עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by D@nny,

שלום כרטיס המסך על המחשב שלי הוא ג'יפורס 2 לאחרונה המשחקים החדשים יחסית נתקעים באמצע המשחק וזה מאלץ אותי לאתחל את המחשב.. משחיקם כמו PES4,Vice city, ISS 3 ואפילו RED FACTION הישן נתקע.... הדרייברים מעודכנים ומהירויות השעון והזיכרון נמצאות של המהירויות ההתחלתיות... יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by ABCD,

כרטיס מסך X850 pro יותר טוב מ X800XL?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  4. שלום! אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הנ"ל לצורכי העברת קלטות וידאו לDVD וקצת צפפיה והקלטה מהטלוויזיה , רציתי דעות חיוביות ושליליות עליו , קראתי עליו המון ביקורות ורציתי לשמוע את דעתכם אם למישהו יש אותו אז זה יעזור מאוד אם הוא יכתוב את דעתו עליו... נ.ב: איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לוידאו? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by DarkSight,

radeon 9800se vs fx5500 איזה כרטיס יותר טוב?? ;D

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. אהלן חברה? מה העיניינים? הייתי פעם די פעיל בפורום הזה אבל מאז התגייסתי בקושי יש לי זמן לאינטרנט ולמחשב בכלל. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכ.מסך שכן אני ממש לא מעודכן כבר כמו שהייתי פעם. יש לי מחשב כבר שנה+ שעובד ב OC קבוע ויציב לגמריי (מחשב דלוק רצוף,כובה רק ביום כיפור) המפרט : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value 512X2 PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V nVIDIA Geforce4 TI 4400 128MB WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W כמו שאתם רואים אני קצת תקוע עם כ.מסך,עכשיו אחריי שחסכתי קצת (1000 שקל כאמור) רציתי לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאוכל לקבל ביח…

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  7. חיפשתי ולא מצאתי פה בפורום, אני מחפש כרטיס מסך תומך HD 1080I עם קירור פאסיבי, ללא מאווררים (כי הרעש מפריע). האם קיים חייה כזאת? במידה ופיספסתי משהו בחיפושי בפורום גם לינק יהיה טוב.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  8. (עדיף לכיוון ה 1000 ולא לכיוון ה 1500)

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by maazg,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעל מעבד של אינטל - כנראה 2500 או 2600 שאלות שאשמח אם תספקו לי תשובות עבורן: 1. האם כדאי לי לחכות קצת ולקנות רק בעוד כמה חודשים- כי ראיתי כמה כתבות שיואות סדרות חדשות עוד כמה חודשים - סדרה 7000 למשל. 2. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים הבאים: COD-MW3,BF3 , CRYSIS וכו' ברזולוציה הכי גבוה. 3. אני קונה גם כן מסך ואני לא יודע כמה זה משפיע על האיכות של כרטים המסך- כנראה שאני הולך על 2312 של דל. אשמח לתשובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  10. אני מתלבט בין הכרטיס מסך במפרט לבין זה: GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe או זה: Sapphire ATI Radeon X1650XT 256MB PCIe או מה שיש במפרט: Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe התקציב שלי 600¤ אשמח לקבל עזרה. הייעוד זה משחקים בינוניים + שלושתם באותו תקציב ככה שאני לא יודע מה יותר טוב, ואני די חדש פה והרצתי חיפוש ומשום מה אני לא מבין איך החיפוש מתנהל פה.. אשמח אם תעזרו . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  11. NVIDIA GeForce 8400 GS GPU clock 459MHz Shader Clock 900MHz מה זה אומר

12. Started by Elite_Sniper,

יש לי בעיה עם הכרטיס, קניתי אותו לפני יומיים(כל המפרט בצד, אני עם XP32ביט אחרי פירמוט, DX9 מעודכן עד הסוף וכל העדכונים של ווינדוס). 8.9 אחרי ההפעלה מחדש נתקע(גם בהתקנה הראשונית של הדרייבר הוא נתקע באמצע ההתקנה של הדרייבר ואחרי ריסטרט הווינדוס עלה) אחרי הטעינה של הווינדוס ולפני הWELCOME SCREEN. בהתחלה אחרי 1-2 ריסטים המחשב הווינדוס היה עולה ועובד בסדר גמור(כולל כל המשחקים), אבל עכשיו כבר לא עולה בכלל. 8.8 עושה לי בעיות גרפיקה באנריל טורנמנט 3 ובקרייסיס וורהד וב3DMARK06(גם 8.9 כשהיה מגיע לווינדוס לא העלה את התוכנה). 8.7 גם ניסיתי להתקין, אחרי הפעלה מחדש לא עולה הWELCOME SCREEN. עכשיו אני בלי דרייבר מותקן, מה לעשות? תודה מראש.

13. Started by Ido.G,

היי, במהלך שיטוטי הקבוע ב Digit Life נתקלתי בסקירה מעולה: בנצ'מרקינג של כל הכרטיסים מהשנים האחרונות, החל מתקופת ה Geforce. מעניין, וסוף סוף השוואה שאפשר לדעת בעזרתה מה ההבדל בין כרטיסים מדורות שונים. http://www.digit-life.com/articles2/over2003/index.html

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Nemesis,

הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631

15. שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. איך בודקים יש איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. אנשים תעזרו לי בבקשה אישית אני מעדיף כרטיס של nvidia המלצות ונימוקים בבקשה תודה דרך אגב יש לי מסך 19 אז רזולוציה של 1600 1200 תספיק לי

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by ag80,

קראתי את הכתבה הבאה באתר זה,(HWZONE) הכתבה מתייחסת לכרטיס GTX465: לאחרונה התופעה נתגלתה גם בכרטיס ה-GTX 465 של NVIDIA - מסתבר שמספיק לצרוב על כרטיסי ה-GTX 465 ביוס של GTX 470, כרטיס בעל יותר ליבות CUDA פעילות מאשר ב-GTX 465, בכדי שהכרטיס יתפקד כ-GTX 470 בכל מחשב בו יותקן. למעשה, כאשר באתר EXPreview סיקרו את כרטיסי ה-GTX 465, הם גילו שחלק גדול מהכרטיסים אותם הם קיבלו לצורך הביקורת היו למעשה כרטיסי GTX 470 בתחפושת ולאחרונה אף שיחררה חברת ASUS כלי הבודק אם אכן ניתן לשדרג את הכרטיס (הורדה ישירה מ-EXPreview). כמובן שהשימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, שכן לא כל כרטיס מאפשר את פתיחת צינורות העיבוד, אבל במידה והפעולה תצליח - מדובר ברווח נקי של כ-300 ש"ח (ההפרש בין מחירו של ה-G…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. אוקיי, הוא קנה מחשב חדש מ PCH, ובמנהל ההתקנים ובאפשרויות של הדרייברים כתוב שה רדאון 9800 שהוא קנה הוא פרו. המוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd2140581701.htm השאלה למי שלא הבין היא אם הוא מזליסט, זה משהו שהחברה עושה לכרטיסים (פירוט) או שמשהו דפוק בכרטיס. הוא שלח לי שת תמונות (חיברתי אותן):

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by NetSpider,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX62128DP.htm האם יש אפשרות לפתוח צינורות לכרטיס הזה ? לא ממש מצאתי נושאים לגבי הכרטיס הזה...

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by pk1,

למה בתמונת השוואה שבאתר בין גירסת הPCI לAGP יש לגירסת הAGP פעמיים את אותו סוג חיבור שאני חושב שלא מתחבר למסך ולגירסת הPCI יש את החיבור הזה וגם חיבר רגיל למסך?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by talsa,

את 2 הכבלים של הPCIE לספק או 1? לא רשום בחוברת (באתר של ATI הם מסבירים איך להתקין כרטיס AGP קצת הזוי נראה לי לא עידכנו מיליון שנה את ההוראות

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Sunny Jim,

הכרטיס שלי הוא geforce3 ti200. אתמול ניסיתי להפעיל סרט, והמדיה פלייר נתקע לי. חשבתי שזה עוד תרגיל של וינדוס עלי, אז התקנתי מחדש את הדרייברים של הוידאו, וניסיתי גם לפני זה להפעיל סרט דרך הBSPLAYER ושום דבר לא עזר. אז כצעד אחרון עשיתי SYSTEM RESTORE ללפני כמה ימים וגם זה לא עזר. הפעלתי את הDXDIAG ועשיתי את כל המבחנים של הVIDEO, ואף אחד מהם לא עבד אצלי. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

יש לי hd4870 512 זיכרון של פאליט ויש בו מין מתג שמאפשר לו לעשות אוברקלוק. השאלה שלי היא... האם אפשר לעבור לאוברקלוק גם מתי שהמחשב מופעל? ועל כמה להשים את מהירות המאווררים כשהוא באוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים