כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני משתמש במסך LG flatron 795ft plus ולפני כמה זמן הוא הוא התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שאני מפעיל את המחשב המסך מזמזם עד שהוינדוס עולה שהוא עולה הזימזום מפסיק והמסך חוזר להיות בסדר. אחרי כמה זמן עבודה במחשב המסך משנה פתאום את מיקומו ואת גדול התצוגה לפעמים זז לצדדים ולפעמים ניהיה קטן או גדול מידי. יש למישהוא פתרון לזה? מזה יכול להיות?בעיה במסך? בעיה בכרטיס? תודה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. מחר אני טס לדורם אמריקה לשבועיים ואח"כ אני יהיה 5 ימים בניו יורק. מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש מספר ימים אחרי חזרתי לארץ,תכננתי לקנות כרטיס מסך בארה"ב,משום שהמחירים נמוכים בהרבה. אולם אני צריך את עזרתכם. אני רוצה כרטיס Geforce6800GT 256MB 256Bit והייתי רוצה לדעת מאילו חנויות מומלץ לקנות בניו יורק והאם יש סיכוי למצוא חנות שתמכור את הכרטיס במחיר קרוב ל350 דולר? איני רוצה לחרוג הרבה מקו ה350 דולר,ואם אין להשיג את הכרטיס במחיר קרוב למחיר הזה,הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס אחר מומלץ לקחת? חשבתי ללכת על Radeon9800XT 256MB 256Bit שאמור לעלות 350 דולר,אולם יחס ביצועים\מחיר שלו לא משתלם לפי מיטב הבנתי. תודה לעוזרים. זה מאוד דחוף,מכיוון שמחר אני טס חשוב לציין:הכרטיס נועד למש…
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
אהלן חברה! שמעתי שיש אופציה בכרטיסי המסך של nividia שנקראת full screen video שבה אפשר לראות במידה ומחברים לכרטיס מסך למשל מסך מחשב וטלוויזיה, בטלוויזיה סרט וידאו היוצא מן המחשב, בעוד שבמסך המחשב ניתן לראות את ה desktop ללא הסרט עצמו. קודם כל, האם הדבר נכון? שנית, האם יש את האופציה הנ"ל גם בכרטיס ati radeon asus 9600xt vivo ? תודה רבה!!! זה חשוב לי טילים!!!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המשחק ולהריץ אותו על המחשב נייד שלו . הכרטיס המוזכר לעיל זהו הכרטיס שיש לו במחשב נייד. דרישות המינימום ל BF2 הן : Minimum Specification CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 MB Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 MB of RAM Free HD Space: 2.3 GB Software: Windows XP and DirectX 9 הכרטיס מסך הזה שווה ערך למינימום כאן? לינק למפרט המחשב נייד שלו: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2894
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ואז יהיה תמונה יותר טובה בטלביזיה אם זה יעבור דרך הממיר ולא ישר לטלביזיה??
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
shalom kibalti mahshev hadash (mahar ani mesader ivrit) veani tzarih driverim hadashim vetovim le - Leadtek PX6800GT PCI-e Toda merosh
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
בלילה כשהמחשב לא בשימוש אבל מחובר לרשת והמסך כבוי,האם יש איזו אפשרות להכניס את כרטיס המסך למצב שינה,שהמאוורר שלו יפסיק לעבוד ושצריכת החשמל שלו תהיה מינימלית ?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות את ה Connect3D X1950 Pro 256mb מנועה ב1350. רציתי לדעת האם תיהיה ירידת מחירים של ATI בשבועיים הקרובים והאם המחיר של הכרטיס ירד משמעותית? (80 שקל ומעלה).
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן. אני קונה מחשב חדש לגיימינג בתקציב של 2500-3000 שקל לאחר שהמחשב הקודם נפטר. במחשב הקודם היה לי את הATI 4770HD ואני מקווה שגם הוא לא הלך... אותו שדרגתי לפני כמה חודשים... עכשיו, במחשב הנוכחי אני כנראה אסתדר על מעבד I5 וזכרון 4 GB, כלומר מבחינת מעבד וזכרון אני סגור. וגם הוא לרוב מריץ לי משחקים כמו דיוק ניוקם החדש ואססינס קריד די חלק ברז' של מסך 19 רחב (1440x900)... המעבד היה צוואר הבקבוק. אז שאלתי היא האם אני יכול להסתדר על ה4770HD עם המחשב החדש עד לשדרוג בעוד שנה וקצת ולהריץ משחקים על הגדרות מקס' ברזולוציה הזו או שאתם ממליצים כבר מעכשיו להשקיע בכרטיס מסך חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכול לעדכן מתי אמורים להתחיל לצאת לשוק כרטיסים שיתמכו ב DX10 ? ואם שווה לחכות להם בינתיים עם כרטיס חלש יחסית?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשריות זולות ... אם למישהו יש הצאה אחרת שיגיד http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1023&osCsid=36a19907 http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1281d384f88919bc0abdce19222c תודהההההההההההה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם בסכום הנ"ל עדיף מערך כרטיסים (אני אשמח אם תציינו את הדגם של הכרטיסים), או כרטיס בודד? הייעוד הוא אך ורק גיימינג, ברזולוציה של 1920X1080 (FHD *כמובן שהשאיפה לשחק ברמות פירוט / פילטרים הגבוהה ביותר. **אין לי בעיה עם יד 2.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי אמור להגיע מחר כשאני הזמנתי כרטיס מסך של Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail . המחיר שלו הוא 1000 ש"ח. השאלה היא אם לא עדיף באותו המחיר ללכת על ה HD 4850 ? לאחר קריאת מבחנים רבים וחיפוש בפורום אני אובד עצות... מה אתם אומרים ? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, רכשתי לאחרונה דיאבלו 3 והכרטיס מסך (8800 GT) עושה קצת בעיות..אני חושב שהוא שרוף. יש לי מעבד intel core 2 quad Q6600 2.40GHZ לוח אם של Gigabyte P35-DS3L 2 ג'יגה RAM של G.skill ספק כוח liberty elt400AWT בכל מקרה אני רוצה לשדרג לכ מסך חדש בתקציב של עד 500 ש''ח ורצוי אפילו פחות. יש עוד דברים שרצוי שאשדרג שלא עולים הרבה? אשמח לשמוע המלצות ! תודה רבה על העזרה אנשים!</blockquote>
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני יודעה שזה כמו שידור חוזר אבל מצתי אחד שהאפרש הוא 30 ש"ח לרזולוציה 1680X1050 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400 יש הבדל ביכלל ? ואיך הוא יתמודד עם מישחקים כמו call of dute 5 Command & Conquer 3 Tiberium Wars ומישחקיםם כאלה...........
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס של הרקולס 8500LE שאני מנסה לחבר לטלויזיה בארה"ב לצורך TV OUT. ב-TV FORMAT SELECTOR תחת TV PROPERTIES ב-DISPALYS מופיעות רק אופציות PAL ובחיבור לטלויזיה NTSC רואים שחור לבן. יכול להיות שאין אופציית NTSC בכרטיס? איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כותרת... אני צריך בבקשה מידע על הכרטיס מסך 8800GT OC עם הקירור הזה של INNO3D... כי אני רוצה לדעת עם יש לו בעיות למשל כמו הגרסת הOC של ג'גהבייט(NX88T512HP ). אמרו שיש לה הרבה בעיות וכל מיני.. אז אני רוצה להיות בטוח זה הדגם/שם שלו C8800GTX1-H5GTCD הינה לינק באתר יצרן: http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm לינק לFOXPCP: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 תודה לעוזרים גם למנסים לעזור חח
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי מותקן במחשב שלי כרטיס מסך 3D-CLUB geforce 6800nu 128mb בתפריט ההגדרות של הכרטיס רשום בסוג אפיק: PCI במקום AGP כמובן שהכרטיס מחובר בAGP אבל אחרי כמה זמן שמתי לב שהתפקוד שלו לקוי מאוד ובכלל כשבדקתי ב3dmark03 קבלתי תוצאה עלובה של 5500~ כאשר הממוצע לפי מה שראיתי הוא 8000-10000 המפרט שלי אמור לספק את הסחורה באופן מצוין לעניות דעתי (3200+, 2.5cl 400mhz) האם באמת ישנה בעיה בהגדרות ואפשר לסדר את זה? עזרה בבקשה זה יהיה מאוד כיף לשמוע פתרון לבעיה המעצבנת תודה רבה (:
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-