כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מוריד RIVATUNEר ומתקין אותה על כרטיס מסך RADEON 9000PRO התוכנה כותבת : no supported drivers detected for this display adapter אנ עזרו לי... אני רוצה לשפר את הHZ במסך שלו
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום וערב טוב יש לי כרטיס ATI 4850 עשיתי UNINSTALL לדרייבר 9.12 והורדתי והתקנתי את הדרייבר החדש 10.1 ווידאתי ב-PROGRAMS שהדרייבר הישן של ATI הוסר לגמרי ואז התקנתי את החדש בINFO של הדרייבר החדש לאחר ההתקנה מופיע שזהו הדרייבר 9.12 איך זה יכול להיות?,הרי הסרתי אותו ווידאתי שהוא לא קיים יותר לפני התקנת הדרייבר 10.1 אפשר לקבל עזרה בבקשה? תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על כרטיסי המסך של powermagic תודה.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם ה-9500GT ואני לא מרוצה ממנו הכי בעולם וחשבתי לקנות כרטיס חדש. יש לי מעבד E7200 2.53 GHz ספק: 400W EZCOOL תקציב: לא יותר מ-600 שקל. אני רוצה כרטיס שיתאים למעבד ולספק(שלא יהיה צוואר בקבוק רציני),כרטיס שיתאים למשחקים(אין לי אפשרות לשדרג מעבד או ספק) חנות מועדפת: KSP Ivory. תודה.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם אין לי יציאת טלוויזיה בכרטיס מסך האם אי אפשר להעביר דברים מהטלוויזיה למחשב עם כרטיס טלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קראתי בחדשות האתר על הכרטיס R9600P שיצרה החברה GigaCube והבנתי שהיא מטעה את הציבור לחשוב שזה כרטיס רגיל כמו כולם אך בעצם מהירות הזיכרון איטית ב-200 MHZ מהמהירות המקובלת ש-ATI הכתיבה ושכל החברות יצרו. זה מה שאני הבנתי...אבל הכותרת גרמה לי לתהות אם הכרטיס שאני הזמנתי: R9600P 128mb -GigaCube שאני אמור לקבל השבוע הוא אכן בעל מהירות 400 MHZ ולא 600 MHZ? האם כל הגרסאות של GigaCube לכרטיס R9600P הן בעלות מהירות זיכרון 400MHZ? אולי זאת הסיבה ש-GigaCube הציעה ת'כרטיס הזה במחיר הכי זול שמצאתי בחנות? ??? אני לא אומר שזה דחוף כי אני לא ממהר אבל חשוב לי מאוד שתענו כי אני יכול להידפק בקטע הזה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ מתוך אלא: (למערכת חזקה) HD 4890 1GB sapphire sapphire HD 4870 512MB HD 4870 Vapor-X 1gb sapphire GTX 260 Synergy 896MB zotac HD 4870 DK אל תתיחסו לכסף! תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לחברים אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2135 לבין http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1698 המחיר די דומה, ואני מבין שכך גם בנושא הביצועים והתמיכה ב DX11 . השאלה אם לכמות הזכרון המבדילה בין שני הכרטיסים, יש משקל משמעותי בהחלטה? כמו כן התרשמתי ממה שקראתי בפורום שאין לייחס חשיבות גדולה לפירמה של הכרטיס, אך מסקירות ברשת בין אותו כרטיס מחברות שונות, עולה כי ישנם הבדלים ברמת הרעש, הקרור ואף מעט בביצועים.אני שואל מאחר וישנו GTX460 מחברה שונה עם חריגה של עוד כמה עשרות ש"ח - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1975 הכרטיס מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים, לצפייה בסרטי בלוריי בחיבור למסך טלויזיה גדול וכן למעט עבודה…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
טוב יש לי צורב רגיל ואני רוצה לצרוב עליו סרט שאני אוכל לראות אותו ב-DVD איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
באיזה חנות בארץ אני יכול למצוא GeForce FX 5900 XT Golden Limited ומה המחיר? שלחו לי את הלינק בבקשה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אחי מזמין מפרט למשחקים/סרטים, נותר רק לבחור כרטיס מסך , ההתלבטות שנותרה היא בין Zotac 8800GTS 320MB ל - Sapphire HD3870 512MB איזה מבין שניהם עדיף לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בקרוב מאוד, אני מתכוון להחליף את המחשב. לגבי כרטיס מסך החלטתי ללכת על ה- hd 4850 (עדיין לא החלטתי האם ללכת על ה- 524 או ה-1024). בכל מקרה, מישהו אמר לי שאולי כדאי לי לחכות עוד קצת כי כנראה אמורים לצאת כרטיסים חדשים ואז אוכל להשיג כרטיס יותר טוב במחיר הזה או את הכרטיס הזה במחיר יותר טוב (: . כרטיס זה עולה באייבורי 693 ש"ח (ה- 1024) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=531 דעתכם? (אני קצת מתלבט, היות שאין לי מושג מה הולך להיות ויתכן שאותו אדם צדק, ומצד שני, אין לדבר סוף....)
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא פשוט עולם אחר! הביצועים האיכות הכל! קיבלתי 23,817 ב-AQUA MARK3 הסטנדרטי... זה יחסית קצת אבל זה בגלל שהמעבד הוא 2.4A, ובכלל שהזכרונות הם 2100... אבל חוץ מזה זה כרטיס תותח!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce6600 gt agp ישן, שהלך לו המאוורר. נקרע מהמקום, איכשהו. אז עכשיו אחרי איזה 20 דקות עבודה של המחשב, הוא מתחיל להראות דברים מוזרים במסך, וזה די ברור שזה עקב חימום יתר. אני לא משתמש בכרטיס הזה למשחקים אז לא באמת אכפת לי המהירות שלו - אז תהיתי איך אפשר לעשות לו downclock שיתחמם פחות? זה אפשרי בכלל? יש מקום שאפשר לשלוט על הוולטאג' של ה AGP? חיפשתי קצת בביוס לא מצאתי.. לוח של DFI. יש לציין שעל המחשב שיש בו את הכרטיס הזה מותקן לינוקס ולא חלונות.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בוקר טוב, מקווה שזה הפורום המתאים. היום הוצאתי את הכרטיס מסך בשביל לנקות, וכשהחזרתי אותו קיבעתי אותו למקומו בעזרת ברגים במארז, אבל הקליפס התעקש להשאר במקומו אז פשוט פירקתי אותו. יש לכך חשיבות או שכדאי לי לנסות להחזיר את הקליפס ולנעול גם איתו את הכרטיס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, לאח שלי יש מחשב יחסית מעפאן, AMD 3500 של ליבה אחת, גיגה ראם (555MHז), ולוח אם הבא עם גיפורס 6150 און בורד, http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך שיתמוך במשחקים לדוגמת BATTLEFIELD 2142 על הגדרות יחסית נמוכות, אבלל שיזוז חלק? עד 2000 שקל. תודה. =]
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ובכן טכנולוגייה חדשה של קידוד וידיאו ומולטימדיה תחת הכותר של mpeg7/mpeg21 אשר עושה שימוש בשפת תיאור. מז"א שפת תיאור? לוותיקים ביננו, אנחנו זוכרים את שפת תיאור המדפסת המפורסם - P.S-Post Script אשר עשה שימוש נרחב בפקודות מדפסת ע"מ להדפיס צורות . שיטה זו "חסכה" בזמני הדפסה וגם בקצבי השידור למדפסות הישנות. כמו כן היא הציעה ייחודיות באיכות ההדפסה הגבוה שהתאים להוצאות לאור מקצועיות. עכשיו הגיעה הזמן לסרטי ווידיאו משודר ב- Stream's בפורמט החדש. הטכנולוגיה מתארת אובייקטים בתמונה/וידיאו בעזרת שכבות מיוחדות ובכך ניתן לשנות את התכונות של כל אובייקט ואובייקט. תארו לכם סרט שמשודר דרך האינטרנט שבו תוכלו לשנות את הנשק שניתן לגיבור הסרט? שינוי צבעים בסצינות מסויימות.... מכוניות ספציפיות …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
מה עדיף? X9600PRO 9600PRO FX6600 PCX6600 כולם: פחות או יותר אותו מחיר (זול) 256MB 128bit TV OUT DVI
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-