כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום D 925 עם גיגה וחצי זכרון פנימי. יש לי עליו 6800ULTRA. אני מעוניין לשדרג עד איפה שניתן, מבחינת המעבד והמסך. חשבתי על 4670 או או 9600GT. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 8400 GS GPU clock 459MHz Shader Clock 900MHz מה זה אומר
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
ערב טוב! לפני איסזה יומיים התקנתי דרייברים אומגה אחרי מחקתי ושמתי את הכי חדשים של NVIDIA מפה התחילה הבעיה.. כאשר אני נכנס אני לוחץ מקש ימני על קובץ כלשהו המסך מתכבה ונדלק תוך איזה שניה.. הסרטים לא עובדים (אולי בעיות קודק אני יבדוק ויחזיר תשובה) אני מפחד שקרה משהו לכרטיס בגלל ההאומגה הזה למרות שמשחק 2004UT עבד יפה על הגדרות גבוהות (עם הדרייבירים של נוידיה) ולא עשה בעיות... מקווה שזה בעיה קלה ולא רצינית.. תודה רבה :xyxthumbs: עדכון: רק שאני מתקין דרייבר מסוים זה עושה לי תבעיה הזאת בלי דרייבר בכלל אין את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
SAPPHIRE, מישהוא שמע על החברה הזאת? ואיך הכרטיסים שלה?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן הכולל: לוח אם ASUS P4P800 וכרטיס nvidia GV-N52128D כרטיס המסך התחיל לעשות בעיות ואני מעוניין להחליפו.לפי הניירת הלוח תומך בכרטיס 1.5V AGP 8X ממה שנמכר היום בשוק ,איזה כרטיס יכול להתאים ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר והכרטיס מסך 7900GT נדפק ומציג ארטיפקטים (בלי קשר לטמפרטורה) אני צריך כרטיס חדש בתקציב של 700 עד 1000 שקל. המפרט המלא של המחשב: Pentium D 930 3.0 GHz Corsair DDR-2 667 512 X 2 לוח אם GIGABYTE 8I945P-G ספק 480W גנרי שהגיע עם המארז לא יודע אם זה משנה אבל אני משחק בעיקר על רזולוציה 1280 על 1024. לא נורא אם יהיה צוואר בקבוק קטן אני חושב. ד"א אני לא רוצה כרטיס מסך שיהיה בעצם יותר חלש מהכרטיס שנדפק לי (אפילו מסדרה חדשה), זה יהיה מפגר לקנות כזה דבר. או באותה רמה או יותר חזק. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה לאחרונה,שום משחק "כבד" לא עובד כמו שצריך לאחרונה ניסיתי את מאפיה 2,DEUS EX,FEAR 3 ועוד אבל כולם נתקעים אחרי דקה או שתיים נהיה מסך לבן\שחור ועולה הודעת השגיאה הבאה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" משחקים פשוטים כמו PES 2011 עולים בלי בעיות. לפני שהוא נתקע הכרטיס מגיע לחום של 60~ מעלות והמעבד ל45~ תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך מסך איכותי למשחקים מחנות SKYPC, בגג -2000ש"ח ראיתי שם כמה מעניינים, אבל אני מעוניין בדעת המומחים ;D *אם אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ,בתחום מ-19" עד 22". *אם יש משו ממש איכותי ומומלץ שיחרוג מהתקציב גם תרשמו... דעתכם חשובה מאוד, כי מסך זה שתמליצו לי יקנה עוד איזה חודש אחרי ירידת מחירי המעבדים....סומך עליכם... תודה רבה מראש רז
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ממ אז ככה נשרף הכרטיס מסך :\ אני רוצה תחליף זול יחסית וראיתי שיש את הכרטיס של Leadtek עם תמיכה של 256MB למרות ה128 ביט. מצאתי אותו ב640, ובחיבור AGP מה שמתאים לי למחשב.. מה אתם אומרים ? הוא יעשה ת'עבודה שלו ? לא רוצה להריץ על המחשב משחקים בגרפיקה מטורפת.. בעיקר לפרו אבולושיין :] תודה , איתי
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
-
היום קיבלתי את ה 7800gt הכנסתי בסלוט pci-x חיברתי את החיבור 6 פינים כרטיס ולספק הדלקתי את המחשב וחושך המחשב נשאר על standby אין סיגנל נסיתי לחבר תכרטיס בחיבור dvi למסך של אבא שלי וגם עדיין המסך נשאר אל stand by למישהו יש מושג למה יכול להיות שהכרטיס דפוק
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
סיפור ארוך... קניתי לפני 2.5 שנים כרטיס HD4870X2, הכרטיס התקלקל פעם ראשונה לפני חצי שנה והתקלקל שוב ושוב (בעיית חום כנראה)... KSP מציעים לי כרגע לקבל כרטיס חדש GTX480 של Inno3D... חייב תשובה מהירה! שווה או לא?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הצילו! משום מה גיליתי ואין לי שום מושג למה ש- המאורר של הכרטיס מסך לא פועל! עזרו לי זה דחוף לי שהוא ישרף!
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את כרטיס המסך 9800gtx+ 1gb של ג'יגהבייט. בנוסך לכרטיס עצמו, קיבלתי כמה דברים, ואחד מהם היה קבל שמחברים ללוח אם , עם שני חוטים דקים, אדום ושחור, על החיבור של השחור כתוב GND ועל החיבור של האדום כתוב SPDIF מישהו יודע מה מטרת כבל זה? האם הוא הכרחי? תודה רבה =]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
או רק לחלק מהם? אני מתכוון אולי לקנות 9800PRO ואני צריך עזרה,אני לא מוצא כרטיס כזה שרשום בפרוש שיש לו TV-IN רק TV-OUT מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב עד 1400 ש"ח? (חריגה של עד 100 שקל-בסדר).
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם ה-9500GT ואני לא מרוצה ממנו הכי בעולם וחשבתי לקנות כרטיס חדש. יש לי מעבד E7200 2.53 GHz ספק: 400W EZCOOL תקציב: לא יותר מ-600 שקל. אני רוצה כרטיס שיתאים למעבד ולספק(שלא יהיה צוואר בקבוק רציני),כרטיס שיתאים למשחקים(אין לי אפשרות לשדרג מעבד או ספק) חנות מועדפת: KSP Ivory. תודה.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-