עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Superior,

לא משנה אפשר לסגור את הנושא.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by Avi Meler,

שלום, יש לי אינטל i3 4170 וספק כוח של 350w אני מעוניין לשחק במשחקים כמו פאר קריי 4, באטלפילד 4 ופולאאוט 4. הכרטיס evga gtx750ti 2g gddr5 יתאים לשימושים האלה ולמעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by Jesper,

כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  5. שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך ב1000 שקל. ומצאתי של Zotac Zotac Geforce ‏ 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163 האם כדאי לי לרכוש אותו? או עדיף לי לקחת את הכרטיס מסך GYGABITE GV-RX385256H ATI RADEON HD3850 256MB DDR3 PCI-E RETAIL http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2517&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& האם חברה מוכרת או לא? כי ברור לי שה8800GTS הרבה יותר חזק יש לי תקציב של 1000 שקל מקסימום לכרטיס מסך ואני רוצה את הכי הכי טוב למחיר PCI-E ------------------------------------------------------ מה יותר חזק SLI או CROSSFIRE??

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by DAVIDD,

http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=16

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Longstrom,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by DarkLloth,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. איך המחשב שלי עם G41 כרטיס מסך מובנה יראה בLCD LG 236V המחשב שלי ASROCK G41 GS MOTHERBOARD G41 X INTEL CHIPST GRAPHIC CARD INTEL CORE DUE 2 6300 1.8 המסך הוא 23 אינטץ עכשיו שאני בודק בהגדרות רזולוציה במחשב יש לי עד 1600 1200 הבנתי שיש את http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-030332.htm שזה פתרון לבעיה ומאפשר להריץ רזולוציות גבוהות יש לי עכשיו CRT COPAM FLATSCREEN 17 אינטץ והכל נראה סבבה גם סרטי HD אז זה יראה יותר טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by maverick86,

יש לי כרטים מסך של ASUS ge force4 ti4400 ו- 512DDR זיכרון ומעבד 2000 של AMD כפי שהבנתם יש לי מחשב חזק יחסית אההה ויש לי גם כונן DVD פה מתחילה הבעיה לאחרונה כשניסיתי לצפות בסרטים במחשב נתקלתי בבעיה על סרט שאני מריץ ולא משנה אם זה סרט שהורדתי מהרשת או סרט DVD שאני רואה בכונן בכל זה כאשר אני מפעיל אותו וצופה בו יש בו תקיעות קטנות ומעצבנות כאלה (כלומר תקיעות של מאית השניה כאילו נתקע הפריים) דברזה מאוד מפריע לי ומעיק על הצפייה יש לי את הדרייברים הכי חדישים של הכרטיס מסך וכמו כן חבית מקודדים חדשה (למרות שזו לא הבעיה כי גם בסרטי DVD יש אותה בעיה ) אני כבר אובד עצות בקשר לפיתרון הבעיה אנא עיזרו לי..... בתודה מראש MAVERICK86

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by פבליק,

שלום רציתי לדעת אם אוכל לעבוד בתוכנת 3DMAX עם הכרטיס הבא (לנייד): NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. שלום! אני צריך לדעת בבקשה האם הכרטיס 7800GTX של LEADTEK תומך בPAL? מה לגבי PNY? חיפשתי באתרים הרשמיים שלהם והדבר לא הוזכר... אני צריך תשובה עוד הערב! תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by ChaosPower,

שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  16. יש לי 6600GT ואני רוצה להחליף אותו במתקדם יותר!! אני רוצה למכור אותו ולהוסיף עוד 700 שקל בערך! זה שווה לי?? כמה אני יכול לקבל על הכרטיס מסך שלי??(הוא אצלי לא יותר מכמה חודשים) חשבתי להביא 7600GT כדאי לי?? איך הכרטיס הזה?? תודה ofeky1

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E MSI Radeon R9 270 GAMING 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מה לדעתכם עדיף? מסך שהוא בעצם הטלויזיה שלי 1920*1080

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. אז ככה, לאח שלי יש מחשב יחסית מעפאן, AMD 3500 של ליבה אחת, גיגה ראם (555MHז), ולוח אם הבא עם גיפורס 6150 און בורד, http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך שיתמוך במשחקים לדוגמת BATTLEFIELD 2142 על הגדרות יחסית נמוכות, אבלל שיזוז חלק? עד 2000 שקל. תודה. =]

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך למקסימום ביצועים עבור המחשב שלי, את המפרט אפשר לראות בצד ימין. המחשב ישן ולכן אין צורך בכרטיס לא מהעולם הזה, כפי שידוע לי הלוח תומך ב-AGPx2 ולכן לא צריך יותר מזה. אשמח לשמוע מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGPx2 וכמובן אשמח לדעת אם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיס המוצע לכרטיס שיש לי עכשיו (לדוגמא במשחק CS/CZ).

• 14 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Yoda_1168,

משחק על מסך 17" שמגיע ל1280... יש סיבה ליותר זיכרון מזה? אומרים ש320MB לא יספיק בקרוב.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by the_big,

לגבי כ.מסך X1950 PRO

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ATI Radeon X800, X600, X300, and Mobility Radeon X600 officially announced RADEON X600 is positioned as the mainstream base. It features: 4-stage pixel pipeline 2-stage vertex pipeline 500MHz core clock 740MHz memory clock Advanced AA & AF Finally, X300 is meant for inexpensive boards, but is company's first 0.11µm GPU: 4-stage parallel pixel pipeline SMARTSHADER 2.0, DX9 shaders SMOOTHVISION 2.1 16X Anisotropic Filtering, Multisample AA, Color Compression HYPER Z III נראה לא רע בכלל!! X300 בנוי אל 9600 וזה בדוק לפי מה שרשום הוא מן תערובת של 96009500 קרטיד לאתר המעולה:DIGIT-LIFE

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  23. איך אני מוציא את הספק כוח הישן ?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by shimon23,

רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת ה pro לבין גירסאת ה Pro lite? והאם מישהו שמע על הכרטיס FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro , זהו כרטיס מאוד זול (900) ש"ח, אך החברה לא מוכרת לי, מישהו מכיר אותה? מה עוד שבדף המוצר רשום core speed : 300/400 , מעט תמוהה השורה הזאת לא?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by id3232,

שלום יש לי תקציב של כ700 שקלים בלי חריגות! (רק קטנות) ורציתי לקנות כרטיס שיפעיל לי משחקים בצורה טובה ויפה. אפשר המלצות בבקשה?והאם כרטיס DX 10 שווה כמו ה8600 GT או ה2600 XT(מה יותר טוב מביניהם)? מערכת: P4 3GHZ 1G RAM לוח אם: Motherboard Name ASRock 775Dual-915GL ספק 400W HEC תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים