עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kitt0s,

יש לי LG F Flatron L1710S על 75Hrz 1280x960... והוא רועד.. פחות משעל 60 אבל עדיין רועד.. אה והכרטיס מסך הוא Leadtek 6600GT למעונינים..

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. לא יודע איך פשוט הפעלתי את הסריקה של ה all in wonder ופתאום אני רואה סינמה אחד שתיים שלוש! אומנם יש לי ממירים בבית אבל לא בחדר שלי... איזה כיף יש לי עכשיו שתי טלויזיות בחדר חחח אחת של המחשב ואחת שעל הקיר

3. Started by SloOmPer,

יש לי את הכרטיס HD 3850 256MB PCI-E 1.0 ובאתר http://www.systemrequirementslab.com באפשרות "CAN U RUN IT?" אז כמעט כול המשחקים אומרים לי שהכרטיס מסך לא עובר בכלל ולפעמים זה עובר בדיוק אפילו בדרישות המינמליות!! תראו תמונות: :BattleField 2142 http://img140.imageshack.us/img140/6915/41900783ct2.jpg :Call Of Duty 4 http://img132.imageshack.us/my.php?image=77519795xc0.jpg :Age of Empires 3 http://img132.imageshack.us/img132/7040/43508130cj6.jpg :CRYSIS http://img140.imageshack.us/img140/8061/91125157ek1.jpg ותגידו, בדקתי בתוכנה RivaTuner את מעלות הכרטיס מסך במנוחה וזה אומר לי שהכרטיס על 92 מעלות.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  4. כמו שכולכם כבר יודעין נתקעתי עם ראדון 9000 פרו של ספיר ! (אל תשאלו למה...) רציתי לדעת עם בביצועים יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הזה לשל ג'יגה בייט או אפילו של הרקולס... וגם מה בקשר לביצועי הO/C ?. אני יודע שתמיד עדיף את הג'יגה בייט אבל בכל ז"א אני רוצה לדעת. כי אחרי הכל זה לא כמו בכרטיסים של NVIDIA

5. Started by baruch,

שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by huhxd,

שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול אם כאשר אני משחק במשחק והכרטיס מתחמם יש איזו שהיא תוכנה או דרך כלשהי שהמהירות מאוורר תעלה לבד בהתאם או שאני אצטרך כל פעם להעלות אותה ידנית? תודה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by yonni,

יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by amirusus,

אחרי כשעה -שעה וחצי משחק ב cod האם הטמפרטורה של בכרטיס גבוהה מדי? מצ"ב צלום מסך של pc wizard [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by KOBrA,

שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by eSLC,

אז ככה אני עומד לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והחלטתי ללכת על ה9800P שעולה בסביבות ה2400 ש"ח אבל היום אמא שלי הביא לי מחירון של מחשבים של החנות שעובדת אתם וראיתי שה9700PRO עולה שם כ1650 ש"ח אז עכשייו אני נורא מתלבט מה לקנות כי הבנתי שההפרש ביניהם בביצועים הוא לא גדול ובמחיר כזה הוא נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  12. חג שמח לכולם!! ולילה טוב שמי עומר הורוביץ אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש שטכנאי מרכיב לי אני מתלבט בין 5870 VAPOR-X או 5870 רגיל,אבל יש גם את ה-5770 שהוא נראה סבבה אבל אומרים שהוא נמוך ועדיף לקנות אחד יותר טוב היום שנמצא בשוק אז מה אתם ממליצים לכרטיס מסך תקציב עד 2000 ש"ח תודה רבה לעזורים לילה ושיהיה לכולם חג שמח וכשר!!!! :)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by matan_18,

שלום לכם. יש לי מסך של LG דגם : 775 שהגודל שלו הוא 17 אינץ, אתמול הכנסתי אותו לתיקון כי הוא התחיל להשמיע צפצופים. היום התקשרתי לשם וביררתי לגביי החלפה שלו עם מסך אחר (19 אינץ) ונאמר לי שאני יכול לקבל את ה 995 שזה הדגם של 19 אינץ תמורת סכום של 450 ש"ח (ואני מקבל שנתיים אחריות) שאלת המיליון דולר : האם משתלם ??

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי קנה מחשב מksp עם 8600gt והיתקשרו אליו ואמרו אין במלאי והוא יגיע עוד שבוע שבועיים.... ובמקום הציעו לו x1950pro . מה אתם אומרים שווה לו לחכות בשביל ה8600gt או לקחת את הx1950pro עוד היום..? האם ה8600gt יותר טוב מ1950pro ...? והאם בהרבה והמחשב בעיקר למשחקים.... תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה במשחק הנ"ל. ישנו קו אופקי מרצד שמשוטט לרוחב המסך במהלך המשחק. הבנתי שקוראים לתופעה Horizontal Line. יש מישהו שמכיר את התופעה ויכול לתת לי פיתרון?? אגב- הבעיה קורה אצלי ב 2 מחשבים, אחד מהם חדש וחזק מאוד. ניסיתי אפילו להוריד את ההגדרות אבל זה לא עוזר. אני אובד עצות.. אנא עזרה!

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים הראשון הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת לידטק והוא עולה 1700 והשני הוא 9800 gtx 512 מגה של חברת Twintech והוא עולה 1515 איזה כדי לי לקנות מהם איזה חברה יותר טובה ואמינה תאמת על החבה הזאת Twintech לא שמעתי מחכה לתגובות

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. שלום לכולם. צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן). יש לי מס' התלבטויות. 1.HIS ATI 1950PRO 2/SAPHIRE ATI 1950 PRO אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין.. האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא? אודה לתגובתכם.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  18. בraedeon 9600 XT,עד כמה ההבדל בין שני היצרנים האלה משנה?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  19. מה עדיף? X9600PRO 9600PRO FX6600 PCX6600 כולם: פחות או יותר אותו מחיר (זול) 256MB 128bit TV OUT DVI

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by pxst17,

מסך fhd אני קונה מחשב חדש ויש תקציב להכל.. מי הכי משתלם 280x gtx780 290 ללא x ה780 מבוזבז לא? והאם אפשר לפתוח את 290ל 290x?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by zoozoo,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים שבנושא (שניהם מקוררים פאסיבית) עבור HTPC שאני מרכיב. העלות של שניהם דומה (לא שיקול). אני מתכוון לצפות בסרטי 1080P (קידוד h.264) ובבלוריי (כולל ריפים 1:1 בגודל עשרות גי'גה לסרט) עם מקרן FHD. מערכת ההפעלה תהיה ככל הנראה Win7 והצפיה עם ה- MC המובנה. אני מבין שככלל ה- HD4550 מתאים יותר ל- HD. השאלה היא האם התמיכה ב- CUDA שיש בכרטיסי 9500GT תשיג ביצועים טובים יותר. הבנתי שבסרטים כאלה הכרטיס לוקח על עצמו ממש את כל העיבוד הנדרש, ולא צריך כמעט כלום מהמעבד הראשי. בקיצור - מה מומלץ לקנות, כאשר השיקול היחיד הוא הצגת סרטים (אני עושה גם עריכת וידאו בסיסית לחומר מצולם ממסרטת ה- FHD שלי בקידוד AVCHD, אבל זה לא העיקר). תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Yaniv11,

בעקרון מצאתי כמה סוגים: 1.של MSI עם 128M זיכרון 128BIT ,DDR . אפשר להשיג ב 330 ש"ח.(לא בטוח שזה 128Bit כי יש שם משהו גם 64) http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=655 2.של Point Of View (וגם eVGA) עם 256M זיכרון 64Bit, DDR2 . אפשר להשיג ב 270. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=150 3.השאר 128M DDR ו- 64Bit ב 240 ש"ח. יש אחד עם תמיכה ב opengl 2 ולא 1.5 כמו האחרים,אין לי מושג אם זה שווה משהו. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by אוריפ,

תראו מה מצאתי: http://www.d-cross.com/show_article.asp?article_id=46 זה אומנם בסינית/יפנית/קוריאנית או מה שזה לא יהיה, אבל לפחות אפשר לראות את התמונות! זה נראה ממש טוב! מעניין מה יהיו הדרישות של זה ומה תהיה החומרה שהתוכנה תשמש... ובעצם השאלה החשובה מכל: מתי זה יוצא?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  24. דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  25. אני לא מבין את הסיפור של שלושה כרטיסי מסך תמימים לגמרי מידה של radeon, מדובר פה על שלושה דגמים 9600pro 9500pro ו9600xt מה הסיפור שלהם? ומי מהם יותר חזק מבחינת ישומי dx9 והכל בעצם מבחינת הכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים