עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stas12,

שלום. יש ברשותי 1000+- ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. המפרט שלי זה: AMD 2500 EPOX8RDA3+ זיכרון 256 מגה 400מה"צ ספק 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? חשבתי על ה XfX 6600 256mb אבל ראיתי שהוא רק ב PCI אקספרס. מתי יגיעו לארץ גרסת ה AGP? או שאין בכלל גרסת AGP? איזה כרטיס אתם ממליצים לי ואיפה לקנותו?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by ShayGTi,

מישהו יודע מה מיוחד בגירסה הזאת? והאם היא מומלצת אל מול הגירסאות האחרות?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by Exzate,

הם טובים? שמעתי שיש בעיות איתם זה נכון?

4. Started by RunX,

שלום, יש לי רדאון 9600 XT חדש דנדש מארצות הברית. המחשב כולו חדש לחלוטין. פנטיום 4 - 3G זיכרון פנימי 512 dual channel של Kingston ניסיתי להפעיל call of duty, אבל משום מה זה מראה את זה עם הרבה שגיאות צבעים, והמחשב נתקע כל הזמן ובכלל כאילו הכרטיס מסך דפוק. נראה לי שזה בגלל שלא התקנתי DirectX 9.0b ניסיתי להתקין DirectX 9.0c אבל משום מה זה לא מתקין לי את זה. אני לוחץ על "הסכמה לתנאים" (באנגלית) ואז זה פתאום קופץ לי לחלון האחרון וכתוב לי שההתקנה הסתיימה, ואפילו לא היה את החלון שהאחוזים עולים.. וגם אני לא רואה את directx ברשימת התוכנות שמותקנות לי במחשב... ככה שנראה לי שזה בעייה ב DirectX מה לעשות ??? אני ממש נואש פה... כמו כן גם התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס המסך שלי. יש …

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 5770 ויש מגוון שלהם: הנה חמישה מהחנות שאני מעוניין לקנות בה: GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - 927 HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - 886 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 Phoenix version - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 VAPOR-X - 1023 תחום המחירים כ 15% מהמחיר שזה די הרבה ואפילו מאותן חברות יש מספר דגמים. מה ההבדלים בין הכרטיסים? למה לשים לב? נושא ספציפי שחשוב לי הוא שקט. איזה יהיה הכי שקט? איך ניתן לדעת?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. שלום במחשבי פועל כרטיס מסך 256MB GFORCE INNVISION 3D 8600 GT והוא נורא מתחמם אפילו שיש לו מאוורר ועוד 2 גדולים במארז. במחשבי מותקנת ויסטה (אני אשדרג ל7) ואני משחק בעיקר ב- GTA IV ולאחרונה אחרי שהתקנתי את ה GTA IV הוא התחיל נורא להתחמם. אם יכולים להסביר לי מה הבעיה או שצריך להחליף כרטיס מסך? :-\

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל???

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. אני צריך המלצה על מסך 17" בתקציב של עד איזה 1100 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. אלא האפשרויות שחשבתי עליהן: LG F700P - עולה 1100 ש"ח, מה זה הUSB Hub שמקבלים איתו? ViewSonic G75F - גם 1100 ש"ח. ViewSonic P70F - עולה 1300 ש"ח, אבל אמור להיות יותר איכותי. ViewSonic E92F+SB - 19 אינץ, וגם עולה 1300 ש"ח. איך האיכות שלו בהשוואה לאחרים? MAG 796FD2 - עולה 1100 ש"ח. Samsung 753DFX. אני יכול להשיג את הסמסונג במחיר נחמד מאיזה מקום. איזה מהם עדיף?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://paddy007uk.freeservers.com/VGAbios/ATI%20RADEON%20x800%20Pro%20VIVO%20FLASH%20GUIDE.htm תראו למי שיש או ישיג את הכרטיס שווה מאוד לעשות פלאש

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by gogi,

היום כשהדלקתי את המחשב התחלתי לראות את כל התצוגה במקווקו, יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7900GS, כיצד אני יכול לבדוק ממה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. Started by MentalisT,

שלום =] בשעה טובה הזמנתי לי את הX1650XT וגם עוד זיכרון. מSKYPC. עכשיו שאלתי היא כזאת. האם הכרטיס מצריך חיבור חשמל מהספק כוח? :s05: אם כן. איזה סוג חיבור צריך? זה הכרטיס המדובר: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=GV262 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. יש לי מהיום ארטפקים במשחקים ואפילו בעבודה רגילה אינטרנט וכו. ממה זה יכול לנבוע ? חום ספק כוח שלא מספק מספיק WATT ? או משהו אחר ? הטמפ' של הכרטיס שלי היא 68 מעלות הכרטיס הוא 8800GTS ליבת G80

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by noy165,

שלום יש ברשותי מסך מעולה של IIYAMA 454 וברצוני להתאים לו כרטיס טוב לגרפיקה הסכום שעומד לרשותי 1700 ש"ח תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Oriz,

היום סוף סוף הגיע החלק האחרון (כמעט) של המחשב החדש ואני יכול סוף סוף להפעיל אותו (כמובן אחרי שתענו לי פה על שאלה אחרונה) :jump: למי שלא ניחש, החלק האחרון הוא הכרטיס מסך (6800GT PCIE של leadtek) ואני לא ממש בטוח איך לחבר לו את החשמל, אז ככה... עם הכרטיס הגיע מפצל כזה שצד אחד שלו מתחבר לכרטיס ובצד השני יש 2 חיבורים למולקסים, אבל אני לא יודע אם צריך לחבר את שניהם או לא (בנתיים חיברתי אחד ואני מחכה לתשובה לפני שאני מפעיל את המחשב), אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים אז בבקשה, תענו מהר כי אני כבר מת להפעיל אותו, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. כרגע יש לי כרטיס מסך על לוח האם, ויש לי מסך acer 1916w. מעבד E6400 עם 2GB RAM. מה לעשות רואים בערך הצרות שלי - מפוקסל וקשה לקרוא לאורך זמן. - דרייבר מעודכן - שיחקתי עם הרוזולוציה ניסיתי לסמן clearTyep... שום דבר לא באמת עוזר. לכן הוחלט לקנות את המסך DELL 2209WA ואני רוצה להיות בטוח שיראו בו כמו שצריך - הכי חשוב בקריאת טקסט במשך זמן ממושך. המחשב לא מריץ משחקים - לכן מבחנתי להשקיע את המינימום בכרטיס המסך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  17. אין לי החלקת שינון וכל האובייקטים מופיעים כשמסביבם יש לי זיג זג ומדרגות ואני לי מושג מה לעשות למרות שניסיתי להעלות את החלקת השינון בהגדרות של נבידיה עד ל8xS זה לא עזר ויש עדיין זיגזגים גם בהפעלה של המחשב בביוס סביב הסמל של"energy" ולא רק במערכת הפעלה וזה מרתיח אותי

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by amitaihasnes7,

לאילו מבין החברות יש את נתך השוק הכי גדול בכרטיסי מסך לשוק הגבוה? ל-Piont of Veiw ל-nVIDIA או ל-ATI

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by Nati_The_King,

יש שיפורים משו שווה להתקין? http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=mce/aiwradeonx-mce

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by tomer_et,

כנאמר בכותרת... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by Quellious,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלוויזיה בחלון על המחשב (לא כל כך מעניין אותי Time shifting וכו') המליצו לי על הכרטיס הנ"ל (גרסת expert), ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון איתו - האם קולטים את כל הערוצים כמו שצריך? והאם הוא יכול לעבוד עם ממיר דיגיטלי של HOT, או שאפשר לקלוט בו רק ערוצים אנלוגיים?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא מצליח להגיד את הסאונד בכרטיס המסך שקניתי. אני עובד עם XP 32bit SP3. הדרייבר של המסך עובד כראוי, ואני מצליח לשדר וידיאו דרך יציאת ה HDMIמהמחשב לטלויזיה. ניסיתי להתקין את החבילת דרייבירים של ATI עבור ה HDMI AUDIO, אבל זה לא עושה שום דבר. בלוח הבקרה, לא מופיע בהגדרות סאונד עוד כרטיס קול (מופיע אך ורק הכרטיס קול OnBoard) המנהל ההתקנים אני רואה שיש כיב חומרה שאינו מותקן כראוי (עם סימן שאלה צהוב), אל אני לא מצליח להתקין אותו. אשמח לכל פיתרון או הצעה. תודה רבה, ברק.

24. החל מ-299 דולר בלבד - NVIDIA מכריזה על סדרת כרטיסי המסך GeForce RTX 5060 בהובלתו של ה- GeForce RTX 5060 Ti 16GBלכתבה

25. Started by pzk,

ח'ברה שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA עד 2000 ש"ח שיהיה מותאם למשחקים החדשים אני מעוניין לדעת עם החומרה שלי לא תהווה כל בעיה עבורו להלן: לוח -אם MSI K8 NIO4 כולל pci x16 מעבד AMD 64B 3000? זכרון פנימי 2558MB מערכת הפעלה XP ספק כוח 400W -----יוחלף בהתאם לצריכת הכרטיס החדש

• 4 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים