כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה לכרטיס מסך שמשמש גם למשחקים וגם לטלויזייה במסך מחשב 22" הסכום בערך של 1000ש"ח +\- חריץ PCI EX לוח אם GA945PS3 תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיכול להשיג חח המחיר זול במיוחד 333 דולר לפרו ו-416 דולר ל-XTPE!! מי שרוצה שיקנה ב-545 דולר!! לנעול!!! :
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור ספציפית לפורום זה או לתמיכה הטכנית אז ניסיתי פה. הבעיה היא שכאשר עושים ריסטרט לדוגמא, אז המסך איננו מזהה את הכרטיס ומהבהב (אין אות). כאשר מדליקים מחדש עוד פעם אז הוא מתחיל לעבוד. כאשר רק מדליקים את המחשב מאפס אז הכל עובד. אני חושש שמדובר בספק כח. יש לי SEASONIC 600W לוח אם P8 H77-V LR מעבד I7 3770 עם 3.4 GHZ וכן אין שום דבר אחר כל כך שאמו להפריע תאמת. יש מישהו מושג או קצה חוט במה להתחיל לחפש את האשמים?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב : Dell Optiplex 745 עם המפרט הטכני: דגם המחשב: Optiplex GX745 מעבד : Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות:Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t with Remote Wake…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מתישהו בשלושת החודשים הקרובים. אני צריך אחד שיחזיק את השנתיים הקרובות. אני צריך גם תמיכה ללינוקס (SUSE). אז חשבתי על ה- HD4870 או ה- HD4850 בגרסת ה- 1GB (כי יש לי ספק כח 500 והבנתי שה- 4890 לא בטוח יעבוד), עכשיו נשאלת השאלה האם לחכות עוד איזה חודש או חודשיים ולתת למחיר לרדת... מבחינת צרכים אני מתעסק קצת בגרפיקה והייתי מגדיר עצמי כגיימר בינוני. אגב, אולי עדיף nvidia בכלל? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב חדש שיהיה טוב לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ושלא ייצור לי צואר בקבוק עד לפני מס' ימים עבדתי עם כרטיס מסך HD3850 לאחר מותו החלטתי לרכוש כרטיס חדש ולא להיסתמך על המעבד הגרפי בלוח. נתוני החומרה הם לוח אם אסרוק אקסטרים 4 Z68 מעבד I7 2600K 8G זיכרות 1600MHz DDR3 בנוסף מה הם הפרמטרים החשובים שאני אמור להיסתכל בבחירת כרטיס מסך
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיצא עדכון לביוס ועדכנתי בהצלחה בעדכון רשום שהביוס הוא UEFI BIOS למה הכוונה ? בסה"כ מדובר על עדכון פשוט ואין כלים להכנס לביוס כמו בלוח האם למשל.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני עובד כיום על מחשב: HP dc7100c באמצעות כרטיס המסך האינטגרלי (on-board), נדמה לי Integrated Graphics Media Accelerator 900 עם יציאת VGA בלבד. אני שוקל להוסיף כרטיס מסך נוסף, לצורך שימוש ב-2 מסכים במקביל. יש לי על הלוח סלוט של PCIE 16X פנוי, PCIE 1X וכן כמה PCI רגילים. מערכת ההפעלה היא WIN XP PRO. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, אשמח להמלצה על כרטיס מסך זול (אין לי צורך בגרפיקה משובחת) שיעשה את העבודה ויתאים לחומרה שברשותי. תודה מראש, רן
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, זה רק האשכול השני שאני מפרסם פה.. בכל מיקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצורך גיימינג. המטרה שלי בקנייה הזאת היא להחזיק עם הכרטיס בסביבות השנתיים של שימוש בלי צורך להחליף אותו. אני רוצה לשחק על משו כמו 40- 50 FPS בכרטיס החדש.. לא יודע אם זה עוזר אבל אני עומד לקנות את הכרטיס באייבורי. המפרט שלי: מעבד : i7 2660K RAM : 8GB לוח אם: ASUS P8P67-M ספק: כרגע יש 500W של חברה סינית לא מוכרת בעליל שאני לא זוכר את השם, בכל מיקרה אני פתחתי גם דיון בפורום ספקים על התייעצות לגבי קניית ספק חדש וציינתי שאני עומד לקנות כרטיס בשווי 1300 ש''ח.. תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 80% לצפייה בFULL HD ועבודה רגילה + 20% למשחקים אבל חשוב לי מאוד שהמשחקים ירוצו חלק בFULL HD לא מחייב עם הגדרות מקסימליות. המפרט של המחשב שלי מתחת לתמונת המשתמש שלי. המארז יחסית קטן והספק חלש השאלה אם יש משהו שיכול להתאים. אשמח לקישור לקניית הכרטיס מחנות, יד2 או איביי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח של 550W (אין לי כוח לפרט על הספק אבל עם צריך אני יכול ) אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 *שווה לי ליקנות אחד מיהם *ואיזה כדיי ליקנות *ואם זה לא יעשה לי צוור בקבוק במחשב *ואם הוא יוכל להריץ מישחקים על …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
של איזה חברה ( רצוי שתיוצר בסין) אני מביא משם איזה הכי טוב?
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, כמו שתימצתי בכותרת, אני מעוניין לדעת עם הרדאון "סוחב" ואני מנצל אותו. בעזרת powerstrip הבנתי שכרטיס רץ על: ליבה-378 זכרון-337.5, זה בסדר? זה מספיק? עוד דבר עשיתי בנץ' מארק עם 3d2001se ב 29.7 אם זכרוני אינו מטעה אותי המערכת: CPU Properties Intel Pentium 4A, 2666 MHz Intel Motherboard D845GBV 768mb ddr 333mhz ati r9800p 129ddr אוקצור, התוצאה: 14491 איך זה?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניידי גיימינג חדשים יוכלו ליהנות סוף סוף גם מאיכות התצוגה של טכנולוגיית ה-G-Sync - וגם מהחסכון והיעילות של Optimus במקביל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי את המסך L1760TR של LG מהסדרה החדשה וכ.מסך 8800GTS 640MB. לפני שקניתי את המחשב הזה השתמשתי במסך הזה במחשב הקודם שלי בחיבור VGA והקצב רענון היה 75HZ גם בויסטה. ועכשיו אני מחובר ב DVI והקצב רענון הוא 60HZ בויסטה... והתיבה של לא להציג מצבים שאי אפשר באפשרויות הקצב רענון היא מסומנת בשני המחשבים... מה לעשות כדי להשתמש שוב ב 75HZ??
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-