כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הכפתור בתפריט כבר לא עובד (קרה לו איזה משהו, אין לי מושג מה וזה לא עושה כלום ) ניסיתי להעביר מגנט לצדדים, למעלה, למטה אבל זה רק גורע יש איזה כפתור בתוך המסך או משהו שיכול לפתור את זה? כי כל הצדדים ירוקים כאלה
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי לי בXFX4890 והשאלה שלי היא כזאת: האם אני פשוט מחליף בין הכרטיס הישן(4850) לחדש, מדליק את המחשב והדריוור כבר יזהה את השינוי לבד או שאני צריך להתקין את הדריוורים מחדש?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל כרטיס מסך 8500 (לא זה שבמפרט פה בצד) המחשב מחובר למסך בחיבור DVI TO HDMI אך אינו מעביר קול אל המסך. בדקתי את התקן הקול שלי במחשב (של realtek) והכל שם מוגדר כHDMI אך יש לי הרגשה שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי שאינו בנוי להעברת קול דרכו. יש אפשרות לפתור בעיה זו?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלמלום לכולם ! אגש לעניין. ברשותי המפרט המחשב הבא : e8400 ddr2 800 mhz 4gig seasonic 500W Nvidia 9800 gt 1gig אני משחק משחקים יחסית חדשים ברזולוציה 1080P ואני מעוניין לשדרג ל 2g ATI 6950 ולפתוח אותו ל6970. לשאלות... 1.האם ה-6950 חזק משמעותית מה9800 ומצדיק שידרוג? 2.האם ספק הכוח "יסחוב" את ה-6950? 3.האם יווצר לי צוואר בקבוק? 4.האם צפויים לצאת כרטיסי מסך חדשים וכדאי שאחכה עוד? *חשוב לציין שאני מתכנן שידרוג כולל לכל המחשב. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות לחבר כרטיס מסך וזיכרון של 2GB על הכטיס מסך יש הגבלה של תקציב 1000 ש"ח לגבי הזיכרון אין ממש הגבלה(אבל רק שיהיה 2GB) לא רציתי לפתוח שני טרדים אז העדפתי לפתוח רק כאן למרות מדובר גם בזיכרון. אנחנו מאזור המרכז זה הלוח שלו INTEL RADIO SPRINGS D945PLRNL כאן יש פירוט עליו http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2673 תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן חברה חדש פה אז ככה נתקלתי בכתבה על הדרייבר החדש שמאפשר מערך של ati ו nvidia זה המפרט שלי : מעבד i5-750 לוח אם p55-usb3 זכרונות g.skill 1600mhz 4gb ספק seasonic 650w עכשיו יש לי כרטיס מסך זמני של nvidia 8400gs והשבוע אני קונה hd5870 השאלה שלי קודם כל באיזה חיבור אני משתמש כדי שהפיזיקס יעבוד על ה 8400gs והחישובי גרפיקה על 5870 SLI/CROSS FIRE והאם אני צריך להתקין את הדרייברים של שניהם ואיך אני מגדיר ממש את המערך הזה בתוך המחשב תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי ספק FSP400 THN ואני מתכוון לקנות מחשב חדש,ושמעתי שצריך חיבור מתח לכרטיס מסך שהוא לא מולקס..אלא חיבור אחר איך אני יודע אם יש לי אותו שם?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אוכל להריץ מישחקים כמו FAR CRY, HALF LIFE, DOOM 3 על המחשב הבא: מעבד: P42.66 775 PRESCOTT 64 BIT כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6200TC 256MB זיכרון: 512MB DDR 400 לוח אם: MSI PM8M2 775 800 תודה
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
במעגל שלו, יש מקום שהוא מגיע לחום מאוד גבוה. במקום שסימנתי באדום. בoverride כתוב שהוא 40-43 מעלות (באיידל) זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מי טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? אני יודע שה TI מהיר יותר השאלה היא אם מגבלת הזיכרון לא תבוא מהר יותר ממגבלת המהירות.... אני רוצה את הכרטיס יחסית לטווח ארוך והמשחקים מהר מאוד דורשים 128 מ"ב מה עדיף??
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אוקיי , אני רואה את המסך הזה כאן במבצע בחנות כלשהיא , והם מציעים אותו ב860שקל , ב32תשלומים(27 לכל תשלום) , התשלום בשבילי מאוד נוח , ולפי איך שזה נראה , זה מסך מעולה והוא גם נראה טוב... אז רציתי לשאול אותכם , האם כדאי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 8800GT עם 512MB של Albatron ואני חושב לקנות עוד כרטיס מסך שיהיה SLI - מה שרציתי הוא 9800GTX 512MB של Gigabyte, השאלה שלי היא, האם זה יתאים? [הכרטיס מסך שלי הוא SLI Ready] אז מה אתם אומרים? [לוח אם - P35-DS3L].
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, ומסך של פיליפס 24 אינץ' FHD. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי 720P. AMD ATH 64 BIT 512 MB DDR1 6600GT אני לא צריך שימוש של משחקים כבדים, פה ושם אולי וורמס. השאלה אם המחשב מספיק כדי להריץ FHD אוו שצריך לשדרג משו בנוסף לכ.מ?? מצטער על החפירה, אבל אני מחפש כ.מ שיכול לעבוד גם עם מסכים של 32' + תודה ניב
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי מחשב בבית ישן שהמפרט(חלקי) הוא: pentium 4 2.4GHz MSI P4MAM2-V 512MB זכרון DDR וספק ג'נרי 300-350W לא זוכר כרגע. אם אני אחבר לו את הכרטיס הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 אני אוכל להריץ סרטי FDH? אם כן אז עם איזה מקודד? כי עם CORE AVC אי אפשר. והאם הוא מוציא AUDIO דרך הHDMI? אריאל
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כותרת, אין יותר בקשות מזה. כמובן PCI-EX16, ספק 300W לא ידוע עדיין של איזה חברה אולי של HEC.(פשוט מחפש משהו זול) ועל הדרך שאלה: זה משנה שהלוח-אם תומך בPCI-EX16 בגרסא 1.1?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ( אל תתמקדו בזה, זה לא תוכן השאלה ) ובין היתר צריך כרטיס מסך טוב. תפקידו של כרטיס המסך שלו הוא לעבודה עם תוכנת גרפיקה בשם Solid Edge. כרטיסי הרדאון לא עובדים איתה כל כך טוב אך לעומת זאת כרטיסי ה Quadro עובדים איתה מצויין. השאלה הנשאלת היא מה לקנות משום שהוא מעוניין גם להריץ משחקים על המחשב. האם Quadro מתפקד טוב עם משחקים כמו Radeon ? התקציב לכרטיס המסך הוא בערך 700-800 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב בעל המפרט הבא לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD עבור כרטיס מסך אני נוטה לכיוון ה-HD7870XT מכיוון שהוא זול בהרבה מה-660TI ולפי כמה אתרי השוואות נותן ביצועים טובים יותר. בכל מקרה לפני הקנייה רציתי לקבל חוות דעת נוספת אולי מאנשים שמכירים את הכרטיסים ויכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות בכל אחד. יש לי חבר שטוען שכרטיסים של ATI רועשים יותר.. נשמע קצת כמו אמונה תפלה אבל אשמח לשמוע גם על כך חוו…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין להחליף כרטיס מסך... הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Ati Radeon 9800pro. הבעיה היא ככה: הלוח אם שלי הוא AGP.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לי להחליף לכרטיס מסך חדש AGP או שעדיף לי בכלל להחליף לוח אם חדש עם PCI-E ... ו SLI..... אני לא ממש מעוניין להחליף גם לוח אם ... בעיה תקציבית.. אבל השאלה היא האם יהיה לי יותר משתלם בשביל העתיד....? מפרט בחתימה.
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-