כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים.. קניתי לפני יומיים כרטיס מסך נוסף אחרי היתיעצות איתכם פה.. חיברתי בקרוס פייר את שנייהם והביצועים במשחקים מעולים.. מדובר על 2 כרטיסי HD5870 השאלה שלי היא איך אני בודק את תקינות כרטיסי המסך שלי איך אני יודע שהם באמת תקינים לחלוטין?. מערכת ההפעלה שלי היא WIN7 64 מעבד I7 920 זיכרונות 6GB DDR3 1600 איזו תוכנה או בדיקה אפשרי לעשות כדי לדעת בוודעות שרכשתי מוצר תקין?.. המון המון תודה מראש על העזרה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לשחק במשחק לא כבד במיוחד על הCRT שלי ברזולוציה של 1024*768 ונראה כי כרטיס המסך שלי לא מפעיל את המשחק בצורה מיטבית ולכן עם המעבר ל2209WA אני בטוח שכרטיס המסך לא יאפשר לי יכולת משחק סבירה. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד +AMD Athlon x2 4000 לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון-2GB(2x1024) 800 ספק כוח-HEC-400TRT המשחק הוא Dragonica,משחק קל יחסית ואני לא מתכוון להתחיל לשחק במחשב הזה משחקים כבדים יותר ולכן פרט למשחק הזה אין דרישות מיוחדות מהכרטיס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רק במשחק הזה טמפ' הכרטיס עולה יותר ( מגיעה ל 64-65 מעלות ) והמשחק נתקע לפעמיים , מה שלא קורה במשחקים אחרים.
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש כמה כרטסים מהדור הישן שאני לא מוצא ממש השוואות ביצועים ביניהם ולכן אני לא יודע בוודעות מי מהם נותן ביצועים יותר גבוהים. RADEON 9550 RADEON 9250 GEFORCE FX 5500 GEFORCE FX 5200 ישנם גרסאות של 128 ושל 256 אני מתכוון ל גרסאות של 128 כי כרטיסים ברמה כזאת עוד 128 מגה לא יעזרו להם. תעזרו לי למיין אותם לפי החוזר ועד כמה הם בכלל מתקפדים, הכוונה האם הם יכולים להריץ משחקים כמו GTA SA ו DOOM3 HL2 תודה.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כולם עם 256mb 128bit agpx8 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמתי לב שברגע שאני מריץ סרט יש לי פס מוזר שרץ כאשר הסרט מופעל, הוא נכבה ונדלק כל הזמן, חשבתי בהתחלה שזה רק הסרט עצמו אבל לאחר שהורדתי הרבה סרטים זה נראה שזה נמצא בכל אחד. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה קורה במיוחד שיש תזוזה מהירה . האם יתכן שהכרטיס גרפי שלי לא תקין? (2x6950 בCROSSFIRE שניהם פתוחים ל6970) יש לי חוץ מזה כבר הרבה מאוד זמן הרגשה לא טובה בקשר לאחד מהם בגלל איטיות מסויימת שלא הייתה לי בהתחלה, המחשב הוא סה"כ בן 6 חודשים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני שאני יבדוק לו איזה מבין 2 הכרטיסי מסך האלה מי יותר טוב His Excalibur X800XT Platinum 256MB VIVO ל PCI-E או ASUS Extreme AX800XT/2DT PCIe ATi Radeon X800 XT 256-bit DDR3 256MB ל PCI-E בבקשה תעזרו לי הוא צריך את המחשב למשחקים
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך יעבוד לי מחשב Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI דחוף http://www.siz.co.il/my/nmyjzztm2ljg.png
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אפשר הצעות טובות לכרטיס מסך עד 400 שקל מksp?? hd4670 או 9500gt??
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חשוב שיהיו שני חיבורים ואחד מהם לפחות חיב להיות HDMI עד 500 שח. הכרטיס מיועד לסרטים HD .
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אין לי החלקת שינון וכל האובייקטים מופיעים כשמסביבם יש לי זיג זג ומדרגות ואני לי מושג מה לעשות למרות שניסיתי להעלות את החלקת השינון בהגדרות של נבידיה עד ל8xS זה לא עזר ויש עדיין זיגזגים גם בהפעלה של המחשב בביוס סביב הסמל של"energy" ולא רק במערכת הפעלה וזה מרתיח אותי
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם יש לי על הלוח אם חיבור AGP Pro (סלוט בתוספת חיבור מולקס בצד) זה אומר שאני יכול לחבר כרטיסי מסך (כמו radeon9800SE שדורש חיבור לספק) אליו במקום לספק?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש, MAG-דגם 786PFs. המסך כוון, הבעיה היא שלפעמים הכיוון של המסך משתנה קצת, ז"א שהשוליים העליונים והתחתונים לפעמים בתצוגה זזים קצת, האם ישנה אפשרות לנעול את המסך כך שהתצוגה לא תשתנה ? הייתה לי את הבעיה גם במסך Proview במשרד, בגלל זה אני מניח שהבעיה אינה מהמסך אלא בהגדרות. מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן חברה לפני שבועיים בערך קניתי 6600 של EVGA בקיצור חיברתי למחשב הכל טוב ויפה ,דרייברים חדשים יש , מעלות -במנוחה : 62-63 מאמץ: 68-72 עכשיו לבעיה.. , הביצועים שלו ממש מאכזבים אותי לפי מה ששמעתי מאנשים עם אותו כרטיס או אפילו פחות טוב ממנו מגיעים לביצועים טובים משלי.. היום בבוקר עשיתי בדיקה ב- 3DMARK05 יצא לי 1806 לפני חצי שעה עשיתי שוב בדיקה יצא לי 1719 .. במשחקים לא כבדים במיוחד אני לא מצליח לשמור אפילו על 85 FPS יציב (משחקים כמו UT99 ,פיפא 2006 וכו) אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יקרה שאני ינסה לשחק ב-UT2004 בקיצור אנשים אני כבר משתגע פה כל הצעה תתקבל בברכה , תודה וחג שמח אנשים
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברה! אני עומד לפני קנייה של כרטיס מסך, ורציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express ההבדל במחירים הינו 100 שקל למהדורת האקסטרים... האם ההפרש שווה?? יש למישו הצעה יותר טובה לכרטיס במחיר של עד 1300 ש"ח?? תודה ויום טוב ניר
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בחיפושי אחר ה1950XT המושלם (הכולל גם HDCP וגם VIVO) נתקלתי במוצר הבא בSkyPC: http://skypc.co.il/sg_product~CLU1107~8~0.htm במפרט הטכני מצוין כך: Video-in HDCP לגבי הHDCP אין ספק הרי זה כתוב שחור על גבי לבן, אבל רק כדי להיות בטוח, זה הVideo-in אומר שהכרטיס בא עם VIVO?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-