עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RT2,

האם מסך פשוט (CRT) בעל MS רגיל..יכול להשפיע על חוויית משחק? זאת אומרת אם המסך פשוט הוא יקבל תגובות איטיות יותר מהמחשב ויראו את זה במשחקי ירי גוף ראשון ברשת נגיד ובגלל זה אפשר יהיה להפסיד? או שהמהירות הזאת היא זניחה והרבה יותר מהירה בעצם מהמחשב.. תודה!

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  2. ואם ניתן אז תפרטו טמפ' ומהירות OC אם קיים תודה מראש .....הגולש .....

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Lee_see,

שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by noy165,

שלום יש ברשותי מסך מעולה של IIYAMA 454 וברצוני להתאים לו כרטיס טוב לגרפיקה הסכום שעומד לרשותי 1700 ש"ח תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. אבל הוא יותר טוב מה-9550 שיש לי של ג'יגהבייט 128 מגה 128 ביט....נכון?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by MYST,

חברה יש לי שאלה קצה מוזרה אך אני צריך תשובה בבקשה!! מהו כרטיס מסך בטכנולוגית AGP החזק ביותר שיש כרגע שניתן להזמין בארץ? ואם אפשר לינק לחנות... ??? ??? אודה לכם מראש על עזרתכם..

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by mos86,

שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, עד היום היה לי את המפרט הבא: Gigabyte K8N Pro SLI\ AMD Athlon 3500+939\ Geforce 6800GS\ HEC 480W ACE, שאר הרכיבים לא חשובים... בקיצור, שדרגתי את המפרט, החלפתי את הלוח ב- Gigabyte EP35-DS3, את המעבד ב- Intel e7200, הוספתי עוד הרד דיסק (סה"כ 3) והשארתי את הכרטיס מסך.... לאחר כל ההחלפות וכו', הפעלתי את המחשב, והתוכנה של Nvidia רושמת לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by רז555,

חפשתי תכרטיס באתר של החברה והכרטיס היחיד שמצאתי הוא זה http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 וזה בכלל GT עם OC ולא GTX+ , יכול להיות שפוקס פיסי מחרטטים ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2008 בשעה 23:39:07 תודה על התגובות ... הוא עדיין יותר חזק מה4850 ?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by MisterL,

יש לי ספק לא ממש מוכר (או לפחות ככה אני חושב...) של סנשיין (האם החברה הזאת מוכרת?) 480 וואט רציתי לשאול שני שאלות.. 1) האם הספק הוא ג'נרי? ואיך אפשר לבדוק? 2) האם הספק יתאים לכרטיס מסך X800XL?? לAGP... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by IMT,

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

http://www.digit-life.com/news.html?109380#109380

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  13. מה ההבדל או הבדלים בין ה Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express לבין ה GTO2, לשניהם יש את אותם מס' צינורות, אותה מהירות ליבה וזיכרונת ? אני יודע שאת ה GTO2 ניתן לפתוח ולהופכו ל X850XT אבל אותי דווקא מעניין ההבדל בסטוק . אני לא מתכוון לבצע O.C כך שהפיכתו של הכרטיס לא כל כך מעניינת אותי ,האם אני ארגיש הבדלים במשחקים בין שני הכרטיסים ללא שדרוג ואו O.C ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  14. אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Goadzilla,

אהלן אני הולך לקנות היום כרטיס מסך או שאני קונה שתי 3850 או אחד 8800GTS אני לא יכול SLI כי יש לי לוח X38 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by adamginz,

מישהו נתקל בבעיה? איך מורידים את זה , האם להחזיר את המסך לחברה?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  17. בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום

18. Started by bman,

יש לי כרטיס טלויזיה AVERVT ואיתו אני מצליח ללכוד וידאו באיכות נאה ביותר ממיר הכבלים ללא בעיות מאוחדות של וידאו ואודיו . לאחרונה ראיתי מספר המלצות על WinTV pvr-250 . השאלה היא אם כדאי לי להשקיע בכרטיס כרטיס הזה או פשוט להשאר עם AVERTV ??? האם איכות מ - WINTV תהיה גבוה מזו של AVERTV ??? ??? ??? bman

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. Started by dol222,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על כרטיס מסך הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB מה אתם אומרים??כדאי?? זה המפרט: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ANTEC P182 Black Corsair VX Series 450W PSU

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by liortaib,

רציתי לדעת בכמה אחוזים הביצועים של 4850 cf יהיו גודלים ל 4870 למשל במישחק crysis

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by nirock,

http://3dmark.com/3dm11/2258271 התוצאה נמוכה? בוצע OC גם למעבד וגם לכרטיס מסך... ושאלה בנוגע לטמפ' - 50 מעלות במעבד (i5-2500), ו 60 מעלות בכרטיס מסך (GTX570), זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. קיבלתי לפני שבועיים את המסך שלי viewsonic vp191b ואני רוצה לדעת אם הקונטרסט שלו הוא באמת 1:800, איך אני יכול לדעת? דרך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by musari,

החלפתי את ה 480 ב 680 וניסיתי בגוגל לבדוק אם את ה 480 אני יכול סתם לדוגמה ליעד רק לפיזיקה או כרטיס עזר משו בסיגנון ולא מצאתי תוצאות ,אז יש מה לעשות עם ה 480?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אז ככה , יש לי מסך vga וכרטיס מסך שמשדר בvga (דגמים : ASUS ge-force 5700 כרטיס מסך , והמסך הוא viewsonic g75f ) , עכשיו , עוד חודשיים , אחריי שאני אעבוד בחופשת הקיץ , אני אקנה מחשב חדש ,עם כרטיס מסך חדש, שסביר להניח שישדר למסך בצורת dvi , השאלה שלי היא עם לקנות מסך חדש , או אם לי כסף למסך חדש , מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי! בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים