עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 1ceColdK1ller,

הנה המערכת שלי : e8500 ep45-ds3r hd4850 4gb ocz cl4 500w coolermaster עכשיו אני יכול להשיג עוד HD4850 והשאלה שלי האם זה יתן לי כפול בביצויים וזה יהיה מורגש במשחקים ו.... והאם זה משתלם?? תודה לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  2. אהלן אנשים, אני החלטתי לשדרג כרטיס מסך ל9800GXT+ יש לי מארז של trendsonic לא יודע עד כמה זה אומר משהו(נראה לי שהוא גנרי לגמרי) Motherboard: M3N78-EMH HDMI + GeForce 8200 integrated + Hybrid SLI Central Processing Unit(CPU): AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 4GB DDR2 Hard Disk: WDC WD3200AAKS-00B3A0 ATA Device (298.09GB) Video Card: NVIDIA GeForce 8200 ועם ספק כח של 480W האם זה מספיק בשביל להתקין על המחשב את 9800GTX + והאם הוא ייכנס לי פיזית למארז(הייתי היום בKSP והבחור שם אמר לי שהכרטיס מפלצת ואל נכנס במארזים גנריים) תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  3. היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. הכרטיס אמור להיות למשחקים, חשוב שיהיה עם זיכרון DDR3. תודה.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  5. כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש לקנות לחבר כרטיס מסך וזיכרון של 2GB על הכטיס מסך יש הגבלה של תקציב 1000 ש"ח לגבי הזיכרון אין ממש הגבלה(אבל רק שיהיה 2GB) לא רציתי לפתוח שני טרדים אז העדפתי לפתוח רק כאן למרות מדובר גם בזיכרון. אנחנו מאזור המרכז זה הלוח שלו INTEL RADIO SPRINGS D945PLRNL כאן יש פירוט עליו http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2673 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  7. סתם שאלה שתהיתי לגביה דיי הרבה .... הריי ידוע שהחיסרון הגדול ביותר במסכי LCD לגיימר זה רפרש רייט של 60 .וכמעט כולם עוברים למסכי LCD כיום (עד שיגיע הOLED ויושיע את כולנו אינשאאלה) וידוע הרי שגיימר אמיתי לא מסוגל באמת לשחק כש V-SINC על OFF , משמע : כל עוד הכרטיס ייתן FPS גבווע גם יהיה 1000 FPS עדיין יהפוך ל --60-- אז למה בעצם אנשים בעלי מסך LCD מתפרעים עם כרטיסים של אלפי שקלים \ SLI ...כגון 9800GTX ... 3780 SLI 8800GT SLI שלא נדבר על החדשים עכשיו שיוצאים אוטוטו GTX 260 280 ....4780 וכו' ? אני אשמח לתגובות , סתם להאיר את עיניי ;D נ.ב כבר יש מידע לגבי בנצ'ים\מחיר ל 4850 ? בדילמה אם לקנות שבוע הבא 8800GTS G92 ב 990 ש"ח או לחכות עוד טיפה לעוד מבחני ביצועים ??…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by BeN-T,

מה ההיתם ממליצים לקחת ולמה? מסך 22 אינץ'. תודה. לילה טוב. בן.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. זה כרטיס שמיועד למשחקים אבל אני צריך שזה יהיה כרטיס בינוני ביותר,לא משהו חזק כי גם ככה המחשב לא חזק. תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by ravid,

שלום =] לאור יציאה של משחקי אסטרטגיה טובים ומספר בלעדיים למחשב אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להפעיל אותם! זה המפרט שלי: AMD 3200 + ATHLON 64BIT sapphire x800 gto 2 425W thermaltake 2 gig ram (רשמתי מה שרלוונטי) שמתי עין על HD4850 כיוון שהמליצו לי עליו וגם אני רואה בפורום המלצות רבות עליו!(אחלה קהילה פה אגב). לכן רציתי לשאול, האם יש מציאה טוב יותר באזור ה-1000 ש"ח? ראיתי שהרבה ממליצים על חברת PALIT. החברה לא מוכרת לי כמו sapphire gigabyte ו- asus, האם PALIT גם חברה עם שם טוב, מוצרים איכותיים ואפשר לסמוך עלייהם? כמה אחוז ביצועים אוכל לנצל מכרטיס מסך שכזה עם המפרט שלי? תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא בטוח אם אני רוצה את המפרט הזה בדיוק..., הבנתי שה- 470 חזק ובא עם פיזיקס, אבל יש נגדו יותר מדי תלונות על זה שהוא לא משתלם לטווח מחירו, בעוד שהרדון 5850 יותר שקט, צורך פחות חשמל, ויותר משתלם. עכשיו, אני דיי רוצה פיזיקס וזה דיי הסיבה מלחתחילה שלקחתי את ה 470, אבל אני כבר חורג מהתקציב שבניתי לעצמי, וסתם נראה לי חבל להוציא 300 שקל יותר על הכרטיס, ו 50 ש"ח על ספק יותר חזק על הדרך. אני גם לא בטוח שזה משתלם לעתיד, הרי עוד מעט יתחילו לשלב 2 כרטיסי מסך באותו מחשב, ואי אפשר לעשות את זה עם ה- 470 בגלל כמות החום והחשמל שהוא יוצר, בעוד שהרדון לוקח כמעט חצי מימנו בכוח …

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Sango,

היי, הכרטיס שבמפרט הפסיק לעבוד אחרי 4 שנים. אני רוצה לקנות כרטיס יותר טוב ממנו וזול כמה שיותר כי גם ככה המעבד שלי חלש ולא ינצל אותו. מה אתם מציעים?

13. Started by yeya,

שלום רב! אני מנסה למצוא את הדגם האופטימלי של כרטיס מסך לצרכים שלי: שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) בטווח מחיר של 400 עד 600, (כמה שיותר קרוב ל 400 עדיף ;D) יש לי שני מסכי 19" בעלי חיבורי DVI\VGA, כפי שהבנתי, מומלץ להשתמש באותו חיבור לשניהם ולכן אני מעדיף כרטיס בעל 2 חיבורי DVI שלא אצטרך להשתמש במתאמים למיניהם. יש לי ענין בכרטיס שקט אבל לאו דווקא ברמה של קירור פסיבי. אני חושב ללכת בכיוון של Nvidia GTS 240/250 אך לא מצליח למצוא את הדגם האידיאלי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנידון. תודה מראש נ.ב. על פי הצרכים שלי, יש איזושהי הצדקה לקחת דווקא 1GB? באיזה תחום שימוש אפשר להרגיש את ההבדל בין 1GB ל 512MB

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. שלום רב אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש של NVIDIA בלבד בלי אובר קלוקינג בעיקר למשחקים יש לי מארז וסםק כח די חדשים עלות מבוקשת 800-1000 ש"ח לכל היותר כרגע יש לי מסך לא משהו בכלל LG 1953R שגם אותו אני מעוניין לשדרג בקרוב מאוד למשהו טוב תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום. סלחו לי על השאלה ה"הזויה". אני מנסה להבין אם עובדים עלי - אני נדרש לרכוש כרטיס מסך 5970. המוכר מציין שהכרטיס הוא ATI HD 5970. שאלתי אליו הייתה: "איזה מותג? האם זה ASUS? MSI? XFX?" תשובתו הייתה: זה של ATI, זה מהראשונים שיצאו. לא ברור לי הדבר הזה. אשמח לשמוע את דעתכם תודה!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by 114508534,

אהלן ידידה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש - עד 400 שקל, חשוב שיהיה NVIDIA - המלצות בבקשה , תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by motizkn,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש HD6780 sephire שיחליף את ה 9600GT המזדקן. לאחר כמה ימים ששיחקתי ב BF2 וב COD 2 אני לא מרגיש בהבדלים גדולים ולכן החלטתי להריץ את ה 3DMark 11. המערכת: CPU: Intel core 2 Extream X9770 @ 3.2GHz GPU: AMD Radeon HD 6870 התוצאות: GT1: 19.22 GT2: 19.87 GT3: 25.40 GT4: 12.09 PT: 6.48 CT: 8.81 Graphics score :4099 Physics score: 2041 Combined Score: 1894 P3233 האם התוצאה הגיונית? והאם זה יהיה מספיק כדי להריץ את ה BF3? ואם לא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Superior,

לא משנה אפשר לסגור את הנושא.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. שלום לכולם. אני לפני קניה של לפטופ ורציתי לברר למה מקבילים הכרטיסים המובנים\ ליבות מובנות בCPU... לדוגמא, כשכותבים לי במפרט שיש מאיץ גרפי Intel HD Graphics 3000, מה זה אומר? אני מניח שאת כמות הזיכרון למאיץ גראפי אני יכול להקצות דרך התוכנה של הלפטופ עצמו אז זה כנראה לא בעיה (יהייה "רק" איטי יותר) אבל מבחינת כוח עיבוד ואיכות התצוגה, למה זה מקביל מהכרטיסים האמיתיים (רדאון\ ג'יפורס)? באיזה DX זה תומך? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by wizz95,

שלום לכולם, המליצו לי על הכרטיס הזה: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחירו כרגע ב קייאספי 1100 ש"ח. שאלתי: גיסי כרגע במנהטן! יכול לקנות. האם אתה יודע איפה? הכי זול? אחראיות מה איתה אם קניתי שם. למשל בסט ביי יש שם כמו סופרפארם פה. לפי האתר המחיר כרגע : 238$ לפי חושב 3.8 לשקל יוצא 900 ש"ח. אשכרה אין מכס לארץ והחברות מוכרות במחירים מעולים לעומת חו"ל.. אז האם בכלל משתלם לי לקנות שם? אולי כבר אקנה מה שקראת לו מערך: שניים ביחד, האם חייבים להיות זהים? מה צמד טוב אולי במחיר דומה (ביחד) שיתנו תוצאה טובה יותר? אחלה ערב,

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by DadusH,

שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב מבוסס AMD Athlon 2 x4 635 2.9Ghz עם לוח אם של ג'יגהבייט 880GM-UD2H ו- 4 ג'יגה זיכרון. ספק הכוח הוא ספק של coolermaster RS460-PCAP-J3. עד כה השתמשמתי בכרטיס המסך המובנה מכיוון שפרט לקצת CIV5 לא שיחקתי בדבר ולא היה לי צורך ביותר מזה. לאחרונה יש לי כמה פרוייקטים ב- Solid works וכן חשק עז לשחק קצת בדיאבלו 3 (הנוסטלגיה גוררת אותי...) ומכיוון שכך אני חייב להוסיף כרטיס מסך נורמלי. חיפשתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על HD6850, אך יחד עם זאת למיטב הבנתי הספק שלי לא יסחוב אותו. אלו כרטיסים עד 700 ש"ח מתאימים למערכת שלי? האם אפשר להמנע משדרוג הספק? כפי שציינתי אני לא גיימר גדול ולא מחפש רזולוציות גבוהות במיוחד או איכויות יוצאות דופן. (המסך שברש…

24. Started by zivgev,

תודה. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by alex02,

איפה אני יכול לקנות כרטיס מסך שמתאים ל acer aspire x1700

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.