עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני מתכוון לקנות את ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט אך איני יודע אייזו חברה לבחור והחברות שהכי נראה לי הם גיגה-בייט והרקולס, רציתי לדעת מי יותר טובה וגם למי יש קירור יותר טוב או ששנייהם אותו הדבר. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. כפי שרשום למעלה, מה כרטיס מסך יותר טוב? פשוט מישהו רוצה להחליף איתי (לי יש את ה 3870X2 )

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. שלום רב חבר'ה מה שלומכם? ברצוני לרכוש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 3200 ש"ח לכל היותר, אני לא יודע איזה מסך לקנות אמרו לי לקחת את המסך של VIEWSONIC VP191B מה דעתכם עליו?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by EagleX2,

שלום, הייתי מעוניין שתמליצו לי על מסך LCD 19 אינצ', עד 2700 ש"ח. עדיפות למסכים עם 8MS וחיבור DVI תודה...

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  6. שלום לכולם ! עד לפני כמה זמן הכוונה שלי בכלל הייתה לרכוש בקרוב מחשב חדש. המחשב שלי כבר בן 4 שנים והמשחקים החדשים לא ממש עובדים עליו בצורה חלקה. העניין הוא שלאחרונה אני מקבל יותר ויותר את ההבנה שכנראה עד שיצא דור הקונסולות הבא משחקי המחשב לא יעברו שידרוג יותר מדי גדול בכל הקשור לרמה הגראפית, ומכאן יצאתי למסקנה שכרגע פשוט מיותר לרכוש מחשב חדש, מה שיהפוך רלוונטי רק בעוד שנה-שנתיים כשיצא הדור הבא ואיתו המשחקים עם המנועים הגראפיים החדשים והאיכותיים. ולכן, כיוון שכרגע הדבר היחיד שמונע ממני לשחק בצורה חלקה על המשחקים החדשים של היום זהו הכרטיס מסך היחסית מיושן שלי (9600GT), הגעתי למסקנה שאני מעוניין במקום מחשב חדש פשוט לקנות כרטיס מסך חדש (או ישן, כנראה מ-יד 2), פשוט ישמש אותי בא…

• 137 תגובות
    • 18k צפיות
  7. Started by yossial,

חדשות חמות HD4870 יותר חזק מ 9800GTX ב 25% לינק http://sg.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html GTX 280 מפרט נתונים רשמיים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=276923 מה שנראה לי זה שה HD4870X2 יהיה קצת יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 10%. וה GTX 280 יהיה יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 30% יותר מהיר . רק השערות שלי. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by אוריפ,

יש לי שאלה לגבי FLY VIDEO 3000 של LIFE VIEW: האם אני יכול לחבר מכשיר VCR רגיל ולהליט ממנו קלטת למחשב? האם יש לכם המלצה לכרטיס יותר טוב בטווח מחירים דומה (250-300 ש"ח)?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

10. Started by NTT,

שלום, תכננתי עד עכשיו לקנות 8800GT, וראיתי שבקרוב יוצא כרטיס חדש של ATI 4870,מתי הוא יוצא? כמה כרטיס כזה יעלה? ואני רואה שיש לו 1GB זיכרון,ופעם בדקתי על כרטיס 1GB זכרון ואמרו לי שצריך בשבילו SLI, אז במקרה הזה צריך CROSSFIRE?או שזה בסדר 1GB עם כרטיס אחד רגיל? וPCI-E 1.1 יהווה צוואר בקבוק לכרטיס או שצריך PCI-E 2.0? תודה!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by oror1,

שלום קוראים לי אור יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9600 GT כמו כן יש לי טלויזיה שהיא לא פלזמה ולא LCD. (חברה : EXTREME) יש לי כבל מתאים (S-VIDEO)עם פין שמתחבר לחיבור הצהוב במסך (של הוידאו) הכבל הזה מחובר למתאם שמחובר למחשב אני לא מצליח ליצר תמונה מהמחשב בטלויזיה. כנראה שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך אשמח אם מישהוא ידע איך לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by s1nus,

הOC שעשו לו , שאיתו הוא מגיע בסטוק מקצר לו את החיים, או שזה לא משמעותי? זאת חברה טובה כבר אמרו לי אבל המאורר שלהם שקט? או שהוא ממש רועש ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

http://theinquirer.net/default.aspx?article=33784 מה שמסביר כנראה את ההערכות לגבי צריכת החשמל

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by zahi122,

שלום אני מעוניין לקנות את GTX 670 השאלה היא יש לי Seasonic SS-500ET 500W האם הוא יסחוב אותו?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  15. אהלן, אני פועל על מערכת sempron 2600+ עם 512mb ddr400 (בקרוב כנראה יורחב ל-1GB), שלא תוחלף בקרוב. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, שיהווה שיפור משמעותי מה-Radeon 9550 שברשותי. הנה מספר הצעות - מה לדעתכם המשתלמת ביותר, אך שלא יהיה כרטיס "טוב מדי" שהמחשב שלי פשוט יהווה בשבילו צוואר בקבוק: Gainward Ultra/2100 6800 AGP + Accelero X1 בכ-400 ש"ח, 128 מגה זיכרון, 128 ביט. Palit Ge-Force 6800GS 256M AGP בכ-400 ש"ח XFX Geforce FX6600 GT AGP בכ-300 ש"ח (המוכר לא נראה רציני במיוחד) Sparkle GeForce 6600 128mb AGPx8 בכ-250 ש"ח אני לא מבין בהבדלים בין סוגי ה-6800 השונים, אשמח אם יסבירו לי בקצרה. תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי כי כרטיס המסך 8800GTS לא תומך בתקן 10.1. האם זה משנה לי? יש משחקים שמשתמשים בזה ולא אוכל לשחק בהם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amitaihasnes7,

שלום איזה מבין הכרטיסים הללו יותר טובים (7600gs vs 6800gs)? בתודה מראש לעונים וללא עונים?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  18. קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. ואם כן או לא? אז לאיזה כרטיס הוא בערך משתווה?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by asdasdasd,

קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ערב טוב לכולם בזמן הקרוב אני רוכש מסך פלזמה 50" לסלון,ומה שרציתי לדעת האם המסך יתאים לעבודה מול מחשב? כלומר אני יכול לצפות במסך הפלזמה ולקבל את אותה האיכות שיש לי במסך lcd של המחשב? ואם כן, תאמרו לי בבקשה מה אני צריך לבדוק ולוודא בחנות שיהיה במסך הפלזמה[כניסות,חיבורים,רזולוציה וכו'] ואם יש מישהו שיודע על דגם מסויים שייענה על הדרישות אני אשמח לקבל עצות. מודה מראש על העזרה יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by zachbachar,

אז ככה... אני משתמש קבוע בשני מסכים(מה אני אעשה..התרגלתי ) ולא מזמן קניתי מסך LCD 37" HDR שאני מחבר בHDMI-DVI. רציתי לדעת אם יש פתרון נורמלי לחיבור כל שלושת המסכים בלי כל פעם להתכופף ולחבר מחדש את המסך השני\הLCD.... ראיתי של4850X2 יש 4 יציאות DVI,זה יפתור לי את הבעיה? אני רוצה המלצה לכ.מסך שיפתור לי את הבעיה,וכמובן שיהיה חזק...אני גיימר ;D עד 1500+- אם זה הכרחי ניתן לחרוג... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by matanyaniv,

אני מחפש לחבר כרטיס מסך עד 700 שקל. איזה כרטיס יתאים לתקציב?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by Cyron,

צריך המלצה לכרטיס מסך, PCI-E, מחיר עד 700 שקל, TV-out תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by pooowa,

טוב, אז המאג שלי (XJ810) התחיל להראות סמני זיקנה אחרי 3 שנים שהוא שירת אותי נאמנות, התיקון שלו לא עזר. עכשיו אני מחפש מחליף, ואני די מעדיף LCD גם מעקרנונות נוחות וגם מעקרונות סטייל ( ) מה שיש לי כרגע הוא 19'' ככה שאני לא אהיה רגיל למשהו קטן מ-19 CRT או 17LCD, וזו גם ההעדפה שלי. רציתי לדעת האם בתחום ה-2500 שקל היונדאי Q17 הוא המסך הכי טוב (אני לא יכול שקל יותר, עד ששכנעתי את ההורים שאני צריך מסך ועוד ב2500 שקל יצאה לי הנשמה :-X) למשחקים. חשוב לי שהתופעות הידועות של המסכים הדקים יהיו כמה שפחות משפיעות, האם למישהו שיש את המסך הזה יכולה להיות המלצה עליו למשחקים? לאינטרנט אני יודע שהוא מצוין, זה אין מה לשאול ;D חשבתי גם על 19'' CRT- וויוסוניק P95+ שעולה בערך 1800 שקל. הוא …

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.