עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נכנסתי לביוס שלי.. סתם שוטטתי לי נכנסתי לVideo Configurations. היה שם: AGP / PCI בסדר הכרטיס מסך שלי הוא AGP.. וAGP מסומן.. והיה שם גם AGP Aperture Size וליד זה 64MB.. אפשר כמובן לשנות. והכרטיס מסך שלי זה Radeon 9600PRO 128MB שיניתי עכשיו ל128MB אבל עד עכשיו הכרטיס מסך שלי עבד על64MB??? או שאני צריך להחזיר ל64MB כי זה לא קשור לזה?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  2. שלום אני כרגע עובד עם ויסטה.....והורדתי את הדרייבר האחרון ל 6800 גי טי לויסטה שאלתי היא האם ניתן לראות את לוח הבקרה כמו באקס פי כאילו רגיל? אני לא מצליח......ועוד שאלה אני על 800 על 600 על crt ואני מקבל 85 הרץ......... ובאקס פי אני מקבל ברזולוציה הזו 100 הרץ וזה ממש מפריע לעיניים מישהו יודע למה זה ככה?ואם אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  3. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. לא ברור לי איך הגיוני שה HD6850 במחיר של הHD5830 והHD6870 במחיר של הHD5850 האם הם פשוט פחות טובים?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

פרט שחשוב להזכיר, המעבד אליו יחובר הכרטיס הינו E8400 תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by taz24,

אהלן חבר'ה יש לי מחשב בן 4 שנים שלמעשה עד היום הייתי ממש גאה בו, הוא הריץ לי את כל המשחקים שאהבתי ברמה סבירה את טובה מאוד, אתמול נשברתי, Deus Ex החדש לא רץ לי לצערי ברמה נורמלית ככה שאני אשמח לעזרתכם בחיפוש (אם הדבר אפשרי בכלל) לכרטיס מסך שיקפיץ אותי ויחזיק לי עוד איזה 4 שנים (אם שוב פעם הדבר אפשרי) כמו הכרטיס המסך האחרון עיקרי המחשב שלי הם: AMD ATHLON 2X 4800 4 gig 800 MHZ geforce 8800GT אני מוכן להשקיע אם יהיה בזה תועלת בכרטיס מסך קצת יותר יקר, הייתי רוצה גם לבקש שהכרטיס יתמוך בצורה טובה ב BF3 המבוסס ובא אבל כמו שאני מכיר את המשחקים של DICE הם יהיו מאוד תלויים במעבד לצערי ככה שאני לא תולה על זה יותר מדי תקוות הצעות?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. היי, אז בדיוק כמו מה שכתוב בכותרת, צריך את הדרייבר הכי מעודכן, ושיהיה בטוח לא איזה וירוס מעצבן, יש איזה משחק שאומר שהכרטיס שלי לא מספיק מעודכן או משהו, אין לי open gl 1.3. אז תודה

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by squeezo,

רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  9. קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by Tzah22,

שלמלום לכולם ! אגש לעניין. ברשותי המפרט המחשב הבא : e8400 ddr2 800 mhz 4gig seasonic 500W Nvidia 9800 gt 1gig אני משחק משחקים יחסית חדשים ברזולוציה 1080P ואני מעוניין לשדרג ל 2g ATI 6950 ולפתוח אותו ל6970. לשאלות... 1.האם ה-6950 חזק משמעותית מה9800 ומצדיק שידרוג? 2.האם ספק הכוח "יסחוב" את ה-6950? 3.האם יווצר לי צוואר בקבוק? 4.האם צפויים לצאת כרטיסי מסך חדשים וכדאי שאחכה עוד? *חשוב לציין שאני מתכנן שידרוג כולל לכל המחשב. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by killer20,

אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by glassmoon,

הי, אני מחפש מסך למחשב לשימוש משרדי (OFfice ואינטרנט בעיקר). התקציב לכל המחשב זה 3500, מה שמשאיר בערך 1500-1600 למסך. ראיתי בת'רדים קודמים המלצות לכמה מסכים: NU LCD Monitor 17" QL-711V LG1710S ניראה לי שעדיף שהוא יבוא עם כניסה אנלוגית כי אז אפשר יהיה לקחת כ. מסך On Board (שאני מניח שאין בו יציאת DVI) ולחסוך ככה במיפרט של הBarebone. ושגם יש בו רמקולים. מה הכי מומלץ? עכשיו לגביי המחשב העיקרי שלי שמשמש לצפייה בסרטים, משחקים וגלישה באינטרנט, אני מחפש מסך 19 CRT" איכותי. כרגע יש לי MAG XJ700T שקניתי אותו לפניי 5 שנים... התקציב הוא 1400-1800. בנתיים ראיתי המלצות בפורום ל: G90F+B Viewsonic LG f900p Samsung 959NF איזה מסך 19" כדאיי לי? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by ZacNaboot,

חיברתי את הטלווזיה שלי לכרטיס באמצעות כבל HDMI עכשיו אני מקבל רק תצוגה אבל לא צליל, יש לי כבל קטן שמצורף לכרטיס אבל צריך לחבר אותו ליציאה שנקראת spdif בלוח אם אבל הבעיה פה שביציאה שבלוח אם שלי יש בה 5 פינים והכבל הקטן שבא מהכרטיס יש לו רק שני חוטים איך אני מחבר את הכבל הזה כמו שצריך??

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב מבוסס AMD Athlon 2 x4 635 2.9Ghz עם לוח אם של ג'יגהבייט 880GM-UD2H ו- 4 ג'יגה זיכרון. ספק הכוח הוא ספק של coolermaster RS460-PCAP-J3. עד כה השתמשמתי בכרטיס המסך המובנה מכיוון שפרט לקצת CIV5 לא שיחקתי בדבר ולא היה לי צורך ביותר מזה. לאחרונה יש לי כמה פרוייקטים ב- Solid works וכן חשק עז לשחק קצת בדיאבלו 3 (הנוסטלגיה גוררת אותי...) ומכיוון שכך אני חייב להוסיף כרטיס מסך נורמלי. חיפשתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על HD6850, אך יחד עם זאת למיטב הבנתי הספק שלי לא יסחוב אותו. אלו כרטיסים עד 700 ש"ח מתאימים למערכת שלי? האם אפשר להמנע משדרוג הספק? כפי שציינתי אני לא גיימר גדול ולא מחפש רזולוציות גבוהות במיוחד או איכויות יוצאות דופן. (המסך שברש…

15. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  17. 290 שקל, מריץ לי את קרייסיס סבבה, מריץ את COD מעולה. מתחיל להשלים את פער המשחקים. למרות מה שאמרתם על HM- וואלה דווקא אני מרוצה. דוגרי, כמה יעלה לי יותר, לשדרג כרטיס מסך לאחד עם יותר זיכרון, או לקנות יותר זיכרון פיזי במחשב? ואני לן-אנדר נצחי, ככה שזה מתאים לי בדיוק. אמנם לא ייעצתם לי כמעט ללכת על ה3650, אבל בכל זאת עזרתם הרבה. אם תרצו, אני אעלה את תמונות הUNBOXING המדהים.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by jrockman,

יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?

19. Started by ilay22,

זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיס geforce 6600 sparkle היא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שלום לכם, ברשותי HD4830 512MB, למסך FHD. אני מחפש לו מחליף, בעיקר בשביל הCOD:BO. החסרון הוא בשאר המערכת, מעבד: E7200@3.8GHZ, זכרון 4GB, לוח P35. לגבי הספק אין שום בעיה או הגבלה (אני מבין בספקים). אז הבעיה היא קצת במעבד, ובלוח יש PCIE 1.0. אין לי כל כך בעיה של תקציב, מצידי הייתי קונה את 470GTX, אבל נראה לי שהוא יוגבל. מצד שני, יתכן ואני אחליף מערכת בעוד כשנה, כך שאולי אפשר להשקיע כבר עכשיו בכרטיס. תודה רבה שקראתם עד לפה, וגם על העזרה.

21. Started by blueman1,

אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרטיסי מסך של nvidia או שזה אומר שאני פשוט לא יכול לשים שני כרטיסים של nvidia אבל כרטיס אחד כן? ואותו כנל אם יש לי לוח שתומך ב sli תודה רבה לכל מי שיכול לעזור שי

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by davia,

שהוא לא תומך 3d האם יש תוכנה או דרייבר מעודכן שמאפשרת שכרטיס יקרה תלת מימד ויעבוד אם המשחקים

23. Started by roey322,

שלום! שמי רועי אני חבר חדש-ותיק בוא נומר קיצור יש לי 2 שאלות יש לי כרטיס מסך NVIDA GeForce2 MX/MX 400 היתי רוצה לדעת אם יש לסוג כרטיס מסך זה דרייברים? ואם כן האם שווה להתקין? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=7858&PHPSESSID=41fff9869fb331dcbe98ab356ff68e45 תגידו הוא נראה כמו בתמונה ?? כי באתר היצרן הוא נראה ככה .... http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/gv-nx66t128d/nx66t128d-1.jpg בקיצור אאיזה קירור יש בו ?? כמו שבפנדה או כמו שבאתר היצרן ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  25. המפרט הוא I5 4590 מסך 24"

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים