כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 15 ישן של mag הסוג שלו הוא:xj500t המסך מתחמם מהר והרבה אפילו שמתי לו מאוורר למעלה שכל האוויר החם יעלה למעלה אבל זה לא עוזר הרבה כתוצאה מההתחממות רואים מטושטש במסך ולא רואים יפה רק שהוא מקורר רואים יפה.... מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
הי, אני מחפש מסך למחשב לשימוש משרדי (OFfice ואינטרנט בעיקר). התקציב לכל המחשב זה 3500, מה שמשאיר בערך 1500-1600 למסך. ראיתי בת'רדים קודמים המלצות לכמה מסכים: NU LCD Monitor 17" QL-711V LG1710S ניראה לי שעדיף שהוא יבוא עם כניסה אנלוגית כי אז אפשר יהיה לקחת כ. מסך On Board (שאני מניח שאין בו יציאת DVI) ולחסוך ככה במיפרט של הBarebone. ושגם יש בו רמקולים. מה הכי מומלץ? עכשיו לגביי המחשב העיקרי שלי שמשמש לצפייה בסרטים, משחקים וגלישה באינטרנט, אני מחפש מסך 19 CRT" איכותי. כרגע יש לי MAG XJ700T שקניתי אותו לפניי 5 שנים... התקציב הוא 1400-1800. בנתיים ראיתי המלצות בפורום ל: G90F+B Viewsonic LG f900p Samsung 959NF איזה מסך 19" כדאיי לי? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://hardwarezone.com/news/view.php?id=11007&cid=6
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כ.מסך בינוני כדי לשפר קצת את המערכת שלי ורציתי לדעת איזה כרטיסים מתאימים... הלוח שלי הוא gigabyte ga-ep43-ud3l http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3483#sp שיש לו חיבור PCIe 2.0 x16 וראיתי שרוב הכרטיסים היום הם PCIe 3.0 x16 השאלה אם זה יתאים ואם כן האם אני לא ינצל את כל הביצועים שהכרטיס מסך יכול לתת אשמח גם להמלצה של כ.מסך עד 700 שח אחד של AMD אחד של NVIDIA תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 2200 וזכרון פנימי 512(לא dual ) 2100 ddr ולוח אם giga byte 8irx שתומך ב- agp x4 בלבד השאלה היא האם שווה לקנות כזה כרטיס או שמה הוא יעבוד כמו כרטיס אחר במחיר יותר נמוך כמו 9600 xt ???
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני קניה של לפטופ ורציתי לברר למה מקבילים הכרטיסים המובנים\ ליבות מובנות בCPU... לדוגמא, כשכותבים לי במפרט שיש מאיץ גרפי Intel HD Graphics 3000, מה זה אומר? אני מניח שאת כמות הזיכרון למאיץ גראפי אני יכול להקצות דרך התוכנה של הלפטופ עצמו אז זה כנראה לא בעיה (יהייה "רק" איטי יותר) אבל מבחינת כוח עיבוד ואיכות התצוגה, למה זה מקביל מהכרטיסים האמיתיים (רדאון\ ג'יפורס)? באיזה DX זה תומך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כרגע אני על ביוס של TOXIC ויש לי לפעמים בעיות כאלה ואחרות איתו אודה לכם אם תעלו או תביאו לינק לביוס מקורי של HD4850 מבית סאפיר. ברוב טיפשוטי אני חייב לציין שלא שמרתי עותק מקורי של הביוס לפני שצרבתי. אבל! של הPCB הכחול בלבד, כל גרסא אחרת לא תתאים ולכן אני לא זקוק לה, הכרטיס שלי: תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שקניתי, ואיתו כרטיס מסך 8600GT של Leadtek WinFast. עם הכרטיס הגיע כבל המוגדר ככבל HDTV. המבנה שלו הוא כזה: בצד אחד - חיבור S-VIDEO זכר של 9 פינים, שעליו כתוב VIDEO CARD. זה הצד שנכנס לכרטיס המסך (אין אפשרות אחרת). בצד השני ישנם 4 חיבורים: א. חיבור S-VIDEO נקבה של 4 פינים, שעליו כתוב S-VID OUT. ב. חיבור RCA ירוק, שעליו כתוב Y OUT. ג. חיבור RCA אדום, שעליו כתוב Pr OUT. ד. חיבור RCA כחול, שעלוי כתוב Pb/COMP OUT. בחוברת של הלוח כתוב ששלושת חיבורי ה RCA (האדום, הכחול והירוק) ביחד מהווים Component Out, והחיבור הירוק וחיבור ה S-VIDEO מהווים את ה Video Out. עכשו, החיבור הקיים והעובד בין המחשב הישן לטלויזיה עושה שימוש בכבל שהגיע עם כרטי…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני יודע שכבר דובר הרבה בנושא וגם חיפשתי בפורום וקראתי הרבה אבל אני רוצה תשובה אחת ברורה האם כרטיס 6600 ( לא GT) של ג'גהבייט שווה לקנות או שווה להוסיף עוד כ-400-500 ש"ח ל-6600GT גם של ג'גהבייט על לוח אסוס P5GDC DELUXE אשמח מאוד מאוד לקבל תשובה.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש עסקה טובה של בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1367721 גם הנתונים שלו טובים: 12MS DVI 600:1 PIVOT מגיע בשחור או כסף לא רע בשביל 2400 שקל, גם סמסונג חברה טובה לא? אז מה אתם אומרים מי מכיר תמסך? עריכה: עוד פרטים שהצלחתי להשיג: http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.htm (זה המרה של המצגת פאוור פוינט לHTML עובד רק באקספלורר) http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.ppt המצגת עצמה זה מה שהם שלחו לי אחרי ששלחתי להם אימייל וביקשתי פרטים. בקיצור הנתונים מעולים חבל על הזמן, וגם העסקה עצמה שהיא עד 10 תשלומים ללא ריבית ומשלוח חינם.. הבעיה היא לראות את המסך או חוות דעת ממישהו שבאמת קנה אותו.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם לכל סדרת ה8800 יש זכרון DDR3? איזה סוג של כרטיס 8800 בטווח מחירים 1500-2000 מומלץ כיום? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך bfg gtx295 נכנסתי למשחק מסוים ובזמן שאני משחק נעלמה לי התצוגה ונהיה מסך שחור והוא רושם לי input dvi והתמונה חוזרת ושוב פעם הוא נעלם וחוזר יש לציין שזה קורה לי רק במשחק הזה ובמשחקים אחרים הכל בסדר. ???
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הקצבי רענון צריכים להיות הרבה יותר גבוהים רזולוציה 1024X1280
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם, למיקרו בעל כ.מסך מובנה... ושמתי לב למרות שאני לא משתמש בכ.מסך המובנה הוא לוקח לי כמה MB מהזיכרון הפנימי. יש דרך "לבטל" אותו? ככה שהוא לא יעבוד ולא יקח לי כמה MB?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI והתקנתי אותם אבל זה מזהה את הישנים ולא את החדשים ניסיתי להסיר ותהתקין ולא מזהה למה??
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. הוא גורם לכך שהמחשב נדלק רק במצב שכיבה ולא בעמידה. במעבדה המליצו לי להחליף את כרטיס המסך. אבל בזמנו שקניתי אותו (לפני קרוב ל-4 שנים)השקעתי הרבה בשביל כרטיס המסך שהיה בטופ אז. GeForce 8800 GTX איזה כרטיס מסך היום נותן ביצועים דומים ויעלה לי הכי זול שאתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אלה מפרטי המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) (לא מספיק טוב בשבילי, כרטיס ממוצע "-" לפי מה שהבנתי) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אני מעוניין לבחור את האופצייה הכי מתאימה לפי מפרטי המחשב והיצע המשחקים כיום. 175$ EAH4850/HTDI/512M Specifications: Graphics Engine ATI Radeon HD 4850 Bus Sta…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל, בפנדה, ב 570 ש"ח. האם הוא כרטיס טוב ? אני צריך משהו ברמה של טיפה יותר מ GTA3. כעת יש לי רדאון 7500, ו GTA3 עובד חלק, עד שיש הרבה פיצוצים למשל, ואז כל המשחק נתקע.... (הכרטיס אינו מתחמם כלל) ואני רוצה את הכרטיס הזה.... האם הוא יתן ביצועים ב UT 2003 ??? (אני כלל לא מכיר את המשחק....) וכמה להערכתכם אני יכול לבקש על הרדאון 7500 פרו שיש לי ? (הוא עלה 480 ש"ח) תודה רבה מראש !
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא geforce3 ti200. אתמול ניסיתי להפעיל סרט, והמדיה פלייר נתקע לי. חשבתי שזה עוד תרגיל של וינדוס עלי, אז התקנתי מחדש את הדרייברים של הוידאו, וניסיתי גם לפני זה להפעיל סרט דרך הBSPLAYER ושום דבר לא עזר. אז כצעד אחרון עשיתי SYSTEM RESTORE ללפני כמה ימים וגם זה לא עזר. הפעלתי את הDXDIAG ועשיתי את כל המבחנים של הVIDEO, ואף אחד מהם לא עבד אצלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-