כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש וזקוק לכרטיס PCI-E, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מדי מכיוון שרוב הסיכויים שבעוד כשנה אני אשדרג אותו. השאלה שלי אם אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקחת 7600GS במקום נגיד 7600GT/1800GTO.. עד כמה זה יפגע בחווית המשחק ברזולוציות 1024X768 / 1280X1024 בהגדרות בינוניות עד גבוהות? ועוד שאלה האם קיימת אופציה באחד הכרטיסים לעבוד במחשב (מסך מחשב) ובמקביל לראות נניח סרטי דרך יציאת TV-OUT?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואי יש לי בעיה אחת המסריחות שיש קניתי 9800פרו שביכלל הוא מזוהה כ9800TX עכשיו אם אחרי כל ריסט אני לא עושה לי דאון קלוק עם ה RivaTuner הוא נתקע לי במשחקים אחרי כמה שניות פשוט המסך נבכה לקח לי איזה 6 שעות רצופות להגיע לזה הזאת הבעיה עכשיו אני לא יודע איך צורבים ביוס ולא יודע קשר בקשר לזה אני מתאר לעצמי שאני צריך לצרוב ביוס יש למשהו פתרון אחר? או שמשהו יכול לתת לי עצה או מדריך כלשהו איך צורבים? הכרטיס הוא 9800PRO-MSI הדיפולד של הכרטיס הוא ליבה:387 זיכרון337.5 רק אם אני מוריד את הליבה ל350 הוא יציב ***: זה הכרטיס http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaFront.jpg http://www.swen-sauerwald.de/Pictures/GrakaBack.jpg
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא והיה לי בעייה שלא היה לי צבע במסך בטלויזיה שחיברתי אותה. אז בדקתי את זה בסוף מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך ופיתאום היה לי צבע ושהתקנתי אותו שוב עוד פעם ראיתי רק שחור לבן אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כי זה מעצבן לימחוק ולהתקין כול פעם יש לי כרטיס של Nvida.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שתיהם חברות פחות מוכרות מהשאר Apollo vs Point Of View ? תודה על תגובות.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב.. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב.. המאקס שלי זה 1550.. (על כרטיס) זה למשחקים כבדים כמובן.. חשבתי על X1800GTO2 אבל אולי יש אלטרנטיבה יותר טובה? קיבלתי הלוואה של 500 שקל.. אני מעדיף לשלם בין 1500-1800 ככה
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 6800GT וכשאני נכנגס למשחק מאוד לא כבד כמו Madden NFL 2006 של EA, אז הטמפרטורה של הכרטיס מגיעה ל-105 (!!!!) מעלות. אני לא מבין כל כך גדול בכל מה שקשור לתרכובת כרטיס המסך, אבל אני ידוע שזה לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת! הנה תמונה של המסך: http://img479.imageshack.us/img479/6757/105hp7.jpg איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה ומה יכולה להיות הסיבה לטמפרטורה הזאת? תודה!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
7800GT בערך ב1100 שקל או 7900GT ב2000 שקל בערך מה יותר משתלם ומה ההבדלים המרכזיים ביניהם ואם משהו גם יכול לתת לי בנצ'מרקים שעשו לשניהם
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האתר DailyTech הודיע על הכרזתם של כרטיסי ה X1950 ליצרני ה OEM. בנוסף לזה האתר פרסם תמונה של הכרטיס החדש: לדעתי קירור מעוצב מאוד יפה! כאמור, הבשורה הכי חשובה והמשמעותית שבאה עם הכרטיס זה תמיכתו בזיכרון GDDR4, כזכור לנו מהירות הזיכרון תהיה 2GHZ. אך לפי המקורות הקודמים נודע לנו שיהיה רק כ-7% שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם, ה X1900, שמהירות הזיכרון שלו היא רק 1.5GHZ. הכרטיסים הראישונים יגיעו לאתרי הביקורות כבר ב 7 לאוגוסט, זאת אומרת שכמה ימים אחרי זה כבר נדע את ביצועיו האמיתיים של הכרטיס. אין מידע עדיין על התאריך המדוייק של התחלת אספקת הכרטיס, ממה שנודע עד כה זה שהכרטיס אמור לצאת בחודש אוגוסט. עדכונים מהדיון: מידע נוסף על ה X1950XT וכרטיס חדש נוסף, ה X1950GT - שילוב…
-
- 53 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים האלו טוב יותר ברור לי ששניהם כבר לא משהו אבל איזה יותר טוב כרגע על המחשב מותקן הכרטיס NVIDIA GEFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X ויש לי את הכרטיס הזה GX-G4M440/64M NVIDIA קיצר HELP
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בונה בלוק קירור מים לכרטיס המסך ולכן אני צריך את המרחק שבין החורים שיש על הכרטיס, החורים של הקירור. אני צריך רק את החורים שמסביב לליבה, כי הבלוק ישמש אותי רק ללבית הכרטיס, הבלוק לא יכסה את הזכרונות ולא אין לי צורך בכל החורים שעל הכרטיס. אם אף אחד לא יודע אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום שבו אני אקבל את התשובה לשאלה שלי. זה די חשוב לי, תודה מראש! עריכה: במידה הת'ראד מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור, תגידו לו ואני אדאג להעביר אותו.
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח של אינטל השבוע קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש .. ורציתי לדעת ם אני צריך להתקין directX שהגיע עם הכרטיס או שאני יכול להשאיר את הdurectX של הכרטיס המובנה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
שלום, התחלתי להתענין בזמן האחרון בקניית כרטיס מסך בסכום יחסית סביר שיגרום למשחקי מחשב חדשים (הכוונה גם לאלה מהשנה שנתיים האחרונות וגם החדשים שיצאו) לעבוד בצורה טובה ללא בעיות. מצאתי בנתיים כרטיס שנראה טוב ורציתי לבקש אם מישהו מוכן להסתכל עליו ולהגיד לי את דעתו או המלצה על כרטיס (בסביבות הסכום הזה או אולי טיפה יותר) ועוד בקשה אם למישהו יש אתר בעברית עם ביקורות על כרטיסי מסך שבבקשה יתן לי קישור ואני צריך חיבור agp x8 ו256 מגה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8073 תודה רבה לעונים!
-
- 43 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל פעם אני רואה שיש כרטיס שהוא PCIe או AGP . משהו יכול בבקשה להסביר לי: 1.מה ההבדל בינהם? 2.מה יותר טוב? תודה.
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עם אפשרי שזה יהיה מSkyPC. אני משדרג לאחי הקטן את המחשב אז אני צריך כרטיס מסך עד 850 שקל למשחקים כמו(Prey,C&C,NFSMW) ודברים בסגנון הזה..
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי xfx geforce 6600GT agP 128 הבעיה איתו הוא שהוא לא מספק את כול מה שהוא יכול להביא קירטועים נוראים במשחקים חדשים וגם בישנים מאוד כמו קאונטר סטרייק יש לי דריבר כנראה א מעודכן וחיפשתי באתר ולא מצאתי אני ממש לא מבין באתר שלהם כלום מישהו יכול לעזור לי להסתדר אם זה ? להביא לי לינק ישיר לדריבר הכי טוב שיש לכרטיס הזה.
-
- 15 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כעיקרון אני נוטה לכיוון הX1600P רק בגלל שהוא חזק והוא עם איכות תמונה טובה יותר בגלל שהוא ATI. יש צדק בדברי אוש עדיף משהו אחר בכלל? העיקר שיפעיל סוליטייר וסרטים, אין צורך בלהפעיל משחקים.
-
- 10 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה מסך טוב לא דק שיתמוך לגמרי בכרטיס x1900xt. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 6600 gt האם שווה לי לשדרג עכשיו את הכרטיס והתקציב שלי זה בסביבות ה 1000 שקל כאילו הכרטיס שלי לא כל כך ישן ובנתיים אני דיי מסופק ממנו אבל בכל זאת רציתי לשאול אם שווה לי בתקופה כזאת לשדרג אותו או לחכות עוד חצי שנה בערך ?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-MX440 64MB של ASUS, הכרטיס מריץ משחקים, אבל הגראפיקה פשוט זוועה. החלטתי שאני משדרג את הכרטיס למשהו טוב יותר, שיוכל להריץ משחקים חדשים על גראפיקה איכותית ויפה. יש לי אפשרות לקנות ELSA 6800GT 256MB משומש ב-900 ש"ח, לדעתי זאת אופציה טובה. בנוסף, ב-KSP נמכר 6800NU 128MB של Apollo, שאמור להגיע עם קירור סטוק של 6800Ultra (כך קראתי בביקורת של מישהו שקנה), זאת אומרת שאפשר לעשות לו OC לא רע בכלל. הבעיה עם ה-6800NU, היא שהוא מגיע רק עם 128MB זיכרון DDR1 - האם זה משמעותי? בעיה נוספת, היא שבעוד 100 ש"ח אני משיג 6800GT משומש עם 256MB זיכרון. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 1000 ש"ח, לא לחרוג. עד היום דחיתי כרטיסים ללא SM3.0, 256MB, 256BIT, עכשיו אני כב…
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-