כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש ליקנות מסך 17" LCD, עם 8MS ויציאת DVI. חיפשתי מסך של VIEWSONIC, ומצאתי את המסך הזה שכיביכול עומד בדרישות שלי: ViewSonic 17 LCD VA712S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5367 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 אבל שחיפשתי את המסך הזה באתר החברה לא מצאתי אותו.. חוץ מזה אם לוחצים 'לפרטים נוספים' באתר של לוגיק, מקבלים מידע שהמסך הוא 12ms ולא 8 כמו שכתוב. אבל מה שהכי מפריע לי זה שלא הצלחתי לימצוא את הדגם המדוייק הזה באתר של viewsonic , מישהו יכול לתת לי לינק למקור אמין שאני יכול להיות בטוח שזה מסך עם 8ms + DVI ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, אני פועל על מערכת sempron 2600+ עם 512mb ddr400 (בקרוב כנראה יורחב ל-1GB), שלא תוחלף בקרוב. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, שיהווה שיפור משמעותי מה-Radeon 9550 שברשותי. הנה מספר הצעות - מה לדעתכם המשתלמת ביותר, אך שלא יהיה כרטיס "טוב מדי" שהמחשב שלי פשוט יהווה בשבילו צוואר בקבוק: Gainward Ultra/2100 6800 AGP + Accelero X1 בכ-400 ש"ח, 128 מגה זיכרון, 128 ביט. Palit Ge-Force 6800GS 256M AGP בכ-400 ש"ח XFX Geforce FX6600 GT AGP בכ-300 ש"ח (המוכר לא נראה רציני במיוחד) Sparkle GeForce 6600 128mb AGPx8 בכ-250 ש"ח אני לא מבין בהבדלים בין סוגי ה-6800 השונים, אשמח אם יסבירו לי בקצרה. תודה מראש, אסף.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכם היום התקנתי במחשב שלי את הכרטיס מסך INNO3D GTX 470 הדרייבר שהיה מצורף לכרטיס הוא 197.03 כאשר ניסיתי להפעיל את המשחק GTA IV המשחק היה מקוטע הפעלתי את המשחק על מסך 23 אינצ' 1920X1080 האם זה נורמלי ? אם אני מעדכן את הדרייבר לחדש יותר זה יכול לעזור? ולאיזה גירסה? יש לי I5 750 4GB זיכרון תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך מובנה intel integrated. כרטיס המסך המובנה אמנם מראה תמונה כמו שצריך במסך מחשב רגיל אולם כאשר אני מחבר אותו עם כבל VGA למסך LCD (טלויזיה) אין אות. לכן, חיברתי כרטיס מסך של ג'יפורס 2 בחיבור AGP על הלוח-אם וחיברתי אליו את ה-VGA של ה-LCD ואכן רואים תמונה ב-LCD. חיברתי במקביל גם את ה-VGA של המסך מחשב הרגיל לחיבור של הכרטיס המובנה אך כעת לא רואים בו תמונה! מישהו יודע מהו מקור הבעייה? התקנתי את הדרייבר של הג'יפורס ניסיתי לשחק קצת במאפיינים אך ללא הועיל. יש לציין כי אני מחבר את הכרטיס המובנה למסך המחשב הרגיל דרך סויץ' מסכים... (האם יש קשר בין הסויץ' לזה שלא רואים תמונה?)
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אני צופה בסרטים שיש לי על צג המחשב והם נראים באיכות טובה. אבל כשאני סתם מסתכל על שולחן העבודה ונכנס לתיקיות דרך הטלויזיה אז הפונטים ממש לא ברורים והתמונה לא חדה(במיוחד בצידי המסך). התופעה הזאת קיימת גם עם כרטיס מסך fx5200 וגם עם fx5900xt. הטלויזיה שלי היא "Sony Trinitrin 29. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון, וגם בדקתי מספר רזולוציות וזה קרה בכולן. השאלה שלי היא כזו: האים הבעיה היא בכרטיס המסך, ואז אם אני ארכוש כרטיס יותר טוב זה כן יהיה ברור? ואם לא האם הבעיה היא בטלויזיה (דיי חדשה ואיכותית!)? או שלמעשה הבעיה היא בהעברת השידור מהמחשב לטלויזיה, שאז אין לי מה לעשות בנידון אלא כמובן לרכוש טלוויזית LCD יקרה ...
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E או 2. 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי HD4830 512MB, למסך FHD. אני מחפש לו מחליף, בעיקר בשביל הCOD:BO. החסרון הוא בשאר המערכת, מעבד: E7200@3.8GHZ, זכרון 4GB, לוח P35. לגבי הספק אין שום בעיה או הגבלה (אני מבין בספקים). אז הבעיה היא קצת במעבד, ובלוח יש PCIE 1.0. אין לי כל כך בעיה של תקציב, מצידי הייתי קונה את 470GTX, אבל נראה לי שהוא יוגבל. מצד שני, יתכן ואני אחליף מערכת בעוד כשנה, כך שאולי אפשר להשקיע כבר עכשיו בכרטיס. תודה רבה שקראתם עד לפה, וגם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס הוא שוה את הכסף? הוא לוקח את x800gto? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5825
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שהוא לא תומך 3d האם יש תוכנה או דרייבר מעודכן שמאפשרת שכרטיס יקרה תלת מימד ויעבוד אם המשחקים
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי 6800 של לידטק ואני מקבל איתו 47 אלף זה ניראה לי תוצאה מוזרה זה טוב או שלא תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציון הזה... תסתכלו על המפרט של המחשב. הציון לא נמוך מדי?? כי ב-2005 קיבלתי 3362 וזה נראה לי בסדר...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בשעה טובה החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש את ה- Radeon HD 7850. בדקתי שהספק כוח שלי מתאים (500 או 550 W) שהלוח אם תומך, שיש לי מספיק זיכרון ראם ורק על המעבד פסחתי... שאלתי: 1.האם קיים קשר הדוק בין המעבד לכ.גרפי (אני לא מדבר על מעבדים מתקופות חשוכות... אלא על המעבדים המודרנים של אינטל החל מכפולי הליבה שקדמו לסדרת ה i3 i5 i7.... 2. שאלה פרקטית יותר: יש לי מעבד מרובע ליבה q6600 האם צריך להיות איזשהו חשש לתפקוד תקין של הכ.מסך החדש? אודה מאוד לעזרתכם!! תמיר
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ומישהו יודע במקרה את ההבדל בפיצ'רים של DX10 ו10.1?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
הבנתי שיש משטח סיליקון כזה שמצמידים למסך של מחב נישא והוא אומר עליו אבל כשחיפשתי לא מצאתי באף מקום באינטרנט. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
I am specifically targeting owners of a single HD3870, preferably overclocked. If you are running crossfire, please either disable crossfire for the testing or post your results with and without crossfire enabled. Please post a screenshot of your 3DMark06 score with the latest version of GPU-Z open and visible in the screenshot. Get the latest version of GPU-Z here: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Please make sure you are running the latest drivers, which as of this post, are the 7.11 "hotfix" drivers. These may be obtained here: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=30533 Please note that even though it is called a "hotfix" by ATI, it is act…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אז ככה אני עומד לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והחלטתי ללכת על ה9800P שעולה בסביבות ה2400 ש"ח אבל היום אמא שלי הביא לי מחירון של מחשבים של החנות שעובדת אתם וראיתי שה9700PRO עולה שם כ1650 ש"ח אז עכשייו אני נורא מתלבט מה לקנות כי הבנתי שההפרש ביניהם בביצועים הוא לא גדול ובמחיר כזה הוא נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת ראויה מקצועית ורצינית לגביי כרטיס מסך של NVIDIA עבור שימוש בתוכנות כגון פוטושופ / פוטושופ לייטרום ואיי סי די סי מבחינתי כרטיס בינוני ומעלה שייעשה עבודה מהירה רצופה / שיכול לעבוד עם שלושת התוכנות שצייני יחד במקביל אשמח לקבל קישור / הסבר / מפרט / מחיר וכל דבר שיוכל לקדם ולעזור לי תודה מראש יוסף
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו התנסה בכרטיס הנ"ל? גירסאות הסוניק מגיעות עם DDR3?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-