כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
האם המערך הזה יציב? הבנתי שזה נחשב לאחד המערכים היותר יציבים שיש היום, ואף יציב יותר ממערך של GTX460 אפילו, מה אתם אומרים? 2 כאלו: http://www.tms.co.il/product/12668, או שעדיף GTX770 יחיד ב-2200 שקלים? מפרט עם מערך של 660 יקר בכ-19 שקלים יותר מאשר מפרט עם 770 יחיד, ובמידה וחושבים לעתיד - לא ניתן יהיה לשדרג כרטיס מסך במערך של 660, ואולי יהיה עדיף לקנות 770 יחיד ולשדרג למערך שלו בעתיד, התלבטות... חלק אמרו לי שעם הזמן ה-770 יתחלש ויהיה מבוזבז לשדרג מערך בשבילו, כי לבצע מערך בשבילו יהיה כמו לבצע מערך של GTX650 כיום. מה אתם מציעים לעשות? אמרו לי שמערך של GTX660 יהיה חזק בכ-15% לערך מ-770 יחיד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. יש איזה שהוא סיכוי שהכרטיס הנ"ל לא יריץ ביושוק לפחות על הגדרות מינימליות? בכל פעם שאני מדליק את המשחק עם הכרטיס הנ"ל, הוא עושה את כל האינטרו ולפני שהוא נכנס לMENU, המשחק פשוט קורס וקופצת לי הודעה ש"לא ניתן לפתור את הבעיה באופן מקוון". שאר המפרט הוא: I7-2600 8GB RAM WINDOWS 7 64BIT תודה מראש על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 17 ומתלבט קשות בין 2 המסכים הבאים : 1. LG 1710B - עם DVI, קונטרסט 1:450 וזמן טוב (16MS). ב2600 ש"ח 2. SONY S73 - ללא DVI, קונטרסט 1:500, מעט יפה יותר ואותו זמן. ב2450 ש"ח יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ואני משתמש במחשב לסרטים, מעט משחקים ואינטרנט. האם כדאי להשקיע ביציאת DVI ? האם באמת רואים הבדל מיציאה אנלוגית ? האם ככל שיעבור הזמן יתפתחו כרטיסי המסך אקבל תמונה טובה יותר במשך עם יציאה דיגיטלית ? או בקיצור - איזה מסך כדאי לקנות ? לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
זה שב-ksp שטוח לחלוטין? יעני גם חיצוני וגם פנימי?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…
-
- 12 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמו שכולכם כבר יודעין נתקעתי עם ראדון 9000 פרו של ספיר ! (אל תשאלו למה...) רציתי לדעת עם בביצועים יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הזה לשל ג'יגה בייט או אפילו של הרקולס... וגם מה בקשר לביצועי הO/C ?. אני יודע שתמיד עדיף את הג'יגה בייט אבל בכל ז"א אני רוצה לדעת. כי אחרי הכל זה לא כמו בכרטיסים של NVIDIA
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות את ה- RADEON 9800 PRO ואני מתלבט בין החברות הבאות ATI HERCULES GIGA BYTE עכשיו אני גם רוצה שלכרטיס יהיו יכולות OC טובות מישהו ראה עליהם ביקורות או משהו דומה ויכול להלמליץ לי על משהו?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם אפשר להשיג כזה בארץ? אשמח לקבל קישור או לחלופין דגם שניתן להשיג בארץ. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי כ5100 שקלים חדשים שקיבלתי היום אבל אני לא הולך להשקיע 1619 שקל בכרטיס מסך אני יוסיף עוד 256 ddr 333 ל256 שיש לי זה משתלם יותר מכרטיס מסך חברות כרטיסי המסך לא מבינות את זה כניראה אם המחיר היה יותר נמוך אז הכרטיס היה נפוצ כמו geforce 4 mx אבל לא שווה להשקיע כסף וכול כך הרבה בכרטיס מסך יש למישהיו מושג מתי המחירים של radeon 9800 ירדו מתחת ל1000 שקל?????
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך GF4MX440 עם 64 MB זכרון DDR, ומסך LG 19"-F900B . הכרטיס מסך מחובר כל הזמן גם למסך שלי וגם לטלוויזיה - כאשר רואים וידאו רק בראשי (טלוויזיה) (אני עושה זאת כמובן כדי לראות סרטים וכיוב' בטלוויזיה שלי) לא מזמן שמתי לב, שכאשר הטלוויזיה מחוברת (שזה כל הזמן) - אז ה REFRESH RATE של המסך שלי הוא 60 ולמרות שאני יכול לשנות את זה בהגדרות שלו ל-100, כשאני משנה ובודק מייד אחרי השינוי - זה נשאר 60. כאשר ניתקתי את הטלוויזיה - זה חזר ל-100 ובאמת היה לי יותר נוח בעיניים להסתכל על המסך (ואפילו משום מה תנועת העכבר הפכה חלקה יותר, לא יודע איך זה קשור) שאלתי היא - איך אפשר לשמור על החיבור הקיים, כלומר שתהיה טלוויזיה שמוגדרת כתצוגה ראשית (זו שזרם הוידאו תמיד הולך אליה) וגם …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם לקנות עד 1200 ועד כמה אפשר להגיע באוברקלוקינג (לאיזה דגם הוא משתווה)?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד RIVATUNEר ומתקין אותה על כרטיס מסך RADEON 9000PRO התוכנה כותבת : no supported drivers detected for this display adapter אנ עזרו לי... אני רוצה לשפר את הHZ במסך שלו
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם המסך הזה טוב.. אני ראיתי אותו ולפי דעתי הוא מסך טוב ורציתי שתביעו את דעותיכם על המסך הזה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
למה הבדל מחירים כזה 127$*4.5*1.18 = 676 ש"ח טוב נוסיף מישלוח 20$ בהגזמה עוד 100 ש"ח נוסיף רווח למוכר של 10 אחוז הגענו לעוד 78 ש"ח אהה שחחתי עוד 10 אחוז ליבואן זה כבר 90 שח אז לכמה הגענו 676 + 100 + 78 + 90 -------- 944 ש"ח עם עיגולים כלפי מעלה אז למה לעזאזל הוא עולה כל כך יקר ????
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחרי שעברתי את ההתלבטות הקלה והמיותרת בין ה9800 וה9600 הגיע לידיעתי על שני כרטיסים שמבחינת מחיר ויצרן מעלים תמיה. ATi Radeon 9800pro ותראו בלינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כרטיס שמגיע retail עם קופסא ודיסקים וכבלים, וב1600 שקל כמו שתראו בלינק. עכשיו הדגם של ספייר שנראה לי מוזר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1762 דגם OEM של הכרטיס=בלי קופסא בלי כלום - כרטיס נטו ובטיפה פחות מהATi . עכשיו השאלה הגדולה היא למה?? אם מישו יכול לעלות על איזה קאצ' או משו שלא שמתי לב אליו בבקשה לכתוב פה או לפחות אם למישהו יש דעה אז אותו דבר.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-