים השנה וצריך להתכונן לא?המערכת הזאת לא תריץ לי בטח משחקים כמו crysis ודומים,אמרו לי שיש טכנולוגיות חדשות בכרטיסים שאיכשהוא זה קשור ללוח האם[משהו PCI EXPRESS נראה לי],אז אם אני לא טועה לוח האם שלי זה או זה: EP-8RDA3+PRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3plusPRO EP-8RDA3IPRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3IPRO לא סגור איזה שלי אבל אחד מהם. אני הסתכלתי בפוסט של הכרטיסים המומלצים,ואני לא סגור על עצמי בכלל,התקציב הוא 500-…

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by s_man,

אני מתכוון להזמין השבוע מחשב עם אחד המסכים הנ"ל. ההבדל ביניהם הוא שלדגם ה-B ישנה כניסת DVI, וההפרש במחיר הוא 300 ש"ח (1800 מול 2100). האם לדעתכם כניסת ה-DVI שווה את ההפרש הזה במחיר?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. טוב קודם כל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שתומך בSM3 לאפיק pci-E , התקציב הוא 400 ש"ח בערך. המטרה היא הרצת משחקים על רזולוציה 1024X768 מינימום . יש לי עכשיו 512MB ראם בהמשך אני אוסיף עוד ג'יגה, ומעבד P D 915 2.8GHZ . טוב אז ככה כמו שאמרתי אני צריך כרטיס שתומך בSM3 לפי מה שהבנתי יש את ה7300GS/GT שבתקציב שלי ורציתי לשאול אולי יש כרטיס באותה רמה (אני מדגיש SM3) רק של ATI - הX1300 תומך ? טוב לא נשגע אותכם הדרישה היא: כרטיס מסך תומך SM3 ויציאות TV-OUT , DVI וVGA (די-סאב) בטווח של 400 ש"ח. ועוד שאלה יש ממיר DVI ל-TV ? אם כן אז אפשר לוותר על הTV-OUT .כנ"ל לגבי ממיר מDVן לVGA . תודה לעוזרים

15. Started by moshemaman25,

שלום אני כרגע משתמש בכרטיס 4580 של גיגביט והוא מתחיל לקרטע המחשב נתקע.משחקים נתקעים. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HD כמו זה כי הוא מחובר גם ל LCD pc:e8400 4gb ram

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  16. דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  17. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by pcmaster,

יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  19. לאור ריבוי השאלות באחרונה לגבי מסכי LCD ו CRT איזה יותר טוב מה כדאי לקנות וכולי, החלטתי להביא לכם את האתר הבא, אומנם הוא מביא נתונים טכניים תמונה וביקורת או שניים או 3 על חלק מהמסכים אבל זה בעקרון מה שאחנו יכולים להגיד לכם. (יש גם רשימת חנויות לרכישה המחיר בפאונד ) עדיין צריך ללכת לראות! את המסך לפני הקנייה. הנה לדוגמא השוואה ביין 3 מסכים של BENQ , השוואה שנשאלה הרבה לאחרונה. 767bs (black\silver), 767-v2(ver2) ,767-12 http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xSBS-Monitors~PG-1~NCP-3~PRDLT-21429989-21915379-22107103 (גם פה התבלבלו ושמו את התמונה של ה 767bs במפרט של ה 767v-2) בכל מקרה הנה הכתובת הראשית של השוואת המסכים : http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xPP-Monitor…

20. אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  21. היי אם מישהו יודע איך אני יכול לבחור בין שני הכרטיסים ואם יש הבדל בביצועים? ATI RADEON 9800 XT =499 599 =ASUS Radeon 9800 XT/tvd s-Video

22. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by avihneo,

היה איזה אתר בו יכולים להשוות כרטיסי מסך שונים ! אתם יכולים להביא לי אותו [ ברח לי מהראש ] תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. שלום יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בתוכנה 3DMARK06 הוא מראה לי קבוע FPS 30-40 אני מרגיש שהכרטיסים לא עובדים כמו שצריך או שלא מנוצלים עד הסוף צריך את עזרתם איך אני בודק את זה ?? 9800gt X2 innod3

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Real_Me,

יש לי כרטיס של הרקולס 8500LE שאני מנסה לחבר לטלויזיה בארה"ב לצורך TV OUT. ב-TV FORMAT SELECTOR תחת TV PROPERTIES ב-DISPALYS מופיעות רק אופציות PAL ובחיבור לטלויזיה NTSC רואים שחור לבן. יכול להיות שאין אופציית NTSC בכרטיס? איך ניתן לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים