כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה אקנה בזמן המאוד קרוב מחשב (כרטיס מסך + לוח אם + מעבד) -> AMD 64x2 לא החלטתי במדויק כנראה Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore . לוח אם - asus m2n-e. זיכרון פנימי - 667mhz DDR2 1GBx2 לפרטים נוספים על המפרט ראה שירשור ב"מפרטי מחשב" הכרטיס מסך שבחרתי היה 8500GT 512MB, בפורום מפרטים המליצו לי לקחת readon ההבדל העיקרי הוא DX10.... שלREASDON אין (רק ליקרים) מה היתרונות/חסרונות של הכרטיס מסך ביחס למחירו והאם כדאי כרטיס מסך אחר? ולפי דעתכם כמה זמן הוא יוכל להריץ משחקים על המקס' אם בכלל (חדשים...)
-
- 12 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול אם כאשר אני משחק במשחק והכרטיס מתחמם יש איזו שהיא תוכנה או דרך כלשהי שהמהירות מאוורר תעלה לבד בהתאם או שאני אצטרך כל פעם להעלות אותה ידנית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרטים מסך של ASUS ge force4 ti4400 ו- 512DDR זיכרון ומעבד 2000 של AMD כפי שהבנתם יש לי מחשב חזק יחסית אההה ויש לי גם כונן DVD פה מתחילה הבעיה לאחרונה כשניסיתי לצפות בסרטים במחשב נתקלתי בבעיה על סרט שאני מריץ ולא משנה אם זה סרט שהורדתי מהרשת או סרט DVD שאני רואה בכונן בכל זה כאשר אני מפעיל אותו וצופה בו יש בו תקיעות קטנות ומעצבנות כאלה (כלומר תקיעות של מאית השניה כאילו נתקע הפריים) דברזה מאוד מפריע לי ומעיק על הצפייה יש לי את הדרייברים הכי חדישים של הכרטיס מסך וכמו כן חבית מקודדים חדשה (למרות שזו לא הבעיה כי גם בסרטי DVD יש אותה בעיה ) אני כבר אובד עצות בקשר לפיתרון הבעיה אנא עיזרו לי..... בתודה מראש MAVERICK86
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס מסך Sapphire ATI HD6850, 1GB GDDR5, אך לאחר ההחלפה יש לי בעיה, המחשב ניהיה יותר איטי ממקודם, גם במשחקים יש המון תקיעות שמתי לב בפאנל של הכרטיס מסך מהירות הליבה יורדת ל250MHz למה? והחום די גבוה 52 והייתי רגיל לסביבות ה40 בHD4850.. החלפתי את הכרטיס מסך שהיה לי HD4850, והבנתי שאמור להיות הבדל די גדול בין שניהם, שחיפשתי פה עבור אותה בעיה ראיתי גם עוד בחור שיש לו בעיה אבל לא מצאתי שם תשובה. המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz@3.5GHz Gigabyte GA-EP43-DSL3 6GB DDR2 800Mhz Corsair 550VX 41A עשיתי טעות שהחלפתי?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע כרטיס מסך 4850, מסך 17 אינץ. ספק: PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות? (ללא החלפת ספק כח). תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חג שמח לכולם!! ולילה טוב שמי עומר הורוביץ אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש שטכנאי מרכיב לי אני מתלבט בין 5870 VAPOR-X או 5870 רגיל,אבל יש גם את ה-5770 שהוא נראה סבבה אבל אומרים שהוא נמוך ועדיף לקנות אחד יותר טוב היום שנמצא בשוק אז מה אתם ממליצים לכרטיס מסך תקציב עד 2000 ש"ח תודה רבה לעזורים לילה ושיהיה לכולם חג שמח וכשר!!!! :)
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי לזנוח את הGTX260+ שלי שעשה עבודה נאמנה..ועדיין ממשיך לעשות זאת ולרכוש כ.מסך חדש. מאוד מתלבט בין 2 כ.מסך מבית ASUS. ההחלטה ללכת על חברה זו היא קודם כל שהכרטיס מגיע עם קירור מעולה שנבנה במיוחד בשביל הסידרה הזו ובאנדל,אם ישנו כ.מסך יותר עדיף אשמח לדעת. תקציב:1400~ ASUS GTX 660 AMP ASUS GTX 660TI TOP ההבדל המהותי בינהם (ע"פ חקירה קטנה שביצעתי) הינו רק CUDA CORES שלשני ישנם 1344 ולראשון יש 958. האם ההבדל שווה 600~ ש"ח השקעה לטווח הרחוק? מפרט: INTEL E3570K 8GB RAM DDR3 HYPERX SSD DRIVE M4 ASUS P8Z77V-PRO SEASONIC 550W MODULAR PSU. שימושים: משחקים:FARCRY3,NFS-MW,COD,BF3,HITMAN וכשיצא אז CRYSIS3. סרטים:מנגן סרטי BR/FHD על מסך LG 37" ואולי נרכוש מסך 3D לצפייה בסר…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי מת לי הכרטיס. TI4200 ששירת אותי נאמנה איזה 3 שנים. הוא אפילו מת לפני איזה חודשיים, ונאלצתי להשתמש בינתיים באיזה RIVA TNT2 מאובק שמצאתי באיזה ארון... אז עכשיו אני איתו. ואני עצלן, כל כך עצלן, שחודשיים אני סוחב עם כרטיס מסך שיותר זקן מאחי הקטן. בינתיים גם ניסו לתקן לי אותו, ללא הצלחה. כנראה שזה סופי. אבל זהו, הגיעו מים עד נפש. אני רוצה כרטיס נורמלי. ואם יש תחום בחומרה שאני לא מבין בו יותר מדי, זה כרטיסי מסך. וזה נובע מהסיבה העיקרית: אני לא גיימר. אז כן, פעם באף פעם אני משחק באיזה GTA, אבל בגדול, אני כמעט ולא משחק, ואם כבר כן, אז עדיף שזה יהיה קווסט, ועדיף שיהיה דו מימדי בגלל זה הTI4200 שירת אותי נאמנה הרבה זמן, ולא הצטרכתי להחליף אותו. אני מחפש משהו ברמתו לפחו…
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מישהו קנה את הכרטיס?, מכיוון שהוא עולה 950שקל ואני פשוט מאוד לחוץ אם הכסף, מה הביצועים של הכרטיס?, האם למרות היותי DDR1 ומהירות זיכרונות נמוכה יותר עדיין עוקף את ה6600GT או שלא? אין עליו שום ביקורת ברשת ואני חייב לדעת את זה, זאת האופציה היחידה שלי, ואל תבקשו ממני להחליף ל256MB GDDR3 כמובן שהכרטיס לא בשבילי אלא לחבר שמאוד מאוד לחוץ על הכסף.. לא מצאתי שום ביקורת...
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. מחר אני טס לדורם אמריקה לשבועיים ואח"כ אני יהיה 5 ימים בניו יורק. מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש מספר ימים אחרי חזרתי לארץ,תכננתי לקנות כרטיס מסך בארה"ב,משום שהמחירים נמוכים בהרבה. אולם אני צריך את עזרתכם. אני רוצה כרטיס Geforce6800GT 256MB 256Bit והייתי רוצה לדעת מאילו חנויות מומלץ לקנות בניו יורק והאם יש סיכוי למצוא חנות שתמכור את הכרטיס במחיר קרוב ל350 דולר? איני רוצה לחרוג הרבה מקו ה350 דולר,ואם אין להשיג את הכרטיס במחיר קרוב למחיר הזה,הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס אחר מומלץ לקחת? חשבתי ללכת על Radeon9800XT 256MB 256Bit שאמור לעלות 350 דולר,אולם יחס ביצועים\מחיר שלו לא משתלם לפי מיטב הבנתי. תודה לעוזרים. זה מאוד דחוף,מכיוון שמחר אני טס חשוב לציין:הכרטיס נועד למש…
-
- 11 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E MSI Radeon R9 270 GAMING 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מה לדעתכם עדיף? מסך שהוא בעצם הטלויזיה שלי 1920*1080
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ואז יהיה תמונה יותר טובה בטלביזיה אם זה יעבור דרך הממיר ולא ישר לטלביזיה??
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב ולפי ההמלצות כאן הרכבתי את המפרט הבא(אני מתחיל ללמוד השנה הנדסה המחשב הוא לצורך לימודים שירים סרטים ): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. האם ישנו קשר בין כרטיס המסך לבין גודל המסך האפשרי (מקסימלי) והרזלוציה? במילים אחרות, האם רכישה של מסך - למשל - 26" בעל רזלוציה של 1900X1200 (נניח) דורשת גם כרטיס מסך מתאים, או שכל כרטיס מסך יכול לבצע את העבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon hd 5770) המפרט שלי כרגע: AMD phenom 2 x4 955 3.3ghz לא זוכר את הלוח אם שלי אבל זה של gigabyte זה כל מה שאני זוכר 4 gb זיכרון kingston 1.5 t הארד דיסק radeon hd 5770 1gb PCIe המחשב בן שנתיים וחודש. השדרוג הוא למשחקים סרטים וכו'. עד לפני כחודש וחצי כל המשחקים החדשים היו רצים לי בצורה יחסית חלקה על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1920x1080 עכשיו עם המשחקים החדשים מרגיש לי כאילו המחשב לא סוחב כל כך טוב וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך, יש המלצות? כסף לשדרוג: 1500 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של מאתיים שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ATI Radeon X800, X600, X300, and Mobility Radeon X600 officially announced RADEON X600 is positioned as the mainstream base. It features: 4-stage pixel pipeline 2-stage vertex pipeline 500MHz core clock 740MHz memory clock Advanced AA & AF Finally, X300 is meant for inexpensive boards, but is company's first 0.11µm GPU: 4-stage parallel pixel pipeline SMARTSHADER 2.0, DX9 shaders SMOOTHVISION 2.1 16X Anisotropic Filtering, Multisample AA, Color Compression HYPER Z III נראה לא רע בכלל!! X300 בנוי אל 9600 וזה בדוק לפי מה שרשום הוא מן תערובת של 96009500 קרטיד לאתר המעולה:DIGIT-LIFE
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשריות זולות ... אם למישהו יש הצאה אחרת שיגיד http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1023&osCsid=36a19907 http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1281d384f88919bc0abdce19222c תודהההההההההההה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה: http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/gtx-260.66.html כתוב שיש בבאנדל כבל SPDIF audio cable שמאפשר העברת אודיו דרך יציאות ה-DVI עם מתאם HDMI. לצערי אינני מוצא אותו. מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג כבל כזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
ככה... קניתי 7600GT EXT של לידטק ויש לו חיבור VIVO וגם קיבלתי איתו כבל VIVO (רק יציאות קומפונט ואס וידאו OUT) עכשיו חיברתי את זה לטלוויזיה (ניסיתי לחבר לירוק של הקומפונט וגם לאס וידאו) בשניהם אני רואה בטלוויזיה שחור לבן ניסיתי ללשחק עם הדריברים.. ולא הולך... רעיונות?? ועוד שאלה.. בכמה ומאיפה אני יכול לקנות כבל VIVO עם כל הכניסות והיציאות??? תודה ג'וני
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה דרגו את החברות הבאות מבחינת אמינות טיב ואיכות ... ASUS GIGABYTE POWER COLOR SAPPHIRE MSI ולמה אני מבקש את זה... אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל הפעם אני רוצה כרטיס מקצועי וחזק, כזה שיריץ בכיף כל משחק שיש היום באיכות הטובה ביותר ובלי בעיות! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח מאוד שתדרגו לי אותם כדי שאוכל לדעת איפה להתחיל, לפני שאני בוחר איזה צ'יפ אני רוצה לדעת מה החברה האמינה והטובה ביותר מבין אלו.. נ.ב מפרט המחשב שלי הוא: intel pentium 4 2.66MHz 512MB INTEL 845 תודה
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1950XTX VS HD2900XT איזה יותר חזק לא מישתלם לא משנה אני סתם שאול כי זה מענין מי מהם חזק יותר....
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (המפרט בצד) קודם כל, לא עשיתי OC. באמצע משחקים יש כל כמה שניות מין הפסקה של חצי שניה (למרות שהמשחק רץ על 150-200 FPS) למישהו עולה בראש מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום איזכור ללוח - אם שתומך בכרטיס שהוא לא לוח ל SLI. האם יש לכם לוחות שאתם יודעים שיעבדו עם הכרטיס בצורה מצויינת שהם לא SLI - האם ללכת על סדרת הX48? אינני יודע אנא תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-