כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני וכמה חברים רוצים להתקין אותו על מחשב בעבודה כדי לשחק קצת בשעות הפנויות. על איזה כרטיס הייתם ממליצים למחשב עם CORE2 6300 וג'יגה RAM, עובד על מסך 17" LCD. אנחנו רוצים בעיקר להריץ משחקים כמו PES09, COD4. השאלה האמיתית היא בעצם אם לקנות מסדרת 8000 של ניוידיה משהו כמו 8600GT 512MB, או מסדרת 9000 משהו כמו 9600GT 512MB, ואולי בכלל עדיף להתרכז ביותר זכרון בצ'יפסט ישן יותר. ואולי בכלל AMD כלשהו. בקיצור, יותר מדי אופציות. אז תודה מראש חברים.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך מובנה intel integrated. כרטיס המסך המובנה אמנם מראה תמונה כמו שצריך במסך מחשב רגיל אולם כאשר אני מחבר אותו עם כבל VGA למסך LCD (טלויזיה) אין אות. לכן, חיברתי כרטיס מסך של ג'יפורס 2 בחיבור AGP על הלוח-אם וחיברתי אליו את ה-VGA של ה-LCD ואכן רואים תמונה ב-LCD. חיברתי במקביל גם את ה-VGA של המסך מחשב הרגיל לחיבור של הכרטיס המובנה אך כעת לא רואים בו תמונה! מישהו יודע מהו מקור הבעייה? התקנתי את הדרייבר של הג'יפורס ניסיתי לשחק קצת במאפיינים אך ללא הועיל. יש לציין כי אני מחבר את הכרטיס המובנה למסך המחשב הרגיל דרך סויץ' מסכים... (האם יש קשר בין הסויץ' לזה שלא רואים תמונה?)
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 3870 512 MB ו GEFORCE 8800 GT 256 MB (הGEFORCE נמצא במחשב שמפרטו כתוב) והשני נמצא בQUAD CORE (AMD GAME?) הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לGTA IV ולכל שאר המחשקים החדשים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס, קניתי אותו לפני יומיים(כל המפרט בצד, אני עם XP32ביט אחרי פירמוט, DX9 מעודכן עד הסוף וכל העדכונים של ווינדוס). 8.9 אחרי ההפעלה מחדש נתקע(גם בהתקנה הראשונית של הדרייבר הוא נתקע באמצע ההתקנה של הדרייבר ואחרי ריסטרט הווינדוס עלה) אחרי הטעינה של הווינדוס ולפני הWELCOME SCREEN. בהתחלה אחרי 1-2 ריסטים המחשב הווינדוס היה עולה ועובד בסדר גמור(כולל כל המשחקים), אבל עכשיו כבר לא עולה בכלל. 8.8 עושה לי בעיות גרפיקה באנריל טורנמנט 3 ובקרייסיס וורהד וב3DMARK06(גם 8.9 כשהיה מגיע לווינדוס לא העלה את התוכנה). 8.7 גם ניסיתי להתקין, אחרי הפעלה מחדש לא עולה הWELCOME SCREEN. עכשיו אני בלי דרייבר מותקן, מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי נניח ויש לכם שני מחשבים ובאחד יש מעבד כדוגמת QX9650 או משהו כזה (בקיצור הכי אחרון ומהיר שיש בשוק) ובשני יש מעבד הרבה פחות מהיר כדוגמת Q6600 או אפילו משהו הרבה פחות כמו AMD X2 4600. השאלה שלי בהנחה שיש במחשבים כרטיסי מסך זהים וחזקים מאוד (נניח 9800GX2) ואתם מריצים ברזולציות גבוהות (שפחות מוגבלות בגלל המעבד), כמה הבדלי ביצועים יהיה אם בכלל? השאלה כולה, האם יש סיבה לGAMER להחליף בתדירות גבוהה יחסית מעבדים בגלל שיצא משהו חזק יותר, או שעדיף לו להשקיע יותר בכרטיסי מסך חזקים.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 8800GTS חדש בשבועיים הקרובים. האם כדאי לחכות לכרטיסים החדשים של ATI שהבנתי שיעלו במחיר דומה? האם הם יותר טובים משמעותית מה8800GTS? מתי הם אמורים לצאת בארץ וכמה יעלו פה?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הדגם הוא של סמסונג - Samsung 172W. ושאלה נוספת, לגבי ATI Radeon 9800/9700 All In Wonder - אם אני קונה אותו, אני אוכל לראות טלוויזיה ולהקליט תכניות טלויזיה ישירות למחשב (אני מחובר ליס). תודה!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי קונה בקרוב כ.מסך חדש והוא יכול למכור לי את ה- 9800PRO שלו ב-700-800 ש"ח האם שווה לקנות או כבר להשקיע וללכת על כרטיס חזק יותר? איך לדעתכם הכרטיס הזה של ATI 9800Po מול כל התואמים האחרים בסדדרה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כשבדקתי תשובות כאן בקשר לכרטיסי מסך בסביבות 1000 שקל ראיתי ים המלצות על רדאון 9600 פרו אני שואל אם לא עדיף כרטיס נניח מהעמוד הזה באותו מחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Fx+5600&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא פשוט עולם אחר! הביצועים האיכות הכל! קיבלתי 23,817 ב-AQUA MARK3 הסטנדרטי... זה יחסית קצת אבל זה בגלל שהמעבד הוא 2.4A, ובכלל שהזכרונות הם 2100... אבל חוץ מזה זה כרטיס תותח!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך אני רוצה לחבר מהכ. מסך ישר לטלויזיה... כי יש לי טלויזיה 21' וזה יותר גדול, האם הטלויזיה מאבדת איכות כשאני רואה את השולחן עבודה ועובד על המחשב באופן רגיל (קחו בחשבון שאני יושב קרוב לטלויזיה כמו מסך מחשב רגיל)?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לא יודע איך פשוט הפעלתי את הסריקה של ה all in wonder ופתאום אני רואה סינמה אחד שתיים שלוש! אומנם יש לי ממירים בבית אבל לא בחדר שלי... איזה כיף יש לי עכשיו שתי טלויזיות בחדר חחח אחת של המחשב ואחת שעל הקיר
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בין אלו... SAPPHIRE RADEON 9800SE\128 MB TV OUT DVI SAPPHIRE RADEON 9600XT /256 MB TV OUT DVI GEXCUBE RADEON 9600XT/256 MB DVI TV OUT ???? תודה
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קראתי בחדשות האתר על הכרטיס R9600P שיצרה החברה GigaCube והבנתי שהיא מטעה את הציבור לחשוב שזה כרטיס רגיל כמו כולם אך בעצם מהירות הזיכרון איטית ב-200 MHZ מהמהירות המקובלת ש-ATI הכתיבה ושכל החברות יצרו. זה מה שאני הבנתי...אבל הכותרת גרמה לי לתהות אם הכרטיס שאני הזמנתי: R9600P 128mb -GigaCube שאני אמור לקבל השבוע הוא אכן בעל מהירות 400 MHZ ולא 600 MHZ? האם כל הגרסאות של GigaCube לכרטיס R9600P הן בעלות מהירות זיכרון 400MHZ? אולי זאת הסיבה ש-GigaCube הציעה ת'כרטיס הזה במחיר הכי זול שמצאתי בחנות? ??? אני לא אומר שזה דחוף כי אני לא ממהר אבל חשוב לי מאוד שתענו כי אני יכול להידפק בקטע הזה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך בדיוק אותם נתונים 9600XT 256MB השאלה היא איזה חברה יותר כדאי לי???? Sapphire או GigaCube
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
או רק לחלק מהם? אני מתכוון אולי לקנות 9800PRO ואני צריך עזרה,אני לא מוצא כרטיס כזה שרשום בפרוש שיש לו TV-IN רק TV-OUT מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב עד 1400 ש"ח? (חריגה של עד 100 שקל-בסדר).
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-