כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון משחקים כמו STARSHIP TROOPERS, FEAR, RA2\GENERALS. תקציב 800שח. מוכן לעשות אוברקלוק. בבקשה לא לחרוג מהתקציב. חשבתי ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379198 עריכה: סליחה.... התכוונתי ל 800.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס של LEADTEK? התוספת על הEXTREME שווה את זה? המאורר שלו רועש מאוד? Leadtek PX7600GS Extreme http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8742 ואיך הכרטיס הזה? Gigabyte FX7600GS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8744
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כ.מסך 6800GS לאפיק AGP רק לא מבית PALIT בבקשה תודה מראש לכל העוזרים גיא
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ראיתי בהסבר של לוחות אם שחריץ agp 1.5 volt בלבד מה המשמעות ואיך אפשר לדעת לפני שקונים כרטיס אם הוא 1.5 וולט או לא ? וגם מה המשמעות של שינוי המגרעת בחריץ יש 1 ויש 2 ויש 1 בצד שונה ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני ארכוש כרטיס מהדגם 1900XT 512MB. האם התוספת של הACCELO שווה יותר מהסטוק שמקבלים מCONNECT3D? אני בטוח שהוא ישאיר את הכרטיס יותר קר, אך האם הוא שווה את ההבדל של ה50 שח'? אני לא יבצע OC , אז מה שווה או עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש AMD 3800X2 ב KSP. מה הכרטיס הכי טוב שהם מוכרים בטווח שעד 600 ש"ח. אני לא משחק יותר מדי, אבל מחפש את הכי טוב שאפשר בתקציב הזה. ה- ASUS EN7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 590 ש"ח שווה? או שעדיף כבר לחסוך 100 ש"ח ולקנות ?EN7300GS 256MB, Max 512MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 470 ש"ח, אם הם בערך באותה רמה. כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הנה תראו בתמונה כתוב בקיצור כזה G73GS כאילו קיצור של geforce 7300 gs מה אתם אומרים יש לי ממה לחשוש או שזה כאילו אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים יותר X1600 PRO של ATI או 7600GS של NVIDIA ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני חשבתי על קניית כרטיס מסך למחשב השני שלי שיחזיק לי משחקים ב 1024 @ high (משחקים כבדים .. fear , oblivion , half-life2 ...) בלי שום קרטועים, חלק כמו תחת של תינוק. תקציב ? בין 700-1000 , כמה שפחות יותר טוב , שוב זה לתקופת זמן של חצי שנה בלבד (עד לשדרוג כללי) מפרט מחשב שני : P4 2.8 ghz 800 mhz presscot DDR 1024 samsung 400mhz וממשק AGPx8
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
בעקרון אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600. כ. המסך יהיה 7900GT או X1800XT 512MB. אני מבין שהם פחות או יותר זהים, יתרון קל ל X1800XT. בכל מקרה, המערכת אמורה להיות די שקטה, ומושקע בשקט כסף (ספק, מארז..). השאלה היא עד כמה הקירור של הכרטיסים הנ"ל (וממה שראיתי באינטרנט כולם כמעט מצויידים בקירור הסטנדרטי) שקט? ראיתי בכמה מקומות שהקירור הוא יחסית רועש. השאלה עד כמה, האם הוא ישפיע על רמת רעש של מערכת שקטה, ואיזה מבין הקירורים של הכרטיסים רועש פחות? בטופיק ציינתי גם את האפשרות לאלטרנטיבות - במידה והם באמת רועשים במידה מורגשת, אילו אלטרנטיבות כדאיות קיימות בשוק?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בשוק המון כרטיסים מסוגים שונים שאין לי כוונה להתחיל ללמוד ולבחון האם לסוג כרטיס מסך יש חשיבות אם אני לא משתמש במחשב למשחקים? אני בעיקר משתמש לגרפיקה ועריכת תמונות וחשוב לי שהאיכות תהיה הכי טובה מה דעתכם ואיזה כרטיס הייתם ממליצים מחשב מבוסס פנטיום D820 מסך 19 LCD LG עם DVI
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היה לי כבר שתי כרטיסים כאלה (X1900GT)ולשתיהם היו בעיות התחממות גדולות מאוד. אני קראתי באינטרנט שהמקרה של הכרטיס הזה הוא ממש כמו פרסקוט...הם לוקחים יותר מתח ממה שהם צריכים... לכן בעת משחק הכרטיס היה מגיע ל-120+ ואפילו עם קירור מים הגעתי ל-60 מעלות במאמץ. בגלל שקניתי את הכרטיס היבואן CD-LOG אני יכול לקבל זיכוי של 80% על הכרטיס ואז לקנות כרטיס חדש אז הכרטיס עלה 1480 מה שאומר שהזיכוי הוא 1184 מה שאומר שאני מוכן להוסיף עד 300 שח כאילו כרטיס ב-1500 מהיבואן. תמליצו לי על כרטיס טוב ורצוי קריר בתודה שגיא
-
- 64 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מתוך סקרנות, איזה מ-2 כרטיסי המסך באים יותר טוב: GeForce 6800GS או GeForce 7600GT תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
יש לי בכרטיס יציאת tv out אבל יש שם חיבור שהוא לא rca ולא svideo. אני יודע שב svideo יש 4 או 6 פינים אבל בחיבור שיש לי יש יותר כמו שאתם רואים בתמונה (התמונה באיכות ממש גרועה אם היא לא מספיק ברורה אז תגידו לי ואני כבר יפרק קצת את המחשב ויצלם מחדש). איזה חיבור זה ? ואיפה אני משיג כבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1800XT ואני רוצה בעתיד לקנות DX10 ולעשות CF ביחד עם ה 1800 שלי יש מצב לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שישמש לעריכה בעיקר והמחשב לא מיועד למשחקים הכרטיס מסך שמעניין אותי הוא X800GTO CONNECT3D בעיקר בגלל האופציות שלו ללכידה, VIVO יש פה למישהו עוד רעיונות לכרטיסים בטווח של 800 -1000 ?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-