עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני עובד כיום על מחשב: HP dc7100c באמצעות כרטיס המסך האינטגרלי (on-board), נדמה לי Integrated Graphics Media Accelerator 900 עם יציאת VGA בלבד. אני שוקל להוסיף כרטיס מסך נוסף, לצורך שימוש ב-2 מסכים במקביל. יש לי על הלוח סלוט של PCIE 16X פנוי, PCIE 1X וכן כמה PCI רגילים. מערכת ההפעלה היא WIN XP PRO. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, אשמח להמלצה על כרטיס מסך זול (אין לי צורך בגרפיקה משובחת) שיעשה את העבודה ויתאים לחומרה שברשותי. תודה מראש, רן

2. Started by vic1234,

יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. שלום רב, שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל ATI 5850, התחלתי לשחק וראיתי שהכרטיס לא מתפקד כמו שצריך, בדקתי FPS וראיתי שהוא נמוך מאוד גם ברוזולציות נמוכות וגם בהגדרות נמוכות של המשחק. החלטתי לבדוק תוצאה ב 3DMark2006 וקיבלתי ציון של 12000~ המערכת שלי: Q6600 מעבד 4GB ddr2 5300 זיכרון Gigabyte P35-DS3 לוח Corsair HX520W ספק אני אציין אילו פעולות כבר נקטתי החלפה להרדיסק חדש והתקנת מערכת הפעלה מחדש. בדיקה של מספר דרייברים שונים 11.5, 11.6... עדכון ביוס. לא יודע עם זה קשור אבל כאשר התקנתי את את 3Dmark11 ובעתי להפעיל אותו קיבלתי הודעה שחסר איזה DLL (התקנה מחדש לא עזרה) מותקן אצלי Directx11. בנוסף הרצתי PCmark07 וקיבלתי תוצאה של 2000~ תודה מראש לכל העוזרים. גיל.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by 114508534,

אהלן ידידה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש - עד 400 שקל, חשוב שיהיה NVIDIA - המלצות בבקשה , תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by YARONGT,

האם הספק שלי יחזיק hd 5850? תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/842/17102011117.jpg/

7. Started by nirock,

http://3dmark.com/3dm11/2258271 התוצאה נמוכה? בוצע OC גם למעבד וגם לכרטיס מסך... ושאלה בנוגע לטמפ' - 50 מעלות במעבד (i5-2500), ו 60 מעלות בכרטיס מסך (GTX570), זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. אהלן חברים, רכשתי לאחרונה דיאבלו 3 והכרטיס מסך (8800 GT) עושה קצת בעיות..אני חושב שהוא שרוף. יש לי מעבד intel core 2 quad Q6600 2.40GHZ לוח אם של Gigabyte P35-DS3L 2 ג'יגה RAM של G.skill ספק כוח liberty elt400AWT בכל מקרה אני רוצה לשדרג לכ מסך חדש בתקציב של עד 500 ש''ח ורצוי אפילו פחות. יש עוד דברים שרצוי שאשדרג שלא עולים הרבה? אשמח לשמוע המלצות ! תודה רבה על העזרה אנשים!</blockquote>

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  9. בחודש-חודשים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD גדול 30-40 אינצ' לצפייה בסרטים, וגם משחקים בין היתר. הכרטיס מסך שיש לי זה 260GTX..(כתוב במפרט בצד), הוא יסתדר עם רזולוציה של 1920X1080?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. היי, יש לי מחשב בעל המפרט הבא (נקנה לפני כשנתיים וחצי): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor AM2 4800+ BOX לוח אם: ASUS M2A-VM זיכרון: OCZ2P800R22GK OCZ PC2-6400 R2 1024MB PLAT XTC*2 כרגע אני משתמש בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ש: 1.יתאים למחשב הזה (כלומר ללוח אם). 2.יאפשר לי להריץ את Modern warfare 2 על ההגדרות הגראפיות הכי טובות. מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול לקנות שיענה על שתי הדרישות הנ"ל? לחבר שלי יש מחשב זהה, רק שהוא הוסיף בזמנו כרטיס מסך radeon 4850hd, שאכן מקיים את שני התנאים שרשמתי. הבעיה היא שהבנתי שלא מוכרים אותו יותר, ובכל מקרה, אם יש משהו יותר זול שעונה לדרישות שלי אז זה עדיף. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by RocknRolla,

כרגע אני נמצא במוסקבה ויש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך במחיר יותר נמוף מבישראל. אני מתלבט בין RADEON 5770 5830 ו-NVIDIA 260 GTX. המחיר של ה-260 ו 5830 הוא בסביבות ה-230 דולר והמחיר של ה-5770 בסביבות ה-200 דולר. בעיקרון אני מתלבט בין ה-5830 וה-260. ה-260 עם 896 זכרון לעומת ה-1GB של ה-5830. זאת השאלה הראשונה שלי. זה משנה? ובכללי מי מהכרטיסים יותר חזק? השאלה השנייה שלי היא האם משתלם בשבילי לקנות את הכרטיסים האלו כי יש לי מסך בסך הכל בגודל של 19 אינץ' אז אני משחק על רזולוציה 1280X1024. והשאלה האחרונה שלי היא האם כל הכרטיסים יתאימו ללוח האם שלי שהוא:GA-P35-S3L של GYGABYTE. ובכללי אני ישמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. שלום רב, בשבוע הקרוב ככול הנראה ארכוש לעצמי מערכת חדשה, בשעה טובה. המערכת תיהיה מבוססת AMD, ככה שהאופציה ל-SLI אינה בנמצא, לצערי. אני כרגע בשלב שבו אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, עד כה תיכננתי על ה-5850, אך לפי התוצאות האחרונות ב-Tom's Hardware ה-GTX 470 מראה תוצאות עדיפות קצת יותר, בעיקר כשמפעילים פילטרים, משהו שמאוד חשוב לי. כמו כן ישנה התמיכה בפיזיקס וקודה. אבל הבעיה היא שבעתיד אם אבחר ב-GTX470, לא תיהיה אפשרות לשדרוג קל, רק להחליף כרטיס. נכון שמערכת מרובת כרטיסי מסך לא שווה את הכסף, אבל לעתיד זה שדרוג לא רע, כשירדו המחירים של הכרטיסים הללו, והמשחקים יתחילו לרוץ לאט יותר. 5850 ב-CF מראה תוצאות נחמדות, כמעט פי 1.7 מעל כרטיס בודד, שזה לא רע בכלל בכלל. אבל שוב.. בעתיד, השיפו…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כ.מסך עד 900 ש"ח שישמש גם למשחקים הכבדים והדורשים ביותר כיום ברזולוציה של 1920*1080. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על ה-5770. איך הוא בהשוואה ל4870 ול-5830? ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים של נווידיה באותו הסכום [460/275?]

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום. האם ישנו קשר בין כרטיס המסך לבין גודל המסך האפשרי (מקסימלי) והרזלוציה? במילים אחרות, האם רכישה של מסך - למשל - 26" בעל רזלוציה של 1900X1200 (נניח) דורשת גם כרטיס מסך מתאים, או שכל כרטיס מסך יכול לבצע את העבודה? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. מחפשת כרטיס מסך לחברה שבונה מחשב מבוסס I5 המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) כרגע עובדת על מסך 19 אבל מתוכנן שידרוג ל24 מעוניינת גם בחיבור לTV לצפייה בסרטים (כרגע יש לה טלויזיה רגילה ...CRT אבל מעוניינת גם אופציה לחיבור HD ) חברות מעודפות גיגהביט או אסוס ושאלה נוספת במפרט שבנתה הספק כח הוא 500W של אנטק , האם זה מספיק ? תודה !

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by omerz90,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיס מסך GTX 280 לבין HD 4890, מפרט המחשב הוא: עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים טובים יותר ואיזה כרטיס מסך יריץ משחקים על הכי גבוה, GTX 280 או HD 4890?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by יוסףש,

לכרטיס מסך יש קשר לזה? שיחקתי עם הרזולוציה והבהירות והקונטרס, ושום דבר לא עוזר... יוצא מהמסך אור חזק,כמו להסתכל על פלורסנט, זה ממש צורב בעיניים ולא רואים נעים כמו במסך רגיל,CRT או 3 על 4. הגדרתי את הכרטיס מסך לגרסא החדשה ביותר, וזה לא עוזר, האם מישהו יכול לעזור לי ??? יש לי כרטיס מסך גיגהבייט אנוידיה 8600 נ.ב בפורום מסכי מחשב לא יודעים לעזור בנושא הזה...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  18. איזה כרטיס מסך עדיף: HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ של ASUS (עולה 430) או ‏HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E‎ של SAPPHIRE (עולה 425) או HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ של GIGABYTE (עולה 415) לכרטיס של סאפיר יש 1 ג'יגה זיכרון כשלשאר יש חצי ג'יגה, השאלה אם הוא באמת יותר טוב משאר הכרטיסים או שיש עדיפות ליצרן אחר בגלל קירור או משהו כזה...

19. שלום לכולם, אני לא מצליח להגיד את הסאונד בכרטיס המסך שקניתי. אני עובד עם XP 32bit SP3. הדרייבר של המסך עובד כראוי, ואני מצליח לשדר וידיאו דרך יציאת ה HDMIמהמחשב לטלויזיה. ניסיתי להתקין את החבילת דרייבירים של ATI עבור ה HDMI AUDIO, אבל זה לא עושה שום דבר. בלוח הבקרה, לא מופיע בהגדרות סאונד עוד כרטיס קול (מופיע אך ורק הכרטיס קול OnBoard) המנהל ההתקנים אני רואה שיש כיב חומרה שאינו מותקן כראוי (עם סימן שאלה צהוב), אל אני לא מצליח להתקין אותו. אשמח לכל פיתרון או הצעה. תודה רבה, ברק.

20. Started by ATk,

אני מתכוון לקנות 4870 ATI יש לי מעבד C2D E6750 האם המעבד מהווה צוואר בקבוק?כדאי לשדרג? מן הסתם יש לי לוח אם P35 DS3L GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  21. מה מפעיל לכם את המסך ברזולוציה 1920*1200 ("24 ומעלה)? במשחקים: כרטיס בודד או קרוס-פייר \ סליי ? יש הבדל משמעותי בן 4850 ל 4870 ברזולוציה הזאת ? כשאתם משחקים אתם מקטינים את הרזולוציה של המשחק, או מגדילים למקסימום?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by shem86,

שלום, אני וכמה חברים רוצים להתקין אותו על מחשב בעבודה כדי לשחק קצת בשעות הפנויות. על איזה כרטיס הייתם ממליצים למחשב עם CORE2 6300 וג'יגה RAM, עובד על מסך 17" LCD. אנחנו רוצים בעיקר להריץ משחקים כמו PES09, COD4. השאלה האמיתית היא בעצם אם לקנות מסדרת 8000 של ניוידיה משהו כמו 8600GT 512MB, או מסדרת 9000 משהו כמו 9600GT 512MB, ואולי בכלל עדיף להתרכז ביותר זכרון בצ'יפסט ישן יותר. ואולי בכלל AMD כלשהו. בקיצור, יותר מדי אופציות. אז תודה מראש חברים.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך מובנה intel integrated. כרטיס המסך המובנה אמנם מראה תמונה כמו שצריך במסך מחשב רגיל אולם כאשר אני מחבר אותו עם כבל VGA למסך LCD (טלויזיה) אין אות. לכן, חיברתי כרטיס מסך של ג'יפורס 2 בחיבור AGP על הלוח-אם וחיברתי אליו את ה-VGA של ה-LCD ואכן רואים תמונה ב-LCD. חיברתי במקביל גם את ה-VGA של המסך מחשב הרגיל לחיבור של הכרטיס המובנה אך כעת לא רואים בו תמונה! מישהו יודע מהו מקור הבעייה? התקנתי את הדרייבר של הג'יפורס ניסיתי לשחק קצת במאפיינים אך ללא הועיל. יש לציין כי אני מחבר את הכרטיס המובנה למסך המחשב הרגיל דרך סויץ' מסכים... (האם יש קשר בין הסויץ' לזה שלא רואים תמונה?)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. הגעתי ל 740/1070 בסטוק זה 600/900 אני נותן בביוס 105Mhz frequency ואין הבדל אני נותן +0.3V וזה לא עוזר שום דבר אז האם יש דרך להמנע מ-volt mod פיזי.. שמעתי שאפשר בחלק מהכרטיסים לעדכן לביוס אחר ושם כבר יש הגדרות של כמה וולט הוא יקח. עריכה: נתקלתי בזה http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Palit&model=8800+GT&interface=&memSize=512 זה הכרטיס מסך שלי. אני רואה שלפי הביוס הראשון למשל שהוא גם הכי חדש, המהירויות סטוק עולות למשל מ600 ל650 ומ900 ל950.. השאלה האם זה מעלה באותו יחס את המהירות שאני אגיע אליה במקסימום.. ואם אני ארצה לחזור למקור, כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by arad gonen,

יש לי שני כרטיסי מסך HD 3870 512 MB ו GEFORCE 8800 GT 256 MB (הGEFORCE נמצא במחשב שמפרטו כתוב) והשני נמצא בQUAD CORE (AMD GAME?) הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לGTA IV ולכל שאר המחשקים החדשים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.