עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הינה קצת מידע מ-ati על x1800gto http://www.ati.com/products/radeonx1800/x1800gto.html

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  2. מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה-9800 שלי המפרט הוא: מעבד אינטל 6750 2 ג'יגה זיכרון DDR2 800MHZ מסך 21.5 ברזולוצייה 1920X1080 הספק הוא http://tms.co.il/product/5126 תודה ושבת מהנה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים עד 300 ש"ח ?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  4. הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI והתקנתי אותם אבל זה מזהה את הישנים ולא את החדשים ניסיתי להסיר ותהתקין ולא מזהה למה??

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by smady by,

יש לי דילמה בין 2 כרטיסי מסך בגרסאת ה1GB שלהם. ההבדל במחיר הוא משמעותי, ורציתי לדעת האם גם ההבדל בתוצאות? שימוש: מחבילת ה-CS5 - פוטושופ, אילוסטרייטור, אין-דיזיין - שימוש יום יומי. ובהמשך (עוד שנתיים בערך) - אפטר אפט ופרמייר. בנוסף הכרטיס צריך לסחוב משחקים כמו סטרקראפט ו-וואו (לא חייב ברזולוציה הכי גבוהה, אבל שירוץ) הכרטיס צריך לתמוך במס' אפליקציות שרצות ביחד באותו זמן. במידה והכרטיס החדש (450) יספיק - ייתכן ואני אשדרג את המעבד מI5 לI7 עקב החיסכון במחיר.... יעבוד על מסך 20" רחב - רזולוציה 1680*1050. תודה מראש על התשובות!! :-]

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by EladEk,

מי עדיף ולמה! והאם ה9600GT יעבוד עם ספק של רק 400W? לוח האם של המחשב שלי P35 neo של MSI מעבד 6750 זיכרון 3G 800MHz ספק 400W כרטיס מסך נוכחי 8500GT 1GIGA

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  7. שלום, אז כמו בכותרת השאלה שלי היא אם אני זה יהיה המקסימום למסך 19" שלי ברזולוציה של 1280*1024 ? או שזה רק למסכי 22" ומעלה ?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Superior,

לא משנה אפשר לסגור את הנושא.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by Avi Meler,

שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by Jesper,

כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by x-dude,

או רק לחלק מהם? אני מתכוון אולי לקנות 9800PRO ואני צריך עזרה,אני לא מוצא כרטיס כזה שרשום בפרוש שיש לו TV-IN רק TV-OUT מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב עד 1400 ש"ח? (חריגה של עד 100 שקל-בסדר).

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך ב1000 שקל. ומצאתי של Zotac Zotac Geforce ‏ 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 האם כדאי לי לרכוש אותו? או עדיף לי לקחת את הכרטיס מסך GYGABITE GV-RX385256H ATI RADEON HD3850 256MB DDR3 PCI-E RETAIL http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2517&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& האם חברה מוכרת או לא? כי ברור לי שה8800GTS הרבה יותר חזק יש לי תקציב של 1000 שקל מקסימום לכרטיס מסך ואני רוצה את הכי הכי טוב למחיר PCI-E ------------------------------------------------------ מה יותר חזק SLI או CROSSFIRE??

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by DAVIDD,

http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=16

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Longstrom,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by DarkLloth,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  19. איך המחשב שלי עם G41 כרטיס מסך מובנה יראה בLCD LG 236V המחשב שלי ASROCK G41 GS MOTHERBOARD G41 X INTEL CHIPST GRAPHIC CARD INTEL CORE DUE 2 6300 1.8 המסך הוא 23 אינטץ עכשיו שאני בודק בהגדרות רזולוציה במחשב יש לי עד 1600 1200 הבנתי שיש את http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-030332.htm שזה פתרון לבעיה ומאפשר להריץ רזולוציות גבוהות יש לי עכשיו CRT COPAM FLATSCREEN 17 אינטץ והכל נראה סבבה גם סרטי HD אז זה יראה יותר טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by maverick86,

יש לי כרטים מסך של ASUS ge force4 ti4400 ו- 512DDR זיכרון ומעבד 2000 של AMD כפי שהבנתם יש לי מחשב חזק יחסית אההה ויש לי גם כונן DVD פה מתחילה הבעיה לאחרונה כשניסיתי לצפות בסרטים במחשב נתקלתי בבעיה על סרט שאני מריץ ולא משנה אם זה סרט שהורדתי מהרשת או סרט DVD שאני רואה בכונן בכל זה כאשר אני מפעיל אותו וצופה בו יש בו תקיעות קטנות ומעצבנות כאלה (כלומר תקיעות של מאית השניה כאילו נתקע הפריים) דברזה מאוד מפריע לי ומעיק על הצפייה יש לי את הדרייברים הכי חדישים של הכרטיס מסך וכמו כן חבית מקודדים חדשה (למרות שזו לא הבעיה כי גם בסרטי DVD יש אותה בעיה ) אני כבר אובד עצות בקשר לפיתרון הבעיה אנא עיזרו לי..... בתודה מראש MAVERICK86

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by פבליק,

שלום רציתי לדעת אם אוכל לעבוד בתוכנת 3DMAX עם הכרטיס הבא (לנייד): NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  22. שלום! אני צריך לדעת בבקשה האם הכרטיס 7800GTX של LEADTEK תומך בPAL? מה לגבי PNY? חיפשתי באתרים הרשמיים שלהם והדבר לא הוזכר... אני צריך תשובה עוד הערב! תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by ChaosPower,

שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. יש לי 6600GT ואני רוצה להחליף אותו במתקדם יותר!! אני רוצה למכור אותו ולהוסיף עוד 700 שקל בערך! זה שווה לי?? כמה אני יכול לקבל על הכרטיס מסך שלי??(הוא אצלי לא יותר מכמה חודשים) חשבתי להביא 7600GT כדאי לי?? איך הכרטיס הזה?? תודה ofeky1

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by zilkanir,

אהלן, אחי מזמין מפרט למשחקים/סרטים, נותר רק לבחור כרטיס מסך , ההתלבטות שנותרה היא בין Zotac 8800GTS 320MB ל - Sapphire HD3870 512MB איזה מבין שניהם עדיף לקחת? תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים