כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני קונה AMD 3000 עם כרטיס מסך 6800 (וזכרונות וכו') כך שמבחינת ביצועים המחשב אמור להיות לא רע אני רוצה מסך שיתאים גם למשחקים (ברזולוציה גבוהה) ושהמסך לא יגביל יותר מידי - נכון שבחיים יש פשרות ומסך טוב למשחקים לא בהכרח טוב לישומים הרגילים אבל אשמח לשמוע המלצות (חשוב שהמסך יתכונן לגובה)
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שניהם של gigabyte דרך אגב http://tinyurl.com/6klt9r http://tinyurl.com/5ctyfz גם מעניין אותי לדעת מי מהם יותר חסכוני בחשמל
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי פה בפורום, אני מחפש כרטיס מסך תומך HD 1080I עם קירור פאסיבי, ללא מאווררים (כי הרעש מפריע). האם קיים חייה כזאת? במידה ופיספסתי משהו בחיפושי בפורום גם לינק יהיה טוב.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני 3 ימים nvidia 6600GT (point of view)... שיחקתי משחקים כרגיל, לרוב קאונטר סטרייק. וכשהרצתי דום3 או היטמן או פארקריי, המחשב כאילו נתקע וניהיה פריז במסך, וצריך ללחוץ על הרסט בשביל שזה הסתדר. מיד עלה לי בראש שזה הספק כוח (HEC 300W) כמו שאני יודע המינימום זה 350. הלכתי לחבר הבאתי ספק 400W ג'נריק, אבל עדיין 400W ... עכשיו הנפילות ממשיכות ואין לי מושג מזה... זה נופל רק במשחקים DOOM3 / FARCRAY / HITMAN קונטר סטרייק זה לא נופל... יש מצב הכרטיס דפוק? מזה כבר יכול להיות? תודה לעוזרים, ותגובות לעניין בבקשה=] (דרייברים הכי חדשים מהאתר של point of view)
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקיי.. כרגע נשרף לי ה - Geforce 5700LE 256mb עלה לי 623... אני יכול להחליף אותו ... יש אחריות... ואפשר גם לשנות ל- Radeon 9550 256mb בחינם או שאני יכוללהוסיף 380 שקל שהמחיר השלם הוא 1000 שקל.. ל - Radeon 9600XT 256mb כרגע אין לי 380 להוסיף.. השאלה שלי בנתיים מה לקחת.. 5700 שוב?. א 9550... והאם ישתלם לי עוד שבועיים-שלוש להוסיף את ה380... תודה רבה... צ'יקו
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 2200 וזכרון פנימי 512(לא dual ) 2100 ddr ולוח אם giga byte 8irx שתומך ב- agp x4 בלבד השאלה היא האם שווה לקנות כזה כרטיס או שמה הוא יעבוד כמו כרטיס אחר במחיר יותר נמוך כמו 9600 xt ???
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ברשותי HD4850 והבעיה שהתצוגה קופצת והמערכת קורסת לעיתים רק כשאני מפעיל "תצוגה מורחבת" על 2 מסכים ורק כשהדרייבר של ATI מותקן, עם הדרייבר הרגיל של חלונות הכל פיקס. כמובן שהתקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מאתר ATI, הבעיה קרתה גם בגרסה של חודש שעבר. מה יכולה להיות הבעיה?? לציין שזה קרה אחרי שתקנתי שלל תוכנות OC כמו MSI OC וPowerstrip, אך כרגע הסרתי את כולן.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ובהנחה שה 7600gs לא ddr3 מי עולה על מי? אני שואל כי כרגע אני מכרתי את ה x1950p ב200 ש"ח ונשאר לי לבנתיים 8400gs שאני צריך לחבר אותו שאני יהיה בבית .פעם היה לי 6800xt שברמה של ה 7600gs ופרולוג'ן 2008 עבד סביר . ולאן אני יכל להגיע עם ה8400gs באוברקלוק {אם זה קשור לפורום }
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כותרת, אין יותר בקשות מזה. כמובן PCI-EX16, ספק 300W לא ידוע עדיין של איזה חברה אולי של HEC.(פשוט מחפש משהו זול) ועל הדרך שאלה: זה משנה שהלוח-אם תומך בPCI-EX16 בגרסא 1.1?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה באסה לפני שבוע החלפתי כרטיס מסך X700 בכרטיס מסך 6600GT של חברת "inno3D" ושיחקתי במשחק רשת Battlefield 2 ופיתאום נכבה לי המחשב באמצע המשחק וכשניסיתי להדליק את המחשב שוב הוא היה נדלק רק בלי המסך רק כשהייתי מעביר אותו לכרטיס מסך של הלוח P5GD2 הוא היה עובד משהו נתקל בבעיה ???????דרך אגב הכרטיס נראה בסדר גמור והמאוורר שעליו ממשיך לעבוד רגיל יש לי את המחשב שבועים וכבר.......הבעיות תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שקניתי, ואיתו כרטיס מסך 8600GT של Leadtek WinFast. עם הכרטיס הגיע כבל המוגדר ככבל HDTV. המבנה שלו הוא כזה: בצד אחד - חיבור S-VIDEO זכר של 9 פינים, שעליו כתוב VIDEO CARD. זה הצד שנכנס לכרטיס המסך (אין אפשרות אחרת). בצד השני ישנם 4 חיבורים: א. חיבור S-VIDEO נקבה של 4 פינים, שעליו כתוב S-VID OUT. ב. חיבור RCA ירוק, שעליו כתוב Y OUT. ג. חיבור RCA אדום, שעליו כתוב Pr OUT. ד. חיבור RCA כחול, שעלוי כתוב Pb/COMP OUT. בחוברת של הלוח כתוב ששלושת חיבורי ה RCA (האדום, הכחול והירוק) ביחד מהווים Component Out, והחיבור הירוק וחיבור ה S-VIDEO מהווים את ה Video Out. עכשו, החיבור הקיים והעובד בין המחשב הישן לטלויזיה עושה שימוש בכבל שהגיע עם כרטי…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרגע הכרטיס 4850 של ATI. (דגם SONIC) איזה כרטיס היום שווה ערך לקטגוריה כיום? ממש למצוא מחט בערמת שחת אודה לעזרתכם, מוטי
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי AMD1700,זכרון 512 על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב הזה והאם המעבד האיטי יחסית יגביל אותי במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מסך איכותי למשחקים מחנות SKYPC, בגג -2000ש"ח ראיתי שם כמה מעניינים, אבל אני מעוניין בדעת המומחים ;D *אם אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ,בתחום מ-19" עד 22". *אם יש משו ממש איכותי ומומלץ שיחרוג מהתקציב גם תרשמו... דעתכם חשובה מאוד, כי מסך זה שתמליצו לי יקנה עוד איזה חודש אחרי ירידת מחירי המעבדים....סומך עליכם... תודה רבה מראש רז
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה לפני זמן מה ניסיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי RADEON 1900XT 512MB. בוא נגיד שהניסיון לא עלה יפה והכרטיס מאז התחיל לעשות בעיות כדוגמת כל מיני אובייקטים ועיוותים בגרפיקה במהלך משחקים וכמה פיקסלים מהבהבים בהצגת סרטים. השאלה היא, האם ניתן להציל את הכרטיס מסך? (יש אולי מעבדה שמתמחה בתיקון דברים כאלה??) והאם בכלל שווה לתקן או שכדאי לקנות כרטיס חדש? אני חשבתי על הRADEON HD2600 PRO, חוץ מזה שהוא תומך DX10 האם הוא טוב יותר/משתווה ל1900XT? והאם תוכלו להמליץ על עוד כרטיסים טובים בסכום של 500-600 ש"ח? יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך אותו למשחקים וגרפיקה. אגב, הבנתי מקראה בפורום שעדיף כרטיס 256BIT עם מהירות זיכרון 400MHZ על כרטיס 128BIT עם מהירות זיכרון 1.1GHZ, האם זה נכון ?
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה ןןאט המפלצת הזאת תצטרך נראהלי כור אטומי
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי FX5900XTV של Albatron מיום שלישי. בהתחלה אחרי שהתקנתי אותו (מחשב מפורמט) אז הכל עבד בסדר. היום משהו קרה... אני מדליק את המחשב, הווינדוס עולה, ואחרי 5 דקות הכל מתמלא צבעים פסיכודליים (ירוק ואדום בעיקר...) והמחשב נתקע. אחרי שמאתחלים, גם ה-BIOS RUN מהבהב ומלא פסים... זה רושם מתחת לבדיקת זכרון בהתחלה Timer Error ואז כל מיני "בעיות אפשריות" כמו CMOS Battery Low או כל מיני דברים שקשורים בעיקר ל-CMOS, ויש לי הרגשה ששום דבר מאלה זה לא ממש הבעיה, כי אחרי שאני מוציא את הכרטיס ומעביר לכרטיס אחר, אז הכל פועל בסדר. גם כשמחזירים את ה-FX אחרי שמחליפים כרטיס, פתאום הכל עובד טוב עד אחרי בערך 10 דקות + -. פסלתי את האפשרות שזה קצר כיוון שהבעיות לא קורות מיד והן לא רצופות כמו …
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לשחק או לראות קבצי וידאו אני צריך לשנות בהגדרות תיקוני צבע של הכרטיס מסך את הבהירות לקצת יותר מהרגיל אחרת הכל ניראה חשוך ולא מובן במסך זה על הבהירות הכי גבוהה יש לכם מושג למה זה קורה?? ויש לי עוד שאלה בהגדרות שבמסך יש Color Control ויש אפשרות של 9300K או 6550K או בחירה עצמית על מה זה צריך להיות??
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי hd4870 512 זיכרון של פאליט ויש בו מין מתג שמאפשר לו לעשות אוברקלוק. השאלה שלי היא... האם אפשר לעבור לאוברקלוק גם מתי שהמחשב מופעל? ועל כמה להשים את מהירות המאווררים כשהוא באוברקלוק?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-