כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי לוח ga-7vm400m ובו vga און בורד וגם סלוט agp אני מעוניין לחבר מסך גם לאון בורד חוץ מל- agp הבעייה היא שבחוברת של הלוח-אם נכתב שכאשר מחברים כרטיס מסך חיצוני (agp) אז מתבטלת אוטומטית פעולת ה- vga און בורד. האם מישהו יודע כיצד ניתן לעקוף/להתגבר על הבעייה הזאת - מבלי לקנות כרטיס מסך pci ? תודה, גלעד.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה יש לי עכשיו בעיה עם הכרטיס מסך אז אני משיג מחבר GeForce 4 עד שאני ארכוש כרטיס מסך חדש ... יש לי שתי שאלות שאני צריך שתענו לי עליהן בבקשה (אך ורק מי שמבין) . 1) יש GeForce 4 עם יציאת PCI-E או שכולם AGP ?.. 2) איך אני מזהה אם זה PCI-E או AGP ?.. אני צריך לדעת את זה כי הלוח אם שלי לא תומך ב - PCI-E ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח... יש לי כיום GT6600... חשבתי על הGT8600 או משו בסגנון איזה פרטים צריך בשביל זה? לוח אם: msi k8n neo4 platinum pci-e AMD 3200 מה עוד צריך?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך ל- AGP בתקציב של 1000 שקל מקסימום (לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם) ושיהיה לו SM3 חובה. הבנתי שעדיף 6800XT על 6600GT נכון? יש לו בעיות כמו של 6800LE אם פותחים לו צינורות עיבוד ועושים לו OC? ול- 6800 הרגיל? אני כבר ממש לא מעודכן לגבי מה יותר טוב ממה... אז תעזרו לי פה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אני צופה בסרטים שיש לי על צג המחשב והם נראים באיכות טובה. אבל כשאני סתם מסתכל על שולחן העבודה ונכנס לתיקיות דרך הטלויזיה אז הפונטים ממש לא ברורים והתמונה לא חדה(במיוחד בצידי המסך). התופעה הזאת קיימת גם עם כרטיס מסך fx5200 וגם עם fx5900xt. הטלויזיה שלי היא "Sony Trinitrin 29. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון, וגם בדקתי מספר רזולוציות וזה קרה בכולן. השאלה שלי היא כזו: האים הבעיה היא בכרטיס המסך, ואז אם אני ארכוש כרטיס יותר טוב זה כן יהיה ברור? ואם לא האם הבעיה היא בטלויזיה (דיי חדשה ואיכותית!)? או שלמעשה הבעיה היא בהעברת השידור מהמחשב לטלויזיה, שאז אין לי מה לעשות בנידון אלא כמובן לרכוש טלוויזית LCD יקרה ...
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש ישן 8800 gts tdh 640 mb - אני לא יודע כיצד לבדוק האם הוא עובד כמו שצריך והדרייברים עובדים כמו שצריך בהתקנות כל מה שכתובעליו 3d vision אומר לי שהכרטיס לא נתמך ואני לא יודע אי לבדוק אם הכרטיס תקין ועובד איך אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם תיקחו PS3 ותריצו אותו משחק על מחשב VISTA עם DX10-מה יהיה עם יותר פונקציות גרפיות מתקדמות? כמו CRYSIS לדוגמא, האם יהיה הבדל בין גרסאת הקונסולות לגרסאת ה DX10 של המחשבים?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לשחק או לראות קבצי וידאו אני צריך לשנות בהגדרות תיקוני צבע של הכרטיס מסך את הבהירות לקצת יותר מהרגיל אחרת הכל ניראה חשוך ולא מובן במסך זה על הבהירות הכי גבוהה יש לכם מושג למה זה קורה?? ויש לי עוד שאלה בהגדרות שבמסך יש Color Control ויש אפשרות של 9300K או 6550K או בחירה עצמית על מה זה צריך להיות??
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי RADEON 9600 PROת לא ברור למה, אבל כל פעם שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם מהדיסק וגם מהאתר) משום מה מותקנים לי שני התקני מסך : RADEON 9600 ו SECONDARY. בדקתי ב DEVICE MANAGER וגם DISPLAY SETTINGS. אני יודע שזה פוגע בהעלאת משחקים אנא עיזרו. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין מחדש, לא בטוח אם עשיתי את זה נכון אבל זה לא עוזר. תודה, תומר.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך להבין מה יותר טוב http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html *במחשבים: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB AMD Mobility Radeon™ HD 6770M Switchable Graphics, With 1GB dedicated graphics memory אני חייב לדעת כי אני מקבל תשובות רשלניות הניידים לפי בדיקה שלי זה ההפך מהנאמר שם
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://ynetcenter.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=3413&g_id=4526263
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך להחליף את ה-HD4850 שכנראה בדרך לשבוק חיים. אני צריך כרטיס שיתאים למחשב (קונפיגורציה מפורטת למטה) מבלי להחליף חומרה נוספת. כמובן שאם כבר אני מחליף כרטיס הייתי רוצה לראות שיפור ולכן אני מעוניין בכרטיס שטוב מהנוכחי ביותר מאחוז שולי. אילו כרטיסים בסביבות המחיר הנ"ל עונים על הדרישות ונותנים תמורה טובה למחיר? CONNECT3D HD4850 OC 512MB DDR3 AC TWINTURBO CoolerMaster Real Power Pro 550W PSU Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 Tray CoolerMaster Hy per 212 CPU Cooler G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי קונה בקרוב כ.מסך חדש והוא יכול למכור לי את ה- 9800PRO שלו ב-700-800 ש"ח האם שווה לקנות או כבר להשקיע וללכת על כרטיס חזק יותר? איך לדעתכם הכרטיס הזה של ATI 9800Po מול כל התואמים האחרים בסדדרה ? תודה
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איזה LCD אתם ממליצים בסביבות ה 2800 (17 אינטש) - למטרות עבודה עם טקסט + צפייה בסרטים - לעיניים רגישות. מסכים שניתן להשיג כרגע בארץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, אחרי כל מה שעשיתי בשבילו, הנקיונות התקופתיים, המריחה מחדש של נאנוטרם, הנשיפות העדינות מדי פעם, המתח (וולט וחצי או כמה שהוא לא צריך) שנתתי לו בקביעות... אחרי שלושה ימי צליעה, המאוורר של הכרטיס מסך שלי מת. מדובר בכרטיס Triplex Geforce 4 MX 440 (מתנת HWzone!). המאוורר עצמו הוא עגול ומחובר לכרטיס בשני פיני פלסטיק. עכשיו השאלה מה עושים. הטמפרטורות של המחשב שלי סבירות לאחרונה (41\35), אבל אני עדיין חושש... השאלות הן: 1. האם אני יכול להמשיך לעבוד בימים הקרובים עד שאני אמצא פתרון? 2. האם יש דרך להחליף אותו? איפה אני יכול להשיג מאוורר שיתלבש שם כמו שצריך? 3. מה אתם אומרים על מאוורר לסלוט PCI שנושף אוויר כלפי מעלה? אם אני אשים אחד כזה מתחת לכרטיס מסך זה יהיה בסדר? כמה הם מרעיש…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים... קודם כל יש לי 6800 gt 1024 ראם פנטיום 4 3 גיגהרץ עכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200) ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייה הבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד.... כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישר עכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדש וגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני......... (גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרה מישהו מבין בכלל למה אני מתכוון? והבעיייה אותו דבר גם ב prey
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הנה קובצי התוצעות של UT2003 לאחר בדיקה עם 3.2 ועם 3.4. אתם תראו לפי התאריכים ה3.2 הוא לפני חודש והחדש מהיום. חשוב לציין שלא נעשו שום שינויים במערכת בינתיים ולא הותקנו תוכנות חדשות.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-