עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by uzi-bro,

מה מבין השתיים יותר טוב זה לא בישבילי ולוחצים עליי לתשובה תודה מראש http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=377&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a או http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3183

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  2. שלום וערב טוב-הטכנאי המחשבים התקין לי כרטיס מסך שקניתי ממנו,הנה הקישור: http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html זה הכרטיס שהוא אמר שהוא מביא לי-אבל זה בא עם צלעות ולא מאורר ואני רציתי לשאול אם זה משנה או לא כי אני לא מבין בזה כלום ואני מאוד מודה לכם שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. אוקיי, ראיתי את הסטיקי ועוד כמה תארד'ים שעוסקים בנושא , אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני לא גיימר וגם לא רוצה להיות. בסה"כ אני רוצה שמשחקים חדשים וישנים כאחד יעבדו אצלי על רזולוציה 1024X768 ברמת פרטים סבירה. כרגע כמעט שום משחק חדש שיוצא לא עובד אצלי, כרגע יש לי Geforce 4 MX440 זה המפרט העיקרי: Amd athlon Xp 2500 512MB DDR 333 HEC 300W ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הכרטיסים האלה. Geforce 6600 - נראה לי שהוא יספיק לי יש גם חנויות שמוכרות אותו בזול 500 ש"ח , הבעיה היא שאני לא בטוח שהגירסא שנמכרת באותה חנות היא לא מקוצצת. Radeon X1600 - חשבתי על זה שאם אני קונה כבר כרטיס פעם במאה שנה, אז למה שאני לא אשקיע קצת. Geforce 6800LE - מה יותר מומלץ הרדאון או ה- Geforce הנ"ל? אני לא רוצ…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  4. בהמלצת הפורום קניתי את הרדאון 9550, (ואכן זה פתר את בעיית הריצוד שהיתה, תודה לעוזרים) התקנתי את הדרייבר של ATI ויצרתי פרופיל עם settings כמו שאני רוצה (בעיקר שיניתי את העניין של ה TVOUT). שמרתי את הפרופיל. הבעיה היא שכל פעם שאני עושה ריסט, אני צריך אח"כ לטעון את הפרופיל ידנית.. לא מצאתי אפשרות לסמן אותו כפרופיל ברירת מחדל.. יש אופציה כזו? ניסיתי גם לשים את קיצור הדרך לפרופיל הזה ב startup, אבל זה לא עבד.. אני מנחש שזה צריך לרוץ רק אחרי שאיזשהו service (או משהו בסגנון) של ATI רץ... סה"כ זה לא נורא, אחרי ריסט צריך פעם אחת להפעיל את הפרופיל.. אבל כמובן שהייתי מעדיף אם זה היה אוטומטי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מה יותר חזק הכרטיס שבא עם הלוחות של GIGABYTE במקרה הזה 6100 או FX 5200 לא מובנה עם 128MB. שמעתי שהמובנה בקושי מריץ מריו לעומת הFX שאומנם כרטיס חלש מאוד אבל עדיין מצליח להריץ פה ושם משחקים.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  7. שלום, המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  8. לא לנעול כמו את הדיון הקודם כי זאת לא שאלה רק על 3dmark אלה שאלה כללית ובכלל בסטיקי של ה 3dmark לא עונים שם בקביעות אלה אחרי מספר ימים אז אני ינסח תשאלה צורה אחרת הכרטיס מסך שלי לא מראה את הביצועים שהוא צריך להראות גם ב 3dmark וגם במשחקים מה יכולה להיות הבעיה חוץ מהזכרונות והמעבד של אמורים להחיש אותו בצורה כזאת?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  9. האם שווה לי לקנות עכשיו Leadtek GeForce 7950GX2 ב3K שקל או לחכות לכ.מסך של DX10? וכמו שהבנתי הGX2 קומבליד ל VISTA אז לא יהיו לי בעיות איתו והוא כ.מסך מאוד חזק =] אז לחכות או לקנות ב3K ? כי נראה לי שהכרטיסי DX10 יעלו הרבה יותר בארץ ועכשיו אני בקנדה עוד שבועים אני חוזר לארץ עד אז אני צריך להחליט =\ אז מה אתם מציעים ?

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by dragon772,

עשיתי בדיקה עם ה x800gto 256m של ספייר והתוצאה יצאה נמוכה 3800 פלוס מינוס והבנתי שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך 4500 למה זה???

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

קניתי היום טלויזיה LCD TV32 בקיצר אני רוצה לחבר אותה לכרטיס מסך יש לו שתי יציאות אני רוצה שאני יוכל ליראות גם על המסך מחשב וגם על הTV באותו זמן יש לי 6800GT תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. יתחבר לממיר של HOT לגבי מחיר - נגיד 200-300 יתחב למחשב בעל מסך "LCD 19

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. שלום חברים. השקעתי לא מעט במחשב החדש שלי ומשום מה בהרבה מאוד משחקים אני רוצה פוליגונים בזמן משחק , הכוונה היא שיש שיבושים בזמן המשחק. יש משחקים שזה יותר חמור , יש משחקים שזה פחות אבל ממכונה כמו שקניתי לו הייתי מצפה שזה יקרה. משחקים שאני נתקל בתופעה הם : BattleField2 , NBA Live06 , Far Cry למשל... המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Sunbeam Samurai SILVER Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN X 2 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by bogdant,

הי. תגידו מה יותר שווה בתקציב של 600 שח GeFroce 6600 256mb רגיל או 1600X 256mb של ATI או שיש עוד הצעות??

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. שווה לקנות אותו או לחכות ל7600GT לAGP?? בכל מקרה זה 800 שקל ,שנתיים אחריות ,והוא חדש אחרי החלפה...

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by AlterEgo,

אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by dragon772,

השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by kub,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב, AMD3800X2 לוח אם של אסוס M2N-E ו2GB זכרון DDR2. אני משחק במשחקים יחסית פשוטים כגון: FIFA2006,AOE3,פה ושם איזה NFSMW שגם המחשב שאני משתמש בו עכשיו עם ה6600GT מחזיק בלי בעייה. ראיתי במדור הממולצים 7600GS. אני יכול להשיג כרטיס של אסוס 7300GT עם נתונים זהים(עולה600) ל7600GS של לידטק(שעולה 600) אבל עם קירור סיילנט - וזה מאוד חשוב לי ,הייתי מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור סיילנט. שניהם 400MHZ/800MHZ 256MB DDR2. מה ההבדל בינהם אם הנתונים הם זהים? יש גם 7300GT של גיינוורד אבל עם זכרון 750MHZ ב480!! רצעיתי גם לדעת אם יש מתחרה מבית ATI שזמין לשבוע הקרוב שיכול להתחרות פה. (אין לי זמן לחכות לX1650) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by oz12,

מזה ה HD שכולם מדברים עליו ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by spacedude,

אני זקוק להלמצה לכרטיס מסך עד 2000ש"ח שישמש אך ורק לעריכת וידאו. אני עובד עם פרימייר, בתמונה ניתן לראות את ההמלצות של Adobe. ה 7800 הוא הכרטיס היחידי שנותן תמיכה מלאה בתקציב שפוי. השאלה היא מה הכי מומלץ מכל החברות. תודה מראש שחר [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by Ghtm,

מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  22. יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX? והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by avi2014,

דיברו פה על hdr הדבר הזה מופעל אוטומטית עם הכרטיס או שאני צריך להפעיל אותו באיזו שהיא דרך? פילטרים איך אני מפעיל אותם דרך הדרייבר(אני לא מבין איך אני נכנס לאפשרויות שם[רגיל לנווידיה]) ו5100 ב06 זאת תוצאה טובה?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים