עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by -Maoz-,

nVIDIA geForce 7600GT 256MB PCIe Palit אני יודע שהכרטיס די בסדר,אני יותר רוצה לדעת לגבי החברה. היא בסדר כי אני לא מכיר אותה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  3. יוציאו רק 1000 יחידות המחיר לא ידוע אבל קילו בשר(לא אצלך אצל הזה הטחון) זה בטוח . כמובן ניתן יהיה לעשות עם הכרטיס QUAD SLI מה שבעצם יהיה היתרון הגדול שלו פרט להמהרה. http://www.google.com/search?q=GTX+295+MARS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  4. שלום לכולם.....יש לי 6800 גי טי עם ראטיק סיילנסיר עליו והמהירות של המאורר היא 53 אחוז. רציתי לדעת איך אפשר לשנות ליותר נגיד ל 65 אחוז והאם זה לא מסוכן ואיך עושים זאת......תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by udilbaz,

שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  6. עדיין לא ראיתי שום דיון מעמיק וממצה בנושא שלדעתי חשוב מאוד כי הוא יכול לשנות את פני הגיימינג לנצח. אז תעיפו מבט פה: ותרשמו מה אתם חושבים על זה. האם זה יתפוס? האם זה הגיוני? האם זה ניתן ליישום? מה דעתכם?

7. Started by TicTacToe,

איזה עדיף? אנחנו מדברים על ה4890. תעזרו לי בהחלטה. לא יודע איזו חברה יותר אמינה/טובה.. אין צורך בסיפורים על המערכת והמלצות על כרטיסים אחרים.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by triple_maxim188,

הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  9. אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by ELCLON,

שלום רב הייתי מבקש להתייעץ איתכם יש לי מחשב פנטיום 4 אינטל מעבד 3.2 עם לוח אם אסוס P4S800D סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB 8 MB 2גיגה זכרונות מארז HEC 69A19 עם ספק HEC 400 WATT TRT מסך 22 BENQ דגם FB 222W כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 7600 GS 512 MB AGP למומחים שכאן בפורום המליצו להחליף כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650 512 MB AGP האם כדאי להחליף מה הוא יתן לי יותר מהכרטיס המסך שלי (עבור משחקים צפייה בסרטים( תודה מראש

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by or_y,

שלום. אני משתמש לצרכים משרדיים במחשב די ישן. לאחרונה קיבלתי מסך 27, תומך 4K. נראה לי שהכרטיס מסך מגביל אותי לרזולוציה נמוכה יותר. אם זה יעזור, אני רוצה להחליף כרטיס. הצרכים הם משרדיים בלבד, לכן אין צורך בכרטיס יקר במיוחד. צירפתי תמונה של מה שיש היום. תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by BoRiS.K,

קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. Started by Psychedelic,

יש לי ספק FSP400 THN ואני מתכוון לקנות מחשב חדש,ושמעתי שצריך חיבור מתח לכרטיס מסך שהוא לא מולקס..אלא חיבור אחר איך אני יודע אם יש לי אותו שם?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by YARONGT,

האם הספק שלי יחזיק hd 5850? תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/842/17102011117.jpg/

15. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  16. אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איך מגידירים CLONE VIEW ב CONTROL CENTER של CATALYST??? הוא לא נותן לי להפעיל גם את הטלויזיה וגם את הצג מחשב ביחד (חיברתי בSVIDEO) עם 1800GTO2 לפי העזרה צריך לגרור את הצג טלויזיה ל PRIMARY DISPLAY ואז הוא אמור להראות CLONE VIEW, אבל הוא מראה לי רק SWAP DISPLAY ואם אני מנסה להפעיל את ה SECONDARY DISPLAY אז הוא לא נותן

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by shem86,

שלום, אני וכמה חברים רוצים להתקין אותו על מחשב בעבודה כדי לשחק קצת בשעות הפנויות. על איזה כרטיס הייתם ממליצים למחשב עם CORE2 6300 וג'יגה RAM, עובד על מסך 17" LCD. אנחנו רוצים בעיקר להריץ משחקים כמו PES09, COD4. השאלה האמיתית היא בעצם אם לקנות מסדרת 8000 של ניוידיה משהו כמו 8600GT 512MB, או מסדרת 9000 משהו כמו 9600GT 512MB, ואולי בכלל עדיף להתרכז ביותר זכרון בצ'יפסט ישן יותר. ואולי בכלל AMD כלשהו. בקיצור, יותר מדי אופציות. אז תודה מראש חברים.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by ORrrr,

ATI הוציאה דריבר חדש למי שמשתמש בבטא של xp-64 לסדרת הרדאון שלה.. רק מודיע

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by havoc-x,

הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה בסרטים במחשב שלי... התמונה נראית בהירה מדי או שזה קונסטרקט דפוק זה התחיל ממתי שהתקנתי את הדרייברים החדשים של נבידיה אבל התקנתי את הדריבר הקודם (ROLL BACK) וזה עדיין דפוק יש לי 6800NU מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by shay-biker,

טוב החלטתי... נראה לי אני הולך על הכרטיס 6800LE של POINT OF view/ALBATRON ... האם שווה לי? ומי היבואן שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אוקיי.. כרגע נשרף לי ה - Geforce 5700LE 256mb עלה לי 623... אני יכול להחליף אותו ... יש אחריות... ואפשר גם לשנות ל- Radeon 9550 256mb בחינם או שאני יכוללהוסיף 380 שקל שהמחיר השלם הוא 1000 שקל.. ל - Radeon 9600XT 256mb כרגע אין לי 380 להוסיף.. השאלה שלי בנתיים מה לקחת.. 5700 שוב?. א 9550... והאם ישתלם לי עוד שבועיים-שלוש להוסיף את ה380... תודה רבה... צ'יקו

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by rafip77,

שלום, עקב נסיונות של התקנת גרסאות שונות של דרייבר ה-Catalyst, יש איזושהי תוכנה, או SCRIPT, או משהו דומה, להסרה טובה וניקוי שאריות של הדרייבר הזה ? כי אני מבין שלפעמים הסרה סטנדרטית לא מספיק. ועושה לי בעיות תאימות המערכת היא WIN7 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  25. האם מסך LCD לא יעייף לי את העיניים ???

דיונים חדשים בפורומים