עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך בודקים יש איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by snsn_1,

האם הלוח של ASUS P4PE תומך בכרטיס זה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. תתחשבו גם ביופי. אני יכול לעבור את התקציב אם תציעו לי משהו משתלם מאוד. בינתיים ראיתי את Viewsonic P70F ואת Iiyama 413C שנראים לי די טובים. איך הם מי יותר טוב מבינהם או שיש בכלל מסך אחר יותר טוב משניהם??

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. ראידון 9700 פרו מה הטמפ הנורמלית שלו ?! חש לי חישן טמפ ... במאמץ של המעבד המעבד בטמפ 43 39 עכשיו כרטיס מסך 55 במונחה 52 מאמץ יכל להגיע לה 60 האם זה נורמלי ? לכרטיס מסך ?!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי על הלוח אם חיבור AGP Pro (סלוט בתוספת חיבור מולקס בצד) זה אומר שאני יכול לחבר כרטיסי מסך (כמו radeon9800SE שדורש חיבור לספק) אליו במקום לספק?

6. אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אני פשוט כבר לא כל כך מומחה בכרטיסי מסך ואני מחפש משהו לא הכי טוב אבל שיתן תמורה לכסף ושיפעיל לי מישחקים יחסית חדשים הוא גם הציע לי 8500 LE ב300 שקל אז מה עדיף לי!? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by p_q,

צריך המלצה למסכים שטוחים ודקים בגודל של 21 - 42 אינצ' נ.ב שיהיה מסך אמין, אני לא צריך משהו יקר אבל גם לא משהו זול שמתקלקל מהר, אני יודע שהמסכים יקרים אז שיהיה מחירים סבירים לסוג מסך זה. תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by noy165,

שלום יש ברשותי מסך מעולה של IIYAMA 454 וברצוני להתאים לו כרטיס טוב לגרפיקה הסכום שעומד לרשותי 1700 ש"ח תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 17 ומתלבט קשות בין 2 המסכים הבאים : 1. LG 1710B - עם DVI, קונטרסט 1:450 וזמן טוב (16MS). ב2600 ש"ח 2. SONY S73 - ללא DVI, קונטרסט 1:500, מעט יפה יותר ואותו זמן. ב2450 ש"ח יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ואני משתמש במחשב לסרטים, מעט משחקים ואינטרנט. האם כדאי להשקיע ביציאת DVI ? האם באמת רואים הבדל מיציאה אנלוגית ? האם ככל שיעבור הזמן יתפתחו כרטיסי המסך אקבל תמונה טובה יותר במשך עם יציאה דיגיטלית ? או בקיצור - איזה מסך כדאי לקנות ? לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  12. סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  13. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by afekchaos,

אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך אני רוצה לחבר מהכ. מסך ישר לטלויזיה... כי יש לי טלויזיה 21' וזה יותר גדול, האם הטלויזיה מאבדת איכות כשאני רואה את השולחן עבודה ועובד על המחשב באופן רגיל (קחו בחשבון שאני יושב קרוב לטלויזיה כמו מסך מחשב רגיל)?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by tom123,

קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  17. לא יודע איך פשוט הפעלתי את הסריקה של ה all in wonder ופתאום אני רואה סינמה אחד שתיים שלוש! אומנם יש לי ממירים בבית אבל לא בחדר שלי... איזה כיף יש לי עכשיו שתי טלויזיות בחדר חחח אחת של המחשב ואחת שעל הקיר

18. המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by eldad7,

בין אלו... SAPPHIRE RADEON 9800SE\128 MB TV OUT DVI SAPPHIRE RADEON 9600XT /256 MB TV OUT DVI GEXCUBE RADEON 9600XT/256 MB DVI TV OUT ???? תודה

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by DaMn18,

הדגם הוא של סמסונג - Samsung 172W. ושאלה נוספת, לגבי ATI Radeon 9800/9700 All In Wonder - אם אני קונה אותו, אני אוכל לראות טלוויזיה ולהקליט תכניות טלויזיה ישירות למחשב (אני מחובר ליס). תודה!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Gohan,

אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  22. היי לכולם חבר שלי קונה בקרוב כ.מסך חדש והוא יכול למכור לי את ה- 9800PRO שלו ב-700-800 ש"ח האם שווה לקנות או כבר להשקיע וללכת על כרטיס חזק יותר? איך לדעתכם הכרטיס הזה של ATI 9800Po מול כל התואמים האחרים בסדדרה ? תודה

• 14 תגובות
    • 690 צפיות
  23. כשבדקתי תשובות כאן בקשר לכרטיסי מסך בסביבות 1000 שקל ראיתי ים המלצות על רדאון 9600 פרו אני שואל אם לא עדיף כרטיס נניח מהעמוד הזה באותו מחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=Fx+5600&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

24. Started by אוריפ,

הכרטיס הזה הוא פשוט עולם אחר! הביצועים האיכות הכל! קיבלתי 23,817 ב-AQUA MARK3 הסטנדרטי... זה יחסית קצת אבל זה בגלל שהמעבד הוא 2.4A, ובכלל שהזכרונות הם 2100... אבל חוץ מזה זה כרטיס תותח!

25. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.