עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם. אני מחפש מסך דק לאחותי...שימושייה העיקריים הם אינטרנט ועבודה משרדית. אני מחפש מסך "17 כמה שיותר זול שיתן את יחס המחיר\איכות הכי טוב . ראיתי את המסך הבא : http://zap.co.il/model.asp?model_id=34484 הוא מאוד זול וגם נשמע טוב...הייתי שמח אם תוכלו לתת את דעתכם עליו, או לתת הצעות אחרות עד סכום של 2000 שקלים. כפי שכבר אמרתי המסך לא צריך להיות טוב במיוחד. אין צורך ב DVI ובטכנולוגיות מתקדמות. פשוט שיהיה טוב ואיכותי. בתודה ניר.

2. שלום. אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי MSI 4670 ולקנות כרטיס מסך חדש. היעוד הוא למשחקים. התקציב הינו עד 800 ש"ח, כאשר העדיפות היא ליחס תמורה/עלות מקסימלי. לא מתוכנן CF/SLI, מתוכנן OC וישנה חשיבות גדולה לשקט. המפרט שלי: DELL E228WFP, רזולוציה - 1680x1050 Corsair VX450 ראיתי את המבצע של TMS לגבי ה6850OC ב680 ש"ח. התלבטות לגבי הכרטיס הינה שגרסת הOC משתמשת בvoltage regulator לא סטנדרטי ולכן אי אפשר להעלות לו מתחים. האם זה נכון? אשמח להמלצות נוספות, תודה.

3. Started by COLIO,

שווה לי לקנות: msi geforce 4 4600 128 mb ddr video in/out tv out dvi ב:2147 ש"ח?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אוקי ככה זה המפרט.. מעבד:e2180 @ 2.0 לוח:p5gc-mx\1333 (תומך pci-e) זיכרון: 2 ג'יגה הארדיסק:סמסונג 250 סטה 2 כ.מסך:מובנה 950 של אינטל ספק:500 של antec מארז:של space (אל דאגה הוא קריר) מערכת הפעלה:windows xp sp2 אוקיי הצרכים שלי הם כאלו.. פיפא,gta sa,pes 2009 ו-cod4 ! למרות שאת כולם חוץ מהקולאופדיוטי אני מריץ בצורה נחמד הייתי רוצה על המקס'.. אז מה מתאים.. תקציב לא מוגבל פשוט לא רוצה צוואר בקבוק.. תודה!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  5. בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Radeon-man,

חבר שלי קנה PowerMagic ATI REDEON8500 החברה טובה? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by asili,

בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shahar0592,

חוץ מבמערך של ה-" Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB X2 מחיר - 1280 ש"ח" יש לכולם אופק שדרוגי מבחינת המחיר והביצועים מה הכי טוב לFULL HD בגיימינג כבד???

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  9. אני מחפש ביקורות על הכרטיס asus ti 4400 שימו לב הדלוקס אז תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  10. טוב הזמנתי לפני 20 יום + - כרטיס asus 7800gtx והוא עדיין לא הגיע.. היום הלכתי לחנות ו"קצת" השתוללתי ואחרי טלפונים ובאלגן יקח עוד זמן לא צפוי... אני חשבתי לקחת כרטיס כזה ועוד חודש וחצי להביא עוד אחד... אבל בסוף נראה לי שאני יתפשר על 7800GT X 2 וזהו...... מה אתם אומרים.. שווה לחכות? לקחת 2 GT וזהו? ועוד שנה + - להזמין כרטיס חזק אחר ,או שניים... להזמין אחד ולהחליף עוד חצי שנה למשהו חזק אחר?? יש לכם רעיון אחר? (NVIDIA בלבד).... של איזה חברות? מה הייתם עושים במקומי? בעיניין התקציב..... אין בעיה! רוצה איכות.... TNX....

• 76 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by boogie,

קניתי את ה IPOD החדש של 80GB שאפשר לחבר אותו לטלויזיה קיבלתי כבלים איתו והכל אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה ואי אפשר אני חיברתי הכל עשיתי TV OUT : ON וניסיתי לשחק גם אם PAL ו NTSC בתוך ה IPOD ועדיין אני לא רואה כלום בטלויזיה מה יכולה להיות הבעיה ??

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? כי אני רוצה בערך כרטיס עד 1000 שקל.. memory 2 giga... intel conroe e6300 160 giga.. לוח אם משהו שך ASUS לא זוכר.. משחק ברזולוציה של 1024 על 768 מסך 19 אינץ'.. ורוצה לדעת גם אם הכרטיס הזה טוב..? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4526 אם לא אז מה כן..? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moon-Mage,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ולמה לעזאזל רוב כרטיסי המסך מגיעים עם 3 DP ורק HDMI אחד

14. המפרט לא חשוב כרגע, אני מעוניין רק בכרטיס מסך. מה הגרסה הכי שקטה כי הוא יהיה מיועד גם לקולנוע ביתי. מתלבט בין: Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21632&txt_search=&buy=&minprice=930&maxprice=1627 MSI Radeon R9 270X GAMING 4G http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22047&txt_search=&buy=&minprice=930&maxprice=1627 או שפשוט ללכת על הזול ביותר לעשות לו OC. ממה שקראתי הקירור של ה-MSI שקט ומקרר טוב יותר משאר הגרסאות.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by INFERNO,

מבחינת ביצועים (אני יודע שזה כרטיס ישן )

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם הנתונים הבאים: ספק כח real 500w מעבד 3.20Ghz i5 4570 זיכרון 8GB דיסק קשיח 500gb (זמני).. והכרטיס מסך כרגע הוא GT630 Nvidia המחשב מיועד לעבודות גרפיקה חזקות (אפטר אפקט) שאלתי היא, האם כרטיס מסך מסוג GTX560 יכול להתאים לי לצרכים של הגרפיקה (כולל עריכה בתלת מימד)? אני יודע שהכרטיס לא הכי חדש אבל הבנתי שיש לו נתונים שלא מביישים כרטיסים שעולים פי 2 ויותר ממנו. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הרזולוציה המקסימלית 1680X1050 אני רוצה כרטיס מסך שינצל את הרזולוציה הזאת הכי טוב ובהכי פחות כסף. תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Ashand,

שלום אני מנסה להתקין כרטיס מסך HD 4670 על ויסטה והוא נותן לי ERROR 43 הלוח שלי הוא של גיגהבייט עם NVIDIA מובנה NFORCE 6 אני לא מצליח להעלות את המחשב מהכרטיס בכלל ומה-OB כשאני מתקין דרייברים אז הוא נותן לי את הERROR 43 ומבטל לי את הכרטיס! יש למישהו מושג!?!?!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by A-10,

כך על פי ההדלפות ברשת. מדובר בשבעה כרטיסי מסך לנייחים ברמות שונות. https://www.pcgamer.com/uk/intel-could-flood-retailers-with-up-to-eight-different-arc-graphics-cards/ מן הסתם, לתמחור תהיה השפעה לא מעטה ....

20. Started by id2711,

שלום לכולם זאת המערכת שלי: מעבד: intel core duo cpu E4600 2.4 GHZ זכרון: 4GB Ram מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך נוכחי: nvidia GEFORCE 8600 GT הבעיה שלי היא שלמשל בGTA החדש (יחסית) התמונה מקרטעת צריך המלצה לכרטיס מסך סביב ה-500 ש"ח תודה רבה

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by WizMaster,

שלום לכולם, אז ככה, הכרטיס מסך על המחשב של אחי הקטן כבר דיי מיצה את עצמו(Riva tnt 2) ובהעדר תמיכה ב-T&L הוא כבר לא יכול להריץ משחקים מסויימים. אז השאלה שלי היא כך: מה יתאים יותר, בהתחשב ביחס של עלות/ביצועים, ל-P3 733?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mff,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.8, ואני מחפשת כרטיס מסך, שתומך במשחקים כמו need for speed, ומשחקים עם גרפיקה ברמה גבוהה. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל.. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by iCe_bLaSt,

עשיתי הסכם עם המוכר בחנות מחשבים שאני לוקח כטיס אחד ואם הוא לא מספיק לי אני אשדרג בלי לשלם קנס או משהוא לקחתי 9800SE 128B (היה רק 128B לצערי) של חברה מעפנה שקוראים לה XpertVision (AKA PALIT) עכשיו מה שנחמד בכרטיס הזה זה שהוא פועל במהירות של 9800P בליבה (380 מה"ז) ועשיתי לו סופטמוד והכל עובד חלק מה שלא נחמד זה שיש לו זכרונות 128B של 3.6נ"ש ... 250 מה"ז ואני נתקע במקסימום 273 בלי ארטיפקטים . מה שאומר שיש לי כרטיס עם צוואר בקבוק מטורף לחלוטין ... אבל ליבה מצויונת וזול מאוד - 720 שקל עכשיו אני צריך שבעלי 9600XT יגידו לי כמה הם מקבלים ב03 בסטוק - אני מקבל 3850 עם דרייברים אומגה 3.9 בלי טוויקים וקצת דברים רצים מאחורה, זאת אומרת נגיד 4150 בערך בסטוק עם 4.12 של אומגה כשהם יצ…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by Inter,

שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו קצת יותר טוב כי הכרטיס הקודם כבר לא משרת אותו כמו שצריך, הוא מעוניין בכרטיס שיתמוך בצורה סבירה עבודה על פוטושופ וממש קצת משחקים עם 3D וכמובן וסרטים וכאלה שהוא צופה בהם, מישהו יכול לעזור לי בהכוונה לכרטיס שיכול להתאים לו ?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. טוב אז איזו חברה הכי כדאי לקנות תתחשבו גם במחיר.... אם תספקו לי גם הסברים למה אז זה יהיה נחמד Club3D Radeon 9600XT 128MB 128bit TV/DVI Video Card 959.07 ¤ Gigabyte Radeon 9600XT 128Mb Retail 950.00 ¤ PowerColor Radeon 9600XT128 Bit 128 Mb DDR Video Card 911.71 ¤ Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 964.65 והאם הכרטיס הזה יכול להריץ משחקים חדשים אך לא כבדים כל כך חלק? וכמה זמן יעבור בערך עד שכבר האיכות שלו במשחקים חדשים תהיה בלתי נסבלת?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.