עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by berner,

חבריה שלום כמו שתמיד קורא בשעת הצורך יש תקלות ובכן כנראה נדרש כרטיס חדש אבקש המלצה עבור מחשב הר"מ לוח אם אסוס NFORCE2 7N8X מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 512 אודה למסייעים בברכה

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by doorman,

סוף סוף מצאתי קונה ל-GF2 PRO שהיה לי (והייתי מבסוט ממנו לאללה) ועכשיו אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1000-1500 ש"ח. החלטתי לנסות כרטיס של ATI. ה-9500 PRO שווה את הכסף? איזה חברה הייתם ממליצים לקנות? המון תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by liav25,

1. בCCC יש הגדרות של ה3D, איך זה משפיע במשחקים או סרטים אם אני נוגע בזה והאם בשימוש בסיסי כמו גלישה או תוכנות שונות זה משפיע ? הכרטיס שלי זה 4870 512MB 2. מה זה הLCD אוברדרייב ? איך זה משפיע על המסך ? 3. נניח ואני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה תומכת HD, האם אני צריך לגעת במשהו ב HDTV SUPPORT ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by matan_18,

שלום . יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 MX והוא כבר מתחיל לזייף או שמשחקים כבר לא עובדים עליו (הנסיך הפרסי ) אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב הזה אבל לא יודע מה לקנות. יש לכם המלצה לדגם מוסיים ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקי ספורט כגון FIFA 12 , NBA ומשחקים בסגנון. מפרט המחשב שלי CPU Type Intel Core 2 Duo E6600, 2.4ghz Intel Westchester DG965WH לוח אם NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כרטיס מסך נוכחי 2GB RAM ספק 500W אני מעוניין שהמשחקים ירוצו על מסך 32FHD תקציב עד 700 אפשר חריגה קטנה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Quellious,

שלום, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס ישן עם שתי יציאות עגולות: אחת S-OUT ואחת C-OUT למה הן משמשות? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. Started by ofer40,

היי כאמור אני מחפש כרטיס מסך והמלצתם לי על RADEON 9550. הבעיה שלי שאני מחפש כרטיס מחברה טובה ובאריזת יצרן מלאה לא BULK. בדקתי לגבי GIGABYTE ואין אריזה מלאה. אבל ראיתי כרטיס מסך של MSI באריזה מקורית והנה הוא: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=475&CatCode=31 חברת MSI מוכרת לי מהעבר כיצרנית לוחות אם אך לגבי כרטיסי מסך לא יודע. אז האם יש להם כרטיסי מסך טובים כי 420 שקל לאריזה מלאה זה מחיר טוב לא? תודה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  9. חבר שלי ביקש ממני שאני יבדוק לו איזה מבין 2 הכרטיסי מסך האלה מי יותר טוב His Excalibur X800XT Platinum 256MB VIVO ל PCI-E או ASUS Extreme AX800XT/2DT PCIe ATi Radeon X800 XT 256-bit DDR3 256MB ל PCI-E בבקשה תעזרו לי הוא צריך את המחשב למשחקים

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש לקנות לחבר כרטיס מסך וזיכרון של 2GB על הכטיס מסך יש הגבלה של תקציב 1000 ש"ח לגבי הזיכרון אין ממש הגבלה(אבל רק שיהיה 2GB) לא רציתי לפתוח שני טרדים אז העדפתי לפתוח רק כאן למרות מדובר גם בזיכרון. אנחנו מאזור המרכז זה הלוח שלו INTEL RADIO SPRINGS D945PLRNL כאן יש פירוט עליו http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2673 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

מחפש כרטיס שיכול לספק קצת מיץ למשחקים כבדים, crysis WH בתור נקודת ייחוס. שיתמודד הכי טוב שאפשר עם רזולוציה של 1440X900. קחו בחשבון שת'כלס גם יד שנייה הולך (בשביל שלא יהיה ניגוד אינטרסים ושטויות, רק בהערכת מחיר..) לא אמור להיות צוואר בקבוק בשום חלק במערכת חוץ מהארנק - אני מעדיף שת'כלס הסכום הכולל לא יעבור ת'חצי - ז"א יותר לכיוון 500 ומטה. אם זה מעניין מישהו יש כרגע כרטיס מובנה שאולי אפשר לנצל(אני זוכר שב-NF690 היה איזה חידוש של להשתמש בשני כרטיסים, לא נראה לי שב-G41 יש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן) לכרטיס המובנה יש גם HDMI ואני לא לחוץ על הקטע הזה. חשבתי על HD4850, אבל הוא כבר קצת מיושן ובכלל אני כבר לא סגור על מה הולך בשוק(צבא,בלאגנים) בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by ido-nava,

שלום, עד היום היה לי את המפרט הבא: Gigabyte K8N Pro SLI\ AMD Athlon 3500+939\ Geforce 6800GS\ HEC 480W ACE, שאר הרכיבים לא חשובים... בקיצור, שדרגתי את המפרט, החלפתי את הלוח ב- Gigabyte EP35-DS3, את המעבד ב- Intel e7200, הוספתי עוד הרד דיסק (סה"כ 3) והשארתי את הכרטיס מסך.... לאחר כל ההחלפות וכו', הפעלתי את המחשב, והתוכנה של Nvidia רושמת לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום עשיתי אתמול פירמוט למחשב. עברתי מווינדוס xp sp2 ל-sp3. לא התקנתי תוכנות מיוחדות שאמורות להשפיע, הדרייברים של הכרטיס המסך (6600 gt) אותם דרייברים, אבל משחקים שפעלו חלק ממש [כמו nba 08] לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים ברמות בלתי אפשריות לשחק. יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm

15. Started by dodger,

שניהם עכשיו באותו מחיר כמעט (1300-1400). הבדלים עיקריים: 1024MB זיכרון ב-TOXIC מול 896MB ב-OCX שעונים של 960/1050 ב-TOXIC מול 709/1566 ב-OCX GDDR5 ב-TOXIC מול GDDR3 ב-OCX המאוורר של ה-TOXIC יכול כנראה להחזיר יותר טוב אוברקלוק נוסף מאשר ה-OCX.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

אני שוקל להחליף את ה 6600 הבעייתי שלי לכרטיס יד שנייה זמני רציתי לדעת איך הכרטיס הנ"ל RADEON 9600 PRO-256MB מבחינת ביצועים בעיקר מול הכרטיס שלי שיהיה לי קנה מידה להשוואה תודה מראש

17. Started by Goadzilla,

אהלן אני הולך לקנות היום כרטיס מסך או שאני קונה שתי 3850 או אחד 8800GTS אני לא יכול SLI כי יש לי לוח X38 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. שלום לכולם אחרי שהתקנתי את הכרטיס שלי - 6800NU בשתי מערכות הפעלה... שמתי לב להבדל של 15 מעלות בטמפ' האיידל... לאחר בדיקה גיליתי שהדרייברים החדשים (7.1.8.4) הם הסיבה לכך... אך יש דרך לתקן את הדבר... אם אתם מתקינים RIVA TUNER מספיק להעלות לשניה את תדירות ה - CORE ל- 401MHz והבעיה נפתרת עד לפעם הבאה שתאתחלו... אגב מספיק שתעשו רק TEST ולא APPLY כדי שהבאג יתוקן... אני עשיתי את זה והמעלות צנחו מ 65 באיידל.. ל- 48!!! מקווה שעזרתי...

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by natan805,

קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק קטן לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 זה תקין? תוצאה שקיבלתי >>> [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by Drogba,

שלום , אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך : - PINE 6600GT 128MB PCIe , מחיר 1,050 ש"ח . או שאולי כדאי להשקיע עוד 115 ש"ח ולקנות את ה - ATI Radeon X800GT 256MB PCIe , מחיר 1,165 ש"ח . אז מה עדיף , 6600GT או X800GT

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  21. ישנם כמה נקודות שאני לא סגור עליהם... 1. מבחינת כרטיס טלויזיה איזה מהבאים הכי טוב? Hauppauge PVR-150 MCE ATI Theater 550 Leadtek PVR2000 2. איזה כרטיס מסך הכי זול עם ביצועים סבירים שיריצו משחקים כגון Need For Speed זה פחות למשחקים, אבל אני יעדיף שאם אני ירצה לשחק מתישהו אני יוכל 3. שאלה לגביי שלטים. אני קונה מארז של "טרמלטק מוצרט" שבא עם שלט... ועם הכרטיס טלויזיה בא גם שלט... אני צריך את שתיהם?? אין שלט שישלוט על שתים הרכיבים הספציפיים ועם שאר מערכות ההפעלה של ה-HTPC בנתיים זה מה שעלה לי לראש אם יהיו עוד שאלות אני ישל תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by ron1980,

האם הוא טוב בשביל משחקים כמו Red ALert FIFA , call of dute GTA החדשים תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  23. אהלן חברה? מה העיניינים? הייתי פעם די פעיל בפורום הזה אבל מאז התגייסתי בקושי יש לי זמן לאינטרנט ולמחשב בכלל. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכ.מסך שכן אני ממש לא מעודכן כבר כמו שהייתי פעם. יש לי מחשב כבר שנה+ שעובד ב OC קבוע ויציב לגמריי (מחשב דלוק רצוף,כובה רק ביום כיפור) המפרט : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value 512X2 PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V nVIDIA Geforce4 TI 4400 128MB WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W כמו שאתם רואים אני קצת תקוע עם כ.מסך,עכשיו אחריי שחסכתי קצת (1000 שקל כאמור) רציתי לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאוכל לקבל ביח…

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by havoc-x,

הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. Started by gogo444@walla.com,

שלום, היום קניתי X1600PRO ל AGP (כן אני יודע שיכולתי למצוא משהו יותר טוב, אבל זה משהו אחר). בכל מקרה, מחקתי את הדרייברס של הכרטיס הקודם, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכרטיס למחשב וכאשר הדלקתי את המחשב, המסך הראה רק כל מיני קווים צבעוניים בלי רמז למה שאמור להיות על המסך. בדקתי את החיבור למסך וראיתי שחסרים כמה פינים בכבל שמחבר בין המסך לכ"מ אם כי זו לא היתה בעיה עם הכרטיס הקודם שלי (FX5600). אשמח לקבל עזרה אם מישהו יודע מה הבעיה. אה כן וגם הוספתי עוד 512MB זיכרון למחשב באותה הזדמנות, אבל נראה לי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.